Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ehun-> QWOP
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Nem hiszem, hogy ilyen szemetekre szükség van a Steam-en vol sok...
2. Továbbra is zavar, hogy nincs komolyabb szűrő a rendszerben.
3. Nem hiszem, hogy a másságot reklámozni kellene. Bonus, hogy a gaymerek kifejezetten nem örülnek az ilyen játékoknak.
4. A sok barom minden xart felplusszol...
5. Ahol megfér egy komolyabb manager játék, ott nem értem mit keres ez az okádék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Barker rulz. K*rva szarul ír, de a történetei mindig ütnek 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Commonwealth of Independent States (CIS) formed when the former Soviet Union (now called Russia) totally dissolved in 1991. At its conception it consisted of ten former Soviet Republics: Armenia, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Russia, Tajikistan, Turkmenistan, Ukraine, and Uzbekistan"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
annyit mondtam h mivel az én szempontomból a 2010es a második volt ezért az AvP2-höz mértem és azután bizony óriási csalódás volt (egyedül pont h a graf volt sokkal, sokkal jobb). a preda sztem gyenge volt, elég bénán ugrálós, az alien-ek sem jöttek be és a marine is hagyott egy elég furcsa negatív érzést bennem. rég volt már h pontosan belőjjem a problémáit. egyszerűen nem jött át az érzés.
AvP2-t nagyon sokat nyüstöltük haverokkal multiba, külön a pontrendszert is belőttük h meglegyen az igazságosság érzése ill. team dm-ben lehessen a kasztok között ugrálni. (a saját fragot nullázta így ugyan de a csapatét nem)
a játékmódok zseniálisak voltak benne és a 3 faj, a több kaszttal elég sok változatosságot tudott jelenteni. én ezeket is kerestem benne és szintén nem jött be.
Ettől neked még tetszhet, nekem nagy csalódás volt.
A:I-ről valóban egy let's play-t néztem, a pewdidipie-ost és sanszos az is közrejátszott h nem jött be. (az a csávó ... <#fejvakaras>#fejvakaras>) viszont annyi átjött h nem az én játékom. (a megölhetetlenség tuti zavarna folyamatosan)
Az a durva hogy ebből adnak is majd el. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.22. 17:29:33
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amit írtál, hogy az alien sebezhetetlen, engem is nagyon zavart eleinte (na jó még a játék végén is egy kicsit), de be kell látni, hogy baromi rossz lenne ha megölnéd és onnantól sétagalopp a pálya, ez ugye mégiscsak egy túlélő horror. Ennyi erővel sokkal röhejesebb pl. egy Outlast (ami szintén egy tök jó horrorjáték egyébként) ahol szanaszét-szórva hevernek a fegyverek (illetve annak használható tárgyak), mégsem vehetsz fel semmit és a legnyomibb ellenfél is röhögve agyonüt. Itt legalább megfutamodásra kényszerítheted az alient, az androidokat pedig maradéktalanul megölheted (ahogy én tettem, elég volt az alien elől bujkálni 😊)
Az Undying-ban nem "mobok" <#buck>#buck>, hanem teljesen jól kimunkált, az adott pályarésznek megfelelő szörnyek, ellenfelek voltak. A scrying képességgel pedig a múltba nézhettél vissza, illetve valaminek/valakinek az eredeti formáját, állapotát láthattad (és szerintem nagyon jó ötlet volt). A főellenfelek meg egyenesen zseniálisak. Szerintem mindenképp adj neki még1 esélyt, legalább az a már említett Elizabeth-ig, addig remek a horror hangulat (mellesleg az unreal motor miatt a grafikája még a mai napig is rendben van).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.22. 17:20:29
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Érdekes egy 6x végigjátszott FEAR , Far Cry , Condemned még mindig le tud kötni tud hangulatos lenni? Ami meg fos az szimplán fos marad örökre.
Next PC upgrade: 2022
btw a '10-es volt az első steam-es játékom 😊
Anno nem játszottam vele csak miután a 2010-es istenkirály Alien vsPredator game-et végigvittem ,mondom ránézek milyen ez az agyonhájpolt 2.
Bűn gyenge. Hangulat/para/minden ami csak lehet. És a 2010-es szidták ami istentelen jó.
Izolációs Alien is elég tré lett. Valaki csinálhatna újból atomhent Alien game-et mert az a tutkó
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.22. 16:44:47
Next PC upgrade: 2022
Isolation-rol yt-os végigjátszást néztem,az alapján nekem a 'bottal sem' kategória. (Skriptelt, mogedspawnolo, elpusztithatatlan alien) Annál még a Sony fele, első AvP is jobban tetszett.
Undying-bol meg annyi rémlik h atvaltottal a másik nézetbe, "ijeszto" lett a festmény/ talaj / textúra majd radspawnolt 3 mob. Az x-ik ilyen után kapott egy uninstallt.
De mint kezdtem ez egyénfüggő. Emlékszem mikot kijött a half life 1be is úgy bele tudtam élni magam h felszokott a pulzus mikor a kis ugralos szornyike nekem esett vmi szellozoben. 😊 Mostanra ez már csak röhögést vált ki, folyamatosan hozzászoktunk az egyre keményebb ingerekhez így aztán nehezebb sokkolni az egyszeri játékost is.
Íme, itt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.22. 14:14:13
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mint már írtam, számomra az Undying a kalózbarlangos rész második felétől volt lejtmenet (megkoronázva a másik létsík unalmas, lebegő, lépcsős toronyépületeivel), de ez nem tudja elfeledtetni az első testvérrel, a vámpírként reinkarnálódott Elizabeth-tel vívott harcot és az oda vezető utat, amihez hasonló élményben csak ritkán volt részem.
Az Aliens vs. Predator 2 pedig az alienes játékok legjobban sikerült darabja (az Alien Isolation óta ez mondjuk már nem igaz), remek megvalósítással és hangulattal, ugyanakkor meglehetősen kiszámítható és mind3 fél végigjátszása + kiegésztő után is elég rövidnek mondható.
/szerk: Ez "a nem az övék az IP" nem tudom honnan jön. Tudja egyáltalán rajtuk kívül valaki, hogy kié az IP? Momentán senki nem tudja milyen szerződést kötött Kojima és a Sony. Nem, a gamersajtó sem, bár a klikkelést nyilván kedvelik 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.22. 10:46:12
Adversus solem ne loquitor