Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy most komolyan nem tudom mi lesz a jövő haviban... vajon a rég várt Activision cuccok? Vajon csak CoD téma?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy hardon tolom.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.07.02. 00:12:44
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valami legutóbbi 2K salen így lett 4,8€-ért Pre-Sequelem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
- Hurtworld - nem tudok elképzelni az életemben olyan mélypontot, hogy én ezzel játsszak.
- Kentucky Route Zero - Na ez cirka 2 éve lehet wishlisten, de lehet, hogy picit több, csoda, hogy meglett és félelmetes, hogy még akciós áron is 11 ojró körül tolják.
- Satellite Reign - Wishlisten volt, de úgy tettem rá, hogy hmmm igen, érdekes, megnézném, most, hogy megvan azért annyira nem töröm össze magam, hogy most mindent félredobva toljam. Ez most akciós áron 9 ojró körül van Steam-en.
- TIS-100 - Nekem nem a világom a programozás, nekem ez skip.
- The Red Solstice - Egy újabb wishlistes játék, de dettó, mint a Satellite, hogy jah érdekel, de annyira azért nem, hogy most csapkodjam a hátsóm a földhöz... 8 ojróért megy akcijósan' éppen.
- Avernum 2: Crystal Souls - Köszönöm szépen, van tengernyi minőségi grafikával is ellátott RPG, nem szorulok ilyenekre.
- Cthulhu Realms - Full Version - Ez meg egy vicc.
Első alkalom, hogy nekem ez most így nem jött át és csalódás a bundli, még akkor is, ha 3 db. wishlistes produkció volt rajta. 3.9k ezért sok, hogy "aha, majd ránézek arra a 3-ra, ami érdekel".
A következő CoD III téma? Hol a vödröm...?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.07.01. 21:35:06
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//Néha jobb a "bundlit" megvenni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.01. 20:56:28
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.01. 17:40:37
+Kupon: VEMPRANUUVEM10 (ezzel csak 18BRL)
(kösz PH!, onnan lopva)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Max. a 3. rész, ami meg meh és az ráadásul nem is lesz felújított (egyébként szerintem az eredeti és a 2. résszel sincs gond, a mai napig gyönyörűek).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bár elvileg a Collection ingyenes akkor is, ha csak a Bio1+2 van meg, és benne lesz ez a DLC is.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.07.01. 10:57:50
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Payday2 ritkaszar (számomra) abból a szempontból, hogy ahányszor frissít rohadt sokáig tart, mert valamiért úgy kerregteti a merevlemezt (több gépen is próbáltam és mindegyiknél kerregtette) mintha muszáj lenne. Bár amilyen szutyok az engine (ebből kiindulva) ilyen apróságokon nem lepődtem meg 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.30. 20:33:54
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha nem és rendesen elkezdi szdni, akkor eltévezstetted a mappát.
De ha nem akkor kb fél perc alatt felismeri, és csak pár megát tölt le a te gépedre....
Szóval mert csekkol nem kell megijjedned ez normális...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 20:00:54
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Steamen megvettem a payday 2-t és havertól elhoztam.. 30giga.. ne keljen itthon leszedni. (tanya net)
Hogy tudom megcsinálni, hogy felismerje a steamem ? mert újra le akarja tölteni.. hiába tettem a steamapps/common mappába..
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem tudom máshol mi megy, de ami nálunk folyik az bizony tényleg kemény munka. És ráadásul irodai!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.30. 18:30:49
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 18:11:15
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akinek 600k-t fizetnek havonta, mély tiszteletem de magyarországon ahoz tuti nem kell elfáradni, vagy nehezen képzelem el ha igen.
Ezeket felsőbb vezetők kaphatnák.
A magyar """átlagkereset"""" és az alatt gondoltam.
Azért a világban az egyensúly tudtommal még nem állt helyre, hogy a kemény munkát arányába jobban fizetnék manapság, nagyon szélsőséges kivételeket tudnék elképzelni.
Persze akit sokat keres, tanult ember lehet, szó se róla, de irodában ülve az minden csak nem keméyn meló.
Nem degradálom a foglalkozását, csak ezzel egy alsó réteget akartam megfogalmazni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 18:01:36
Gamestar
Am ez a fejlesztő biztos jó pénzér árulja a kódokat ezeknek....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.30. 17:59:58
Mondjuk akik a MULTIPLATFORM remastereket veszik, azok nagy része tutira ugy van, hogy keresek annyit hogy leszarja ezt a pár euro-t.
Mert hogy dolgos magyar ember ezt nem venné meg konzolra az is biztos, max elenyésző számban, de ha van egy korrekt pc a házban akkor ez önnmagát fogja korrigálni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 17:52:32
"And if you already own BioShock, BioShock 2, and/or Minerva’s Den on Steam, you will be able to upgrade to the remastered version of the respective title(s) for free after release. It’s a circus of values!"
Resi 6 portnál ilyen gond nem volt ott simán 60.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.30. 17:31:39
A 60 FPS téma rágását már nem is említem...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.30. 16:44:42
Egyébként meg #274602
Mindez összesen több, mint 2 hetembe telt, hogy vegyek HF 2-őt.
Ennyi idő alatt USA-ból megkapom simán a megrendelt cuccost....
Szánalmas... én már befejeztem velük
Instant-gaming.com a legjobb
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.30. 15:15:58
"The buy tax is too big"
Na ilyen miért nincs a Steam-en? Asszem' kicsit másképpen nézni ki az ottani kép...