Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
És napközben én is törölgettem már tegnap is, meg ma reggel ugye.
Tőlem +1 a figyelmeztetésre/banra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Nem jönnek be az animék alapjáraton, de a kivételek néha erősítik a szabályt.

Csak ajánlani tudom, ha egy könnyed, mégis csavarokkal teletűzdelt, limonádé (miközben a végösszeget elég húzós összeszedni) RPG-re vágysz 😊 -> Recettear: An Item Shop's Tale - 3,74€

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rapid81
Nekem is az Anime volt az első, amit beírtam. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Atisz
Bizony és ugye 2 helyről is azt a választ kaptam, hogy a "szürkeexport" miatt van 2 Dishonored verzió (és nem sikerült felfogniuk, legalábbis ellenkeztek a kristálytiszta érveimmel szemben 1989 óta Magyarország nem a Szovjetunió befolyása alá tartozik és ugye akkor sem voltak egységesek az árak), miközben szinte mindenki ilyen-olyan külföldi oldalakról veszi a különféle csomagokat, 3-4 olyan játékkal ami egyébként nem kell neki, de az az 1 miatt így is megéri.

Szívesen leülnék beszélgetni a valve és néhány játékkiadó fejesével (már ha a valve-nál vannak ilyenek), de van egy olyan érzésem, hogy immunisak lennének az észérvekre.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

genndy
Nem a vásárral érkezett, pár hete már van ez a fícsör. Amúgy tényleg hasznos, jól meg lehet csappantani a megnézendő szemetek számát.

@Fpocok #274192 : szó sincs róla, hogy lekerült volna. Csak nincs külön Store oldala (sosem volt). Meg megvenni nem lehet, még ajándékba sem, ha megvan belőle minden tartalom, köszönhetően az új csomagajánlatos dolognak (ami amúgy jó dolog, de ilyen esetben jókora baromság). Illetve meg lehet, külön az alapjáték+DLC-ket, aranyárért.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Egyetértek! Elite kontrollernél nincs jobb, bar az analog kar feje nekem kicsi ezért gumisapkát használok, amivel ugyanolyan lesz, mint a 360-é volt.

Dzsini
Tegnap reggel én törölgettem ki az összes hozzászólását, ezekszerint nem igazán tűnt fel neki... nem-saját-youtube-videó hozzászólása még nem volt.
Ha ugyanígy folytatja, akkor hamarosan repül a fórumról kérdés nélkül.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.24. 07:14:05

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Legalább olvasd el EGYSZER a bannerben rögzített szabályt, amit mindenki más évek óta - így, vagy úgy - be tud tartani!
Ráadásul, behányod őket ide, mintha muszáj lenne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Ezeket Imi reggel nyakon csapja... Lásd banner utolsó sora!
Az igen,hogy egy 2 hete megjelent indie-t megfejelnek 50%-ra steam sale-ben..pedig amúgy se volt drágának mondható..
Nekem marhára nem hiányzik a korábbi parasztvakítás. Kifejezetten rosszul voltam a szenes ökörködéstől és társaitól.
Fpocok
Streamről lekerült a Skyrim Legendary Edition. RIP

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Kb fél éve. Mondjuk a simával sem volt gondom 1 év után.

[merlinw.org]

Tehasut
Juhé, a nyári vásárral érkezett egy új fícsör is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Végre eltakaríthatom a szemem elől ezeket a japán borzalmakat. <#nevetes1>
Moby
Én nem szoktam csapkodni semmit, és a elite-el ilyenmódon nem lett tapasztalatom, de a simával van éppen elég a ravaszgondokkal, illetve a rövid idő után elhúzó gombával is. Épp ezért nem voltam hajlandó kifizetni az elitért az árát sem, mert a elite azon a házon kívül van, belül minden ugyanaz. Mióta van meg a tiéd?

Adversus solem ne loquitor

Azzal én is szemeztem, csak sajnos felette volt a költségvetésnek. 😊 Szóval végül egy Sabertooth lett, szeretem ezt is meg jól működik, csak sajnos vezetékes ami néha kényelmetlen tud lenni.

Why so serious?

darkSectorxxx
Ezüst. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Hát azért a mostani konzolgeneráció kontrollerei akár a ds4 akár a one kontroller minőségét nézem, hát hogyismondjam...nem jók 😊

grebber
Rambo Beletehetnék végre valamelyik bundleba<#nyes>

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Most megnéztem a sajátomat, semmi ilyen nincs. Persze, ha őrült módon csapkodod meg vörösödő fejjel üvöltve lengeted, akkor minden eszköz szétesik egy idő után.

[merlinw.org]

Ez azért elég aggasztó... na persze manapság nincs olyan hardver, amivel ne lenne QC probléma, ezért szabad csak olyan boltból venni, ami tuti cserél, ha gond van. Túl nagy a kapkodás...
Ismerős a 350ezres monitorjával futott vagy 4 kört, mire kapott egy olyat, aminél elviselhető volt a backlight bleeding. És ha felnét az ember az amazonra tonnaszám lát ilyet a legmenőbb "high quality" gamer cuccoknál is.
Had ne sajnáljam őket mikor szénnékeresik maguk csak a csgo tárgyakon bevasalt 15%-os tranzakciós díjon. Merem állítani, hogy ezért ilyen szar a sale is...Annyit keresnek a marketen, hogy nincs szükségük rá, hogy nagyon tolják a steam, mint digitdisztrib szekerét....Tölük szerintem már a fejőstehén is megdögölhet, mert a steam market akkor is élni és virulni fog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
<#guluszem1><#wilting>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Eladod a mostani kontrollered és máris beljebb vagy😊 Ha beszámolom a 10k-ért eladott 1 éves One kontrollemet, akkor már "csak" 40 volt😊

[merlinw.org]

MerlinW
Valszeg azért tart ott a cég ahol. Gabe mindig maximalista volt, ami nem ment, vagy úgy érezte nem százas, azt eldobta. Ami viszont igen, abba 1000%-ot tett. Volt anno egy dokumentumfilm/interjú vele, abban tök jól elmagyarázta. Biztonságos üzletpolitikát folytat és okosan forgatja a pénzt. Így is lehet😊

[merlinw.org]

Tinman
Jól hangzik!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Köszi, agyalok rajta én is, spórolni nem kéne rá, ezzel együtt úgy érzem, utólag bánnám a ráköltött pénzt. De ez most azért adott egy kis löketet a dolognak. 😊
Moby
Igen, abból van 😊 Akartam venni, majdnem meg is vettem, amíg ki nem derült, hogy ugyanaz a fosfaszlé a belseje, amiből már pár darab szétment nálam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.23. 22:06:30

Ugyan ilyen a VR piac is nekik jelenleg, csomó pénzt tolnak bele, most épp elvileg azért adnak pénzt a játékfejlesztőknek, hogy ne fogadják el a facebook pénzét, aki viszont exkluzivitást vár cserébe, szerintem ez azért elég derék dolog.
De azért azt látni kell, hogy a Valve eléggé ad hoc működik, nagyon érezni, hogy nincs hierarchia, hogy mindenki minden reggel ahhoz a projekthez gurul a székével, amelyikhez szeretne.
Szóval a legkevésbé se lepne meg, ha holnap bejelentették, hogy nincs több steam controller viszont 2 hét múlva jön a valve okosóra.
MerlinW
Megér-e 4x annyit mint a One? Nem. 4x jobb a kézben fogni, használni? Igen😊 Ha spórolnom kellett volna rá nem lennék maradéktalanul boldog, viszont alapvetően nagyon luxus a cucc. Az anyaghasználat, a súly, a mikrokapcsolók viselkedése, a programozható gombok, 2 eltárolt konfiguráció és cserélhető D-pad/3 féle gombaméret kinyalja a kezedet😊

Tehát összességében megint megvenném 😊

[merlinw.org]

Valahol olvastam egy pletykát, miszerint ősszel jön egy revised verzió, szóval duplán jól jársz, ha még vársz vele... 😊 De még nagyon pletyka volt csak...
Tinman
Wow! 50k???

Aranyból van?

MerlinW
Ez így van, de ugye aki nem próbálja nyitogatni a szárnyait a mai világban az lemarad. Nincs semmi baj ezzel. Valve legalább próbál innovatív lenni. Ez a széria most nem jött nekik össze, majd a következő. Tök normális. Gyakorlatban is felmérték a piacot, az igényeket, aztán majd eldöntik, folytatják-e vagy sem.

[merlinw.org]

Na, Te vagy az első ember, akiről tudok, hogy vett olyat. 😊 Hogy érzed, megérte? Tudom hülye kérdés... Inkább úgy kérdezem, érezni a konkrét használatban azt a pluszt, azt a többletet, ami nyilván nem számszerűsíthető, de amiért úgy érzed érdemes volt beszerezni egy sima xone-hoz képest?
MerlinW
Nem is kell megvenni, ha nem kell. Ez benne a szép😊 Én vettem egy XBone Elite kontrollert ~50k-ért és azt mondom, hogy ennél jobbra semmi szükségem.

[merlinw.org]

Tinman
Ennek csak örülni tudok... utálom, ha valaki elpazarolja a tehetségét. Játéktörténelmet írtak a Csé-vel, a HL-al, a TF-el és a Portalért is megdöglünk. Ezt kellene erőltetni, nem a hw témát, ami úgy tűnik nem, hogy nem megy, hanem bukó...

Tinman
Ezért is kapnak rá tőlem kártyapénzt.. számításaim szerint őszre meg is lesz rá. Az igazság az, hogy kicsit érdekel a Steam controller, de annyira azért nem, hogy 15k-t elverjek rá, majd 1 óra után a sarokba dobjam. Annyiból veszek inkább egy X1 controllert, bár abból meg jön, ha minden igaz egy BT-os...

MerlinW
Biztos vagyok benne, hogy a Steam controller projekt erősen veszteséges a mai napig, ahogy a többi Valve hardver is. Amibe ugye a Valve ~20 milliárd dollárt fektetett.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.23. 21:57:58

[merlinw.org]

MerlinW
Meg ugye van pár száz millió dolláros befektetés is😊 A gyár, a munkaerő, az infrastruktúra, az alapanyagok, a szellemi értékek, stb. Ennyire egyszerűen azért ne gondolkodjunk már😊

[merlinw.org]

Tinman
Hajaj, még buktával is gyakran megesik... nem is fussa' Ferrarira :-D

Komolyra ferdítve: A tisztességes haszon az egy egészséges dolog, de amikor az 5.000 Ft-os (se) cuccra cirka 4 "kéz" ráteszi a maga sarcát és a végén akciós áron 3x annyiba kerül, az úgy elég szomorú.

Moby
Se, viszont onnan nem tudod megvenni 😞

MerlinW
Te eladnál bármit is haszon nélkül? 😊

[merlinw.org]

Tinman
Ebben csak az a fájó, hogy ennyiért gyártották le a Valve-nak Kínában.

MerlinW
Postaköltség + 27% áfa. Az sajna annyi :/ És ez az ártartomány még vámmentes, különben még rámenne +10-12%
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.23. 21:52:32

[merlinw.org]

Ezzel felteszem kalkulálnak és ha úgy tapasztalják ez érezhetően visszaveti az eladásokat majd visszaállnak a régi rendszerre. 😊

Akinek az ár az elsődleges szempont annak szerintem mindig, minden helyzetben lesz a steamnél olcsóbb szürkezónás alternatíva, akármilyen sale is legyen.
Prince23
Ha Origin access veszek, akkor havonta lenyulja a száámláról a 4 eurót?

Nem lehet külön beállítani, hogy csak egy hónapot fizessek? pl. a mostanit

Lehet, hogy volt sírás az elmulasztott dealek miatt így viszont pl én meg semmit nem fogok venni. Ami kellett volna 75% offban az nem kapott csak 50-et (holott volt már korábban 75-ben), így meg hogy esély sincs rá, hogy a sale alatt lesz olcsóbban. Vagy meg se veszem egyelőre, vagy nem a steamről....Ha nem kell a pénz hát nem kell a pénz...Ez van.

Így viszont ha ezt tudom, akkor gogról vettem volna 1-2 dolgot, mert ott viszont számomra jó árakon voltak dolgok, de steam sale miatt hanyagoltam őket.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Megveszem én is, majd ha összejön rá pure kártyapénzből... nagyjából 30%-a már megvan, cirka 2 hét alatt :-)

Troger911
Azért behúztam egy Steam Controllert. 15 E Ft-be fájt (volt kis kártyapénzem), de úgyis kellett volna már kontrollert vennem. Teszek vele egy próbát 😊