Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Sekiro-t és a Hollow Knight-ot sajnos még nem toltam 1 percet sem, idén talán már nem is kerül sorra... nemtom :-/
- DaS 3 DLC-t toltam tegnap 1 órát... nem rossz, de ezektől a hófehér fagyos tájaktól egy dark fantasyben, mindig kicsit elmegy a kedvem a témától. Bossba még nem futottam, majd talán ma.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Crash Bandicoot is hasonlóképpen ment (volna), de az első rész 34%-ánál elakadtam, mert a pályákkal elbírtam, de a mentést mindig elcsesztem. Ugye a mentéshez is össze kell gyűjteni a pályákon bizonyos cuccokat, és akkor kapsz egy bónusz pályát, melyet teljesíteni kell hibátlanul. Na, ez nekem sokszor nem ment, a bossok könnyebbek voltak, mint menteni.
Why so serious?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ti, hogy látjátok? Ezek a soulsborne és egyéb dark fantasy ARPG játékok közül melyik szerintetek összességében a legnehezebb?
Dark Souls 3-at folytattam, Nameless King-et sokan talán a DaS 3 legnehezebb bossának mondják. Szinte önmagát ölte meg, pedig emlékeztem, hogy az 1. végigvitelem során azért egy 25 halált simánt bezsákoltam nála. Most elsőre levertem 5%-ig, majd elgreedeltem és meghaltam, utána 2x bénázás, majd megdöglött és nagyon könnyűnek éreztem.
Azt kell mondjam, hogy a Bloodborne Defiled Chalice nálam a csúcs, azt mocskosul keménynek éreztem, hiszen hiába fejlesztettem jól a karim, fél HP-val mehettem, és a legtöbb boss 1-hittel letudott, de minden ott levő bossnak a nehezebb kiadása volt beletolva, élükön Amygdalaval akinél kb. 60x haltam -.-
De nem mondanám, hogy a DaS 2 Scholar DLC-ben található 2 macsek ne lett volna legalább ennyire mindfuck, de ők amúgy nem is lennének annyira nehezek, ha nem lenne az odavezető út egy rémálom.
Szóval ezekhez képest a DaS 3 szanatórium, de tényleg. Igaz a DLC-k még csak most jönnek...
(Tény, hogy a Sekiro-t, Surge-öt még nem toltam.)
De a legirritálóbb benne, hogy egy komplett katonai dzsippet + tartalmát szétlövöd. Mész 10 métert visszafordulsz és dettó ugyan az újra jön, u.a. az emberekkel és ugyan úgy támadnak. Ha megint lenyomod őket és megint visszamész újra jönnek. A végtelenségig. Komplett részeket kipucolsz fél perc múlva újra ott van minden. Egy szarrakás. Rohadjon meg aki kitalálta.
#308078: Far Cry 2...hajajj warez után még várat magára az eredeti verzió végigszenvedése.. De technológiailag egy hányadék. Belövök egy ezer éves Dead Space-t semmi, FEAR-t semmi, Far Cry 1-et semmi. Benyomom a Far Cry 2-öt olyan glichek jönnek elő amit életbe nem láttam...És kb 20 órát kell végiggörcsölni megint<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.05. 14:29:14
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.10.05. 14:03:35
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
És igaza van.
Ízlés: Ahogy most toltam az uplay + ba a Far Cry Primalt majd most tolom a Far Cry 4-et + korábban kimaxoltam a Far Cry 3-at + emlékszem a Far Cry 2 okádmányságára...az jön le hogy bármivel akarják feldobni és bármit akarnak belerakni a legjobb Far Cry ever a legelső rész a mai napig. Nem ezek a csöves szar gyűjtögetős okádmányságok. Kb az ötlettelenségüket leplezik azzal hogy hogy 76 millió ugyanolyan küldetés van szabadíts fel , szabadíts ki, nyírd ki stb...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.05. 13:51:05
/nekem eddig értéknövelő tényező volt, hogy pécét nem szennyezték vele 😄
Adversus solem ne loquitor
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem a Spyro elmondhatatlanul nagy öröm, nagyon boldog vagyok, hogy meglett, eléggé a prioritási listám első 10 darabjában foglal helyet. Mert cuki, mert platform, mert remaster, mert superior verza, mert kimaradtak...
Ja, a Crash önmagában is elvitte volna a bundle-t, de hál' Istennek, ezt az Activisionnél csak tudták, de nem sejtették.
A másik oldal:
jaaaaj, unalmas. Jaaaaaj, sokat kell lovagolni. Jaaaaaj, a táborban nem lehet futni. Jaaaaaj, túl hosszú.
Édesanyátok kankós nemiszerve, az.
Kibaszott mestermű az a játék, és pont.
Aztakibebaszottkurvaélet. Ennyi, kész, én most sokkban vagyok. Hiába van meg Ps4-re, olyan szinten elkezdtem nyáladzani, hogy az elmondhatatlan 😄
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.05. 08:46:10
Így is rémes a helyzet? Szerintem abszolút nem. Ha önmagában látom valahol ezeket 5$-t, simán behúzom.
Az meg, hogy a Spyro Trilogy már bundlis számomra felé egy kisebb sokkal. Még a Crasht fő húzócímnek megérteném, de ez így együtt hűbzmg! Előbbit amúgy már megvettem kb. 3/4 éve 10 GBP körül fent is van a gépen, de mindig mással tolom, szóval eeekapkotttam'.
Utóbbi meg továbbra is csak hüledezés hegyek. Szerintem ezzel lábon lőtték magukat, mert ez a pakk a Crash + CoD-al így is k. jól szerepelt volna és a köv. monthlyba mehetett volna húzócímnek a Spyro.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.05. 08:43:42
Mert annak ellenére, hogy sokkal gagyibb, mint egy darkborne-sekiro-nioh, már ami a harcrendszert illeti, és én nem vagyok anime fan, mégis estéről estére ezt tolom abban a 2 órában, amit erre szánok, mint bármi mást. Napokkal ezelőtt elkönyveltem bukásnak, és le akarom törölni, de mégis mindig visszamegyek, és akkor beszippant.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A spoiler nem spoiler, csak az érzékenyek miatt. Summa summarum, én ezt most stoppolom egy darabig.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.10.05. 00:16:30
- BATTLETECH - Ez a mech-es körökre osztott téma jó, de már rég nem abban a korban élünk, amikor ne találnák könnyen jobbat a saját accountunkon és ezen főleg nem segít az sem, hogy 2 DLC az nem a teljes játék továbbra sem, ugyanis vannak még hozzá content DLC-k... nem is olcsón.
- BATTLETECH - Flashpoint
- BATTLETECH - Shadow Hawk Pack
- Sonic Mania - Ez nyilván frankónéró.
- The Spiral Scouts - Aha... indiecucc, láttunk ilyesmit ezret, nincs erre már ennyi idő a világon se, hiába nem rossz.
- Planet Alpha - Wishen volt. Single player. Érdekes. Fel is tettem a gépre, DaS 3 maxolgatás után jöhet. Örülök!
- Override: Mech City Brawl - Soha nem hallottam róla korábban, aztán nem tűnik rossznak, csak amikor ilyen Injustice cuccokat fillérekért szórnak, akkor miért pont ebben csapatnád? Meg van egy rakat Mortal is, amibe jól bele lehet mélyedni és az utóbbi időben olcsón is mentek.
- Puss! - Ignore on.
- Avernum 3: Ruined World - Erre tripla ignore on. Nem érdekel, hogy 2 pixellel mennyire jó szerepjátékot lehet megoldani 64k-ban. Van egy szint. Ez alatta van nálam vastagon. A büdös életben nem fogom tolni és megnézni sem. Git gud, keressenek egy grafikust, mert ennél a 22 éves Fallout 1 milliószor szebb és hangulatosabb.
vs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kár, hogy humble havinál nem látni mennyi bundle fogy. Erősen havi bundle rekord gyanus lesz ez a csomag. (A másik 3 game tuti 0.2 centes hulladék lesz, de már most megérte)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.04. 21:53:53
3 db. k. jó Crash rész, meg 3 db. nagyon kellemes Spyro és nyammogtok? WTF? <#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez durván odabax!!!!
A két szélsőt szeretik a gyerekek? (jó lehet karácsonyi ajándéknak?)
Az előző havi koloncait jobb le sem irni.. <#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.04. 19:21:33