Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várjál.Dishonorednél nem csak névváltozás..a definitive az még ráncfelvarrásos is,ellentétben a régi goty-al..nem?
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.06.25. 18:36:20
ShellShock Live
Rise of Nations: Extended Edition
Deponia: The Complete Journey
SteamWorld Heist
Badland GOTY
The Longest Journey
Age of Mythology: Extended Edition
Enslaved: Odyssey to the West Premium Edition
Plastiland
Punch Club
Day of the Tentacle Remastered
Pony Island
Hitman GO: Definitive Edition
Shadow of Mordor GOTY
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak névváltoztatás.
Notice: This version only contains English, Russian, Hungarian, Czech, and Polish languages
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.06.25. 18:23:27
A kívánság listám első tétele ami most 0.49 euro azt se veszem meg minek ha ott lesz majd bundleba. (Rolling sun)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.25. 15:18:36
Next PC upgrade: 2022
Ha esetleg valakit érdekelnének még rajtam kívül:
Defense grid 2 (-75%)
helldivers deluxe (-40%)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.25. 15:10:36
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.25. 15:03:35
Igen, mindenki jól olvasta a címet. Az internet népe mindenfélével viccelődött már a játékkal kapcsolatban, de úgy tűnik újabb fejezethez érkezett az elborult fanatikus játékosok által kitaposott ösvény. A Rudeism néven streamelő játékos ugyanis a Dance Dance Revolution „irányítóját” kalibrálta át, és tánclépésekkel irányította a karakterét a jól megszokott kontroller helyett. Elmondása szerint az Abyss Watcher nevű boss lehentelése alig 300 halál után sikerült is neki, így nincs más hátra, minthogy sok sikert kívánjunk neki a következő kihívás teljesítéséhez. A kíváncsiak pedig megnézhetik a játéktörténelmi mérföldkőről készült videót is."
Egyébként meg ideiglenes megoldásként a boltok részéről mocsok egyszerű lenne, ha nem lehetne náluk bankkártyával fizetni, hanem csak paypal-lal. Ott kell email, meg hozzá kell kötni a kártyát, stb. Hamarabb kibukik, ha lopott a kártya és vissza is vezethető.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
-15000 eladott kulcs, 4297 chargeback, ~28,5% veszteség.
- 60000 dollárnyi eladott kulcs, 18000 dollárnyi chargeback, 30% veszteség.
- egy retailer nyilatkozta, hogy az alkalmazottai 75%-a azért van, hogy a lopott bankkártyás vásárlásokat próbálja kiszűrni.
Nyilván amelyik store komolyabb rendszert épít ki a megelőzésre/utólagos kezelésre ott kisebb az impact, szintén a videóban elhangzik az IndieGameStand tulajától, hogy 6-9 hónapnyi fejlesztési időt emésztett fel az, hogy értelmes új feature-ök helyett viszonylag bevédjék magukat a lopott bankkártyás csalások ellen.
Nyilván az örök vita lesz, hogy ez az egész ki hibája, ki felelőssége, kinek kéne megoldani, kinek kéne egyáltalán foglalkozni vele, ki a jófiú, ki a rosszfiú a sztoriban, de az tény, hogy a jelenség maga egyre nagyobb méreteket ölt és egyre gyakrabban témává válik a nagy kerek interneten.
A Dishonored RU "élmény" megtapasztalása után ezzel maximálisan egyetértek. És legszívesebben küldenék az összes hülyének egy földrajzatlaszt, hogy Kelet-Európa =/= Oroszország és hogy mi itthon annyi pénzt fizetünk egy játékért, mint egy éhenkórász német, a 3x-os fizetésével.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha tegyük fel még el is hiszem ezt a fake bankkártyás trükköt, akkor is inkább azt gondolom hogy marginális az esetek száma (ja és a 450k úgy jött ki hogy a játék full árával számoltak, persze).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát ez igazán megtisztelő gondolat, de kikérem magamnak :-D Az akciók és kuponos gaming vásárlás koronázatlan királya vagyok, ettől a címtől megfosztani bajos lesz. Egyedül a From Software Souls vackait veszek horror áron, minden más kapja a kivárást, leakciózásra várást részemről. De nekem az nem akció, hogy kap 20% off-ot, azon elnevetgélek és megveszem majd 3-4 ojróért, de azt is inkább dollárban, 20%-os kuponnal.
Ori nekem így lett meg:
Tavaly júliusban elárazták, az még nem a Definitive Edition volt. 4.99 euro-ba fájt volna, de abból egy részét kártyapénzből fedeztem. Aztán akinek megvolt ez az alap, az 5 ojróért vihette a Definiteve-et... ezt már 100% kártyapénzből fizettem.
Általában a humbli csomagjai a durván odacsapósak, de néha a bundlicsillagon is el lehet kapni jó árakon kisebb csodákat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1. Ha a G2A bezár, még mindig ott az Ebay. Lehet-e digitális játékot Ebay-en eladni? Persze! Szar az Ebay? Vicces...
2. Az indie címek tömege kerül bele csak hetente ilyen-olyan bundle-be... vagy előbb vagy utóbb.
3. Qrvára ciki, amikor a saját sikertelenségem okán elkezdtek valamilyen terjesztőt okolni és nem akarom beismerni, hogy nem úgy viszik a játékom, ahogy én szeretném.
4. A Punch Club jónak tűnik. Érdekel? Valamennyire... egészen konkrétan: mérsékelten. Miért nem vettem meg eddig 9.99 Euro-s áron? Mert minek, ha csak kicsit érdekel? Megveszem-e majd bundle részeként? Simán. Milliók gondolják még így, vagy ami még szörnyűbb: ÍGY SE! Nem érdekli őket egy retro bunyós cucc, mert a mai ifjak már nem erre gerjednek.
5. Ha a G2A által 450k dollárral lopták meg fenti játék fejlesztőét, akkor mit érez most, amikor 2.49 Euro 9.99 helyet a Steam-en? :-D
6. Jelenleg G2A-n a Punch Club majdnem 2x ennyibe kerül ROFL!!!
7. Aki azt képzeli, hogy a játékok nagy része lopott bankártyás megoldással kerül fel a G2A oldalra, az hülyébb, mint gondoltam... annyi gonoszzolikahaxoror a világon nincs, amennyi régiókat leszaró/kikerülő játék kerül fel oda.
8. És ez fáj a sok suttyónak... a régiós korlátok keresztbe székelése egy digitális világban. Fájjon nekik. Nagyon.
Nyilván elég nagy a vita a téma körül, mert a racionális, pénztárca-tudatos embert nem fogja izgatni, hogy hova megy a pénz, csak az, hogy minél kedvezőbb áron hozzájusson a játékához, a nagy kiadók pedig láthatóan (valószínűleg a Ubi visszasülő példájából okulva) nem lépnek fel érdemben a jelenséggel szemben.
EBBEN A VIDEÓBAN van néhány kapcsolódó számadat arról, hogy milyen mértékben érinti a jelenség a kisebb indie shopokat. Na persze elfogult videó, akár kamu is lehet. Ami számomra érdekes, hogy ez alapján sokkal kevésbé regionális árak állnak a jelenség mögött és sokkal inkább third party webshopokon keresztül folytatott lopott bankkártyás tranzakciók.
De tény hogy az indie fejlesztők nyilatkozták ezt, nem a SE. 😄
De még ott is kétlem ezt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.24. 22:00:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Viszont, azt kétlem, hogy ha írok mondjuk a Square Enixnek, akkor megdob engem a Final Fantasy-k és a Rise of the Tomb Raider kódjaival jófejségből ingyen, vagy baromi jó ajánlattal 😊
Tudom, az árérzékeny, racionális embert ez nem érdekli, de gondoltam leírom, hogy akit ez motivál/befolyásol az tudjon róla.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(ismeretlen eredetű kínai közmondás)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.24. 21:07:29
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nice az oldal dizájna...
szerk: hopp de csak a Catalyst tesztnek
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.24. 21:04:42
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.06.24. 20:55:04
És olyan nehéz ,hogy azta ..... méterenként F5-öt nyomogatom. A "max payne-es" ugrás kb semmit nem ér.. hamar ledarálnak.
Régebben mintha 0 nehézsége lett volna amikor végigvittem. De legalább nem csak megyek előre azt kész.
De ahogy haladok előre kezdek visszaszokni és már nem halok annyiszor.
El Matador tesztek
El Matador steam
Videok minden mennyiségben
Azért rakom be mert rég elfeledett jó játék,abból az időből amikor még tudtak játékot csinálni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."