Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
A Twitch ebben az esetben ahogy írtam reklámfelület - ha kevesen nézik, kevés új játékost fognak ebből az irányból szerezni. Ha sokan nézik, akkor az egyszeri "twitchező" esélyesebb, hogy ráakad a kiemelt felületen, az első oldalon a játékok között, és ha tetszik neki amit lát, akkor megveszi.

Egy Doom hiába tetszene neki, ha soha nem kerül a szeme elé "tévénézés" közben, mert kevesen közvetítik és kevesen nézik.

Innen nézve a "jó" annyit jelent, hogy jó közvetíteni, jó nézni, és sokan közvetítik, sokan nézik - ezért még többen megveszik. Ha nem "jó", akkor hiába tetszik neked, vagy nekem, ebből a szempontból nem sikeres, nem "jó".

A Doomot 2 hétig a top10-ben lehetett játszani, sokan játszottak, szinte csak Single-t, és Speedrunt. Túlvannak rajta, visszaesett az ismeretlenségbe ugyanúgy, mint a Steamen az a játék, ami nincs a főoldalon kiemelve vagy a legtöbb eladásos listában. Ettől még lehet jó.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.26. 10:34:11

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
A "jó" itt bizony szubjektív.
Az, hogy a Twitch-en csak 174-en nézik nem mérőszáma a játék "jóságának".
Az az érdeklődés mérőszáma, semmi több.

Ettől még sokan játsszák és játszhatják élvezettel a multiját.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
a példám azt mutatja, amit odaírtam: "mert nincs jó multi"

Valószínűleg a Quake-eseknek se célja, hogy "nem jó" multit gyártsanak, és a Doomosoknak se volt. De az, hogy milyen a single, az közép- és hosszú távon (2-3 hónap) nem számít innen nézve.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.26. 10:22:29

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Marhaság.
Épp a példád mutatja, hogy hiába van multi, ha az nem jön be az embereknek.
S egy "multiplayer only" játék halála lehet, ha az a felvevő játékosbázisnak egyenesen azért nem jön be, mert a régi, eredeti alapján helyből más élményt vártak.
Egy Figyelő pvp játék azért (is) lehetett nagy siker, mert minden cuki-player-candy feature mellett nem volt előzménye, ami miatt az emberek mást várhattak el. Helyette kaptak egy nagy sebességű, 5-7 perces meccsekkel operáló FPS-MOBA-MMO-t.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Marhaság ide vagy oda, ha nincs jó multi, akkor szépen elfelejtik a játékot, mert jön a következő. Mostanában elég fontos "mérőszámmá" vált (akár tetszik, akár nem), hogy mennyien közvetítik a játékokat, a Twitch és társai a legjobb ingyenes reklámfelületek, egy ott sikeres játék jó eladásokat produkál. A Doom alig több, mint egy hónapja jött ki, és jelen pillanatban 174-en nézik, hogy valaki játszik. Volt körülbelül 2 hét sikere, már továbbléptek, mert nincs jó multi. Ha lenne, akár jó sztori nélkül, akkor többen foglalkoznának vele még mindig, és nem 2 hét alatt kellene az eladásokat produkálnia.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.26. 10:16:38

grebber
Epsilon...... Ugynaz a foskarika motor van alatta mint a Case#8 alatt és ez is csont ugyanúgy 8 percig bírta majd a köv pálya betöltésénél ugyanúgy elszáll mint a Case #8.
Szánalmas, hogy ilyen fércmunkákat (maga a játék mivolta jó lenne) ami techben katasztrofális mert orrba szájba crashel felengednek steam-re.
Lassan alapítok egy céget azt én is összedobok valami ilyen fost ami jó 10 perc után crashel ..... kártyák miatt veszi a sok bohóc úgyis...Azt láthatóan semmi következménye nincs ,hogy egy játszhatatlan szart adtam el...
Ennél jobban semmi nem utálok amikor játszana az ember ,de nem lehet mert egy rakás szar

Next PC upgrade: 2022

Nagy marhaság ez a multi only dolog...Látszik, hogy van igény az egyjátékos tartalomra. Lásd új Doom...Imádják a játékosok, pedig nem egy atomfizika az a játék. Benne van amit szerettek a népek régen, amit igényelnek most....Nincs agyonbonyolítva mégis sikeres...A multi only játékoknak csak ennyit kéne felmutatni egyjátékos kampány címen.

Kezdik ezt remélhetőleg felfedezni a multi only játékokat gyártók (Titanfall2-ben már lesz egyjátékos kampány..Szerintem a Star Wars Battlefront 2-ben is lesz már valami remélhetőleg).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Ez így van. Már nicnsenek flash salek, minden megkapta a maximális leárazást.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
" de kivárom a szél végét, hátha lesz olcsóbb."

Nem. Nem lesz semmi sem olcsóbb a Szél végére. Ezek első naptól fix árak.

IMYke2.0.0.0
"So the question is, ‘Why not make a single-player campaign?’ We want to make a tight-focused, multiplayer-only experience for the PC. No excuses, no limitations."

<#wilting> - pénz - <#wilting> - pénz - <#wilting>

Rapid81
Itt aztán olyan nincs. Hol látsz Te ilyet?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Én most néztem rá a fiókomra. 200€-t költöttem eddig összesen. A piaci haszon 60€-volt és 40€ volt a Steam Controller, úgyhogy eddig kb 100€-ba fájnak a steamen vett játékaim. Mondjuk sok ajándék van közte tesómnak.
Rapid81
Semmi, nulla, zéró. Most gondolkodom a Cradle soundtrackjén, de kivárom a szél végét, hátha lesz olcsóbb.

197 játék van a kívánságlistámon, de egyetlen egyre sem mondanám, hogy hűhadejó az ára. Szokásos nevetség tárgya a szél, mint már 3 éve mindig.

Kölök szólt, hogy "olcsó" a COD:MW2 a Steamen (9.99€). Én 5.5€-ért találtam fél perc alatt máshol. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Multis fos ha tetris only az se érdekel....

#274344: Én minden fillért bánnék. Mivel tudom a pénzt nagy úr és lesz majd bundleba szóval türelmesen kivárom. Legalább tudom tolni a steam-en eddig végig nem játszott játékokat.

Nekem ez már megvan early accessből, nagyon jó kis egyedi tower defense egyszerű sztorival, karakterekkel, rég nem szórakoztam ilyen jól tower defense játékkal. Én nem bántam meg érte a 15 pénzt, de egy pizza árát szerintem gondolkodás nélkül megéri annak, aki szereti a műfajt.
Ráadásul én régebben játszottam vele, még az is lehet, hogy azóta sokat fejlődött, szerintem vissza is nézek rá most, hogy így felemlegetted... 😊
Fpocok

Fpocok
Nerfelik Torbjorn-t a konzolon, mert a játékosok nem tudnak rendesen célozni a szaros gamepaddal.

"Console players are generally less accurate than PC players, who are aided by the precision of mouse and keyboard controls. The thinking has been that because Torbjörn’s turrets fire with pinpoint accuracy, they break through the skill ceiling in a lot of console matches and help Torbjörn players dominate"

Most vettem észre, hogy a Berserk trailer végén ott a steam logó!

MerlinW
A piac oldalán jobb oldalt ott van mennyi bevételed volt eddig, azzal számolhatsz.

[merlinw.org]

MerlinW
Én vettem egy Cave-et. Szerintem ennyi is volt. Talán még Subnautica-val szemezek, de asszem lebeszélem magam róla😊

[merlinw.org]

Most néztem meg 2,5 évre visszamenőleg h miket vettem steam-en, ossz 41 eur ertekben költöttem de sajna igy nem mutatja mennyi ment steam wallet-bol, emlékeim szerint ennek nagy részét a sale-ek során generalodott kártyapénz fedezte.

Poén h GOG-on most elköltöttem egy huszast kb. a summer sale alatt.
grebber
Hero Defense Ej de nehéz lesz kivárni amíg bundleba kerül ez egész jónak ígérkezik!!

Moby

Adversus solem ne loquitor

MoRT2195
Tied?
Az már valós pénz,azt nem vernem el fölösen 😊
Fpocok
Fogadnod kellett volna, akkor lenne pénzed 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Köszi, de összejött a kártyapénz. 😊
Hátha még egy ötöst osszeguberalok a Dexre is a sale végéig 😊

A Port Royal3 kartyak eszement árban vannak számomra érthetetlenül. Kb mint egy fóliás. Pedig azt is vmi bundle-bol szedtem ossze
IMYke2.0.0.0
Jogos <#hehe>

MoRT2195
Én ilyenkor szoktam elverni a kártyapénzt. 😄 Erre jó a steames akció. 😊
Seth
A scifi Dark Souls-ot a Lords of Fallen-es brigád készíti és a The Surge nevet viseli

PSN ID.: Beegabor

dartonite
Egyelore csupan az NBA 2016-ot.
IMYke2.0.0.0
Hú, mit találtam gyerekek!: The Gate of Firmament (a kínai címét nem másolom be)
Videócska

Sose lesz ez Darksouls...Mondom ez a Mars Warlogs második része lesz tulajdonnképpen (helyszínek, szörnyek és a lore is ugyanaz). Tehcnomancer meg abban a játékban is volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Hát fura így a játék elsőre. Azt mondják ilyen sci-fi dark souls lesz

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Végigjátszottam a játékot már 3x.
A beszélgetések ugye elnyomhatók, így baromi gyorsan lehet haladni a többedik valkszrúnál.

A romantikák közül a 2 pasi van hátra és 100% a cucc. Azt viszont Randval miatt baromi nehéz. Érzékeny a szentem, sokat kell vele jól beszélgetni.

Amúgy én is figyelem a Technomancert, de szerintem nem lesz annyira jó, mint amilyen jónak tűnik a videók alapján. Egynek elmegy játék lesz ebben biztos vagyok.

Apropó Bound...Főbosst lenyomtad? Azt vért izzadós!

Mars Wars Log harcrendszer...kicsit talán felturbózva.

Mars Wars Logs fejlesztette verziójának tűnik, ami egyébként nem baj, mert nem volt rossz az a játék (egyébként részben Imynek is igaza van, mert a Bound by flames-re is igen hasonlít a játék harcrendszerét tekintve).

grebber
Sajnos az a game is egy kibaszott Dark Soul lett. Easy szinten eljutottam kb egy órát és egy "bemelegítő" verekedésen soha nem tudtam túljutni <#falbav>
Majd talán egyszer ha lélekben erős leszek talán kap még egy lehetőséget.

Még megfontolás fázisa...Lehet, hogy nem fogok semmit.

Fpocok
Ouch.
Az nem tetszett.

IMYke2.0.0.0
Ha játszottál a "Bound By Flame"-el például, akkor mindent tudsz a harcról.
Abban is van varázslás*, lövöldözés** és kardozás, tőrözés is.
A stúdió egy és ugyanaz.

* = tűzzel, értelemszerűen. A cím is sugallja
** = íjpuska
A kardozás és tőrözés lehet lassú, és pörgős is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.25. 19:19:38

darkSectorxxx
nem fake.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
A harc is tetszett a videóban, de nem tudom mennyire "fake".

Valamihez hasonlították,ami nekem is feltűnt,de most eszembe nem jut..és minél többször láttam róla médiát,érzem,hogy nem 0day vétel 😊
IMYke2.0.0.0
Grafó engem nem izgat - inkább a játékélmény, amit nyújthat.

Fpocok
Mi a véleményetek a Technomancer-ről? Most néztem meg az első videót róla és jól néz ki.

Dishonorednél folyamatos kavarás volt, én nem is követtem, de az tuti, hogy jelenleg a negyedik néven fut ugyan az a játék a steam könyvtáramban. Volt Dishonored, aztán ha jól emlékszem Dishonored GOTY, aztán Dishonored (ru), most pedig Dishonored RHCP.
Minden benne van, alapjáték + összes DLC.
IMYke2.0.0.0
"Várjál.Dishonorednél nem csak névváltozás..a definitive az még ráncfelvarrásos is,ellentétben a régi goty-al..nem?"

Nem. Semmit sem tettek vele. Csak átnevezték.
Az alábbi linkre ráklikkelve nekem a tételeknél azt mutatja, hogy megvannak.
Leírásban meg a több évvel ezelőtti van, semmi utalás arra, hogy tucsingolták volna.

//Így néz ki nálam az adatlapja:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.25. 18:45:10