Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Szánalmas amit most csinálsz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Kismókusok, a Rájz of dö Tömb Radír szízön pessze megéri a pízét?
5800 pezeta.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Mindenki ott vásárol, ahol csak szimpi... vettem és adtam is el már játékot ebay-en. Ezen a G2A max csak annyit változtatott, hogy nagyobb lett a konkurencia, akit ez meg zavar, annak mindig is ott lesz a Steam... bár, hogy az miért nem zavar senkit, hogy a Steam mennyit is keres egy cím árán, az már más kérdés :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1> - pár pillanatig azt hittem, hogy tényleg igazuk volt a fanyalgóknak 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Az, de szar érzés lehetett. Én meg most megyek otthon beüzemelni az 50/25-ös netet végre fél lábbal kiléphetek az őskorból 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.06.29. 11:44:16

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Voltan
LOL

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
G2A-val kapcsolatban sajnos igazatok volt!

Vettem tegnap egy játékot pár dolcsiért. A kulcs egy másik játéké volt, aminek a címe is nagyon hasonlított a vágyott játékéra, de nem az volt és sajnos már meg is volt. Nyitottam egy ticketet és a rohadék seller 7 perc (nem óra, sajnos perc) múlva visszaírt, hogy elnézést kér, intézi a refundot. Legalább 2.5 óra telt el mire végül visszakaptam a pénzem.

Elegem van belőlük! 5 perces reakciót és 2 órán belüli refundot követelek! Jó oké, most a Steam-nél 3 nap kell ehhez, de hát az a Steam. :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Nem, de most bekapcsoltam. Szerencsére azóta visszakaptam az accomat, a csaló azóta is próbálkozik kamu gog levelekkel.
Fpocok
BOCS HA VÓTMÁ...

De most vettem észre, hogy a System Shock reboothoz van játszható demó steamen!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Mondjuk így belegondolva, lehet, hogy pont telóra meg elviselném őket, ha várok valahol. Hörtsztón' sajna netet igényel :-/

Meg hogy kihajtja-e a vízhűtéses SLI GTX 1080-t! 😄
Dzsini
KPnP-t pl. fórumozás közben ablakban simán lehet (az elsőt úgy játszottam), Desktop Dungeonst szintén. Mindkettő körös játék, tehát elvan a háttérben, ha épp nem érnél rá. Az első kettő tényleg tapira való inkább.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.28. 21:06:28

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Hát, lehet csak nekem érződik másnak, nem tudom. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Ezek mainly telóra való játékok szvsz, PC-n nem tudom ez mennyire adja 4k-ban<#banplz>

Tinman
Hát pedig nem sokkal másabb, mint a DaS 3 :-D

Dzsini
1000000 (akárhány nulla) és You Must Build a Boat szuper páros, Androidra mindkettő megvan. Knight of P&P2 első része nagyon szórakoztató volt, a második gondolom nem lett sokkal rosszabb. A Desktop Dungeons pedig még freeware korából egy szuper ötlet és játék.
A többi a hab a tortán.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez most nagyon erős lista azoknak, akik nem ragaszkodnak a csilli-villi grafikához, csupa jó darab, ment is a maxos csomag.
darkSectorxxx
Elhiszem, nem a nehézsége a gond, azt elviseltem már 2 alkalommal, hanem maga a játékmenet nem tetszik. 😄
Ez a baj. 😄
Már 3x elkezdtem az első részét, és kb 2x a 2. részét, de nem vagyok képes folytatni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Thx :-) Nem iróniából és rosszindulatból mondom, de tényleg érdemes lenne 1x letolnod. Nem kell kimaxolni, senki se várja el, csak 1x told le. Nehéz néha, mint a franc, de sokadik végigvitelkor is rengeteget tud adni. Nehezen bocsátom meg a Scholaros pénzlehúzást, de nekem, mivel megvolt az alap + Season Pass így valami kemény 2.5 euroba fájt csak az upgrade, annyit nem kérdés, hogy megért, de teljes árat? SOHA! Sehol! Semmilyen szinten... főleg, hogy a játék a GeDoSaTo nélkül csúnyácska :-(

Tinman
Ez most nekem kimarad, egy része megvan, másik része picit sem érdekel :-/

Monthlyra előfizettem azért... amennyit levontak a csodás ojró miatt, az viszont elég Tekkenrúgás volt :-(((

darkSectorxxx
Gratula!

Tinman
Köszi, de tőled meg a Mad Max-et irigylem, ki akartam MadMaxolni, de nem tudtam visszamenni a dómba sehogy sem és ott elfogyott a kedvem :-(

Benő? Egy mérnök infós szűz férfi. BenőMenő

genndy
Humble PC&Android Bundle
1$:
100000000
Badland GOTY Edition PC, Premium Edition Android
SPACECOM

3$:
Please Don't Touch Anything
Spider: Rite of the Shrouded Moon
You Must Build A Boat
More games coming soon!

Average price + $3:
Desktop Dungeons
Knights of Pen & Paper 2

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Makszi Riszpekt. <#worship>

Ki a Benő?

3Error
<#eljen><#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
250 óra kellett hozzá, igaz, annyira alapos voltam, amennyire csak lehetséges.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Te jössz Benő!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.28. 16:20:18

Atisz
Már a gog-on is (és az origin-en is) van biztonsági beállítás. Az meg volt?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
"Most ott tartok,hogy a Gate of Firmament már el se fér 😮 (ez pl a te hibád)"

😊)))))))))

Rapid81
Hajnali 1-kor jöttek meg a kódok. Azért ez kemény...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Az csak egy szar AAA játék ára,én most valahol 200 és 300 között vagyok. Mondjuk ezeknek kb fele Shmup amik már így is 2x vannak fent a gépemen (eredeti japán + steames tört) csak becsületből veszem őket 😊 Most ott tartok,hogy a Gate of Firmament már el se fér 😮 (ez pl a te hibád)
Best deal eddig : The Hurricane of the Varstray ...

BTW nagy kedvencem ami bekerült az életem top10 játékai közé most persze az is 50%...ami nem más mint
tádáá : The Legend of Heroes: Trails in the Sky FC + SC
Annyira nem is érdekelt,leszedtem magról,végigjátszottam,megvettem és instabuy a második rész. Amilyen lassan indul olyan zseniális az egész,már a pspre portolt első trilógiát nyomom és úgy érzem ez a legjobb kaland/rpg széria amit valaha láttam. A dialógusok olyan szinten vannak jól megírva az valami elképesztő,és ez több mint elviszi a hátán a vráting,22 csapdája...be is fejezem csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla 😊
Rapid81
Azóta sem jött kód. Azért ez gáz...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Blue estate-t én is néztem..aztán meg gameplayt belőle...Hát ha valami nem játék akkor ez az a kategória... Ennél vannak játékabb játékok amikkel nem játsszunk Imy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Max Payne 3-at vettem meg eddig a másik kiszemeltem Batman Knight és Origins! De az előbbi még drága Az utobbi meg 5euro , dlc-vel együtt 55????

Tinman
Levelezésemben a Steam-től ez jött anno. Azért kerestem rá, mert emlékeztem, hogy picit volt ez már olcsóbb, akkor vettem meg.

Az Isthereanydeal mást mondott, amikor rákerestem tegnap. De legalább a csúcsbeállítás megvan 😊
Tinman
Dehonnem'.

Thank you for your recent purchase on Steam. The items have been added to your Steam Library.

Total: 2.24 EUR

Date confirmed: Wed Dec 23 00:15:31 2015

Rapid81
Akkor átállok arra, ha egyszer be tudok majd lépni. 😊

Moby
Az originé is ottvan(a google-nél).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.27. 20:48:59

Adversus solem ne loquitor

Rapid81
Az ilyen oldalaknak, amik ezzel foglalkoznak van engedélyük ilyesmikhez, szóval a srác be fogja bukni. Erről már olvastam.

Rapid81
Olyankor mi van, ha az Origin biztonsági kódja toszik megérkezni az emailemre?

Tudtátok, hogy UPlay-en van már mobil hitelesítő app. Igaz, hogy a google-é, de van. 😊 Vagy fél éve nem léptem be egyikbe sem 😄

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
GTA 5, Phantom Pain, Lili: Child of Geos - Complete Edition, Sid Meier's Civilization V: Complete-ből a hiányzókat ([brave New World + 2 Scrambled - így ugye nekem még olcsóbban számolja), Blue Estate.

//Köbö 300 eurót el tudnék szórni a nagy világba, plusz egy sornak, vagy "mindenképp játszani akarok vele még 1-2 éven belül"-re.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.27. 20:41:40

genndy
Te se tudsz mobilról linkelni, mint Fpocok <#szomoru1><#vigyor1> (de azért HBD neki! <#taps>)
Tessék, így: LucasArts Adventure Pack

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Voltan
Mesélj, miket?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

A LucasArts-kalandok sem voltak sose ilyen olcsók.

Hiába van meg a GOG-os, nagyobb adag, ebben is van olyan, ami abban nincs 😞
IMYke2.0.0.0
Szemezgettem a játékok között - figyelve a barátok vásárlásait / ajánlásait, a saját kívánságlistámat. ~70 eurónyi cucc került a kosárba, te jó ég!
Most dobálhatom ki a feláldozhatókat onnan 😊

Szerintem elsősorban bankkártyát várnak....:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.