Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Szerintem a SAM használta = suttyóparaszt igénytelen barom. Engem zavar. Ti szoktatok itt szót emelni, a pontos játékidő Steam-es mérése ellen, aminek pontatlansága bocsánatos bűn ahhoz képest, hogy achikat csal bele valaki. Egyértelműen banolnám a Steam-ről az ilyen lúzereket.

Mert nincs érv amivel meg lehetne indokolni a használatát. Mert vagy csinálod tisztességesen, vagy ignorálod az egészet, jól szórakozol amíg végigjátszod és ennyi.

Így van, a DaS 3 abszolút megköveteli pár gyűrűből az NG+ és NG++-os verzióját, ami már csak azért is komolytalan, mert a DLC-ben jópár gyűrű NG+++-nak megfelelő verziója felszedhető, ergo már sima NG-ben ezekhez lazán hozzájuthatsz! Akkor minek is van +1 és +2-es verziója? Hát pont azért, hogy ne tudd egyszerűen kimaxolni. A Covenantos kritériumokat még megértem, így akarnak rávenni a multira, a PvP-re, de a gyűrűs húzás ritka nagy parasztság.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Letoltam 3 év után újra a DaS 3 superior verzióját + mind a 2 DLC-t. Sokkal, de sokkal jobb élmény volt, mint Day1 az a bugos szarrakás. Na de nem is ez a lényeg, hanem pontosan most tartok ott, hogy az NG+, NG++ - os gyűrűk hiányoznak, ill. Covenant szarokat kellene farmolni.

A Bloodborne-nál ez csak 5-6 órás meló volt és ha nem nézem be az 1. végigvitelkor a 3(4) cordot, akkor még ennyi se lett volna, hanem a játék természetes és NAGYON alapos végigvitel során unlockolódott minden.

Ellenben a DaS 3-nál ez kicsit Demon's Souls szerű... ott olyan alacsony droprateje volt egy alapanyagnak, hogy olvastam, hogy volt aki KETTŐ hónapon keresztül farmolta, mire esett. Nekem oltári mákom volt, szerintem 3-4 órányi farmolás kellett csak. Szóval, innentől ennek minden másodperce MUNKA és semmi köze nincs a szórakozáshoz.

Erősen élek a gyanúperrel, hogy itt se maxolta ki senki, hanem SAM-el szépen csendben megoldotta. Bocs, szkeptikus vagyok. Látom, hogy mennyi felesleges időelbaxással jár, amiben a szórakozás kb. duplanulla.

Hogy én kimaxolom-e? Hogy bele fogok-e tenni cirka 40-60 órát még ezért. Passz. Még játszom vele, mert a Covenantos dolgokat player vs player ellen is meg lehet oldani, nem tudom van-e elég játékos hozzá már ilyen magas szinten ahol tartok. Ha nincs akkor sok értelme nincs.

De igen, emögött feltétlenül kényszeres viselkedés húzódik meg, mert "nehogymá' ne legyen kimaxolva, amikor csak olyan kevés kell." Na de az a kevés az cirka 6 db. achi, ami lazán vetekszik a játék egyetlen alapos, DLC-s végigvitelének idejével -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Az ilyenektől én is falnak megyek. Bár néha megcsinálom. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Úgy vagyok vele, hogy ami kihívás egy általam szeretett játékban, azt igyekszem megcsinálni. Az ilyen 'indítsd el 100x a játékot', vagy 'halj meg 100x', meg 'halál nélkül rohanj végig másfél órán belül' féle agyhalál kaliberű hülyeségek nem érdekelnek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
3 ismerősöm is van aki Steam Achievement Manager-t (majdnem minden játékhoz amit elindítasz, automatikusan megadja az achievementeket) használ. Engem nem zavar.

A Dark Souls 3 egyébként elmegy a fenébe, mert én pl. minden gyűrűt megszereztem, aztán hallottam, hogy ugyanannak a gyűrűnek a +1, +2 verzióját is meg 'kell' szerezni... ez egy elég béna próbálkozás, hogy játszd végig többször is a játékot. Kösz nem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

benőmenő
Soha nem fogom meg érteni mi értelme ennek az achimaxolásnak csak az achik kimaxolása miatt, miközben az egész már inkább munka, mint szórakozás. Aki meg még fizet is azért, hogy dolgozhasson szabadidejében...nos megvannak az idióták, akik miatt valid üzleti modell lett a mikrotranzakciós. <#wow3>
Tinman
Aztaqrva mit láttam!

A Dark Souls 3-at kimaxolni achi szempontból a hülye gyűrűk miatt elég pain in the ass. K. sok grindelés, cirka 3 végigvitel szükséges hozzá.

Elég sok helyen lehet olvasni könyörgő arcokat, akik kérik, hogy aki már kimaxolta az ossza meg velük a gyűrűket.

DE! Egyre több helyen futok bele, hogy PÉNZT ajánlanak fel azért, ha odaadod nekik a gyűrűket! <#wilting>

Ez tök okból qrvára WTF!

1. Az achik/trofik értelme az, hogy te magad csináld meg, ha már kényszeres idióta vagy.
2. Mi értelme van úgy egy trofinak, hogy csaltál?
3. Alapvetően a játékot természetes módon szeretve/játszva ezek a cuccok az utadba kerülnek... bár vannak kifelejthető itemek, de mivel úgyis 3 wt kell hozzá, így bőven van lehetőség ezeket pótolni.
4. Hihetetlen, hogy egyesek képesek a pénzt még ebbe a témába is beleszőni. Az agyamat eldobom, komolyan <#gonosz3>

zorrobomber

Scooter
darkSectorxxx
Ha akarod fizetd tovább, ha nem akkor lemondod belépve az XBOX.HU-n és számlázás/előfizetések opcióban....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem kell megvenned, 3 hónapig játszhatod azokat a játékokat amik game passban vannak.

Why so serious?

darkSectorxxx
Hát igen, és azt időre is le kell futni az uj verzióban egy extra gyémántért....IDŐRE! <#wilting>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

És nem csak egy hidas pálya van. Jej! <#falbav>
darkSectorxxx
Régen is durva volt, az uj engine miatt még pontatlanabb lett minden, ha csak kicsit éred el a cipőddel a széleked lecsuszik Crash, Régen meg nem....ez engine miatt van, itt ebben tehét dupla rage!

Aki kitalálta ezt a hidas pályát a Crash Bandicootban, van néhány ötletem számára, h hova menjen.
IMYke2.0.0.0
Van, amikor "kitágítja" a teret (pszichológia), de ja, amúgy feleslegesek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nemvótmég, de faszányosnak tűnik. Fel is került a wishlistre.
Tinman
<#wow1>

Soha nem láttam még ilyet, főleg nem ilyen régi házikóban, mint amilyen a játékban is van. Amúgy szerintem iszonyú rondák, feleslegesek és költségesek. U.e. tudja egy normális polcrendszer is, akár lépcsős kialakításban.

IMYke2.0.0.0
Sosem lehet tudni, lehet, hogy még valaki elindulna rajta felfelé... 😊

//Ezek a díszlépcsők nem egyenlőek a díszes lépcsőkkel... gyakorlati funkció nélküli belső építészeti elemek, a szükséges illúzió megteremtéséhez - ezekre is lehet tenni mindenféle bizbaszt, a tér- és szépérzékhez, de fe/leljutni valahová rajtuk nyilván nem.
Sőt, többnyire csak pár lépcsőfokosak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Konzervatív vagyok, számomra inkább a Parlament díszlépcsője a díszlépcső.

A 3. kép tök jó, meg az is, hogy a gyengébbek kedvéért kiírták, hogy hová vezet 😊

IMYke2.0.0.0
Csak pár modern példa:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dzsini
Vótmá?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Kedvelem a fantasy cuccokat én is, csupán a kevert, a valóságtól teljesen elrugaszkodott, tájidegen dolgok azok, amik furán hatnak. És persze ettől még egy játék bőven lehet jó.

Tinman
Classsy :-D

Tinman
Szerintem tök jó, hogy egy játék tele van fantasy, nem valós dolgokkal... de nem szeretem az ilyen értelmetlen logikátlanságokat, ez meg úgy Steam-en böngészve rögtön szemet szúrt.

Tinman
Nem bizony :-/

Megvannak valahol, de nem toltam. Nem jut idő mindenre, amire kéne... rémes -.-

Dzsini
Egy klasszikust idézve:
"Nagy, széles márványlépcső: egy, ami felvisz,
És még egy - mert lefele is kell.
És kell még egy, hogy bámulják csupán."

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.10.08. 13:07:10

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Na de... ha egy játék baromi jó, akkor önmagát reklámozza, iszonyú gyorsan felkapják és terjed. Az a játék nem tűnik rossznak, de van még ilyen "nem tűnik rossz" kismillió. Egyetértek, hogy több pénzhez jutott volna, ha Epicezik, de biztos jó oka volt, hogy ilyen ellenérzéseket táplálva nem szavazott rájuk.

Hát bevallom nem minden hírrel kapcsolatos kommentre kattintok.

Tinman
Soha nem hallottam még ilyenről. Nálam a díszlépcső, olyan lépcső, ami díszítve van.

IMYke2.0.0.0
Díszlépcső. Belső építészeti elem.
Számos "hamis" funkciós elem létezik a belső építészetben.

Atisz
Ez akkor lenne jó, ha a steam közadakozásból állna és nem nyelné a kemény %-okat (amik magasabbak mint az epic-nél ugyebár).

A szabadságharc akkor szabadságharc, ha valóban önzetlen és tényleg jó ügy mellett áll ki. A mai emberek sokszor nem tudják megkülönböztetni a benyalást és a valódi tenni akarást.

Atisz
A kályhacső kimenete (vagyis a kémény) még nem feltétlenül ott van, ahol az a szellőző... de ettől függetlenül gratula az észrevételekért.

Nekem elsőre az tűnt fel, hogy a padlástérbe/emeletre vezető lépcső elé gyakorlatilag oda van tolva egy szekrény, ami finoman szólva is antipraktikus 😊
Ilyen az, amikor belvárosi emberek készítenek számukra ismeretlen környezetben helyet foglaló játékot 😊

A Resistance-ekért nem kár, a 3-ig én sem jutottam el (az 1-2 amúgy 86-on és 87-en áll Metacriticen).

A Ratchetek PS2-n megvoltak, nem? A ToD nekem nem tett hozzájuk sokat (bár ettől még bőven jó, végigment kétszer, és Mr. Zurkon, illetve a diszkógömb erősen üdvözlendő), a QfB meg párórás és nagyon puritán (minimális fejlesztési lehetőség és fegyver, semmi challenge mode), bár jópofa, és legalább abban is kísérletezett az Insomniac. Elvileg az ACiT a kreatívabb, jó lenne rá sort kerítenem végre. Addig marad az Up Your Arsenal a csúcs.

Az AC-król meg lehet, hogy váltok univerzumon belül Watch Dogs, Ezio és Desmond meg felfordulhat.
grebber
Pont ez az. Most neki mit számított volna ha olvas pár "fúj te paraszt miért nem kezdett steamen a szarod' kommentet ,de lenne rengeteg pénzze.. + epicen is biztos vettél volna majd fél/1év múlva steamen is ez a kb 20k ugyanúgy...
De neki ez kellett ,hogy raj legyen a steamesek szemében hát itt van ennyire raj lett hogy 10 év alatt se lesz meg a 100k max indiegala meg mindenféle ingyen osztással.

(Amúgy már írtam ide korábban is a DarQ-ról amikor a csávó visszalökte az epic ajánlatát..Szóval néha olvasgasd is az SG-t tudod kedvencek és pirosan jelzi mennyi új komment van és utolsó olvasatlanhoz ugrik)<#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.07. 21:45:53

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Soha nem hallottam még a DARQ nevű játékról, amíg most te ide nem írtad, hogy létezik ilyen. Szóval, nem kéne csodálkozni, hogy 20k eladást se ért meg, amikor nem tudunk róla, hogy létezik :-/

grebber
Az Everspace 2 fejlesztői keményen beszóltak az Epic exkluzív címeknek

Részben érhető, hogy nem akarja magát mindenki megutáltani a vásárló néppel, de a pénzügyi sikertelenség az epiccel szemben GRANTÁLT. Szüttyögnek itt a kickstarterrel holott epic a nulladik percben min a tripláját fizetnék nekik úgy hogy ehhez egy db cd kulcsot nem kell adni még senkinek sem.

Ide copyzom amit a facebook cikk alá is beírtam.

"Eladási adatokat sosem fogunk kapni úgyse se a fejlesztőktől se az epictől ,de bármennyire is gyűlölöm őket a fejlesztőknek ez jó dolog.
Itt van ez a példa.. kértek 500k$-t.. Nos ha epicen kezdene fél évig elsőre kapnának 2-3 MILLIÓ $-t... Aztán később lehet steamen is eladásokat produkálni. Ehhez kickstarter se kell így nem lesz felháborodott nép hogy miért epic kulcs van...
Ott van a DarQ game fejlesztője. Elküldte az epicet mondván nem akar exklúziv lenni semennyi ideig.. Nos amit kapott volna pénzt az olyan lett volna mintha steamen eladott volna már 90k db-ot... A game a 20k eladást sem érte el azóta sem... Jól döntött??? Rohadtul nem.
Ebben a világban minden a pénzről szól el kell fogadni igaz ehhez az userek meg fogják őket utálni ,de legalább több lesz a bevételük"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.10.07. 21:25:42

Tinman
Dehogy... azt off-ba tenném amúgy is :-)

RPG cucc, classic köntösben, de nem is ezért tettem be a képet, hanem, érdekelt volna, hogy mennyire szoktátok meg az elétek tolt baromságot és ahogy érzem eléggé.

- A kályhacső kimenete gyak. közvetlenül szellőztető mellett van, ergo ott ember nem él túl, ha be van gyújtva.
- A mérlegen nincs semmilyen súly, mégis balra billenve stabilan áll.
- A lépcső nem visz sehová, nincs a háznak köv. szintje, ergo semmi nem magyarázza, hogy ott van.
- A lépcsőn levő első lapát a fizikának ellentmondva áll.
- A fejsze ugyan így dettó.
- A jobb oldali lámpa gyak u.o. magas, mint a kari.
- A jobb oldalt levő könyvespolc elérhetetlen, ha csak fel nem mászol az asztalokra.

Csak megakadt a szemem rajta, hogy akciós és nyilván nem is teszem szóvá, ha repül az elefánt, vagy tüzet köp egy kígyó egy ilyen játékban, de az ilyen interior (inferior) tervezési baromságok rögtön kiverik a szemem. Látszólag cukin néz ki, de valójában csak egy összecsapott átgondolatlan beltér.

Tinman

53 órával a Greedfall végére értem. Év játéka nem, de év meglepetése annál inkább. Az eddigi egyetlen Spiders játék, amit játszottam, az a Mars: War Logs volt és noha a Greedfall sem tökéletes, de hatalmas fejlődés ahhoz képest. Amiben legjobban remekel a játék, az egyértelműen a felépített világ és a quest design. Meglepődtem, h még mellékküldetések is mennyire jók lettek. Ilyen jól összerakott mellékküldiket a Witcher 3 óta nem láttam. A legtöbbje érdekes sztorival rendelkezik, csomó több módon is megoldható és több kimenetele is lehet. Nyoma sincs a "szedj össze három malaclábat" küldetéseknek. A voice acting többnyire jó, a zene is kellemes, de semmi eget rengető. A grafika pedig átlagosnak mondható.
A gyengébb része a játéknak, a harc, ami sokban hajaz a Witcher 3 harcára, ami annak a játéknak se a legerősebb pontja. A másik, amiben a játék nem igazán remekel, az a helyszínek. Az épületeket illetően sok a copy-paste, a külső területeket illetően, pedig mindegyik hasonló stílusú: kisebb erdőségek, mezők, helyenként apróbb települések.
Összességében kellemes alkotás. Nem egy AAA játék, de egy ekkora csapattól és valszeg nem túl nagy költségvetésből nem semmi, h mit raktak össze. Sok szempontból a játék az oldschool Bioware játékokra emlékeztet, ami számomra hatalmas pozitívum.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.10.07. 20:06:12
Seth
Comfy point and click kalandnak tűnik

Nyomtattad? 😄
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.10.07. 19:27:55

PSN ID.: Beegabor

grebber
Első ami eszembe jut: Mi a rák ez?

Tinman
Nézzétek meg ezt a képet, és ha van kedvetek írjátok le a gondolataitokat. De BÁRMI ami eszetekbe jut róla jöhet! Köszi!

Tinman
Súlyos hiányosságaim vannak... Resistance, Ratchet-ek csúnyán kimaradtak, Sunset még meg sincs. Egyszerűen eljutottunk szerintem oda, hogy már a 6-7/10-es játékok se érdemelnek egyetlen percet sem az ember életéből, mert halomban állnak a jobbak és azokra sincs annyi idő, hogy az ember letolja őket. Őrület.

inFamous-okat letoltam PS3-on ami volt, de nagyon nagyon nem akartam maxolni. Egynek okésak voltak, de én nem éreztem az a vonzalmat irántuk, mint amit ti a leáldban produkáltatok. Nem voltak szarok, de engem nem húzott be.

AC az kemény dió, de ezt már sokszor megrágtuk (ettől még lehet újra, semmi gond nincs ezzel), hogy a Revelation valóban nem a csúcsa. Engem szerencsére egy olyan hangulatomban kapott el, amikor megnyugtatott és jól elvoltam vele, nem is hosszú. Viszont szerinte ennél a résznél is felejtősebb, középszerűbb a PSP-s Liberation. Nem mondom, hogy untam, gyűlöltem, de érezhető volt, hogy handheld átirat.

Unity-nak pár hónapja nekiestem, amit láttam az eléggé autoplay volt, szívesen folytatnám, de a DaS 3 + DLC-k közbeszóltak, de fent a gépen, tervben van a folytatás, aztán Syndicate. De már megvan fullosan az Origins is. Elmebeteg ez a tempó nekem, ahogy ezeket az AC részeket kiszórják. Nem bírok lépést tartani velük. Tessék, megint 4 résszel le vagyok maradva ^^

Nekem általában bejönnek az Insomniac játékai, lásd resitance-ek, Fuse... ööö... izé... szóval a középszarjaikon túl eddig a Quest for Bootyig jutottam, és az összes addigi Ratchetüket maxoltam, kivéve a Gladiatort (abban vannak nehézségi szintek és durvább railshooter részek, de jó az is, csak az más). Mondjuk az Up Your Arsenal az etalon, talán az A Crack in Time újra felmenet lesz a ToD és a QfB után.

Illetve a Sunset Overdrive szintén kiváló, a legnagyobb hibája, hogy az én mércémmel heterónak ható ruházat nincs a karakterrel való babázáshoz. (Ez valami MS-dolog lehet, lásd még FH4.) Na azt végigjátszani könnyű, de maxolni én kevés vagyok. Van az a befektetett idő, de az inkább ne az enyém legyen, akármennyire is szereterm a játékot..

De ugye maxoltam én inFamousokat is, pedig azok alacsonyabb polcon vannak (a szartól nagyon messze vannak persze), bár onnan szerencsére kevés játékba teszek ennyi energiát, de azok könnyűek voltak, külön gyakorlást nem igényeltek.

AC-ből meg máig ott tartok, hogy Revelationből sikítva lépek ki. 2011-ben pörgött le az 1-2, 2013-ban a Brotherhood, nálam 6 éve nem igaz az sem, hogy évi egy AC-t be tudok tolni. Ezio-trilógia lezárása vagy sem.
Voltan
Nyilván nem irányult konkrét személyek ellen a dolog.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Megnéztem, de mivel régebben anyámat is rábírtam hasonlóra, később meg a nejem, így nekem sok újat nem mondott, viszont jól felidézte a gyerekkorom azon aspektusait, amikor hc n00b voltam :-D

A Skyrim esetében a bebújok a házba, hátha elmegy a sárkány, az k. a gyerekkorom logikája és persze sose működött. A SMB-ben heteken át nem jutottam át az első "minibosson", mert szentül hittem, hogy csak és kizárólag kilőni lehet tűzlabdákkal... igen ám, de egyetlen sérülés és elveszítetted ezt a képességed és picike Mariová zsugorodva úgy gondoltam, hogy fizikai képtelenség ott bármit tenni. Így szerintem simán 50X véreztem el az első világ utolsó pályáján, míg végül no-hit eljutottam a minobosshoz, kilőttem a snecibe és mentem tovább. JÓVAL később jöttem rá, hogy el is lehet alatta futni és a hidat leengedve a mélybe küldeni.

De sok ilyen volt...

Tinman
A Super Mario-t dash nélkül vittem végig gyerekként. Nem tudtam, hogy létezik benne olyan. Daaarn ám gúd!

DasIsFuck
Nem tudom ez mennyire illik ide, de azért berakom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tinman
Szóval tényleg ennyire jó a Spyro... azért te szarokat nem szoktál majdnem maxolgatni. Ez remek hír!

Crash-ből nekem a PS2-esek pörögtek sokat, de bevallom nem emlékszem, hogy végigtoltam-e valamelyiket. Talán a Cortexet, de gyanús, hogy ennyire kevés maradt meg belőle. Arra nagyon emlékeszem, hogy ott és akkor nagyon nehéznek éreztem a későbbi pályákat. Egyetlen hiba és mehettem a cp-tól.