Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nincs érv amivel meg lehetne indokolni a használatát. Mert vagy csinálod tisztességesen, vagy ignorálod az egészet, jól szórakozol amíg végigjátszod és ennyi.
Így van, a DaS 3 abszolút megköveteli pár gyűrűből az NG+ és NG++-os verzióját, ami már csak azért is komolytalan, mert a DLC-ben jópár gyűrű NG+++-nak megfelelő verziója felszedhető, ergo már sima NG-ben ezekhez lazán hozzájuthatsz! Akkor minek is van +1 és +2-es verziója? Hát pont azért, hogy ne tudd egyszerűen kimaxolni. A Covenantos kritériumokat még megértem, így akarnak rávenni a multira, a PvP-re, de a gyűrűs húzás ritka nagy parasztság.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Bloodborne-nál ez csak 5-6 órás meló volt és ha nem nézem be az 1. végigvitelkor a 3(4) cordot, akkor még ennyi se lett volna, hanem a játék természetes és NAGYON alapos végigvitel során unlockolódott minden.
Ellenben a DaS 3-nál ez kicsit Demon's Souls szerű... ott olyan alacsony droprateje volt egy alapanyagnak, hogy olvastam, hogy volt aki KETTŐ hónapon keresztül farmolta, mire esett. Nekem oltári mákom volt, szerintem 3-4 órányi farmolás kellett csak. Szóval, innentől ennek minden másodperce MUNKA és semmi köze nincs a szórakozáshoz.
Erősen élek a gyanúperrel, hogy itt se maxolta ki senki, hanem SAM-el szépen csendben megoldotta. Bocs, szkeptikus vagyok. Látom, hogy mennyi felesleges időelbaxással jár, amiben a szórakozás kb. duplanulla.
Hogy én kimaxolom-e? Hogy bele fogok-e tenni cirka 40-60 órát még ezért. Passz. Még játszom vele, mert a Covenantos dolgokat player vs player ellen is meg lehet oldani, nem tudom van-e elég játékos hozzá már ilyen magas szinten ahol tartok. Ha nincs akkor sok értelme nincs.
De igen, emögött feltétlenül kényszeres viselkedés húzódik meg, mert "nehogymá' ne legyen kimaxolva, amikor csak olyan kevés kell." Na de az a kevés az cirka 6 db. achi, ami lazán vetekszik a játék egyetlen alapos, DLC-s végigvitelének idejével -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Dark Souls 3 egyébként elmegy a fenébe, mert én pl. minden gyűrűt megszereztem, aztán hallottam, hogy ugyanannak a gyűrűnek a +1, +2 verzióját is meg 'kell' szerezni... ez egy elég béna próbálkozás, hogy játszd végig többször is a játékot. Kösz nem.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Dark Souls 3-at kimaxolni achi szempontból a hülye gyűrűk miatt elég pain in the ass. K. sok grindelés, cirka 3 végigvitel szükséges hozzá.
Elég sok helyen lehet olvasni könyörgő arcokat, akik kérik, hogy aki már kimaxolta az ossza meg velük a gyűrűket.
DE! Egyre több helyen futok bele, hogy PÉNZT ajánlanak fel azért, ha odaadod nekik a gyűrűket! <#wilting>#wilting>
Ez tök okból qrvára WTF!
1. Az achik/trofik értelme az, hogy te magad csináld meg, ha már kényszeres idióta vagy.
2. Mi értelme van úgy egy trofinak, hogy csaltál?
3. Alapvetően a játékot természetes módon szeretve/játszva ezek a cuccok az utadba kerülnek... bár vannak kifelejthető itemek, de mivel úgyis 3 wt kell hozzá, így bőven van lehetőség ezeket pótolni.
4. Hihetetlen, hogy egyesek képesek a pénzt még ebbe a témába is beleszőni. Az agyamat eldobom, komolyan <#gonosz3>#gonosz3>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Why so serious?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Soha nem láttam még ilyet, főleg nem ilyen régi házikóban, mint amilyen a játékban is van. Amúgy szerintem iszonyú rondák, feleslegesek és költségesek. U.e. tudja egy normális polcrendszer is, akár lépcsős kialakításban.
//Ezek a díszlépcsők nem egyenlőek a díszes lépcsőkkel... gyakorlati funkció nélküli belső építészeti elemek, a szükséges illúzió megteremtéséhez - ezekre is lehet tenni mindenféle bizbaszt, a tér- és szépérzékhez, de fe/leljutni valahová rajtuk nyilván nem.
Sőt, többnyire csak pár lépcsőfokosak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 3. kép tök jó, meg az is, hogy a gyengébbek kedvéért kiírták, hogy hová vezet 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Megvannak valahol, de nem toltam. Nem jut idő mindenre, amire kéne... rémes -.-
"Nagy, széles márványlépcső: egy, ami felvisz,
És még egy - mert lefele is kell.
És kell még egy, hogy bámulják csupán."
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.10.08. 13:07:10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hát bevallom nem minden hírrel kapcsolatos kommentre kattintok.
Számos "hamis" funkciós elem létezik a belső építészetben.
A szabadságharc akkor szabadságharc, ha valóban önzetlen és tényleg jó ügy mellett áll ki. A mai emberek sokszor nem tudják megkülönböztetni a benyalást és a valódi tenni akarást.
Nekem elsőre az tűnt fel, hogy a padlástérbe/emeletre vezető lépcső elé gyakorlatilag oda van tolva egy szekrény, ami finoman szólva is antipraktikus 😊
Ilyen az, amikor belvárosi emberek készítenek számukra ismeretlen környezetben helyet foglaló játékot 😊
A Ratchetek PS2-n megvoltak, nem? A ToD nekem nem tett hozzájuk sokat (bár ettől még bőven jó, végigment kétszer, és Mr. Zurkon, illetve a diszkógömb erősen üdvözlendő), a QfB meg párórás és nagyon puritán (minimális fejlesztési lehetőség és fegyver, semmi challenge mode), bár jópofa, és legalább abban is kísérletezett az Insomniac. Elvileg az ACiT a kreatívabb, jó lenne rá sort kerítenem végre. Addig marad az Up Your Arsenal a csúcs.
Az AC-król meg lehet, hogy váltok univerzumon belül Watch Dogs, Ezio és Desmond meg felfordulhat.
De neki ez kellett ,hogy raj legyen a steamesek szemében hát itt van ennyire raj lett hogy 10 év alatt se lesz meg a 100k max indiegala meg mindenféle ingyen osztással.
(Amúgy már írtam ide korábban is a DarQ-ról amikor a csávó visszalökte az epic ajánlatát..Szóval néha olvasgasd is az SG-t tudod kedvencek és pirosan jelzi mennyi új komment van és utolsó olvasatlanhoz ugrik)<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.07. 21:45:53
Next PC upgrade: 2022
Részben érhető, hogy nem akarja magát mindenki megutáltani a vásárló néppel, de a pénzügyi sikertelenség az epiccel szemben GRANTÁLT. Szüttyögnek itt a kickstarterrel holott epic a nulladik percben min a tripláját fizetnék nekik úgy hogy ehhez egy db cd kulcsot nem kell adni még senkinek sem.
Ide copyzom amit a facebook cikk alá is beírtam.
"Eladási adatokat sosem fogunk kapni úgyse se a fejlesztőktől se az epictől ,de bármennyire is gyűlölöm őket a fejlesztőknek ez jó dolog.
Itt van ez a példa.. kértek 500k$-t.. Nos ha epicen kezdene fél évig elsőre kapnának 2-3 MILLIÓ $-t... Aztán később lehet steamen is eladásokat produkálni. Ehhez kickstarter se kell így nem lesz felháborodott nép hogy miért epic kulcs van...
Ott van a DarQ game fejlesztője. Elküldte az epicet mondván nem akar exklúziv lenni semennyi ideig.. Nos amit kapott volna pénzt az olyan lett volna mintha steamen eladott volna már 90k db-ot... A game a 20k eladást sem érte el azóta sem... Jól döntött??? Rohadtul nem.
Ebben a világban minden a pénzről szól el kell fogadni igaz ehhez az userek meg fogják őket utálni ,de legalább több lesz a bevételük"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.07. 21:25:42
Next PC upgrade: 2022
RPG cucc, classic köntösben, de nem is ezért tettem be a képet, hanem, érdekelt volna, hogy mennyire szoktátok meg az elétek tolt baromságot és ahogy érzem eléggé.
- A kályhacső kimenete gyak. közvetlenül szellőztető mellett van, ergo ott ember nem él túl, ha be van gyújtva.
- A mérlegen nincs semmilyen súly, mégis balra billenve stabilan áll.
- A lépcső nem visz sehová, nincs a háznak köv. szintje, ergo semmi nem magyarázza, hogy ott van.
- A lépcsőn levő első lapát a fizikának ellentmondva áll.
- A fejsze ugyan így dettó.
- A jobb oldali lámpa gyak u.o. magas, mint a kari.
- A jobb oldalt levő könyvespolc elérhetetlen, ha csak fel nem mászol az asztalokra.
Csak megakadt a szemem rajta, hogy akciós és nyilván nem is teszem szóvá, ha repül az elefánt, vagy tüzet köp egy kígyó egy ilyen játékban, de az ilyen interior (inferior) tervezési baromságok rögtön kiverik a szemem. Látszólag cukin néz ki, de valójában csak egy összecsapott átgondolatlan beltér.
A gyengébb része a játéknak, a harc, ami sokban hajaz a Witcher 3 harcára, ami annak a játéknak se a legerősebb pontja. A másik, amiben a játék nem igazán remekel, az a helyszínek. Az épületeket illetően sok a copy-paste, a külső területeket illetően, pedig mindegyik hasonló stílusú: kisebb erdőségek, mezők, helyenként apróbb települések.
Összességében kellemes alkotás. Nem egy AAA játék, de egy ekkora csapattól és valszeg nem túl nagy költségvetésből nem semmi, h mit raktak össze. Sok szempontból a játék az oldschool Bioware játékokra emlékeztet, ami számomra hatalmas pozitívum.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.10.07. 20:06:12
Nyomtattad? 😄
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.10.07. 19:27:55
PSN ID.: Beegabor

inFamous-okat letoltam PS3-on ami volt, de nagyon nagyon nem akartam maxolni. Egynek okésak voltak, de én nem éreztem az a vonzalmat irántuk, mint amit ti a leáldban produkáltatok. Nem voltak szarok, de engem nem húzott be.
AC az kemény dió, de ezt már sokszor megrágtuk (ettől még lehet újra, semmi gond nincs ezzel), hogy a Revelation valóban nem a csúcsa. Engem szerencsére egy olyan hangulatomban kapott el, amikor megnyugtatott és jól elvoltam vele, nem is hosszú. Viszont szerinte ennél a résznél is felejtősebb, középszerűbb a PSP-s Liberation. Nem mondom, hogy untam, gyűlöltem, de érezhető volt, hogy handheld átirat.
Unity-nak pár hónapja nekiestem, amit láttam az eléggé autoplay volt, szívesen folytatnám, de a DaS 3 + DLC-k közbeszóltak, de fent a gépen, tervben van a folytatás, aztán Syndicate. De már megvan fullosan az Origins is. Elmebeteg ez a tempó nekem, ahogy ezeket az AC részeket kiszórják. Nem bírok lépést tartani velük. Tessék, megint 4 résszel le vagyok maradva ^^
Illetve a Sunset Overdrive szintén kiváló, a legnagyobb hibája, hogy az én mércémmel heterónak ható ruházat nincs a karakterrel való babázáshoz. (Ez valami MS-dolog lehet, lásd még FH4.) Na azt végigjátszani könnyű, de maxolni én kevés vagyok. Van az a befektetett idő, de az inkább ne az enyém legyen, akármennyire is szereterm a játékot..
De ugye maxoltam én inFamousokat is, pedig azok alacsonyabb polcon vannak (a szartól nagyon messze vannak persze), bár onnan szerencsére kevés játékba teszek ennyi energiát, de azok könnyűek voltak, külön gyakorlást nem igényeltek.
AC-ből meg máig ott tartok, hogy Revelationből sikítva lépek ki. 2011-ben pörgött le az 1-2, 2013-ban a Brotherhood, nálam 6 éve nem igaz az sem, hogy évi egy AC-t be tudok tolni. Ezio-trilógia lezárása vagy sem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Skyrim esetében a bebújok a házba, hátha elmegy a sárkány, az k. a gyerekkorom logikája és persze sose működött. A SMB-ben heteken át nem jutottam át az első "minibosson", mert szentül hittem, hogy csak és kizárólag kilőni lehet tűzlabdákkal... igen ám, de egyetlen sérülés és elveszítetted ezt a képességed és picike Mariová zsugorodva úgy gondoltam, hogy fizikai képtelenség ott bármit tenni. Így szerintem simán 50X véreztem el az első világ utolsó pályáján, míg végül no-hit eljutottam a minobosshoz, kilőttem a snecibe és mentem tovább. JÓVAL később jöttem rá, hogy el is lehet alatta futni és a hidat leengedve a mélybe küldeni.
De sok ilyen volt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Crash-ből nekem a PS2-esek pörögtek sokat, de bevallom nem emlékszem, hogy végigtoltam-e valamelyiket. Talán a Cortexet, de gyanús, hogy ennyire kevés maradt meg belőle. Arra nagyon emlékeszem, hogy ott és akkor nagyon nehéznek éreztem a későbbi pályákat. Egyetlen hiba és mehettem a cp-tól.