Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy Doom hiába tetszene neki, ha soha nem kerül a szeme elé "tévénézés" közben, mert kevesen közvetítik és kevesen nézik.
Innen nézve a "jó" annyit jelent, hogy jó közvetíteni, jó nézni, és sokan közvetítik, sokan nézik - ezért még többen megveszik. Ha nem "jó", akkor hiába tetszik neked, vagy nekem, ebből a szempontból nem sikeres, nem "jó".
A Doomot 2 hétig a top10-ben lehetett játszani, sokan játszottak, szinte csak Single-t, és Speedrunt. Túlvannak rajta, visszaesett az ismeretlenségbe ugyanúgy, mint a Steamen az a játék, ami nincs a főoldalon kiemelve vagy a legtöbb eladásos listában. Ettől még lehet jó.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.26. 10:34:11
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az, hogy a Twitch-en csak 174-en nézik nem mérőszáma a játék "jóságának".
Az az érdeklődés mérőszáma, semmi több.
Ettől még sokan játsszák és játszhatják élvezettel a multiját.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valószínűleg a Quake-eseknek se célja, hogy "nem jó" multit gyártsanak, és a Doomosoknak se volt. De az, hogy milyen a single, az közép- és hosszú távon (2-3 hónap) nem számít innen nézve.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.26. 10:22:29
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Épp a példád mutatja, hogy hiába van multi, ha az nem jön be az embereknek.
S egy "multiplayer only" játék halála lehet, ha az a felvevő játékosbázisnak egyenesen azért nem jön be, mert a régi, eredeti alapján helyből más élményt vártak.
Egy Figyelő pvp játék azért (is) lehetett nagy siker, mert minden cuki-player-candy feature mellett nem volt előzménye, ami miatt az emberek mást várhattak el. Helyette kaptak egy nagy sebességű, 5-7 perces meccsekkel operáló FPS-MOBA-MMO-t.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.26. 10:16:38
Szánalmas, hogy ilyen fércmunkákat (maga a játék mivolta jó lenne) ami techben katasztrofális mert orrba szájba crashel felengednek steam-re.
Lassan alapítok egy céget azt én is összedobok valami ilyen fost ami jó 10 perc után crashel ..... kártyák miatt veszi a sok bohóc úgyis...Azt láthatóan semmi következménye nincs ,hogy egy játszhatatlan szart adtam el...
Ennél jobban semmi nem utálok amikor játszana az ember ,de nem lehet mert egy rakás szar
Next PC upgrade: 2022
Kezdik ezt remélhetőleg felfedezni a multi only játékokat gyártók (Titanfall2-ben már lesz egyjátékos kampány..Szerintem a Star Wars Battlefront 2-ben is lesz már valami remélhetőleg).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem. Nem lesz semmi sem olcsóbb a Szél végére. Ezek első naptól fix árak.
<#wilting>#wilting> - pénz - <#wilting>#wilting> - pénz - <#wilting>#wilting>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
197 játék van a kívánságlistámon, de egyetlen egyre sem mondanám, hogy hűhadejó az ára. Szokásos nevetség tárgya a szél, mint már 3 éve mindig.
Kölök szólt, hogy "olcsó" a COD:MW2 a Steamen (9.99€). Én 5.5€-ért találtam fél perc alatt máshol. <#idiota>#idiota>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
#274344: Én minden fillért bánnék. Mivel tudom a pénzt nagy úr és lesz majd bundleba szóval türelmesen kivárom. Legalább tudom tolni a steam-en eddig végig nem játszott játékokat.
Ráadásul én régebben játszottam vele, még az is lehet, hogy azóta sokat fejlődött, szerintem vissza is nézek rá most, hogy így felemlegetted... 😊
"Console players are generally less accurate than PC players, who are aided by the precision of mouse and keyboard controls. The thinking has been that because Torbjörn’s turrets fire with pinpoint accuracy, they break through the skill ceiling in a lot of console matches and help Torbjörn players dominate"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Poén h GOG-on most elköltöttem egy huszast kb. a summer sale alatt.
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hátha még egy ötöst osszeguberalok a Dexre is a sale végéig 😊
A Port Royal3 kartyak eszement árban vannak számomra érthetetlenül. Kb mint egy fóliás. Pedig azt is vmi bundle-bol szedtem ossze
PSN ID.: Beegabor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A beszélgetések ugye elnyomhatók, így baromi gyorsan lehet haladni a többedik valkszrúnál.
A romantikák közül a 2 pasi van hátra és 100% a cucc. Azt viszont Randval miatt baromi nehéz. Érzékeny a szentem, sokat kell vele jól beszélgetni.
Majd talán egyszer ha lélekben erős leszek talán kap még egy lehetőséget.
Abban is van varázslás*, lövöldözés** és kardozás, tőrözés is.
A stúdió egy és ugyanaz.
* = tűzzel, értelemszerűen. A cím is sugallja
** = íjpuska
A kardozás és tőrözés lehet lassú, és pörgős is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.25. 19:19:38
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Minden benne van, alapjáték + összes DLC.
Nem. Semmit sem tettek vele. Csak átnevezték.
Az alábbi linkre ráklikkelve nekem a tételeknél azt mutatja, hogy megvannak.
Leírásban meg a több évvel ezelőtti van, semmi utalás arra, hogy tucsingolták volna.
//Így néz ki nálam az adatlapja:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.25. 18:45:10