Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
- A Nioh bossok az alapjátékban rémesen könnyűek. A DLC-ben egyre keményebbek, de példásan van belőve a nehézség, mert tényleg jellemző, hogy egyre nehezebb és nehezebb.

- A Sekiro-t és a Hollow Knight-ot sajnos még nem toltam 1 percet sem, idén talán már nem is kerül sorra... nemtom :-/

- DaS 3 DLC-t toltam tegnap 1 órát... nem rossz, de ezektől a hófehér fagyos tájaktól egy dark fantasyben, mindig kicsit elmegy a kedvem a témától. Bossba még nem futottam, majd talán ma.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ho-hó az 1 éves gyerekem végre játékfejlesztő lett, király! <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ximix
Ja, megvoltak prevgenen. Persze azok a PS1-es verziók emulálva. Majdnem maxoltam is őket, azaz összeszedtem mindent, de minden skillpointra nem mentem rá, mert azok között vannak borzasztó nehezek, pláne az időre röpködős pályák. Nekem nagyon bejöttek, bár a sokak kedvencének számító 3-ban sok karakter hátrány, mert ami PS1-en elment változatosságnak, az már nagyon inferior (pl. railshooteres mechanikájú karakter meg ilyenek). A régi formájában már nem játszottam volna újra őket, de így megvan hozzájuk a motiváció és a kedv.

A Crash Bandicoot is hasonlóképpen ment (volna), de az első rész 34%-ánál elakadtam, mert a pályákkal elbírtam, de a mentést mindig elcsesztem. Ugye a mentéshez is össze kell gyűjteni a pályákon bizonyos cuccokat, és akkor kapsz egy bónusz pályát, melyet teljesíteni kell hibátlanul. Na, ez nekem sokszor nem ment, a bossok könnyebbek voltak, mint menteni.
Nekem talán a NIOH volt eddig, bár másodszorra már PC-n már könnyebben ment sokkal. Sekiro szerintem könnyebb jóval, ott nem emlékszem olyan bossra amivel 1 óránál többet szenvedtem volna. DaS 3 easy, bár némelyik DLC boss azért kemény. Nameless nálam is érdekes mert elsőre volt benne vagy 20-30 próba, második végigjátszásnál már hamar elhullott.

Why so serious?

Dzsini
Hollow Knight - Absolute Radiance

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

McFrost
Ariandel idáig a legnehezebb, de nekem a Nioh bossok 80%-a sokkal nehezebb volt, mint a legtöbb DaS 2-3 főcsatái.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jarlaxxe
Még nem találkoztál genichiroval a Sekiro legszemetebb bossával.

Tinman
Hmmm...

Ti, hogy látjátok? Ezek a soulsborne és egyéb dark fantasy ARPG játékok közül melyik szerintetek összességében a legnehezebb?

Dark Souls 3-at folytattam, Nameless King-et sokan talán a DaS 3 legnehezebb bossának mondják. Szinte önmagát ölte meg, pedig emlékeztem, hogy az 1. végigvitelem során azért egy 25 halált simánt bezsákoltam nála. Most elsőre levertem 5%-ig, majd elgreedeltem és meghaltam, utána 2x bénázás, majd megdöglött és nagyon könnyűnek éreztem.

Azt kell mondjam, hogy a Bloodborne Defiled Chalice nálam a csúcs, azt mocskosul keménynek éreztem, hiszen hiába fejlesztettem jól a karim, fél HP-val mehettem, és a legtöbb boss 1-hittel letudott, de minden ott levő bossnak a nehezebb kiadása volt beletolva, élükön Amygdalaval akinél kb. 60x haltam -.-

De nem mondanám, hogy a DaS 2 Scholar DLC-ben található 2 macsek ne lett volna legalább ennyire mindfuck, de ők amúgy nem is lennének annyira nehezek, ha nem lenne az odavezető út egy rémálom.

Szóval ezekhez képest a DaS 3 szanatórium, de tényleg. Igaz a DLC-k még csak most jönnek...

(Tény, hogy a Sekiro-t, Surge-öt még nem toltam.)

benőmenő
Sajnos ez soha nem lett javítva. Viszont van olyan mod, amivel kisebb az esélye, hogy üldözzenek amikor áthajtasz egy checkpointon.
Tinman
+1

De a legirritálóbb benne, hogy egy komplett katonai dzsippet + tartalmát szétlövöd. Mész 10 métert visszafordulsz és dettó ugyan az újra jön, u.a. az emberekkel és ugyan úgy támadnak. Ha megint lenyomod őket és megint visszamész újra jönnek. A végtelenségig. Komplett részeket kipucolsz fél perc múlva újra ott van minden. Egy szarrakás. Rohadjon meg aki kitalálta.

grebber
Az addig oké ,hogy neked tetszik. De az hogy én azt mondom , hogy pl Tinman Souls játékok ajnározása ,hogy milyen jók csak rá kell érezni meg minden engem nem érdekel mert én csira szar vagyok vs "Édesanyátok kankós nemiszerve, az." szerintem nem ugyanaz. Részben igen ,de mégse.

#308078: Far Cry 2...hajajj warez után még várat magára az eredeti verzió végigszenvedése.. De technológiailag egy hányadék. Belövök egy ezer éves Dead Space-t semmi, FEAR-t semmi, Far Cry 1-et semmi. Benyomom a Far Cry 2-öt olyan glichek jönnek elő amit életbe nem láttam...És kb 20 órát kell végiggörcsölni megint<#wilting>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.05. 14:29:14

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Igen, ráhibáztál, iszonyat nagy Fifa rajongó vagyok, imádom a sportjátékokat, szinte nem is játszom mással! <#worship>

Tinman
A Far Cry 2-öt aki végigtolta arra egy külön hely vár a pokolban. Szerintem egy játszhatatlan igénytelen szarhalom.

Jah, ellenben a spiderweb játékai sorban rpg-k, míg a fallout az első két rész óta nem az, sajnos a többségnek a pixelek száma számít, ám aki valódi története és valódi döntéseket szeretne a játékában, az marad az ilyen rusnyaságoknál, egy-egy questje érdekesebb, mint a legtöbb mai rpg teljes egészében. Neked évente kiadják a fifát, nekem évente kijön a kivetkező spiderweb gáma.
jarlaxxe
<#eljen>

Seth
Mai szerzemény. Mindenhol jó értékeléseket kap

PSN ID.: Beegabor

Voltan
70 Eur? Azigen. No nem baj.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.10.05. 14:03:35

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Lássuk csak, egy Grebber nevű fórumozó szokta mondogatni, hogy "szarok én más véleményére, nem érdekel, azt írom, amit én gondolok, kész."
És igaza van.

zorrobomber
Ez szerintem hit or miss... Skyrim világa nekem pl. annyira bejött, hogy nem használok fast travelt (csak a szekereket)... így persze még mindig tart 😄

zorrobomber
<#eljen>

jarlaxxe
Tényleg sokat kell benne lovagolni ami tényleg unalmas lesz rövid idön belül és még sok más apró szarság miatt nem lesz nálam soha mestermü kategória a RDR2, ettöl még egy jó játék de 70eurót még véletlenül se ér, szvsz.

grebber
Mindenkinek más az ízlése amióta létezik ez az izlés dolog. Csak nem lepett meg a dolog... De meglepett ahogy látom <#eplus2>

Ízlés: Ahogy most toltam az uplay + ba a Far Cry Primalt majd most tolom a Far Cry 4-et + korábban kimaxoltam a Far Cry 3-at + emlékszem a Far Cry 2 okádmányságára...az jön le hogy bármivel akarják feldobni és bármit akarnak belerakni a legjobb Far Cry ever a legelső rész a mai napig. Nem ezek a csöves szar gyűjtögetős okádmányságok. Kb az ötlettelenségüket leplezik azzal hogy hogy 76 millió ugyanolyan küldetés van szabadíts fel , szabadíts ki, nyírd ki stb...

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.05. 13:51:05

Moby
Hát annak a játéknak az fps volt a legkisebb baja 😊

/nekem eddig értéknövelő tényező volt, hogy pécét nem szennyezték vele 😄

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy STEAM-re kicseszett drága lesz a 79,99 euró... (tipp! // nyilván fullos pakkról beszélek)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Spyro 1-2-3 neked mind lepergett már nem? Csak a prevgen verzák ugye?

Nekem a Spyro elmondhatatlanul nagy öröm, nagyon boldog vagyok, hogy meglett, eléggé a prioritási listám első 10 darabjában foglal helyet. Mert cuki, mert platform, mert remaster, mert superior verza, mert kimaradtak...

Tinman
Az 1. rész a western játékok csúcsa. Tudom, mert toltam kb. az összeset. Az RDR2-öt nem toltam, így nincs róla véleményem, csak annyi, hogy végre lesz superior verza és örülök, hogy nem aláztam meg az élményem a PS4-essel.

Egyáltalán nem rémes, de éveken belül hozzájuk sem érnék, addigra meg lesz millió más is, a Battletech meg nem is teljes. Így még jó áron sem lett volna kötelező bezsákolni. A Crash és a Spyro viszont belátható időn belül érdekel (csak más kötelezettség miatt nem települtek azonnal), terveztem beszerezni őket a téli vásárban. Valószínűleg megy majd family sharingben is, és a CoD is megérhet egy patront (ez azért kétségesebb).

Ja, a Crash önmagában is elvitte volna a bundle-t, de hál' Istennek, ezt az Activisionnél csak tudták, de nem sejtették.
Voltan
Nembaj, minden perce arany volt ott is.

A másik oldal:
jaaaaj, unalmas. Jaaaaaj, sokat kell lovagolni. Jaaaaaj, a táborban nem lehet futni. Jaaaaaj, túl hosszú.

Édesanyátok kankós nemiszerve, az.

Kibaszott mestermű az a játék, és pont.

Tinman
És megint annak volt igaza, aki nem tolta le a fosverzát egy elavult rom konzolon <#banplz>

Voltan
November 5 Red Dead Redemption 2 pc.
Aztakibebaszottkurvaélet. Ennyi, kész, én most sokkban vagyok. Hiába van meg Ps4-re, olyan szinten elkezdtem nyáladzani, hogy az elmondhatatlan 😄

Voltan
De tök jó, hogy megvettem a Spyrót... :S

Scooter
Kiszállt mellőlük a Bungie (Destiny) és kell a pénz...
Tinman
Igen, wishen van... de én egy picit óvatos lennék egy olyan bandával, akiknek csak némi közük volt a DoS 1-2-höz és nem egy Black Isle Studio.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.05. 08:46:10

Tinman
Nézd így: Battletech (+2 DLC) + Sonic Mania + Planet Alpha = 12$

Így is rémes a helyzet? Szerintem abszolút nem. Ha önmagában látom valahol ezeket 5$-t, simán behúzom.

Az meg, hogy a Spyro Trilogy már bundlis számomra felé egy kisebb sokkal. Még a Crasht fő húzócímnek megérteném, de ez így együtt hűbzmg! Előbbit amúgy már megvettem kb. 3/4 éve 10 GBP körül fent is van a gépen, de mindig mással tolom, szóval eeekapkotttam'.

Utóbbi meg továbbra is csak hüledezés hegyek. Szerintem ezzel lábon lőtték magukat, mert ez a pakk a Crash + CoD-al így is k. jól szerepelt volna és a köv. monthlyba mehetett volna húzócímnek a Spyro.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.05. 08:43:42

Voltan
Code Vein - Hihetetlen módon elegem van belőle, és gyűlölöm, és leszarom, de a helyzet az, hogy a melóból hazaérkezve ezt játszom.
Mert annak ellenére, hogy sokkal gagyibb, mint egy darkborne-sekiro-nioh, már ami a harcrendszert illeti, és én nem vagyok anime fan, mégis estéről estére ezt tolom abban a 2 órában, amit erre szánok, mint bármi mást. Napokkal ezelőtt elkönyveltem bukásnak, és le akarom törölni, de mégis mindig visszamegyek, és akkor beszippant.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most jutottam el egy olyan részre, ahol sztori szempontjából ki kell pucolni egy rakás dolgot, aminek a nagy része szemlélődés, és kvázi-átvezetők megtekintése. Nagyon anime, nagyon ügyesen kidolgozott, és fasza. Csak sajnos eddig bírtam az anime stílust, a rengeteg lelkizéssel, és utalásokkal. Én ezt most félreteszem, mert az utóbbi pár héten 10 órákat dolgoztam, és pampogó kreténeket hallgattam eleget az irodában is. Inkább visszatérek most a 300 Ft-os Gears 5-re.

A spoiler nem spoiler, csak az érzékenyek miatt. Summa summarum, én ezt most stoppolom egy darabig.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.10.05. 00:16:30

A Battletech és a Sonic miatt vaccilláltam, de ismét jó döntés volt a pause. Az újra viszont gyorsan befizettem, hátha csak benézték<#kuss>
Annyiból érdekes hasonlítgatni a Super Marióval, hogy az a hagyományos mascot vonalat 3D-sítette (ha nem is elsőként, de elsők között és elsőként jól), a Tomb Raider pedig a cinematic vonalat. Az utóbbiba nyilván előbb került több sztori az első PoP után (PoP2, Another World, Flashback - nem is mind vegytiszta platformer), de fokozatosan adagolták, lásd PS1-en és most már többek között PC-n is a Spyrókat, illetve az óriási ugrást PS2-n prezentációban és narratívában. Egy Psychonautsban a körítés már kifejezetten meghatározó szerepet tölt be.
Tinman
Monthly-ról.

- BATTLETECH - Ez a mech-es körökre osztott téma jó, de már rég nem abban a korban élünk, amikor ne találnák könnyen jobbat a saját accountunkon és ezen főleg nem segít az sem, hogy 2 DLC az nem a teljes játék továbbra sem, ugyanis vannak még hozzá content DLC-k... nem is olcsón.
- BATTLETECH - Flashpoint
- BATTLETECH - Shadow Hawk Pack
- Sonic Mania - Ez nyilván frankónéró.
- The Spiral Scouts - Aha... indiecucc, láttunk ilyesmit ezret, nincs erre már ennyi idő a világon se, hiába nem rossz.
- Planet Alpha - Wishen volt. Single player. Érdekes. Fel is tettem a gépre, DaS 3 maxolgatás után jöhet. Örülök!
- Override: Mech City Brawl - Soha nem hallottam róla korábban, aztán nem tűnik rossznak, csak amikor ilyen Injustice cuccokat fillérekért szórnak, akkor miért pont ebben csapatnád? Meg van egy rakat Mortal is, amibe jól bele lehet mélyedni és az utóbbi időben olcsón is mentek.
- Puss! - Ignore on.
- Avernum 3: Ruined World - Erre tripla ignore on. Nem érdekel, hogy 2 pixellel mennyire jó szerepjátékot lehet megoldani 64k-ban. Van egy szint. Ez alatta van nálam vastagon. A büdös életben nem fogom tolni és megnézni sem. Git gud, keressenek egy grafikust, mert ennél a 22 éves Fallout 1 milliószor szebb és hangulatosabb.

vs.

IMYke2.0.0.0
Ne hidd 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Mi lett az activisionnal? Ha így haladunk még a végén lesznek steamen is 75-80% offos cod akciók vagy masszív alapárcsökkentések <#banplz>

Kár, hogy humble havinál nem látni mennyi bundle fogy. Erősen havi bundle rekord gyanus lesz ez a csomag. (A másik 3 game tuti 0.2 centes hulladék lesz, de már most megérte)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.04. 21:53:53

benőmenő
Wow, a Spyro meg a Crash is várólistás volt nálam. <#wow1>
Tinman
Szórakoztok velem?<#ticking>

3 db. k. jó Crash rész, meg 3 db. nagyon kellemes Spyro és nyammogtok? WTF? <#idiota>

Jim Morrison
crash és cod baba

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Hááááát, nem ez miatt leszek előfizető, az biztos...

Tinman
OMG!!!!!!!!!!!!!!!

Ez durván odabax!!!!

lalakov
Velem van a baj, de nem. 😞
A két szélsőt szeretik a gyerekek? (jó lehet karácsonyi ajándéknak?)
grebber
Aztarohadtkurvaeget akkor ezért volt a 4 hónap lófasz.

Az előző havi koloncait jobb le sem irni.. <#levele>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.04. 19:21:33

TBTPumpa
2019. novemberi Humble Bundle:

Ez azért odacsap!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.04. 19:10:39

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."