Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Beszélhetnék én is a Bloodborne történetvezetéséről, de nem játszottam és nem is érdekel, de ha mekérdeznél hogy mi benne a nagy történet semmit nem tudok mondani, nem arról beszélnek az emberek, (te sem) hanem a csatákról. Vajon miért.

"A Souls-játékok közel sem szájbarágós, és leginkább "közvetettként" leírható történetmesélése itt is jelen van, ami azt jelenti, hogy a kevés átvezető és párbeszéd okán leginkább most is magából a világból, illetve a különféle leírásokból kell összetenned, hogy mi is történik valójában."

De nehogy ezen bárki elkezdjen pörögni, nem érdekel a From, teszek rájuk, messze kerülöm.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.26. 18:31:47

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Sales total: 374,95€ pure kártyapíz'.

Not bad meme :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Na ba+ bocs hoogy ezt mondom, de most mész más irányba, ezért van hogy legtöbbször nem egyről beszélünk, és azért mondasz ellent, most is, nem állunk akkor ezekszerint vitában, mert én egy percig nem vitattam, azt amit te most írtál, szimplán a történetvezetésről beszéltem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Oh nem írtam, ez steam enhanced fícsör. Azt hittem alap mindenkinél az a plugin😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, GeoW-okat nem néztem JuhTyúkon. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
"nem csak benézni az átellenes sarokba mint a GeoW-ba és 99% hogy ott lesz valami lőszer vagy cogtag"

<#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"nem csak benézni az átellenes sarokba mint az UC4be és 99% hogy ott lesz egy kincs"

Totti5 szervál... ász!

<#vigyor3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
DOOM pálya desing a régi szép időkek hozza vissza, ahol minimapot használhatsz ahhoz hogy felfedezz minden titkot, mert több szinten mehet a dolog és ahhoz hogy belemerülj játszani kell nem csak benézni az átellenes sarokba mint az UC4be és 99% hogy ott lesz egy kincs. Ráadásul nagyon alaposan megvannak tervezve. Mivel a játék a pályadesin, ellenfél, gunplay hármasra épít ezekben lett kiemelkedő, ettől lett jó játék. Amúgy tele van írásos kódexekkel amiből sok minden információ megtudható.

darkSectorxxx
Szuper monológ, de 2 nagy témába még mindig leragadtál.

1. szakértés nincs, azt max a suliban, oktatáson hallasz, vagy egy mérnök mikor magyaráz valamit.
Itt ez nem szakértés, tudom trendi dolog ezzel IGAZOLNI a végtelenségig magát bárkinek, de nem szakértés. (ezt max bóknak tudom elkönyvelni, hogy ennyire nagyra tartasz)

2. Ez a Youtube nézés, akkor ne szólj semmit téma is öngazolás.
Csak akkor fogadnám el ha olyan témába mondanék valamit, amihez a személyes jelenlét kellene.
Ebben hogy látom hogy az egész játék 97%-ban ölés, és az átvezetők pl azért vannak hogy legyen kezdete a játéknak meg vége, meg kinyitsz pár ajtót, ehhez kösz szépen de nem kell játszanom.

Ha te így gondolod akkor rosszul gondolod.

ha azt mondanám, hogy 25 feljegyzés van a játékban és jelentéktelen fleszedni ezeket, az más, azt nem tudo youtube alapján megmondani, vagy azt hogy ha belemennék hogy mennyi az aim assist, mennyit késik az irányítás.
Ebbe azt mondom igazad lenne, de amit te próbálsz ezzel kimagyarázni, ahoz elég végignézni a játékot úgy hogy haver játsza.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 17:52:50

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Yutub géminget szép csendben kell csinálni, magánügy. Az olyan dolog ami ellene megy mindennek ami géming. A játék arról szól hogy te irányítod, a te ügyességed, te döntésed , a te taktikád, a te előrelátásod alapján alakítod a folyamatot amit mindenki máshogy él meg, mindenkinek más. Játékot végignézni, bámulni anélkül hogy játszottad volna a játék elleni bűn. Az már csak hab a tortán amikor ebből szakértés is megy.

Rahedli játék van ahol nincs semmi különös story, mégis remek szórakozást nyújtanak egyedül, sok sok pályán keresztül. Szóval nem alapkövetlemény semmibe akármilyen story. Van egy alapfelállás ami meghatározza az adott világot, univerzumot és uccu neki. Nem kérdez, nem filozofál, nem rág semmit az ember arcába csak bedob és játsz. Tele vagyunk ilyen játékokkal és ezzel semmi gond nincsen.

Scooter
<#taps> <#eljen>
Moby
És szimulátort sem. Mondjuk én spec mindkettőnek örülök.

Adversus solem ne loquitor

Tehát tényleg nem csináltak belőle RPG-t! 😞
darkSectorxxx
De ne azt mond hogy mit játszak, csak mondtam hogy ez így nem kampány mód, csak azon a néven fut.

Amúgy meg hogy:
"Ha van egy játék amiben van single player amiben mész előre pályákon az single player kampány. Értjük hogy neked ilyen meg olyan meg amolyan. Nem igazán érdekel, hisz nem is játszottad nem is ismered."

Egyrészt ilyen vonatkozásban hogy youtube-on látom a kampányt semmi köze nincs a megállípítás hitelességéhez, ehhez csak max te vagy pár ember hiszi azt hogy ehhez játszanod kell vele, és neked kell meghúzni a ravaszt hogy másképpen lásd a kampányt.
Valamint ha valamiben egyedül mész előre és az azonnal single kampány, na látod ez a gond, hogy egykalapalá van véve ez a rendes kampánnyal, de igazad van ezt csak én érzem így, lehet senkit nem érdekel, de ezesetben engem sem érdekel más, ez a neten beszélgetés erről szól, beszlünk de senkit nem érdekel semmi.
Ez nem baj, de nem azt kell elküldeni játszani mással aki ír, hanem akit nem édekel hogy egy szöveges felületen írnak.

Nincs probléma van nekem más dolgom, nem akarok most fps-el játszani, beszélgettünk, nem játékkeresés volt a cél, csak hogy ez lehetett volna más, több.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 14:55:54

IMYke2.0.0.0
https://buy.thesecretworld.com/: "The Secret World: The Complete Edition"

The Complete Experience; over $120 in value!
Includes The Secret World, Issues #1 - 15, a set of starter weapons, the Zenith Core outfit, plus 30 days of Membership.
(4 darab issue-val több, mint a STEAM-en lévő Ultimate!)

Ára: 69,99 helyett (66% OFF) csak 23,79 euro

Totti5
Nincs semmi megszokva manapság. Ha van egy játék amiben van single player amiben mész előre pályákon az single player kampány. Értjük hogy neked ilyen meg olyan meg amolyan. Nem igazán érdekel, hisz nem is játszottad nem is ismered. Sok felesleges karakter helyett inkább játszanád a Wolfensteint, amiért itt sponákodtál az előbb. Van kettő játék is belőle erre a genre.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.26. 14:25:41

darkSectorxxx
Nem szakértés, nem értem ezt a fajta mániát.
Miért kell folyton szakértelemről beszélni. Nem tanóra van, vagy valami kurzus.
A Doom egy hent, egy aréna harc, semmi más (legalábbis ahogy én látom, az hogy vannak leírások, azt leszarom).
Most mindegy hogy ebben a vonatkozásban neten youtube-oon nézem vagy én lövök, ehhez nem kell realtime végigtólni, az max irányítás témába lenne fontos vagy más vonatkozásban.

Azt sem értem ha a lc nem volt meg a W-ból mit változtat azon, hogy nekem a NO kampány inkább tetszetősebb és inkább kampány mint egy Doom hent?
A Doom hent szinte majdnem ugyanaz amit az Unreal 2007-ben hívtak "kampánynak", nem teljesen egyforma alakban van tálalva, de az sem volt úgy kampány ahogy azt manapság megszoktuk.

Sőtt tovább megyek, utólag a Battlefront-ba is ilyet szeretnének, de nem értem ezt így miért....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 14:22:10

IMYke2.0.0.0
The Technomancer - Funstock - STEAM - Pre-order - 43% OFF - (20 font) 24,6 euro

Totti5
Bármiféle tapasztalat nélkül szakérted a DOOM-ot, sopánkodsz egy Wolfi után, miközben 2014ben megjelent egy remek storys Wolfenstein majd utána egy tartalmas expanzió, amivel nem meg játszottál. Én ezt nem értem.

darkSectorxxx
Halli belenéztem a Suzy-ka játékába, ez a baj, a kitérés kicsit más mint amit megszokott DS-ban, és látom hogy egy sima karmolásba belehal, ezeket kár kerülgetni, amikor lehet maradjon távol tőle amit írtam is, vagy meg kell tanulnia az időzítését Amelia-nak. 😊

darkSectorxxx
Ja várj, nem azt mondtam hogy akadálya bárminek, csak azt, hogy itt személy szerint nekem a doom csak egy prezentáció az engine-ről (el nem ájultam tőle, de nem rossz), de ezzel most olyan játékokat szeretnék, ha nem gond, és ők is úgy gondolják, ami minimálisan hasonlít inkább a NO-hez mint ehhez...multi nem lényeg hogy legyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 14:11:07

darkSectorxxx
Igazából talán az a lényeg amit én gondolok, hogy létezik réteg akit ez érint, érdekel, ilyen minden alkotásnál van.

Én azt mondom, nem feltétlen mindenre igaz, az amikor azt mondjuk a régi játékok dejók voltak a maiakhoz képest, van ami megállja a helyét , van amihez elég lenne egy új engine.

SDzerintem itt nem elég.
De én csak 1 vagyok a többmillióból.

Moby
Ha adsz mértékegységet a szépséghez, és műszert amivel megmérjem, megmondom. Én nem látok benne semmi olyat, ami eddig akadályozó tényező lett volna egy jó szingli játékhoz, és ami most evvel a motorral jött el végre. Sem olyat, amivel egy létező jobb lehetne.

darkSectorxxx
Na az kimaradt látod...de nekem akkor úgy volt hogy egyszer elég ebből, és veszek mást, warezig nem jutottam még el. 😊

darkSectorxxx
Nem szebb a Doom mint a NO?

wesker24
Akkor már csak a Wolfenstein Old Blood-ot kell pótolnod csak 😄 az jobb lett mint az alap Wolfenstein New Order, legalábbis a játék első fele a másik fele kissé durván elment az occult mágia irányába ahol kissé elborult a fejlesztők elméje 😄.
Moby
Én nem láttam benne semmit a wolfihoz képest. Nemtudom te mit vársz ettől.

IMYke2.0.0.0
Nincs diplomám Dark-nyelvből, de mintha azt szerette volna kommunikálni, hogy a kampány (Campaign) segíthet eldönteni egyeseknek, hogy X játék mennyire kell neki/fogja élvezni azt.

darkSectorxxx
Magyarul egy Doom-ot más szemszögből nézel ha 20k-t adsz ki rá, agy 10-et vagy vársz egy bundle-ra.
20k-nál megjegyzed, hogy agyatlan lövölde 10+ órán át, és egy "kiforratlan" multi, bundle-ból meg azt mondod best buy, majd játszok vele amíg meg nem unom.

darkSectorxxx
What?
hát azért ez frankón nem éppen igaz.

RTCW-el is meg a The NO-el is pc-n tóltam.
Igaz hogy a TNO-nél a végén használtam csalást a nagy kibaszott golyónál, mert ott nekem az már nagyon fusztráló volt, de játszottam velük, ha ezekre gondolsz.

Rapid81
Valaki fordítson DS nyelvről plíz, mert ebből semmit nem értettem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Minek neked? Előző 2 Wolfi játékkal sem játszottál...

darkSectorxxx
Igen, de ez sokmindentől függ ám, de ja én azt mondanám hogy Ebrietas meg Logarius is keménykedni tud azért az alapjátékban.
Sőtt, sokakal beszéltem, ez sajnos rengeteg változó függvénye, de a rom pl sokan egy abszolút egyszerű primitív boss-nak hiszik, holott a gyakorlatban annyira tud szopatni, hogy hihetetlen.

A kiegben, meg az élieneket kivéve mind a 4 boss nagyon húzós, pláne ha Amelia még gondot jelent. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 13:59:13

wesker24
Kösz a tippet majd meglátjuk hogy boldogul vele, de asszem ez nem lesz hosszú életű mint a Dark Souls 3 volt mert ahogy olvastam Dark Souls 3 Nameless KIng = Bloodborne Ludwig 😄
darkSectorxxx
Ő ID tech 6 lenne a New Order?
Mert én úgy gondoltam ez az engine prezentáció jó volt.
Fasza minden platformon, most ezzel egy jó kis kampányt kérnénk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 13:56:14

darkSectorxxx
<#eljen>
Hu milyen furcsa a betü szine. :S

darkSectorxxx
Oksa rendben ettől még kizárt hogy valaki azt megállapítsa, hogy ez nem ér kb 10k-t neki.
Persze más is néha szeret leülni és csak hentelni, de mint játék a kampány, az más játéknál egy külön opció a single-multi mellett.

IMYke2.0.0.0
Használd a topikok megkülönböztetésére a banner szélén lévő gombokat - egyik legyen mondjuk az éjszakai módban, a másik meg a hagyományosban, és nem fogsz eltévedni, és mindenkinek jó lesz.

darkSectorxxx
Elnézést, télleg ez nem az off. 😊

Wesker: (link mögé teszem)
Amelia

Ja és még annyi, hogy a kezét amire támaszkodik azt kell ütni, majd ahogy lehet a fejét, és néha megbénul, összerogyik akkor lehet előről megszúrni.

Moby
>Ezekután kérünk valamit, amivel játszani lehet.

Hibernáltak? Rosszkor ébresztettek fel a sneciek. Wolfeinstein - The New Order.

Rapid81
EZ a DOOM, nem a 3... Szerinted a készülő Unreal Tournament miért úgyszintén a gyökerekhez nyúl vissza? Azért, mert ez a sok túlgondolt, RPG elemekkel telefosott paletta százszor unalmasabb és ezredrésznyire feszültséglevezető, mint a régi játékok. Ha én a meló után le akarok ülni egy kis hentelésre, akkor 1 óra játékból nem akarok 55 percet olvasni, meg fejlődési fákban turkálni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Igazából ez a játék azt mutatta meg hogy mi is az új engine szerintem.
Ezekután kérünk valamit, amivel játszani lehet.

Valszeg a Wolf lesz az első rendes single.

IMYke2.0.0.0
Banner!!!!

darkSectorxxx
Amúgy egyetlen tuti taktika, az hogy elsőre gyakorolni kell a mozdulatait, és neki kitapasztalni mikor melyik területen van védve, ha ez megvan csak ismételgetni kell. 😄

Moby
Hája, csak pont ezt hozni fel a single kampányok érvelésére totális fail. Ez a doom annyival másabb egy random multionly lövöldéhez képes, hogy az ellenfeleleket nem ember irányítja, hanem kód. Ezt leszámítva semmiféle szinglijáték ismérve nincs. Narratíva nincs, progressz nincs (vagyis van, de inkább nincs), karakterek nincsenek, stb,

darkSectorxxx
Én is ezt mondom a D3 jó volt, szerettem, többször is végigvittem, egyszer olvasgatva a cuccokat, de az sem volt annyira hyper-szuper történetvezetéssel ellátva szerintem, mint a mai fps-ek 70%-a, lehetne sorolni.

nem azt mondom hogy full ilyen átvezető meg qte legyen, de van egy szint amit megszokott az ember, mert régen nemtudommmár hány óra volt egy ilyen cucc, de manapság ilyen játékok közt 14 órát vagy mennyit non-stop arénázni, az sok.
Nem egyben kell letólni, ja, de ettől még sok.
Szerintem.

Multiban meg azért a 3-ból meg ennek a beta-jából ítélve, még véletlen sem nyújt akkora élményt mint pl az Unreal, ha már hasonló kategóriában nézem.

wesker24
Jah kösz szépen tolmácsolom neki XD, azért ugye ebbe még bele kell jönnie mert azért még se egy Dark Souls 3 XD, a Bloodborne az már egy másik kategória 😄.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.06.26. 13:45:44
Totti5
Doom 3 nagyon jó volt.

Nincs céltalan öldöklés egy FPS játékban, hisz kizárólagosan a lényege hogy ölj, amihez kapsz pályákat, eszközöket, enemyket. Taktikát állítasz fel, és alkamazkodsz a helyzetekhez hogy túljuss az ellenségeken.

darkSectorxxx
Há ezaz, de rosszul írtam, azt akartam írni, hogy ahogy a quake, vagy más multi pfs, nem jött ki direkt csak multi-ként, akkor a kampányt nem kritizálná az ember, bocs horda mód.
Ezért tekintenek sokan rá úgy ahogy.

De ilyen volt az Unreal 2007 is, csak hogy szerintem annak a multija eleve sokkal jobb.