Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Közben meg már -3 kártyám van még hátra...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"<...> a készítők a héten, egészen pontosan június 28-án elindítják a Kickstarter-kampányukat a játék finanszírozására. Ezzel együtt egy rövid alfa demó is elérhetővé válik Steamen, GOG-on és a Humble Store-on, így mindenki belekóstolhat egy kicsit abba, mit is szán nekünk a Night Dive."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kapásból a csomag összes ára 133.93 és nem 92.99
Nos a 133.93nak a -80%-a 26.78 euro
Next PC upgrade: 2022
Age of Empires II HD - 2,99
Age of Empires II HD: The African Kingdoms - 4,99
Age of Empires II HD: The Forgotten - 1,79
Age of Empires® III: Complete Collection - 7,39
Age of Mythology EX: Tale of the Dragon - 4,99
Age of Mythology: Extended Edition - 5,59
Rise of Nations: Extended Edition - 3,99
===============================================
Össz: 31,73 helyett: 80% OFF-al: 18,59...
Mindegy egyszer biztos olcsóbb lesz
Next PC upgrade: 2022
Igaz, Hollandiából.
Age of 2 és a Forgotten már megvan.
szerk.: ez a mennyi idő alatt hozza ki a postás eléggé 1st world problem. A szállítási díj meg igen, totál irreális, ezért nem is veszem meg. Problem solved.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.27. 13:28:18
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és persze Worms Armageddon
nálunk unokaöcsivel (17 lett idén) a Spelunky a kedvenc, ha a bátyja is ott van, akkor hármasban inkább Worms és/vagy Pinball FX
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.27. 10:51:26
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Get Medieval eddig nekem kimaradt, de az egy Gauntlet klón, nem? Abból meg van új steam-es. Hmm.
Nem bonyolítom a dolgokat, Broforce-ot toltuk nemrég és bevált az is 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.27. 10:50:04
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Crawl is already in your Steam library" <#nevetes1>#nevetes1>
Unokaöcsém érkeztére készülök és keresek mindent ami local coop és menőség 😊 Fenti címnek jól hangzik a szinopszisa, csak kár hogy Early Access... Humble Monthly-ban volt.
Rettenetesen furcsa, hogy nem készülnek ilyen videók sem az Ebay-ról, sem a Vateráról, sem a Jófogásról, sem az SG lapcsaládhoz tartozó Hardverapróról, ahol bizonytalan forrásból származó fizikai termékek (és persze digitálisak is néha) cserélnek gazdát. Hogy is van ez?
Azt pedig SENKI nem felejtse el, hogy ezek a kulcsok NEM a kiadótól vagy a fejlesztőtől kerülnek ellopásra. Szó nincs erről. A kiadó és a fejlesztő xy piacon olcsóbban terít onnan szerzik be a sefterek és úgy kerül fel a piacra... hogy esetenként lopott bankkártya adatokkal? Igen... mint minden piacon. Steam-en is vásárolnak lopott bankkártya adatokkal, bezony' ám.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.27. 08:54:22
Per Aspera Ad Inferi.
Ezért mondom itt félreértések vannak.
Amúgyis kis ködösítés lenne egy nagy szerteágazó rpg játékot egy lapra venni egy "csőfps"-el gameplay téren.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 23:21:29
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A lényeg....youtube végigjátszás nézés sose lesz gaming...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én azt írtam, hogy ha végignézem a fővonalat, látom milyen a történetvezetés és attól még képzeletbeli vonalat tudok húzni egy Doom vagy Cod közé.😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tottinak: ez egy stílus - vanilla FPS -, amit képvisel a Doom, Painkiller, Duke Nukem, Serious Sam, Shadow Warrior, Rise of the Triad, stb. Amivel te szeretnéd hasonlítgatni az más stílus, tök felesleges. Van egy minimál kerettörténet - ebben a Doom-ban speciel több is van, mint amit a stílus elvár - és a többi az élmény-shooter, dinamika, sebesség és komplex pályadizájn.
Doom single-t egyébként végigkísérik rádiómonológok, vannak cutscene-ek, vannak karakterek, tehát még így is 100x több történetvezetés van a játékban mint kéne, vagy amennyi az elődjeiben volt (Doom 3 számomra nem létezik, így azzal nem számolok)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.26. 23:03:57
[merlinw.org]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pont ami semmi másból nem áll szinte csak átvezetőkből? nehéz most mit válaszolnom, de igen skippelhetném nyugodtan, mert a maradékkal is jóllalkom. 😄
De jó az ötlet régen a kis füzetnek nem láttam értelmét a játék mellett, most megvan, egy regényt kell mellékelni, azt náha ha megálsz, beleolvasni 1-2 oldalnyit és ennyi, nem is kell a fejlesztőknek átvezetőkkel bajlódni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 22:04:18
" szedd össze a papírfecniket"
Akkor gondolom az Nathan Drake noteszét notórikusan skippelted, amikor kinyitotta volna mert írásos infókat találtál meg a történésekről.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A DOOM-mal játszani KELL, nem nézni...
Nem nem erre gondoltam, de a DS-nak ellenben a játékmenete adja a játék értelmét, az nem aréna harcról szól.
Ne kombináljuk túl, nem érdekelnek most azok a lehetőségek hogy a háttérben mi van meg szedd össze a papírfecniket és a végén gondolkodj el mit csináltál és miért, ez nem az amit én hiányolok.