Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Amikor a "nagy" akcióktól és nyereményjátékoktól nem látod a legnagyobb poént és csak 3 nappal az eredményhirdetés után szerzel róla tudomást :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Nem látok ebben semmi szánalmast. Kb. ebből indult ki a Surgeon Simulator féle "béna szimulátor" irányzat, egy flash játék.
Ehun-> QWOP

Troger911
Nagyon elgondolkodtam egy Steam Controller vásárlásán. Lehet leugrok hozzád meglesni élőben 😊 Vajon leakciózzák summer sale-en?
MerlinW
Google első 10 találata😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Tűnjek bár szánalmas fórumozónak, de mi az a "QWOP"?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Megint csak nem értem mi ezzel a gond, egy teljesen jó multis QWOP-nak tűnik.

Atisz
Hiánypótló.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

2.pontra nagyon ráférne...pár műfaj sose érdekelt,simán ignorálnám,de a napi ajánlóba mindig kerül belőle,közben lehet olyan marad ki,amit max véletlenül vennék észre..
Atisz
Részvétem 😊

Tinman
Arcpálma bolygó.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Húúú sok mindent.

1. Nem hiszem, hogy ilyen szemetekre szükség van a Steam-en vol sok...
2. Továbbra is zavar, hogy nincs komolyabb szűrő a rendszerben.
3. Nem hiszem, hogy a másságot reklámozni kellene. Bonus, hogy a gaymerek kifejezetten nem örülnek az ilyen játékoknak.
4. A sok barom minden xart felplusszol...
5. Ahol megfér egy komolyabb manager játék, ott nem értem mit keres ez az okádék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ez nekem fent volt(van?) a wishlistemen...

Atisz
Ez viszont az 😛

Moby
Atyaisten! <#wilting>

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber
Akkor ez már magasművészet nekem, mert nem értem. Az elsőre is átjött hogy valami vicc akart lenni, de az nem hogy ezzel mit sugallsz?

Scooter
Egyszerűen nem megy. Azt írja, hogy "a kitűzőket nem sikerült betölteni". Mi a f*sz van vele? <#szomoru1>
Tinman
Ájroni.

Atisz
Magyarul FÁK 😊

zorrobomber
És ez hogy kapcsolódik az FM16-hoz? Nem látom mitől lenne manager progi...

Voltan
Hát igen... Az Undyingot a sztori és a hangulat vitte igazán. Szerintem az a baj, hogy sokan csak egyszerű lövöldeként kezelték, és hát annak tényleg nem volt éppen csúcs, na de a körítés!
Barker rulz. K*rva szarul ír, de a történetei mindig ütnek 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Gay Manager 2016

Nem kártyás, skip <#banplz>

zorrobomber
Scooter
Nem tudjátok, van valami az IdleMaster-el, mert tegnap este óta nem enged belépni?
darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Call of Duty: Infinite Warfare ($5.00/84% off) CIS only

"Commonwealth of Independent States (CIS) formed when the former Soviet Union (now called Russia) totally dissolved in 1991. At its conception it consisted of ten former Soviet Republics: Armenia, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Russia, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine, and Uzbekistan"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
"elcsépelt sztorival megáldott"

Ez fájt.

[merlinw.org]

chill dude, nem beszéltem se grafról se más hasonlóról (se hülyegyerekekről) 😊
annyit mondtam h mivel az én szempontomból a 2010es a második volt ezért az AvP2-höz mértem és azután bizony óriási csalódás volt (egyedül pont h a graf volt sokkal, sokkal jobb). a preda sztem gyenge volt, elég bénán ugrálós, az alien-ek sem jöttek be és a marine is hagyott egy elég furcsa negatív érzést bennem. rég volt már h pontosan belőjjem a problémáit. egyszerűen nem jött át az érzés.
AvP2-t nagyon sokat nyüstöltük haverokkal multiba, külön a pontrendszert is belőttük h meglegyen az igazságosság érzése ill. team dm-ben lehessen a kasztok között ugrálni. (a saját fragot nullázta így ugyan de a csapatét nem)
a játékmódok zseniálisak voltak benne és a 3 faj, a több kaszttal elég sok változatosságot tudott jelenteni. én ezeket is kerestem benne és szintén nem jött be.
Ettől neked még tetszhet, nekem nagy csalódás volt.
az a bajom h az emlékeim alapján a másfél eurós árat is sokallom érte így sztem ez örökre kimarad. 😊

A:I-ről valóban egy let's play-t néztem, a pewdidipie-ost és sanszos az is közrejátszott h nem jött be. (az a csávó ... <#fejvakaras>) viszont annyi átjött h nem az én játékom. (a megölhetetlenség tuti zavarna folyamatosan)
darkSectorxxx
<#alien>

Az a durva hogy ebből adnak is majd el. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.22. 17:29:33

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Ha a The Forest-ről van szó, akkor igen, a DayZ után a 2. játék, ami sosem lesz kész 😊

Jim Morrison
Tuti hogy a felvetel lett szutyok, nem hiszem, hogy ilyen lenne a jatek 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atisz
Az Alien Isolation valóban scriptelt (mint a legtöbb, legnagyobb élményt nyújtó játék), de ennek ellenére rengeteg a lehetőség, köszönhetően a számos elkészíthető eszköznek, az ellenfelek egymásra uszításának, elcsalásának. Ha több let's play-t nézel belőle akkor nyilvánvaló, hogy ahány ember, szinte annyi megoldás (persze a legtöbbször van egy kézenfekvő is, bár az alien random felbukkanásai miatt ez nem mindig a legjobb).

Amit írtál, hogy az alien sebezhetetlen, engem is nagyon zavart eleinte (na jó még a játék végén is egy kicsit), de be kell látni, hogy baromi rossz lenne ha megölnéd és onnantól sétagalopp a pálya, ez ugye mégiscsak egy túlélő horror. Ennyi erővel sokkal röhejesebb pl. egy Outlast (ami szintén egy tök jó horrorjáték egyébként) ahol szanaszét-szórva hevernek a fegyverek (illetve annak használható tárgyak), mégsem vehetsz fel semmit és a legnyomibb ellenfél is röhögve agyonüt. Itt legalább megfutamodásra kényszerítheted az alient, az androidokat pedig maradéktalanul megölheted (ahogy én tettem, elég volt az alien elől bujkálni 😊)

Az Undying-ban nem "mobok" <#buck>, hanem teljesen jól kimunkált, az adott pályarésznek megfelelő szörnyek, ellenfelek voltak. A scrying képességgel pedig a múltba nézhettél vissza, illetve valaminek/valakinek az eredeti formáját, állapotát láthattad (és szerintem nagyon jó ötlet volt). A főellenfelek meg egyenesen zseniálisak. Szerintem mindenképp adj neki még1 esélyt, legalább az a már említett Elizabeth-ig, addig remek a horror hangulat (mellesleg az unreal motor miatt a grafikája még a mai napig is rendben van).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.22. 17:20:29

Tinman
Olyan micro-stuttering van benne, hogy a fal adja a másikat. Rettenet. Megvan nekem is a játék, rá kéne néznem, mert el nem hiszem, hogy ez ennyire gáz!

Jim Morrison
Elinditottam, mert kivancsi voltam hogy nez ki most a forest. De ez nezhetetlen :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Pont ,hogy nem! Mindig ilyenkor egyből jönnek ,mert persze hülye gyerek egyből a grafikát nézed. Hát pont nem.
Érdekes egy 6x végigjátszott FEAR , Far Cry , Condemned még mindig le tud kötni tud hangulatos lenni? Ami meg fos az szimplán fos marad örökre.

Next PC upgrade: 2022

gyanítom az a döntő jelen esetben h melyikkel kezdted 😉 a 2010-es az AvP2 után hányás volt, ami legjobban a predánál ill az alien-nél jött ki. a marine még elment de a többit be sem tudtam fejezni annyira irritált.

btw a '10-es volt az első steam-es játékom 😊
grebber
AvP2 szintén túl van/volt lihegve.
Anno nem játszottam vele csak miután a 2010-es istenkirály Alien vsPredator game-et végigvittem ,mondom ránézek milyen ez az agyonhájpolt 2.
Bűn gyenge. Hangulat/para/minden ami csak lehet. És a 2010-es szidták ami istentelen jó.

Izolációs Alien is elég tré lett. Valaki csinálhatna újból atomhent Alien game-et mert az a tutkó
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.22. 16:44:47

Next PC upgrade: 2022

Ahogy elhangzott valóban ízlés dolga. AvP2 valóban kiszámítható (a marine sztorija legalábbis baromira), de hangulatokat nekem még így is nagyon ott van/volt. Para faktor helyett inkább használnám a feszültség faktort ami viszont absz. magasan van hála a zseniális hangoknak és palyadesign-nak.
Isolation-rol yt-os végigjátszást néztem,az alapján nekem a 'bottal sem' kategória. (Skriptelt, mogedspawnolo, elpusztithatatlan alien) Annál még a Sony fele, első AvP is jobban tetszett.

Undying-bol meg annyi rémlik h atvaltottal a másik nézetbe, "ijeszto" lett a festmény/ talaj / textúra majd radspawnolt 3 mob. Az x-ik ilyen után kapott egy uninstallt.

De mint kezdtem ez egyénfüggő. Emlékszem mikot kijött a half life 1be is úgy bele tudtam élni magam h felszokott a pulzus mikor a kis ugralos szornyike nekem esett vmi szellozoben. 😊 Mostanra ez már csak röhögést vált ki, folyamatosan hozzászoktunk az egyre keményebb ingerekhez így aztán nehezebb sokkolni az egyszeri játékost is.
És a libraryn túl szűrhető a katalógusokban is.
IMYke2.0.0.0
Van, és szűrhető is a Library-dban. De még nem sok játéknál.

Íme, itt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.22. 14:14:13

Moby
Acsik vannak.

genndy
Achi van egy pár játékhoz (egyhez biztosan: Witcher 3. De asszem a 2-höz is láttam).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Nincs még.
Scooter
Egy kérdés: GOG-on a galaxy-n vannak már acsik vagy kártyák mint a steam-en? Nem látok ilyet a játékok adatlapján.
Atisz
Az összehasonlítás nem éppen elegáns, mivel bár mind a 2 horror-fps, az Undying klasszikus kísértetjárta helyszínei és az Aliens vs. Predator 2 jól ismert, egyedi sci-fi környezete meglehetősen más és egyáltalán nem üti az egyik a másikat (nekem pl. mind a 2 nagyon tetszett és nem tudnám egyértelműen állítani, hogy ez vagy az a jobb játék).

Mint már írtam, számomra az Undying a kalózbarlangos rész második felétől volt lejtmenet (megkoronázva a másik létsík unalmas, lebegő, lépcsős toronyépületeivel), de ez nem tudja elfeledtetni az első testvérrel, a vámpírként reinkarnálódott Elizabeth-tel vívott harcot és az oda vezető utat, amihez hasonló élményben csak ritkán volt részem.

Az Aliens vs. Predator 2 pedig az alienes játékok legjobban sikerült darabja (az Alien Isolation óta ez mondjuk már nem igaz), remek megvalósítással és hangulattal, ugyanakkor meglehetősen kiszámítható és mind3 fél végigjátszása + kiegésztő után is elég rövidnek mondható.

Moby
Én nem emlékszem másra, csak arra, hogy ezt ugyanúgy lehozták anno, pedig ilyen nyilatkozat nem hagzott el, vagy ha igen, jól eldugták. Én nyilatkozatban csak azt hallottam elhagnzani, hogy partnership, meg a kiadót. Meg ami nem hangzott el, de látom, hogy full sony pénzéből épül az új stúdió is, nem csak a játék. Ha ezt melléteszem, hogy xboxot csinál mindeközben a pécéből az ms, nem nagyon látok okot arra, hogy ezen változtasson a sony. Én azt tippelem nem is fog, de ez már csak tipp.

/szerk: Ez "a nem az övék az IP" nem tudom honnan jön. Tudja egyáltalán rajtuk kívül valaki, hogy kié az IP? Momentán senki nem tudja milyen szerződést kötött Kojima és a Sony. Nem, a gamersajtó sem, bár a klikkelést nyilván kedvelik 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.22. 10:46:12

Scooter
Épp az, hogy pont nem lett túllihegve. Ezért se lett sikeres. Reklámot is alig kapott. Méltatlanul elfeledett játék. Persze kinek mi a para. Engem pl. az AVP nem fogtak meg sose. Számomra azok voltak harmatgyengék. Attól függgetlenül, hogy szeretem a filmeket.