Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Aki nem hisz nekem gúglizzon utána, megszüntették, mert úgy gondolták sokkal jobb, ha elejétől a végéig minden megkapja a maximális kedvezményt, mint az, hogy végig olcsó, de néha olcsóbb a sale során.
Ha a gúgli nem lenne elég kattintsatok bármelyik lentebb írt "daily deal" játékra és írja, hogy "offer ends 5 July".
Azzal egyetértek, hogy izgi volt és mókás figyelni a flash sale-eket, de nyilván rohadt sok kérés/panasz érkezett azzal kapcsolatban, hogy nem jó ez így, amik szerintem jogosak voltak és összességében - bár ezzel én leszek a fekete bárány, aki nem panaszkodik - szerintem egy helyes döntést hoztak azzal, hogy megszüntették, még ha a hárdkór sale követő arcoktól tényleg el is vettek egy izgalmas metagame-et ezzel a sale-ből.
A felhasználók szempontjából jobb, mert a sale kezdetekor egyből megveheted, amit kiszemeltél, legalább annyira volt bosszantó csak azért nem megvenni valamit az utolsó napig, mert hátha kap egy flash sale-t, mint amennyire izgi volt várni a napi akciókat.
Arról nem is beszélve, hogy aki nem hárdkór sale követő az mit érezhetett, ha csak úgy belépett, megvett valamit, mert akciós, aztán 3 órával később látta, hogy még 10 bükkfazsetonnal olcsóbb. Gondolom az ilyen miatti panaszok/refundok aránya átlépte a valve ingerküszöbét, ennyi.
Viszont azzal totálisan egyetértek, hogy akkor kéne helyette valami más. Karácsonykor nekem nagyon tetszett az alternate reality game a sale alatt, remélem most is kapunk valami hasonlót.
Sale? Fail.
A Steam Controllerre ráqrt (nincs rá jobb szó!) 15 ojrós pk továbbra is betonkemény. A középkorban ez sértés lett volna és valaki reggelre arra
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De nekem ez a mondatocska nem egyértelmű...Ez jelentheti azt, hogy az akciós árak július 4-éig érvényesek (ezt látszik megerősíteni, hogy ha belemész a kiemelt akciók bármelyikébe, akkor nem azt írja, 24 óráig ennyi az ára, hanem azt, hogy július 4-ig ennyi az ára).
Viszont azt a refreshing szócskát akkor totálisan nem értem, ha a fenti állítás az igaz (vagy arról van itt szó, hogy még mindig le van halva a steam és nem jeleníti meg rendesen a speciális ajánlatok lejáratának idejét rendesen).
És nem arról van szó, hogy a Valve árazását kritizáljuk. Arról van szó, hogy a Valve kreativitását kritizáljuk...Egy izgalmas napról napra történő változó vásárból csináltak egy neszebazdmegezakcióskellvagynemkell vásárt. És ez még akkor is igaz, ha tényleg naponta lesz eltérő +ban akciós eltérő ajánlatunk. Akkor sincs játék, akkor sincs flash sale, akkor sincs szavazás, amik eddig színesítették a programot....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Végig ezen az áron fognak futni a Sale során.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyébként ugyanúgy vannak napi akciók (Mai kiemelt ajánlatok), ez a mai lista:
ArmA franchise (up to 80% off)
Vanishing Realms Rite of Steel (20% off)
This War of Mine (75% off)
Dragon’s Dogma Dark Arisen (33% off)
Darkest Dungeon (40% off)
Payday 2 (75% off)
LEGO franchise (up to 75% off)
Ashes of the Singularity (50% off)
Assassin’s Creed franchise (up to 50% off)
Sonic franchise (up to 50% off)
NBA 2K16 (80% off)
Call of Duty franchise (up to 67% off)
Stellaris (10% off)
Stardew Valley (20% off)
The Banner Saga 2 (20% off)
Game Dev Tycoon (33% off)
Banished (66% off)
Surgeon Simulator 2013 (80% off)
Gauntlet Slayer Edition (75% off)
Deus Ex franchise (75% off)
Jackbox Party Pack 2 (65% off)
War for the Overworld (57% off)
Solus Project (20% off)
Cobalt (65% off)
60 Seconds! (50% off)
Grandia 2 Anniversary Edition (50% off)
Orcs Must Die 2 (75% off)
Kholat (60% off)
A holnapi még nem ismert.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.23. 20:59:40
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én mondjuk egy LiS-en elgondolkodtam, mert láttam 2 euro a full 5 rész, ami ha nem is rekord, de olcsónak tünik.
//Ezért futtatom az Excelt ilyenkor. Sale-ről sale-re.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MEGJELENÉS előtt volt más helyeken 30 euro kereken, így még mindig drágább az akciós steam ár mint máshol a pre-order. amúgy ott is akciós árként tüntették fel, ez igaz, de ez is érdekes. 😄
Szóval itt nagyon becsapósak ezek az offok, utána kell azért számolni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ettől függetlenül nekem is hiányoznak a flash sale-ek és a daily akciók, béke poraikra. 😞
A másik oldal is megérthető, biztos jött sok csalódott/dühös levél, hogy pont lemaradt róla, mert náluk akkor volt pont éjszaka satöbbi satöbbi...
Szóval ez eddig elég gyér (és még a kapott 4 kártyát sem tudom eladni a 15 napos késleltetés miatt - nem, nem tervezem smartphone vásárlását).
Talán majd ősszel több és nagyobb akciók lesznek, mint tavaly, amikor pont nem ment még át a pénz és csak nézni tudtam az eseményeket...
Arról nem tehetsz se te se én hogy a sok ingyenélő riherongy suttyó aki 100000 szám gyártótta az acountokat a szenezés idején azok miatt szünt meg az a jóság. Sajnos az "ingyen dolgoknak" mindig nagy ára van és ilyenkor bukik ki az emberi taplóság féregség. Votlam én már céges rendezvényen ahol mindent ingyen lehetett kajálni. Olyan állatokat élni nem hagytam volna tovább amiket ott leműveltek. Soha többet be nem teszem a lábam oda nekem égett a pofám. Ez az emberiség ez van.
Next PC upgrade: 2022
Ezt akartam megelőzni.
Ezzel szemben most mi van? Neszebazdmegdeal aztán jól van. Dől a lé, el vannak kényelmesedve, le van már szarva, hogy bármilyen izgalmat is generáljanak a gamerekben.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindig van valami ami offos. 😄
Lehet nekem jönni azzal, hogy "de hát ez kényelmes a STEAM-nek, és nekünk is", de a vásárlás izgalma és az illúzió, hogy jól jártunk tűnt el az egészből.
Az egész olyan "zavarjuk le ezt is" fíling a cucc.
Persze, lehet vásárolgatni, meg minden - dzsini, nem kell a riposzt -, de a STEAM Sale-ek izgalma eltűnt.
Előző évben 2 játékot is az alapján vettem a sokadik napon és mindkettővel baromi jól szórakoztam. Crypt of the Necrodancer és Door Kickers.
szerk.: de az tény, hogy ezzel se férsz hozzá új kedvezményhez, csak felhívja a figyelmed valamire, amit amúgy lehet, hogy nem vennél észre.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.06.23. 20:15:30
Azért a napi akciókkal is tudtak csalogatni vásárlókat, de így megnézed első nap aztán vagy veszel valamit vagy nem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
szerk.: csak napi highlight van, szóval kiemelnek pár akciót a főoldalra, de az összes többi napon is ugyan az az áruk.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.06.23. 20:11:45
#274119: Vásárolni nem steam-en kell arra ott vannak a bundlek a steam csak a polc nekik. 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.23. 20:08:12
így még necces. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.06.23. 19:50:30
PSN ID.: Beegabor
Jaja megkezdte!!
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.
Error 503 Service Unavailable
XID: 2000819180
<#banplz>#banplz>