Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hoho jövőhéten System Shock Remastered kickstarter indulás + demo!!

Next PC upgrade: 2022

Sajnos nem is egyet...egy rakat indie volt a listámon,ami elég jóáras lett...a pinball tábláimat is kimaxoltam végre,a dishonored is bekerült,főleg,hogy előtte jóárasították és még azt is megfelezték...aztán talán még lesz pár,amire csak beadom a derekam...és végeztem..sok amire vártam,nem esett akkorát,hogy már megérje 😊

Várjál.Dishonorednél nem csak névváltozás..a definitive az még ráncfelvarrásos is,ellentétben a régi goty-al..nem?
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.06.25. 18:36:20
Oxenfree-vel szemezek még, valakinek esetleg van tapasztalata vele?
Én eddig ezeket kattintottam be, de szerintem lesz is még:

ShellShock Live
Rise of Nations: Extended Edition
Deponia: The Complete Journey
SteamWorld Heist
Badland GOTY
The Longest Journey
Age of Mythology: Extended Edition
Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition
Plastiland
Punch Club
Day of the Tentacle Remastered
Pony Island
Hitman GO: Definitive Edition
Shadow of Mordor GOTY
IMYke2.0.0.0
Értem srácok. Hát igen, harmatgyenge ez a szél...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Dishonored - Definitive Edition"... = Dishonored GOTY.
Csak névváltoztatás.

Notice: This version only contains English, Russian, Hungarian, Czech, and Polish languages

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Én igen, de nem játékot 😊 Bár sale előtt is volt akcióban a kontroller ugyanennyiért, csak akkor még nem volt kifarmolva a kártyapénz.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.06.25. 18:23:27
wesker24
Szinte semmit ahogy tavaly sem , tavalyi summer sale alatt is csak egy játékot vettem az is preorder volt mert 50 %-ra le volt árazva de aztán ennyi volt az egész summer Sale tavaly..
IMYke2.0.0.0
Vett egyáltalán valaki a STEAM Sale(-nek csúfolt, hosszúra elnyújtott hétköznapi akciózáso)n?

Scooter
Tényleg. Külön néztem csak. <#eljen>
Maxtreme
hát. nekem azt a 3,7 jurót megéri(te) 😊

grebber
Defense Grid 2 miatt kár kapkodni tipikus bármelyik perceben bundleba kerülő kategória.

A kívánság listám első tétele ami most 0.49 euro azt se veszem meg minek ha ott lesz majd bundleba. (Rolling sun)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.25. 15:18:36

Maxtreme
Végre leáraztak 2 játékot amikre már rég vártam 😊
Ha esetleg valakit érdekelnének még rajtam kívül:

Defense grid 2 (-75%)
helldivers deluxe (-40%)

Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.25. 15:10:36

grebber
Steam-en csomagba (darabonként 3.74/rész)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.25. 15:03:35

Scooter
Hol láttad ennyiért? Ez se rossz ár.
totyak
Nincs valakinek esetleg korrekt áron eladó GTA V CE kiadása PS3-ra (végszükség esetén X360 is jó) sapival, pénzes tatyóval? Nagyon kellene a gyűjteményembe, de boltban már nem találom.

IMYke2.0.0.0
"Dark Souls III főszörny alázás, táncszőnyeggel

Igen, mindenki jól olvasta a címet. Az internet népe mindenfélével viccelődött már a játékkal kapcsolatban, de úgy tűnik újabb fejezethez érkezett az elborult fanatikus játékosok által kitaposott ösvény. A Rudeism néven streamelő játékos ugyanis a Dance Dance Revolution „irányítóját” kalibrálta át, és tánclépésekkel irányította a karakterét a jól megszokott kontroller helyett. Elmondása szerint az Abyss Watcher nevű boss lehentelése alig 300 halál után sikerült is neki, így nincs más hátra, minthogy sok sikert kívánjunk neki a következő kihívás teljesítéséhez. A kíváncsiak pedig megnézhetik a játéktörténelmi mérföldkőről készült videót is."

Rapid81
A hiba a bankoknál van. Szimplán egy újonnan kiadott bankkártya első használatakor kötelezően elő kellene írni a CVC kód megváltoztatását. Onnantól fogva a lopott kártya xart sem ér.

Egyébként meg ideiglenes megoldásként a boltok részéről mocsok egyszerű lenne, ha nem lehetne náluk bankkártyával fizetni, hanem csak paypal-lal. Ott kell email, meg hozzá kell kötni a kártyát, stb. Hamarabb kibukik, ha lopott a kártya és vissza is vezethető.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Van pár számadat az általam lentebb linkelt videóban kisebb retail store-októl, ami adhat egyfajta kiindulási alapot, persze anonim, szóval akár kamu is lehet:
-15000 eladott kulcs, 4297 chargeback, ~28,5% veszteség.
- 60000 dollárnyi eladott kulcs, 18000 dollárnyi chargeback, 30% veszteség.
- egy retailer nyilatkozta, hogy az alkalmazottai 75%-a azért van, hogy a lopott bankkártyás vásárlásokat próbálja kiszűrni.

Nyilván amelyik store komolyabb rendszert épít ki a megelőzésre/utólagos kezelésre ott kisebb az impact, szintén a videóban elhangzik az IndieGameStand tulajától, hogy 6-9 hónapnyi fejlesztési időt emésztett fel az, hogy értelmes új feature-ök helyett viszonylag bevédjék magukat a lopott bankkártyás csalások ellen.

Nyilván az örök vita lesz, hogy ez az egész ki hibája, ki felelőssége, kinek kéne megoldani, kinek kéne egyáltalán foglalkozni vele, ki a jófiú, ki a rosszfiú a sztoriban, de az tény, hogy a jelenség maga egyre nagyobb méreteket ölt és egyre gyakrabban témává válik a nagy kerek interneten.
zorrobomber
Atisz
Így van.

A Dishonored RU "élmény" megtapasztalása után ezzel maximálisan egyetértek. És legszívesebben küldenék az összes hülyének egy földrajzatlaszt, hogy Kelet-Európa =/= Oroszország és hogy mi itthon annyi pénzt fizetünk egy játékért, mint egy éhenkórász német, a 3x-os fizetésével.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Codename Phase One + Two + Cold War 5,99€ alakul....

zorrobomber
+sok erre, mindegyik pontra

Ha tegyük fel még el is hiszem ezt a fake bankkártyás trükköt, akkor is inkább azt gondolom hogy marginális az esetek száma (ja és a 450k úgy jött ki hogy a játék full árával számoltak, persze).

Troger911
Ja ja! Én is úgy érzem...
Nem is szemrehányásképpen mondtam Merlin. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
1 napi késéssel....😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Azokat nem is nezem, pl jackfrag

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem para, szerintem is simán félreérthető volt az, ahogy kiírták hozzávéve azt, hogy az ember azért bízott a daily dealekben és szerette volna, ha lennének. Én is csak az előző sale-es valve nyilatkozat miatt tudtam, hogy már nincsenek. 😞
Totti5
Nekem az tetszik hogy a yutuberek akik a farpofájukra is ennek az oldalnak a logóját tetoválták, kapták a pénzt is, most büdös lesz nekik? bár így kell szimpátiát szerezni, biztos tetszik a közönségnek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Miért? Most már nem tudnak?
MerlinW
Az én forrásom tévedett, én is tévedtem😊 A legjobbakkal is előfordul😊

[merlinw.org]

Tinman
"Nálam jobban aligha veszel akciósabban, mert én szinte minden játékomat úgy veszem."

Hát ez igazán megtisztelő gondolat, de kikérem magamnak :-D Az akciók és kuponos gaming vásárlás koronázatlan királya vagyok, ettől a címtől megfosztani bajos lesz. Egyedül a From Software Souls vackait veszek horror áron, minden más kapja a kivárást, leakciózásra várást részemről. De nekem az nem akció, hogy kap 20% off-ot, azon elnevetgélek és megveszem majd 3-4 ojróért, de azt is inkább dollárban, 20%-os kuponnal.

Ori nekem így lett meg:

Tavaly júliusban elárazták, az még nem a Definitive Edition volt. 4.99 euro-ba fájt volna, de abból egy részét kártyapénzből fedeztem. Aztán akinek megvolt ez az alap, az 5 ojróért vihette a Definiteve-et... ezt már 100% kártyapénzből fizettem.

Általában a humbli csomagjai a durván odacsapósak, de néha a bundlicsillagon is el lehet kapni jó árakon kisebb csodákat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Dragon Age-em volt, de már rég elvitték.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ebben az a szörnyű, hogy a pár rettenetes példából teljes általánosítás lett.

1. Ha a G2A bezár, még mindig ott az Ebay. Lehet-e digitális játékot Ebay-en eladni? Persze! Szar az Ebay? Vicces...
2. Az indie címek tömege kerül bele csak hetente ilyen-olyan bundle-be... vagy előbb vagy utóbb.
3. Qrvára ciki, amikor a saját sikertelenségem okán elkezdtek valamilyen terjesztőt okolni és nem akarom beismerni, hogy nem úgy viszik a játékom, ahogy én szeretném.
4. A Punch Club jónak tűnik. Érdekel? Valamennyire... egészen konkrétan: mérsékelten. Miért nem vettem meg eddig 9.99 Euro-s áron? Mert minek, ha csak kicsit érdekel? Megveszem-e majd bundle részeként? Simán. Milliók gondolják még így, vagy ami még szörnyűbb: ÍGY SE! Nem érdekli őket egy retro bunyós cucc, mert a mai ifjak már nem erre gerjednek.
5. Ha a G2A által 450k dollárral lopták meg fenti játék fejlesztőét, akkor mit érez most, amikor 2.49 Euro 9.99 helyet a Steam-en? :-D
6. Jelenleg G2A-n a Punch Club majdnem 2x ennyibe kerül ROFL!!!
7. Aki azt képzeli, hogy a játékok nagy része lopott bankártyás megoldással kerül fel a G2A oldalra, az hülyébb, mint gondoltam... annyi gonoszzolikahaxoror a világon nincs, amennyi régiókat leszaró/kikerülő játék kerül fel oda.
8. És ez fáj a sok suttyónak... a régiós korlátok keresztbe székelése egy digitális világban. Fájjon nekik. Nagyon.

Tinman
15 ojróért, már ma ki kellett volna, hogy vigye a futár :-/

Inkább indie vonalon indult meg a mozgolódás, gondolom nekik sokkal jobban fáj és valószínűleg nincs olyan rendszerük, amivel trackelni tudják az esetleges lopott bankkártyás kulcsokat és lebannolni ha épp úgy döntenek (lásd Ubi esete a lopott Far Cry kulcsok bannolásával, na persze ott is visszasült, senki nem a G2A-ra vagy a resellerre fújt, hanem a Ubira).

Nyilván elég nagy a vita a téma körül, mert a racionális, pénztárca-tudatos embert nem fogja izgatni, hogy hova megy a pénz, csak az, hogy minél kedvezőbb áron hozzájusson a játékához, a nagy kiadók pedig láthatóan (valószínűleg a Ubi visszasülő példájából okulva) nem lépnek fel érdemben a jelenséggel szemben.

EBBEN A VIDEÓBAN van néhány kapcsolódó számadat arról, hogy milyen mértékben érinti a jelenség a kisebb indie shopokat. Na persze elfogult videó, akár kamu is lehet. Ami számomra érdekes, hogy ez alapján sokkal kevésbé regionális árak állnak a jelenség mögött és sokkal inkább third party webshopokon keresztül folytatott lopott bankkártyás tranzakciók.
darkSectorxxx
Na ezen nevettem én is, majd jóhogynem adnak ingyen játékokat.
De tény hogy az indie fejlesztők nyilatkozták ezt, nem a SE. 😄

De még ott is kétlem ezt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.24. 22:00:40

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Köszönjük szépen .

Viszont, azt kétlem, hogy ha írok mondjuk a Square Enixnek, akkor megdob engem a Final Fantasy-k és a Rise of the Tomb Raider kódjaival jófejségből ingyen, vagy baromi jó ajánlattal 😊

Közben amúgy a pár napja linkelt G2A-s cikk kapcsán, amiben - némileg azért hatásvadász módon - a Punch Club játék fejlesztője levezette, hogyan lopták meg őt 450ezer dollárral, amihez a G2A asszisztált elég erőteljes visszhangja lett főleg redditen, aminek hatására egyre több nagy streamer (csak hogy az esgé kedvencét elmlítsem például Lirik) bontja a partnershipet velük (egyébként ipari pénzeket tolnak abba, hogy a streamerek őket reklámozzák), illetve több olyan postba/kommentbe is belefutottam a napokban, amiben indie játékfejlesztők kérik, hogy senki ne vásárolja a kulcsaikat G2A-ról, mert abból egy fillért nem látnak és inkább torrentezzék le vagy kérjenek tőlük egy ajándék kulcsot, de ne gazdagítsanak bűnözőket.

Tudom, az árérzékeny, racionális embert ez nem érdekli, de gondoltam leírom, hogy akit ez motivál/befolyásol az tudjon róla.
TBTPumpa
Azt hiszem más játéktesztnél is hasonló dizájn van. Az Uncharted 4 tesztet is érdemes megnézni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Igen, ez a dizájn engem is nagyon megfogott, le a kalappal.
Atisz
"Aki a Baldur's Gate-et szereti, hülye, rossz, állatkínzó, stb. ember már nem lehet."

(ismeretlen eredetű kínai közmondás)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.24. 21:07:29

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Prince23
Hm. azt hittem a POLYGON-ra tévedtem 😊

Nice az oldal dizájna...

szerk: hopp de csak a Catalyst tesztnek
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.24. 21:04:42

Nyilván a hasonló ízlés jó irányadó szempont lehet, de ugye jobban tisztelem azokat az okosakat, akik tőlem eltérő véleményen vannak, mint azokat a butákat, akik megegyezőn. Persze nagyon ritka, hogy az okosok ne velem értsenek egyet <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.06.24. 20:55:04
darkSectorxxx
<#pias>

grebber
Steam-re nagy kár volt felrakni. Hiába a "sok fps" kb olyan az érzés mintha 15 -20 fps-el tolnád. Fejlesztő meg kussol gondolom elég pénzt szedett össze egy elfeledett játékból így magára hagyta se patch se semmi.
És olyan nehéz ,hogy azta ..... méterenként F5-öt nyomogatom. A "max payne-es" ugrás kb semmit nem ér.. hamar ledarálnak.
Régebben mintha 0 nehézsége lett volna amikor végigvittem. De legalább nem csak megyek előre azt kész.
De ahogy haladok előre kezdek visszaszokni és már nem halok annyiszor.

darkSectorxxx
Ez valóban elfeledett, de régen híres volt, híresen zabálta a gépeket. 😄

grebber
Most az El matadorral játszom.

El Matador tesztek
El Matador steam
Videok minden mennyiségben

Azért rakom be mert rég elfeledett jó játék,abból az időből amikor még tudtak játékot csinálni.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."