Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Süllyed a színvonal nem kicsit.

Amúgy most komolyan nem tudom mi lesz a jövő haviban... vajon a rég várt Activision cuccok? Vajon csak CoD téma?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Részvétem annak, akit bepaliznak a (😎lekopsz Három multiplayer starter pakkal...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Már csak egy van, de ez egy darabig eltarthat. Húzzam be? Asylum megvolt 100ra.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy hardon tolom.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.07.02. 00:12:44

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
NEM mindig, nem minden csomagra van ilyen kedvezmény, de amire van, akkor általában jobban megéri a packot venni a nagyobb kedvezmény miatt.
Valami legutóbbi 2K salen így lett 4,8€-ért Pre-Sequelem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Humble Monthly - ~3900 Ft-ért:

- Hurtworld - nem tudok elképzelni az életemben olyan mélypontot, hogy én ezzel játsszak.
- Kentucky Route Zero - Na ez cirka 2 éve lehet wishlisten, de lehet, hogy picit több, csoda, hogy meglett és félelmetes, hogy még akciós áron is 11 ojró körül tolják.
- Satellite Reign - Wishlisten volt, de úgy tettem rá, hogy hmmm igen, érdekes, megnézném, most, hogy megvan azért annyira nem töröm össze magam, hogy most mindent félredobva toljam. Ez most akciós áron 9 ojró körül van Steam-en.
- TIS-100 - Nekem nem a világom a programozás, nekem ez skip.
- The Red Solstice - Egy újabb wishlistes játék, de dettó, mint a Satellite, hogy jah érdekel, de annyira azért nem, hogy most csapkodjam a hátsóm a földhöz... 8 ojróért megy akcijósan' éppen.
- Avernum 2: Crystal Souls - Köszönöm szépen, van tengernyi minőségi grafikával is ellátott RPG, nem szorulok ilyenekre.
- Cthulhu Realms - Full Version - Ez meg egy vicc.

Első alkalom, hogy nekem ez most így nem jött át és csalódás a bundli, még akkor is, ha 3 db. wishlistes produkció volt rajta. 3.9k ezért sok, hogy "aha, majd ránézek arra a 3-ra, ami érdekel".

A következő CoD III téma? Hol a vödröm...?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.07.01. 21:35:06

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Megvan a kollekcióból neked valami, és erre ad még plusz kedvezményt, azért alakul "furán" mindig az ilyen csomagok ára.

//Néha jobb a "bundlit" megvenni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.01. 20:56:28

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Ez így egészen érdekes árazás...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Aki szeret arany áron vásárolni gamesplaneten 16.66 font a MGS V + adják mellé a Ground Zerot is

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Nem rossz, de én Instant Gaming-en vettem kb. ugyanennyiért (2016 ápr. 24-én). Most ott meg csak -90%-al 4.80€, kb. 1500Ft.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.01. 17:40:37
genndy
Nuuvem: Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition Furcsa módon trükközés nélkül vehető, aktiválható! (ebben a pillanatban még működik, kipróbáltam)
+Kupon: VEMPRANUUVEM10 (ezzel csak 18BRL)

(kösz PH!, onnan lopva)

Talán mégis akadnak egy páran. A második rész GfWL-kulcsa alapból regisztrálható Steamre, a harmadik Steamworks, csak az első lehet problémás.
Atisz
Konzolon FPS-t? Ne már...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Szerintem alig akad olyan ember akiknek steam-en van meg a Bioshock.

Max. a 3. rész, ami meg meh és az ráadásul nem is lesz felújított (egyébként szerintem az eredeti és a 2. résszel sincs gond, a mai napig gyönyörűek).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

genndy
Ennek apropóján most a Minerva's Den is le van akciózva (sale elején még nem volt, ezért mondom).
Bár elvileg a Collection ingyenes akkor is, ha csak a Bio1+2 van meg, és benne lesz ez a DLC is.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.07.01. 10:57:50

IMYke2.0.0.0
Inkább többször, mint egyszer sem 😊))

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ainz
Megtörtént.. átküldte emailbe.. köszi mindenkinek.. viszont most van egy olyan, hogy failed to join mikor csinálunk gamet :S
genndy
Nekem nincs meg a játék. Hozd el haverodtól, vagy küldje át neked emailen.

Ainz
Ne már :S az nincs meg... nem tudod feltölteni valahova ?
genndy
(Most már) kell hozzá az .acf fájl is (Steam\SteamApps\appmanifest_218620.acf), különben hiába van a helyén, újra letölti.

Jim Morrison
remélem steam backupot használtad, nem pedig simán átmásoltad a játék fájlokat. Akkor több esélyed van, rányomsz a restore-ra és kész.

Payday2 ritkaszar (számomra) abból a szempontból, hogy ahányszor frissít rohadt sokáig tart, mert valamiért úgy kerregteti a merevlemezt (több gépen is próbáltam és mindegyiknél kerregtette) mintha muszáj lenne. Bár amilyen szutyok az engine (ebből kiindulva) ilyen apróságokon nem lepődtem meg 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.30. 20:33:54

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Újra leszedi de iszonyat gyorsan felmegy a 100%.
Ha nem és rendesen elkezdi szdni, akkor eltévezstetted a mappát.

De ha nem akkor kb fél perc alatt felismeri, és csak pár megát tölt le a te gépedre....
Szóval mert csekkol nem kell megijjedned ez normális...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 20:00:54

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ainz
Sziasztok!

Steamen megvettem a payday 2-t és havertól elhoztam.. 30giga.. ne keljen itthon leszedni. (tanya net)
Hogy tudom megcsinálni, hogy felismerje a steamem ? mert újra le akarja tölteni.. hiába tettem a steamapps/common mappába..
darkSectorxxx
Off topikba írtam:

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Irodában dolgozom, ügyfelekkel foglalkozom és nap végére ugyanúgy elfáradok, mintha betonoztam volna (voltam fizikai munkás is pár éve szóval van összehasonlítási alap is)...Csak ez szellemi fáradtság és nem fizikai. Ezt az irodai munkában nem lehet elfáradni dolgot (meg nem kemény munka) az mondja aki még nem dolgozott olyan irodában ahol munka is van (szeretettel várom hozzánk bármikor 1 hétre....Estére a munkatársaim közül senkit nem kell ringatni.) Baromi fárasztó tud lenni az emberekkel való munka is, meg az irodai is.

Nem tudom máshol mi megy, de ami nálunk folyik az bizony tényleg kemény munka. És ráadásul irodai!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.30. 18:30:49

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Off topikba írtam, amúgy nem veled akarok vitázni, csak mondom hogy azért nem kell sajnálni a szellemi fáradt embereket, mert a gyengénkeresők a szellemi mellé fáradnak el fizikailag.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 18:11:15

darkSectorxxx
ok igaz. 😊

Totti5
A nagyobb fizetés nagyobb felelősséggel is jár ám. Ezt csak az tudja kezelni aki nem roppan össze alatta, hisz nagyobbat is lehet esni hibázás miatt. Nem csak a fizikai munkában lehet elfáradni. Ráadásul a fizikai munkás letoltja azt a 8-10 órát vagy amennyit kell neki, leteszi a szerszámot és hazamegy. Akinek ennél több a felelőssége az nem így tesz, nem is tehet. Magasabb pozíció, felelősségteljes beosztás sokkal több munkával is tud járni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Offolni lehet átfáradni a szomszédba!

darkSectorxxx
Maradjunk az átlagbéreknél inkább ha lehet.
Akinek 600k-t fizetnek havonta, mély tiszteletem de magyarországon ahoz tuti nem kell elfáradni, vagy nehezen képzelem el ha igen.
Ezeket felsőbb vezetők kaphatnák.
A magyar """átlagkereset"""" és az alatt gondoltam.

Azért a világban az egyensúly tudtommal még nem állt helyre, hogy a kemény munkát arányába jobban fizetnék manapság, nagyon szélsőséges kivételeket tudnék elképzelni.

Persze akit sokat keres, tanult ember lehet, szó se róla, de irodában ülve az minden csak nem keméyn meló.

Nem degradálom a foglalkozását, csak ezzel egy alsó réteget akartam megfogalmazni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 18:01:36

Prince23
Na már a gameszar is megírta a mai témánkat 😄

Gamestar

Am ez a fejlesztő biztos jó pénzér árulja a kódokat ezeknek....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.30. 17:59:58

Totti5
Biztos nem venné meg? már megint magadbból indulsz ki. Ki a dolgos magyar ember? aki 600at, 300at keres vagy aki 80at? mind a kettő regeltől estig dolgozhat ugyan annyit.

Totti5
Senki nem kényszerít rá, viszont akinek kimaradt ezek nagyon jó pakkok és nem teljes ár hisz 3 játék + dlck.

darkSectorxxx
Ez a kibaszott gen hibája, mert nem tudsz mit upgrade-elni sajnos. 😄S

Mondjuk akik a MULTIPLATFORM remastereket veszik, azok nagy része tutira ugy van, hogy keresek annyit hogy leszarja ezt a pár euro-t.
Mert hogy dolgos magyar ember ezt nem venné meg konzolra az is biztos, max elenyésző számban, de ha van egy korrekt pc a házban akkor ez önnmagát fogja korrigálni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 17:52:32

Fpocok
Ezek a legjobb remasteredek! Aki meg konzolon tolja, fizessen full árat HAHAHA!

IMYke2.0.0.0
tomsolo hívta fel rá a figyelmemet: Remastered BioShock: The Collection Coming to PC on September 13, 2016

"And if you already own BioShock, BioShock 2, and/or Minerva’s Den on Steam, you will be able to upgrade to the remastered version of the respective title(s) for free after release. It’s a circus of values!"

zorrobomber
Uh, hát igen, ráadásul az sem esik le neki, hogy a képernyőn levő nem zombik is csökkentik a frémet 😊 Semmi érdekes nem történik, csak füst a háttérben meg egy fél falu 😊

Totti5
Fosport, van ilyen.

Resi 6 portnál ilyen gond nem volt ott simán 60.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.30. 17:31:39

IMYke2.0.0.0
Ritkán hallani ennyire irritálóan beszélő tyúkost... mintha egy 99 éves nagymama olvasta volna fel az iPhone 99 használati utasítását.
A 60 FPS téma rágását már nem is említem...

Fpocok
Akartok hallani egy jó viccet? RE5 a mostani konzolokon.

zorrobomber
Apropó pénzbaszás:

<#nemtudom>

Prince23
34 eurót basztam el rá, jogos a kiakadásom 😊 Ráadásul az eljövendő Freedom Fighters 2 előörsének tartottam a HF2-őt. Még talán most is annak tartom, de a fejlesztők nem törődnek a játékukkal.. Amúgy nem lenne annyira rossz a HF2, ha kiherélnék belőle az auto-respawn-ot. Mert amint lövök a fegyverrel a saját megtisztitott területen, azonnal jönnek a korcsik. 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.30. 16:44:42

zorrobomber
Azért mert egy hete van az eladónak rendezni az ügyet. Ami általában gyorsan be szokott következni. Utána jön a G2A, ha van shield-ed akkor ez gyorsabb. Az csak a véletlen műve hogy te pont egy 0day release-nél fogtál ki egy k0cs0g0t. Nem mondom hogy szánalmas mert erős kifejezés lenne, de vicces, hogy pont a retekfos homefront 2 lövöjde miatt vagy így kiborulva. Persze olyan szempontból igazad van hogy vásárló vagy, mindegy hogy mit veszel és hol...

Egyébként meg #274602

Prince23
A Homefrontos G2a történetemre biztos emlékszel.... A G2a több mint egy hét múlva fizette ki a refundot, de a "csalót" úgy tűnik bannolták.

Mindez összesen több, mint 2 hetembe telt, hogy vegyek HF 2-őt.

Ennyi idő alatt USA-ból megkapom simán a megrendelt cuccost....

Szánalmas... én már befejeztem velük

Instant-gaming.com a legjobb
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.30. 15:15:58

zorrobomber
További lokál coop:
Stardust Vanguards - 0,99€
Rampage Knights - 5,99€

Tinman
"took me 1 hour to get my key ... support is extremly slow"
"The buy tax is too big"

Na ilyen miért nincs a Steam-en? Asszem' kicsit másképpen nézni ki az ottani kép...