Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
A Steamnél tuti megbuktak matekból...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Közben meg már -3 kártyám van még hátra...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Most dolgozták fel a csomagot a GLS-nél, ez is Hollandiából jön.
Rapid81
Na, most akkor én jövök egy kártyával a Steamnek? Remélem magyar kártyát elfogadnak...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
+1

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot FPocok Peti!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Remake helyett reboot lesz a System Shock

"<...> a készítők a héten, egészen pontosan június 28-án elindítják a Kickstarter-kampányukat a játék finanszírozására. Ezzel együtt egy rövid alfa demó is elérhetővé válik Steamen, GOG-on és a Humble Store-on, így mindenki belekóstolhat egy kicsit abba, mit is szán nekünk a Night Dive."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Köszönöm!

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Igen. Rövid, de jó, és megkapod az UE3 és UE4 változatot is (bár túl sok különbség nincs).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Határozottan!

Tinman
G2A responds to fraudulent key complaint

Asse' bolond aki hallgat<#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Mindenképpen!!!!!

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Ethan Cartert érdemes megvenni? Bagóért van, de azért gondoltam megkérdem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Valve nincs számolásba a helyzet magaslatán....
Kapásból a csomag összes ára 133.93 és nem 92.99
Nos a 133.93nak a -80%-a 26.78 euro

IMYke2.0.0.0
Hát, nem tudom te mit számolsz, de valami nem stimmel nálad akkor...

Age of Empires II HD - 2,99
Age of Empires II HD: The African Kingdoms - 4,99
Age of Empires II HD: The Forgotten - 1,79
Age of Empires® III: Complete Collection - 7,39
Age of Mythology EX: Tale of the Dragon - 4,99
Age of Mythology: Extended Edition - 5,59
Rise of Nations: Extended Edition - 3,99
===============================================
Össz: 31,73 helyett: 80% OFF-al: 18,59...

IMYke2.0.0.0
Final Fantasy VIII - Amazon US - STEAM - 50% OFF - 6 dollár

Amazon: ~1730 Ft
STEAM: ~2060 Ft

grebber
Vicces hogy ezektől függetlenül se olcsóbb egy centtel se.
Mindegy egyszer biztos olcsóbb lesz

IMYke2.0.0.0
Tehasut STEAM Controller rendelése 3 nap alatt érkezett meg hozzám.
Igaz, Hollandiából.

IMYke2.0.0.0
Szemezek is vele egy ideje - baromi jó ajánlat.
Age of 2 és a Forgotten már megvan.

Rapid81
Nekem az AliExpressről rendelt fülesem 7 nap alatt ideért Kínából, ingyen postával. <#banplz>

zorrobomber
Kell vagy nem? Más kérdés nincs.

szerk.: ez a mennyi idő alatt hozza ki a postás eléggé 1st world problem. A szállítási díj meg igen, totál irreális, ezért nem is veszem meg. Problem solved.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.27. 13:28:18

Tinman
Rendeltem akksit egy notiba németből... felhúztam picit az orrom, mert 2.5k volt a p.k., 2 napon belül itt volt a csomag, de úgy, hogy a második nap d.e. már házhoz hozták. Ez amit a Valve ezzel művel, az teljesen komolytalan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Troger911
Azért szép, hogy a 15€-s postaköltségért csak ma adja át a Steam a GLS-nek a csomagot... Talán a héten ideér. Ennyiért next business day kiszállítás szokott lenni máshol...
zorrobomber
Spelunky nem lett kedvenc nála, Xboxon tolta pedig. Nálam a halhatatlanok között van 😊

Dzsini
Spelunky, Speedrunners, Trine, LEGO akármi, Magicka, a két Lara Croft játék,

és persze Worms Armageddon

nálunk unokaöcsivel (17 lett idén) a Spelunky a kedvenc, ha a bátyja is ott van, akkor hármasban inkább Worms és/vagy Pinball FX
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.27. 10:51:26

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Bomberman jogos <#eljen>

Get Medieval eddig nekem kimaradt, de az egy Gauntlet klón, nem? Abból meg van új steam-es. Hmm.

Nem bonyolítom a dolgokat, Broforce-ot toltuk nemrég és bevált az is 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.27. 10:50:04

Jim Morrison
Bomberman, get medieval :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zorrobomber
Amikor keresgélsz játékok között, találsz valami érdekeset, és ezt írja neked a steam:
"Crawl is already in your Steam library" <#nevetes1>

Unokaöcsém érkeztére készülök és keresek mindent ami local coop és menőség 😊 Fenti címnek jól hangzik a szinopszisa, csak kár hogy Early Access... Humble Monthly-ban volt.

IMYke2.0.0.0

Tinman
Zárják be, majd áttelepszik a nép az ebay-re... wait, már ott is jelen vannak a kezdetektől fogva. Kezdem kicsit azt sejteni emögött, hogy nem-e egy konkurens keystore generálja vajon ezeket a lejárató kampányokat, megfejelve a sok sikertelen indiefércmű (t. a kivételnek) készítőjével...

Rettenetesen furcsa, hogy nem készülnek ilyen videók sem az Ebay-ról, sem a Vateráról, sem a Jófogásról, sem az SG lapcsaládhoz tartozó Hardverapróról, ahol bizonytalan forrásból származó fizikai termékek (és persze digitálisak is néha) cserélnek gazdát. Hogy is van ez?

Azt pedig SENKI nem felejtse el, hogy ezek a kulcsok NEM a kiadótól vagy a fejlesztőtől kerülnek ellopásra. Szó nincs erről. A kiadó és a fejlesztő xy piacon olcsóbban terít onnan szerzik be a sefterek és úgy kerül fel a piacra... hogy esetenként lopott bankkártya adatokkal? Igen... mint minden piacon. Steam-en is vásárolnak lopott bankkártya adatokkal, bezony' ám.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.27. 08:54:22

MoRT2195
Pedig már kezdtem örülni h megnézhetem. :/
Scooter
Boldog születésnapot Fpocok! <#email> <#eljen>
RatBaG
minek állítgatod, ha nyaralsz? inkább élvezd a rio-i beach-et. a favelákkal meg a zika vírussal vigyázni! <#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

wantonly
Ma kaptam egy emailt a Gog-tól, hogy Brazíliából megváltoztatták a jelszavamat és email címemet... Persze most vagyok nyaraláson és kb. szart se tudok csinálni telefonon, azon kívül, hogy írtam nekik. Remélem visszakapom.
darkSectorxxx
ja várgyál, nem élmény nagyságát vitattam, tuk. 😄
Ezért mondom itt félreértések vannak.

Amúgyis kis ködösítés lenne egy nagy szerteágazó rpg játékot egy lapra venni egy "csőfps"-el gameplay téren.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 23:21:29

Voltan
Ha már a Dark Souls szóba jött, most elővettem megint az első részt (amúgy a hármast tolom, még nem értem a végére) viszont így, közvetlenül váltva tényleg nagyon feltünő, hogy mennyivel gyorsabb a hármas rész, totál lomhának tűnik mellette az első. Nem mintha ez baj lenne, csak érdekes, nem hittem volna 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

De pont szerintem az egyik lényege a Doomnak, hogy azt azért nagyobb élmény játszani, mint nézni.... Emiatt meg csalóka a dolog Youtube-on, mert nem mutat meg annyit, mint amennyi a játék....Ergó az irányításból fakadó élmény kimarad, ami az egyik lényegi része.

A lényeg....youtube végigjátszás nézés sose lesz gaming...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Pont ezaz, nem, sőtt nem is írtam ilyet.
Én azt írtam, hogy ha végignézem a fővonalat, látom milyen a történetvezetés és attól még képzeletbeli vonalat tudok húzni egy Doom vagy Cod közé.😊

Youtube-on végigjátszani a Darksoulst azért nem olyan, mintha te magad tennéd meg, pedig semmi másban nem különbözik, csak nem te irányítod...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Egyetértek. Az új Doom hibátlan játék lett, minden tekintetben. A stílus jelenlegi legjobbja.

Tottinak: ez egy stílus - vanilla FPS -, amit képvisel a Doom, Painkiller, Duke Nukem, Serious Sam, Shadow Warrior, Rise of the Triad, stb. Amivel te szeretnéd hasonlítgatni az más stílus, tök felesleges. Van egy minimál kerettörténet - ebben a Doom-ban speciel több is van, mint amit a stílus elvár - és a többi az élmény-shooter, dinamika, sebesség és komplex pályadizájn.

Doom single-t egyébként végigkísérik rádiómonológok, vannak cutscene-ek, vannak karakterek, tehát még így is 100x több történetvezetés van a játékban mint kéne, vagy amennyi az elődjeiben volt (Doom 3 számomra nem létezik, így azzal nem számolok)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.26. 23:03:57

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Hát nem is lehet, mert amit te kampány alatt értesz ezekszerint az homlokegyenest más amit én értek, vagyis eleve nem lehet közös megoldás.

Totti5
Kösz a választ, erre számítottam. Nincs több kérdésem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Az Uncharted?
pont ami semmi másból nem áll szinte csak átvezetőkből? nehéz most mit válaszolnom, de igen skippelhetném nyugodtan, mert a maradékkal is jóllalkom. 😄

De jó az ötlet régen a kis füzetnek nem láttam értelmét a játék mellett, most megvan, egy regényt kell mellékelni, azt náha ha megálsz, beleolvasni 1-2 oldalnyit és ennyi, nem is kell a fejlesztőknek átvezetőkkel bajlódni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.26. 22:04:18

Totti5
Azt hogy ha valamibe nincs 3 óra mozifilm, nem jelenti azt hogy nincs történet. Doomban a prof mondja hangüzenetekben + hologramok tárják fel az eseményeket, viszik előre a történetet és ha valakit érdekel is olvasgat mellé hogy kiegészítse azt. Lám máris mik derülnek ki.

" szedd össze a papírfecniket"

Akkor gondolom az Nathan Drake noteszét notórikusan skippelted, amikor kinyitotta volna mert írásos infókat találtál meg a történésekről.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
DOOM-ot jó pár módon lehet játszani. Vagy megkeresel minden titkot, felszedsz minden fejlesztést, majd tolod bele a különböző fegyverekbe, hogy azok jobbak legyenek, meg szeded össze a fegyverek módosítóit vagy rohansz és ölsz. Teljesen más a kettő. Ha turkálsz a pályákon, akkor számos fegyvert például pályákkal korábban meg tudsz találni (pl: láncfűrész), mint ha csak végigrohansz.

A DOOM-mal játszani KELL, nem nézni...

darkSectorxxx
Én nem tudom te miről bezsélsz, de egy tuti, túlkombinálod, a történetvezetés az ha megy valami cselekmény az öldöklésn kívül, meg vannak átvezetők amik mutatják a cselekményt, te amiről beszélsz az szorgalmi olvasmány, hogy lenyomod a játékot, pl egy Dark Souls-t és utána olvasol, hogy most mi a faxomat csináltam, miért harcolok?
Nem nem erre gondoltam, de a DS-nak ellenben a játékmenete adja a játék értelmét, az nem aréna harcról szól.

Ne kombináljuk túl, nem érdekelnek most azok a lehetőségek hogy a háttérben mi van meg szedd össze a papírfecniket és a végén gondolkodj el mit csináltál és miért, ez nem az amit én hiányolok.