Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.06.17. 10:07:59
Rapid: Nyugodtan kezdhetted volna Ultra Violence-en. Egy-két idiótán megoldott folyosót leszámítva az sem nehéz.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.17. 09:08:46
[merlinw.org]
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez egy igazi agyatlan lövölde, kismillió, nagyon durva fegyverrel, brutál jó zenével, ezer + ezer megtalálásra váró titokkal, sekélyes történettel, semmitmondó befejezéssel, amilyennek egy igazi DOOM folytatásnak lennie kell. Murva jó játék! A fegyvermódosítók, a páncél fejlesztése és az igazán jól használható térkép nagyon el lett találva és sokat dob a játékmeneten. 17 óra volt úgy, hogy minden sarkot feltúrtam, de pár titok nyitját még a felfedezett térkép ellenére sem találtam meg. Hamarosan nekiugrok Ultra-Violence-en ismét.
Ezer köszönet és hála Fpocoknak a nyereményért!!!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Konzolon? 4k-ban? Persze, hogy lesz! A Witcher kártyajátékban, meg a dashboardon.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
BATTLEFIELD 4 Standard Edition €4.99
BATTLEFIELD 4 Digital Deluxe Edition €7.49
BATTLEFIELD HARDLINE Standard Edition €4.99
BATTLEFIELD HARDLINE Digital Deluxe Edition €7.49
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.06.17. 00:52:35
Annyi hogy nagyobb felületen marad olyan éles mint az 1080p kis felületen, de ugyanazt a textúrát látod, meg effekteket.
Oks kiemel részleteket, ennyi.
Nekem mind2 eredmény tökéletesen meg fog felelni. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.16. 23:06:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ilyet nem mondtak, mert ebben a formában badarság. Most is van fix 60 fps.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.16. 22:47:08
[merlinw.org]
De konkrétum nincs, azért is, mert most nagyon valószínű, hogy a Scorpio hallatán kitalálnak valamit, mert ha a scorpio alá mennek teljesítményben és drágábban hoznak ki konzolt, estleg még lehet belőle gond, bár én nem féltem az exclusive-ok révén a csapatot.
Nehéz megjósolni, pont ezért, és ettől függ az eladás, ha nyulfarknyi különbség lesz " játékban értve" akkor ha drágább lesz sokkal kár eladnom...ezért nem adom még el, tudni akarom mi lesz ez pontosan. 😊
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.06.16. 22:35:14
Eltettem kedvencekbe a kommentet, hogy 18-20 hónap múlva is meglegyen amikor aktuális lesz. Addig is jelezném, hogy a GTX1680asom eladó lesz amikor jön az GTX1780as!
Megbízható ismerős.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.16. 22:04:39
Mert látom érdekli a társaságot nagyon a dolog.
Engem má annyira nem, hogy őszinte legyek, ugyis azt veszem ahol a kedvenc játékaim vannak, a platform hogy min játszom majd kurvára nem fontos nekem....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.16. 19:10:00
"“The only way for Xbox to survive is to bring Xbox games to a bigger audience. No one has more interest (and money) to make this happen than Microsoft.”" A play anywhere egy olyan lépés amivel mindenki nyerhet, főképp a ms. A probléma annyi, hogy a cikk a P.S. bejelentés előtt született, és a cikk végén 5 évre taksált lépéshez 5 óra sem kellett. Ennyire eszébe sincs bedarálni a microsoftnak az xbox diviziót.
Bevallom, bármennyire kényszer szülte, nekem az irány alapvetően szimpatikus.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.16. 19:07:54
Adversus solem ne loquitor
PC "ugyanaz" játékokban mint egy xbox....
PC-n minden kibaszott szar ingyen van. Xboxon meg fizess még azért is hogy multizz vagy csinálhass fotot egy játékból és kimentsd magadnak pc-re.
No Comment.
Én viszont nem értek a banner-kód buherához.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pontosan. De nem áldoz be semmit, épp ellenkezőleg. Piacot szélesít keményen. A windows jóideje az eszköz, nem a cél (ezt ma máshol azthiszem szó szerint írtam le). Tinman steammachineje volt a legpontosabb megközelítés. Pontosan ezt csinálják meg.
szerk: szerintem egyszerűbb lenne (vagy legalábbis jobb, ha mondjuk a hozzászólások oszlop két oldalán végigfutna egy vékony piros csík, az valahogy jobban feltűnik, és egyből észreveszi az ember, hogy OFF topikban van. legalábbis az számomra.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.16. 18:12:12
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
//Böngésző fülön így jobban elüt az anyatotyiktól.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ennyi erővel azért is írhatnál steamnek, hogy miért nem vagyunk mi magyarok az orosz régióhoz csatolva mikor mi a nyugati árszínvonalhoz képest, amit a steam helyi régiója képvisel, legalább annyira szarul keresünk, mint az oroszok hozzánk képest, ha nem rosszabban.
Lehet ezzel foglalkozni, csak totál fölösleges, mert ezzel az ég adta világon semmit nem érsz el sem a steamnél, sem itt...Átrágtuk már 600 körben a steam és a régiós értékesítés hülyeségeit.
2 dolgot tudsz tenni az ügyben: Vagy kollektíve bojkottálod mindenféle régiós értesítési módot és nem veszed ezeket a játékokat (szerény véleményem szerint ha szeretsz játszani, akkor csak magaddal babrálsz ki), vagy nyelsz egy nagyot és az eddig a morgolódásra feleslegesen elpazarolt energiáidat inkább a játékok által nyújtott szórakoztatás kiélvezésére használod.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez max szerintem úgy tud működni, ha eleinte még azért steamre is felrakjuk a dolgainkat, hogy azért legyen aki veszi is, majd szép lassna áttérünk a saját fejlesztésű digit disztrib felületünkre, mint például az ubisoft..ÍGy megmaradnak a steames eladások, de azért végső soron a játék futtatásához mégis kell a mi kis DRM felületünk is. Aztán egy idő után át lehet térni a saját fejlesztésű rendszerre teljesen, lásd Origin.
Tudsz ajánlani típust? Amikor utoljára ebben szegmensben kerestem laptopot, az netezésre és multimédiára volt jó, másra nem. 130k-ért még asztaliban is necces a komolyabb címekhez, még használt alkatrészekből összeguberálva is. Persze a Heroes II is komolyabb cím, az jól megy a P100-as laptopon itthon máig <#zavart1>#zavart1>
Konzolozok is, és nem akarok a PC előtt ülni. Olyan régen volt bekapcsolva az itthoni monitorom, hogy már arra sem emlékeszem milyen a képe.
Nálam azért megy a monitor, már csak a stratégiák és az FPS-ek miatt is, de ja, amióta rádugtam a PC-t a tévére, már az is konzollá vált*. Ugyanúgy kábel és tévé kérdése, mint a konzolnál. Valaha persze még volt a fekete-fehér Uranus vagy Junoszty, és semmi más kijelző az utcában, de 2016-ban ez már nem túl nagy gond.
*Csak nem olyan tömény borzalom kezelni, mint a PS3-at, hanem kényelmesebb sokkal, és az ágyból tudok normálisat YouTube-ot nézni vagy bármit, de a Steam sem fagy le soha, a PSN-nek viszont az a hobbija. De a PS4 már biztos pöpec, bízom én a Sonyban, olyan támogatást mutattak PS3-on! És különben is, PS4-en már fizetős a multi is, van pénzük miből fejleszteni.
Tulajdonképpen te most azt mondod, hogy az MS elhozza a kvázi Steam machine-t? :-D
Még többen akarnak majd Win10-et és emiatt még többen akarnak majd X1 játékokat a saját PC-jükön. Ez nyilván a hw upgrade kérdéskörre is jótékonyan hat, de a Win 10 terjedésére feltétlenül!
Ahogy én látom a Win 10 terjesztése érdekében az MS beáldozza az X1-et. Rettentően azt akarjak, hogy a világ összes PC-jén Win 10 legyen már végre... lásd még az erőszakos Win 10 frissítést, meg az "ingyen" ebédet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1.) Nem magyarországi kiskereskedésnél vetted
2.) nem közvetlenül a steamen vásároltad
Vagyis ügyes vagy (komolyan, nem irónia... az a gáz, hogy az efféle hozzáállással mindenkit arra fognak ösztönözni, hogy külföldről vásároljon akciós aktivációs kulcsokat)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Magas, nyugat-európai áron vettem, egy európai uniós tagállamban. Ne tegyenek át. Ennyi.
(és remélhetőleg most már mindenki átérzi, hogy itt főleg az elvről van szó)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Érdekes, hogy neked elsőre sikerült felfognod a lényegi problémát 😊
"10 millió ember konzolozik akik nem akarnak PC előtt ülni"
Ebbe simán beletartozok. Konzolozok is, és nem akarok a PC előtt ülni. Olyan régen volt bekapcsolva az itthoni monitorom, hogy már arra sem emlékeszem milyen a képe. A PC rá van kötve a tv-re, egy mindentudó multimédiás atomerőmű, ami fekve/félig ülve maximális kényelemben irányítok 127 centi kijelzővel, vagy éppen válaszolok Tottinak.
"se nem PCt építeni, se nem windózt látni."
Nem kell PC-t építeni. A magyar webshopok is tele vannak kulcsrakész PC-kkel. Ha a Win-t valaki nem akarja látni egyáltalán, az sem gond, pár kattintás és csak a Steam felület jön be, amit controllerrel irányíthat.
"Fontos az ár is, 3-4 szer annyiba kerülő PCt nem akarnak venni."
Na ezt nem is vitatom. Drágák a konzolok is. Rengeteg szülő gondolkodik úgy, hogy esze ágába sincs 130 ezres PS4 csomagot venni a kölyöknek, inkább vesz egy olyan eszközt, amivel játszani is tud, meg tanulni is. Noti, vagy desktop lesz a vége. 130k-ból már egész pofás gamer masina kijön, nyilván nem árt hozzá valamilyen kijelző is, de az kell a konzolhoz is.
"Ismerősök konzolon vannak, megveszed a gépet, kapsz hozzá mindent, csak összedugod és már lájvon trécselhetsz Fifa közben."
Nekem mind a 2 fronton vannak bőséggel... megérem őket kirugdosni, ha éppen átmennek parasztba :-D Szerencsére PC u.e. a feeling... mi is mindig "kulcsrakészen" adjuk át a vasakat, bedug, használ, örül. Igaz nem lájvon megy a csevej, hanem Skype, TS, Hamachi és társain.