Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tőlem +1 a figyelmeztetésre/banra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak ajánlani tudom, ha egy könnyed, mégis csavarokkal teletűzdelt, limonádé (miközben a végösszeget elég húzós összeszedni) RPG-re vágysz 😊 -> Recettear: An Item Shop's Tale - 3,74€
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szívesen leülnék beszélgetni a valve és néhány játékkiadó fejesével (már ha a valve-nál vannak ilyenek), de van egy olyan érzésem, hogy immunisak lennének az észérvekre.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
@Fpocok #274192 : szó sincs róla, hogy lekerült volna. Csak nincs külön Store oldala (sosem volt). Meg megvenni nem lehet, még ajándékba sem, ha megvan belőle minden tartalom, köszönhetően az új csomagajánlatos dolognak (ami amúgy jó dolog, de ilyen esetben jókora baromság). Illetve meg lehet, külön az alapjáték+DLC-ket, aranyárért.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ha ugyanígy folytatja, akkor hamarosan repül a fórumról kérdés nélkül.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.24. 07:14:05
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ráadásul, behányod őket ide, mintha muszáj lenne.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végre eltakaríthatom a szemem elől ezeket a japán borzalmakat. <#nevetes1>#nevetes1>
Adversus solem ne loquitor
Why so serious?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Ismerős a 350ezres monitorjával futott vagy 4 kört, mire kapott egy olyat, aminél elviselhető volt a backlight bleeding. És ha felnét az ember az amazonra tonnaszám lát ilyet a legmenőbb "high quality" gamer cuccoknál is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.23. 22:06:30
De azért azt látni kell, hogy a Valve eléggé ad hoc működik, nagyon érezni, hogy nincs hierarchia, hogy mindenki minden reggel ahhoz a projekthez gurul a székével, amelyikhez szeretne.
Szóval a legkevésbé se lepne meg, ha holnap bejelentették, hogy nincs több steam controller viszont 2 hét múlva jön a valve okosóra.
Tehát összességében megint megvenném 😊
[merlinw.org]
Aranyból van?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.23. 21:57:58
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Komolyra ferdítve: A tisztességes haszon az egy egészséges dolog, de amikor az 5.000 Ft-os (se) cuccra cirka 4 "kéz" ráteszi a maga sarcát és a végén akciós áron 3x annyiba kerül, az úgy elég szomorú.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.23. 21:52:32
[merlinw.org]
Akinek az ár az elsődleges szempont annak szerintem mindig, minden helyzetben lesz a steamnél olcsóbb szürkezónás alternatíva, akármilyen sale is legyen.
Nem lehet külön beállítani, hogy csak egy hónapot fizessek? pl. a mostanit
Így viszont ha ezt tudom, akkor gogról vettem volna 1-2 dolgot, mert ott viszont számomra jó árakon voltak dolgok, de steam sale miatt hanyagoltam őket.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.