Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is, de inkább többet mondtam nehogy az legyen, hogy a pont épp ár nem érőkkel van kibabrálva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Na végigvittem Mirrors Edge Catalyst Trialt, Flyng trap-ig engedte, mellék küldiket már nem csináltam meg. Eddig egész jó, legalábbis az első résztől jobb, főleg, hogy eléggé nyitott játéktere van.
Én 80%-ot adnék rá.... nem váltja meg a gamer világot, Amit eddig láttam, tetszett jó volt meg minden.

Az új Need for Speed pedig marhára nem jön be, le is töröltem. trialsszal sem érdemes foglakozni, hiába élőszereplős átvezetők vannak benne... Azok is Zs kategória.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.24. 20:27:24

IMYke2.0.0.0
2 nap is elég lenne erre. Főképp ennek az oldalnak a segítségével: https://steamdb.info/sales

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Merlin felvetette, hogy majd ma meglátjuk....Hát megláttuk... :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atisz
Nincs, ebben szerintem tegnap egyetértettünk.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Totti5
Talán majd egyszer.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Steam vásár Day 2....Kiemelt ajánlatokon kívül én semmit se nem látok (nincs itt a daily deal...tegnapi ajánlatok, amik ki voltak emelve is teljesen ugyanazon az áron mennek).

Hát ez így kezd elég szánalmas kategóriába esni...Valve elérte, hogy első nap megnézed a leárazásokat, veszed amit kell aztán a többi nap már a lőtéri kutyát nem érdekil...Kár ezt július 4-ig tartani...Mehetne 4-5 ott napig aztán elég az.

Atisz
Nem kell, hogy tessen, de ha 1-2 dolog javult azért az első részhez képest (a grafika, bár szerintem az elsőé is gyönyörű és stílusos volt és az átvezetők, az 1. rész idegennek ható, idétlen anime-szerű videóihoz képest), akkor nem kéne ennyire leszólni.

Tudom, hogy csak vicceltél a Baldur's Gate-tel kapcsolatban (ahogy megláttam a spoilert, már tudtam <#buck> bár a spoiler ugye nem erre való <#ejnye1>), de elfogadom, ha valaki átlagosnak tartja (jó sok qrvajó RPG-t játszhatott az illető - irigylem is érte). De abban azért egyetérthetünk, hogy az Overwatch és a Baldur's Gate átlagossága között van némi árnyalatnyi különbség (konkrétan fényévnyi 😛).

(a véleményed egyébként nem tartom értéktelennek, hiszen ha jól emlékszem te azért nem magasztaltad az egekig, én meg nem mondtam, hogy szar, csak hogy nem kiemelkedő és egyáltalán nem indokolja a felhajtást, ami körülöleli - de ezt ugye már megbeszéltük)

Tehát röviden összefoglalva hitelesebbnek tartom a Mirror's Edge Catalyst-ről kifejtett kritikáját annak, akivel megegyezik a véleményem más játékokat illetően, ez szerintem logikus és érthető.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.24. 20:21:51

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Az első részben az volt a jó, hogy ha hibázott is, de egy koncentrált élmény volt, ez egy homokozósabb játékban, ami tele van mindennel pakolva, könnyebben szétesik. Ott a sok lehetőség, de minek, vagy még zavar is? Hát nem hangzik olyannak, ami a nem állhatna a felhőtlen szórakozásom útjába. De lehet, hogy nekem is tetszeni fog, csak arra írom, hogy a jó platformingból nem következik, hogy a Catalystnak is kötelezően tetszenie kell az embereknek.

Remélem így már érthetőbb voltam 😊

Jó, de nekem tetszik az Overwatch, szóval köszönöm a véleményem értéktelenné nyilvánítását. De az olyanoktól dicséretnek is veszem a lenézést, akiknek az a közepes Baldur's Gate is tetszeni tud <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak viccelek (bár túlértékelt szerintem a BG), de azért érted, nem attól irreleváns valakinek a véleménye, mert egy játékról negatív vagy pozitív a véleménye, hanem a konkrét érvektől, és annak is lehet igaza, akinek tetszik egy játék, és annak is, akinek ugyanaz nem. Nyilván vannak nyáladzó rajongók, meg objektívebb elemek, amiket lehet egy játékban kritizálni vagy magasztalni, de azért bizonyos szubjektív spektrumon én megengedem a véleményalkotást másoknak, anélkül, hogy elfogadható véleményt alkotni képtelen zombikként kezeljem őket.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.06.24. 20:01:24
IMYke2.0.0.0
Na, így már elég kellemesen tudok böngészgetni, amikor a STEAM ajánlásairól van szó 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hol itt? JuhTyúkra fellépsz, kikeresed, és megnézed... <#vigyor5>

Atisz
Az ugri-bugri nálam nem pejoratív töltetű (itt legalábbis), de jogos, ezt jeleznem kellett volna. A "parkour" műszót szoktam így aposztrofálni. A Mirror's Edge-ben ez az ugribugri remek módon volt kivitelezve, más játékokkal ellentétben. Ez szerintem bőven elég ahhoz, hogy akinek az 1. rész tetszett, annak tessen ez a 2. is.

Ezt figyelembe véve a Tomb Raider-t és az Alice-t nem sorolnám annyira az ugribugri kategóriába, pláne nem úgy, hogy mind a kettőben azért volt komoly mennyiségű kaland elem és - ahogy írtad - el-/megkerülhetetlen harc is.

Egyébként pedig megnyugtatlak, a piros irányvezető kikapcsolható (annyiban viszont igazad van, hogy anélkül meg nem nagyon tudod hová kell ugrani legközelebb, hiszen a piros jelzés nem annyira domináns és irányadó, mint az első részben).

Az Overwatch-ot nem démoni eredete (sokat feltételezek a Blizzardról, de ezt azért nem 😊) miatt, hanem mint mércét próbáltam megemlíteni: ha egy srác konklúzióként kimondja, hogy az Owerwatch egy végtelenül átlagos játék, akkor azt mondom, hmm, talán a Catalystot is jó szemmel elemzi a srác és már több hitelt is adok neki, mint egy olyannak, aki mindennek lehordja az új Mirror's Edge-t, de magához nyúl, amikor az Overwatch-ra terelődik a szó...

Remélem így már érthetőbb voltam 😊

Azt itt szabad? <#vigyor5>
IMYke2.0.0.0
Nézd meg az Otherworld-ös videót róla... elég lesz annyi, hidd el!

A 10 éves látvánnyal nem csoda, ha ingereled Tottit. Az a Gears of War vagy a Condemned.
MerlinW
Mint írtam volt, ha tetszik, játssz vele. Engem nem bánt a dolog.

[merlinw.org]

Az első részben is voltak olyan helyzetek, ahol harc nélkül nem igazán lehetett átfutni, mert mindenképpen le tudtak szedni a továbbjutás útján, és voltak bossfightok is. Másrészt az ugribugri játékokban is gyakran fontos szerepet tölt be a harc, gondoljunk csak a Tomb Raiderre, Prince of Persiára, Ratchet & Clankre, a Jak 2-3-ra vagy az American McGee's Alice-re és folytatására. A megvalósítás szintjén persze némelyiknél lehet vitatkozni, de ez nem érv arra, hogy újra el kell szúrni. Ráadásul a parkourt amúgy is szokás filmekben és játékokban látványos bunyóval összehozni, ami lássuk be, nem is egy elvetélt koncepció. Ergo akármennyire is pacifistán szerettem játszani az első részt, egy jó bunyó sokat dobhatna a játékon, pláne ha már ráfókuszáltak.

Az első résszel is az volt a baj, hogy a látvány, a zene és a platforming volt mocskos jó, a többi nem annyira. De ha ez igaz a folytatásra is, akkor míg az elődben ezeken kívül nem volt sok minden, itt telepakolták mindennel. Szóval ez kapásból egy nagy buktató. A béta kikapcsolhatatlanul kézen fogva vezető piros csíkja pedig ijesztő volt. Kíváncsi leszek rá, nem írom le, de nem tűnik annyira meggyőzőnek, hogy már most megvegyem.

Az igazi akkor lenne, ha ezektől a kritikusoktól hallanék mondjuk 1-1 Overwatch értékelést is és akkor tudnám hová tenni a a véleményüket.

Mert akinek tetszik az Overwatch, az a Gonosz követője, és nem adunk a véleményére!
Scooter
Szerintem szinte mindennél ezt csinálták a mocskok! <#levele>
IMYke2.0.0.0
Final Fantasy 7 és 8-nak megemelték 1 euróval az árát, és arra dobtak 50%-ot... <#wow2>

Atisz
Szerintem sincs gond a küllemével, ami igaz a kritikákból, hogy hiányzik az innováció (bár az első eléggé az volt a maga nemében és szerintem még most is az) és a majdnem ugyanolyan gyenge a harcrendszer (ami mondjuk egy ugribugri játékban nem is annyira lényeges, akkor vagy jó, ha elkerülöd/megúszod a nagyobb harcokat), mint az első részben.

Az igazi akkor lenne, ha ezektől a kritikusoktól hallanék mondjuk 1-1 Overwatch értékelést is és akkor tudnám hová tenni a a véleményüket.
Emlékezzünk hány önjelölt mgmndmbr szólta le a Resi 6-ot csak azért mert akciójáték lett...

Troger911
Kíváncsi leszek az 5-8 munkanap helyett mikor ér ide a Steam Controller...
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
"és a küllem is 10 éves szinten van"

Elképesztő, mármint hogy tapasztalat nélkül fikagépek álltal elmondottak ilyen szinten "meggyőzőek". A játék rettentő jól néz ki. 10 éve ilyet sehol nem láttál. 2016os teknó, pontosan azt a stílust viszi tovább mint az első, csak a mostani technológiákkal, csicsákkal, kidolgozással.

MerlinW
A lényeg, hogy zéró innováció, röhejes harcrendszer, piros csík mutatja folyamatosan merre menj, rossz pályatervezés, gyenge karakterek, rossz sztori, üres, unalmas divat-sandbox játékmenet, idegesítő feladatok, teljesen értelmetlen divat-skillrendszer.

Kb ennyi, amit a legtöbben felhoztak. Tehát belül rohad, és a küllem is 10 éves szinten van. Lényeg, hogy én láttam eleget. Ettől ti még megvehetitek, megengedem😊

[merlinw.org]

Totti5
Néztem yutubon is, ott is annyi volt pontosan. Igen, minden lefizetett, bár nem értem hogy ki fizetne a 7 pontért, amikor itt van mostis ékes példa hogy amin nem csillog a 9-10 az már nem jó.

Ja hogy nézzek fikázó yutubereket? köszönöm, de őket kihagyom, nincs nekem arra szükségem.

MerlinW
Mármint a fizetett 7.5-re gondolsz? A 3.5-ös user score nem számít?😊 Nézz pár YT review-t és szólj ha találsz olyat, amiben dicsérik a játékot😊

Mindegy, amit láttam belőle az alapján én bottal sem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.24. 16:08:55

[merlinw.org]

Totti5
Nem igen volt kritika ami azt írta volna rá hogy rossz, sem hogy nagyon rossz. 75 %on áll metacriticen, az fejre álltva, kifordítva sem rossz.

Totti5
Nem lesz meg. 6 órás a időlimit, de pályalimit is van benne. 3 story küldetés meg mellékesek valami ilyesmi.

zorrobomber
Nemá hogy van még ilyen ember aki nekiáll FIFA-nak billentyűzettel és még ő van felháborodva hogy SZAR az irányítása... <#vigyor3>

Az access amúgy jó ötlet, én is a 14-et nyomom még...

MerlinW
A kritikák szerint nagyon rossz lett, szóval elég lesz az az idő szerintem😊

[merlinw.org]

Prince23
Hm, akkor easy-n fogom tolni. gyorsan végigszaladva hátha meg lesz.

grebber
Mirrors Edge Katalist 7-8 órás ...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.24. 15:24:01

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Lenne egy fura kérdésem:

Originben a Trialsnál a játékot game time-ban vagy real timeban mérik?

más:
befizettem origin access-re és eddig teljesen meg vagyok elégedve vele. A casual játékosoknak nagyon jó lehet ez a szisztéma. Hardline-t kipróbáltam, és azt kell, hogy mondjam, baromi jó játék lett az. pedig megjelenéskor látatlanban szídtam azt a játékot. Úgyhogy engem baromira meg lepett a Visceral games alkotása.
Az access-szel szerintem végigtudom játszani az új NFS-et is, úgy, hogy meg se veszem a játékot, s közben full tartalmat biztosítanak. 10 óra alatt simán kijátszható a single. Online rész nem érdekel.

Az viszont okos húzás, hogy a MirrorS Edge Catalystra csak 6 órás limitet adtak Origine accsesen.. Nem tudjátok, hogy mennyi a végigjátszás ideje a játéknak? Az első se volt túl hosszú, de van egy olyan sejtésem, hogy 10 órás game time a MEC.

Garden Warafre 2-re mindig is kivi voltam, most itt az idő, hogy elhülyüljek vele 10 órára. De az is lehet, hogy nem is fog tetszeni.

ui: Az orogin access még tegnap hozódott fel "bennem", hiszen annyira focilázban égek, hogy azonnal kedvet kaptam magához a játékhoz is, azonnal meg akartam venni a FIFA 16-ot. Aztán láttam hogy 4 euró az access, gondoltam, inkább próbáljuk ki a full játékot ennyiért, s közben még a nagy AAA+ címeket is kidtudom próbálni, szinte ingyér. Kipróbáltam, hatalmas csalódás ért az irányítása kapcsán. FIFA 11-el játszottam utoljára, billenytyűzet konffal, WASD + kurzor lövés kombinációval. Itt teljesen más az irányítás, látszik, hogy controllerre gyúrtak PC-n is. Kösz de nem kell ilyen játék, megúsztam, 20 eurót. Ja és access bérléssel 17 eu-ért tudtam volna meg venni.

Dragon Age 3-at kipróbáltam (nem a multit) ment az instant fizetés is, 20 eu helyett, 17 eu-t fizettem.

Az Origin Access-szel érdemes taktikusan bánni. Egy évbe 2x kell kérni access hozzáférést, és akkor mindent elérhet az ember, szinte ""ingyér". Legközelebb év végén fogok fizetni accesst, hogy battlefield 1-et próbáljam ki, mert nem fogom meg venni. Egy hónapig pont elég lesz, hogy kiélvezhessem BF4 pörgős stílusban a BF1-et.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.24. 15:22:58

kigyi
Remek hír, hogy nem kell minden nap megnézni véletlenül nem-e írtak el valamit hanem csak a 3 sort kell lepörgetni a kártyák miatt és kész.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
"Elkezdődött a Steam nyári leárazása

Igen, elkezdődött minden játékharácsoló egyik legkedveltebb időszaka az évben, a Steam Summer Sale. Mostantól kezdve két héten több, mint tízezer játékra csaphatunk le akciósan.

Érdemes megemlíteni, hogy a Steam akcióinak rendszere megváltozott az utóbbi időben. Korábban minden játék kapott egy állandó leárazást, majd egy újabb, amikor éppen a főoldalra került az adott napon. Ez azt jelentette, hogy ha a legolcsóbban akartunk megvenni az adott címet, akkor érdemes volt megvárni, amíg a főoldalra kerül.

Ez már nincs többé. Mostantól minden játék egy fix leárazást kap a két hétben, és a főoldalas megjelenés ebből nem von le semmit, egyszerűen csak azt szolgálja, hogy a Valve felhívja a figyelmünket néhány címre."

Atisz
Jár a pont, de azért mégsem tenném, mert ha már 1 kivétel van, akkor lemaradhatsz vmi jóról.

Mint pl. a Danganronpa: Trigger Happy Havoc

Sajnos a 33%-os vicc miatt nekem egyelőre felejtős, pontosabban kivárós.

Dzsini
És akkor ott az új Shantae rész, ami negyedannyi pénzből készül - és már nagyon várom, az előző részek is jók lettek.
(és szerintem jobban is néz ki, mint az M9)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.24. 12:23:57

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Ami jó akció kb. a SOMA és a Layers of Fear 50-50%-a, ezek viszonylag új játékok. De persze aki eddig várt velük (pl. én) az megvárja a nem olyan távoli 75%-ot is (ami persze még mindig nem jó, mert az ideális steam sale 85%-nál kezdődik).

Az is vicces, hogy a Deus Ex tavaly ősszel -80% volt (most -75%), a Shadow Warrior meg ugyan hasonlóan -90%, de megemelték az alapárat 😉

Szerencsére mind2 megvan 😛
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.24. 12:19:04

Fpocok
MN9 End Credits-je 4 órás

Szeritnem most sokan szívesebben inkább most lekerülnének a listáról 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
Igen-igen, ha így fogom fel, akkor talán megkerülhetném ezeket a fránya elveket 😊

Atisz
Mind2 fenn van a kívánságlistámon nekem is 😊

Én tulajdonképpen a Resi 4-re vadászom már rég, de a -65%-os 7 EUR árat még most is soknak tartom, különösen annak fényében, hogy nemrég volt egy Resi csomag ami pofátlanul olcsón adta az összes címet a 2 legújabb kivételével természetesen (igaz a Resi 4 ott is egy drágább kategóriában volt).

A kívánságlistám nagy része egyébként az 50-75%-os szegmensbe esik, ami nem nagy bónusz, mivel a 75% kb. havonta előjön 1-1 játék esetében, tehát ez sale nem fog sok új játékot hozni.

A 15 nap delay-jel pedig az event kártyaárusítás lehetőségét is elvették sokaktól, így marad a zúzda a maradék kártyákra (ami elég gáz lévén 10 centért mennek a piacon most a kártyák és zúzáskor csak 20 pontot érnek).

Dzsini
Azért fizetsz, ami kell, a többi meg jár mellé ajándékként 😊 Ha gondolod beaktiválod, ha nem, elajándékozod.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.24. 12:09:41

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Nálam jobban aligha veszel akciósabban, mert én szinte minden játékomat úgy veszem. Legutoljára a Resident Evil 1-0 pakkot vettem teljes áron (de az is "jó" ár volt végülis mivel 4500 Ft/db új játéknál nem olyan rossz). Most az Ori-n gondolkozom, de szerintem 2-3 hónap és 2 ropival olcsóbb lesz.

A csomagokkal az a bajom, hogy elveim vannak, olyan játékért nem fizetek ami nem kell, de ettől függetlenül megértem, hogy sokszor csomagban olcsóbb egy adott cím, mint különálló formában az ún. "steam sale"-en 😊

köszi de valószínűtlennek tartom 😊 az egyik a Dragon Age: Origins ultimate, ebből az alap van meg otthon dobozosban. igazából a vége után volt egy kíváncsiság bennem h mi lett a fekete hajú banya sorsa (ami dlc ugye de külön áron sokalltam mindig is)
a másik a Dex ami megtetszett GoG-on de ott nem kapott 75%ot.

igazából nem sürgős egyik sem, ált én is tudok várni. jelenleg van 3,18 a wallet-ben meg ahogy nézem még 64 ki nem szedett kártya ^^
Tinman
Akkor jó, mert én sem tartozok ezek közé! Kizárólag akkor farmolok, ha amúgy is megy a gép. Amíg itt tépem a szám, addig a rabszolga farmol. Amikor felállok innen és elmegyek a dolgomra, a gépet mindig kikapcsolom, nem menjen feleslegesen. Újra bekapcsolom újra megy. Ezt lehet játék és filmnézés közben is művelni, nem egy agysebészet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igazából, ha 1 cím nagyon érdekel, már akkor kell az adott bundle. A többi az bonus, ha nincs még meg akkor aktiválom, kártyákat kiszedem belőle, ami megvan azt meg vagy elcserélem, vagy elajándékozom.

Lóvém az nekem annyi van, hogy az SG-n az utolsók közt kullognék. :-D Pontosan ezért vásárolok a lehető legolcsóbban, vagy várok valamira 2 évet, vagy nem nézem semmibe a kártyapénzt. Az elmúlt évek alatt több 100 euro jött be belőle, persze azt is játékokra fordítottam <#banplz>

CSé cuccokat tavaly és tavaly előtt farmoltam, de idő hiányában ez most nem játszik, pedig az a tuti biznisz, Ratgab már csak tudja. Én csak olcsójancsi vagyok hozzá képest.

Mi az a 2 db. cím ami kellene? Erősen könnyen lehet, hogy a cirka 350-es listámon rajta lehet és meg tudunk egyezni. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Kevés ember létezik a földön (én közéjük tartozom) aki nem futtat éjjel nappal külső progit ami kifarmolja a kártyákat. Nekem is de jó lenne ha a bent lévő 300+ kártyám pénzzé alakulna (mert legalsobb hangon is 6 euro) ,de farmolni sosem fogok.

Next PC upgrade: 2022

te ennyi kártyás cuccot szoktál venni bundlikból h ki tudod farmolni belőle?
na ez így hülyén hangzik 😊 szóval nem azt akarom kérdezni h mennyi lóvéd van ... hanem mintha régebben vhol írtad volna h a kártyapénzből CS-s izéket veszel és az még ad egy jó löketet a steam zsebpénznek. szal el tudnád árulni mi ez a trükk? (van két 5 ajrós vacak amit behúznék szívesen de semmi kedvem valódi pénzzel fizetni mivel az egyik már megvan csak dobozosban -és otthon-)
Dzsini
A napközbeni nekem ki is maradt, jó tudni, köszi!