Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Jónak tűnik a game. Ahogy látom szerencsémre a készítője szarba se tartja a játékát és már ennyiért szórja.
Komótosan kivárjuk a bundle-t mert nemsokára benne lesz valamelyikben!Az is csoda ,hogy nem egyből bundleba debütált
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.03. 12:32:00

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bloodgate-re mondjuk én rá vagyok függve 😊

//Jelenleg így állok a játékkal (és a Karachi-szigeten is végeztem már 31 dungeonnal)
30-as szintű vagyok.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.03. 12:09:42

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Jaja tettek bele kártyákat így mindegy milyen bundleba kerül a sok kártyabuzi beszerzi.Szerencsére indiegalaán volt ami ingyenes.

(Ezekkel a játékokkal az a vicces ,hogy 40-50 percesek de 5-7 órát kell futtatni ,hogy kiessenek a kártyák belőle<#idiota> Aztán ha valaki esetelg értékelés alapján akarja eldönteni mi is ez látja, a sok 5-7 órát gondolja "fasza hosszú" game)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.03. 11:01:17

Totti5
Viszont jól jártak a fejlesztők, mert elérték a céljukat.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.03. 10:53:52

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Verge Lost Chapter steamen + 1 game végigjátszás pipa.Rakás szar senki nem játsszon vele. 4 kártyát dob csak futtassátok mindenki jobban jár.
Nincs 50 perc az egész. A fantasztikus engine amire épül nagyon gáz. Már az nehézséget okozott az elején hogy egy kinyitott kapun be tudjak menni ugyanis a szottyos engine valszeg úgy érzékelte ,hogy a kinyitott kapu bizony nincs nyitva.
Egyre biztosabb vagyok benne ,hogy lassan és is összedobok egy semmire kellő engine-el egy játszhatatlan bughalmazt és pénzért adom ,mert láthatóan ez a trendi.
Egy jó dolog történt ezzel is javult a steam statisztikám.Robogok tovább a következőre.....

Rapid81
Ez a Rolling Sun egészen hajaz a Puzzle Dimension-re. Nem tűnik rossznak.

A többi szemernyit sem érdekel vagy megvan. A Bloodgate meg, na inkább nem mondok semmit. 😊

Végül eltosztam a kártyapénzem és behúztam a Ryse: Son of Rome-ot. Remélem megérte. 😊 Ebből aztán nem kenegeti magát fánkkal GabeN bácsi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Viccen kívül: Én köszönöm, ha megnézed :-) A DLC-k lesznek valóban a legfinomabb falatok, különösen a legeslegutolsó dupla boss, amivel már egyszer keményen megszenvedtem. Ha elélek addig, feltétlenül jönnek sorban azok is. Ha minden igaz, minden nap kerül fel 1 max 2 rész, relatív hamar le lesz pörgetve a DaS 2 Scholar teljes :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Rendi vagy, nem tartottam fontosnak itt megemlíteni, köszi :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Fúúú én nagyon belecsaptam, mindig is Gaben zsíros popsiját akartam a pénzemmel kenegetni, végre sikerült, a lista:

- The Fall of The Dungon Guardians 9.99 ojróért vettem meg Tomsolonak, aki már megint nagylelkű volt, mert cserébe megkaptam a godly, epic Divinity Original Sin EE-t, ami olyan szinten piszkálja a fantáziám, hogy az leírhatatlan. Ezer hála neki érte, le vagyok kötelezve! (Nagyon játszanék már DoS-al, de vannak most kötelezettségeim :-/)

- Flesh Eaters, Kivi, Toilet and Shotgun, Cosmic Dust & Rust 3.92 ojró helyett 0.24 ojróért. Pure kártyapíz miatt, vissza is hozta, sőt :-D

- BEEP, Out There Somewhere, Airscape: The Fall of Gravity, Camera Obscura, Rolling Sun, Spaceport Hope 22.76 ojró helyett 0.83-ért, viszont ezt a Rolling Sun miatt vettem kifejezetten! Nagyon szimpi kis cucc és nem egy no-graf agyatlanság.

- Dead Man's Draw, Lili Child of Geos 16.4 ojró helyett 2.73 ojró és mind a kettő nagyon is érdekel!

- A végére hagytam a nagyágyút: Bloodgate. 9 euro helyett 0.89 euro. Best ár/érték arány EVER, ugyanis a játék mocsokjó és nagyon rendben van!!!

MoRT2195
Mivel az első PC-n van, a másik mobilon. Szerintem ennél többet nem kell mondani. Telón minden olcsóbb érthető módon.
Köszönjük Tinman. <#worship> Nem is reméltem, hogy a teljes játék végigjátszás kerül majd fel. Azt hittem, csak a DLC-k jönnek. De így még jobban várom mindet <#szeret>

"Everything that happens, happens for a reason"

Botond
Xcom: Enemy Unknown és Xcom: Enemy Within, valamint Sid Meier's Starship meg egy csomó cím is így van, hogy iOSre sokkal olcsóbb. Egyszerűen mobil platformon kapásból több adható el, és sok kicsi sokra megy.
grebber
Rengeteg game van ami mobilon ingyenes ugyanaz steam-en pénzes.
Szerencsére van olyan mobilos cucc ami kint van pc-re is és MS Store-ból tolható (ingyen) már akit érdekel a MS Store

Rapid81
Google Playen nem akciós. Ennyi az ára. Alkalmazáson belül lehet Pro verzióra váltani, kemény 1$ értékért, azaz 241 Forintért, ami tartalmazza az ÁFÁt.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.07.03. 09:35:44

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
A kiadó (és nem a forgalmazó) dönti el, hogy hol, mikor, milyen akciókat, engedményeket ad valamire.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Valaki magyarázza meg, hogy hogyan kerülhet ugyanaz a játék Steamen 14,99€ -ba (jelenleg leárazva 8,99€), amikor 100% ugyanaz a játék Google Playen 1$?

Plague Inc: Evolved
- Steam
- Google Play

Természetesen Playen meg is vettem...

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.07.03. 09:34:24

IMYke2.0.0.0
"nyári leárazást"

Azaz télit, mert náluk tél van...

MarkBlade
Nuuvem most kezdte a nyári leárazást már ami működik nálunk.. 😞
IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hogy Tinman elkezdte a "Dark Souls 2: Scholar of The First Sin" végigjátszását tőtikézni a csatornájára!

Rapid81
Steames életem eddigi legratyibb Steam nyári vására. Pontosan 0 Forintot költöttem az igénytelen leárazásaikra. Ellenben kitermeltem a kártyáimat, meg az általuk adottakból összejött 5.5€. 😊.

MarkBlade
Más játékokban az ilyen kiadásokat ingyen odaadják ha megvan az alap meg a kieg.. Ez mit is tartalmaz? HD meg pár új dolog /egy fegyver, jármű meg egy új küldi/ vicces..
IMYke2.0.0.0
Maksssssszimálisan egyetértek

Meg is nézem, hogy most hány fillért kérnek a Sale-n érte.

//Wazzer:

"Buy State of Decay: Year One Survival Edition" - SUMMER SALE! Offer ends in 45:59:25 -15% - 23,79€

Bekaphatják.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.02. 21:01:23

MarkBlade
Haragszok rájuk.. Megvettem az alapot meg a kiegeket.. erre kiadták ezt a vackot és vedd meg ismét teljes áron. Mocskos banda. Pedig a játék tetszik..
IMYke2.0.0.0
Nordic Games Will Bring “State of Decay: Year One Survival Edition” to Retail

"Nordic Games to publish the boxed version of “State of Decay: Year One Survival Edition” on PC in partnership with Microsoft Studios and Undead Labs.

The physical edition of State of Decay: Year One Survival Edition (which contains State of Decay, along with its two major Add-Ons Breakdown and Lifeline), will be released on August 9th 2016.

The PC retail version of the Year One Survival Edition retails at EUR/USD 19.99 and includes:
•Premium packaging (clamshell box)
•Game DVD (onetime Steam key redemption required)
•One double-sided A3 poster
•Soundtrack (Audio CD)"

Kicsit OFF
Miért ekkora határ fos az origin?Megint a másik meghajtón van a teljes játék majd 40gb.Újra lett rakva a gép megadom az originnek a mappát ahol a játék van,elkezdi a letöltést és 15%-t ír???Mikor meg megszakítom a 40gb-s játékot fogta és törölte a francba lett belőle kb 200kb.Nem először játsza el ez a fos hogy lent van a teljes játék és elkezdené előlről leszedni az egészet!!!Holott játszva lett rajta ment rendesen csak a nyomi windows lett újrarakva.

IMYke2.0.0.0
Coop és multit én sem szeretnék - sőt, nagyon sok játékban nem szeretnék látni ilyesmit.

MarkBlade
Ilyen spider man kellene 😊
grebber
Batman egy dologgal jobbá tenni: coop-al ????
Volna jópár dolog ami nem gyengén odabaszna a Batman játékoknak.

Filmekből merítve ... Motorral lehessen csapatni, repcsivel, vizí jármű.GTA szerű megoldás,hogy van ezermillió küldi + utcán random dolgokat megakadályozni stb.
Coop pont hogy nem kéne nekem..
Remélem valaki egyszer még csinál egy ütős Batmant amibe lesz mindenféle jóság.

Fpocok
Na jó, nem fogom kimaxolni, 99.8nál abbahagytam a Batmant.
Batman: Arkham Knight

Szerintem ez volt a sorozat legjobbik része! Illetve majdnem... Először zavart a kocsikázás, de aztán megszoktam.
Játékmenet 10/10 (ennél már csak egy dologgal lehetne überelni. Cooppal.)
Sztori: 4/10 Yepp... eléggé mellé ment. Arkham szál érdekes volt eleinte, de durván mellélőttek az utolsó harmadban és gyakorlatilag szájba rágták, hogy ki az. 0 meglepetés volt. A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Joker fertőzés
meg egyszerűen nevetséges volt. És mellesleg nagyon sok volt belőle. A vége viszont érdekes "csavar" volt.

Erős 8

A játékot 1440p full maxon toltam. Kocsinál néha leesett pár framet. A port minőségét semmilyen módon nem számoltam bele a pontozásnál.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.07.02. 19:13:07

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
A gond az, hogy összesen a paypalos visszaigazolásom van a Sims 4-ről, de az is a másik gmailes emailemre jött. A vásárlás visszaigazolása sem érkezett meg anno a t-online-os emailre, Csak '15 decemberében még nem kért megerősítő emailt a renccerük. Másképp nem tudtam volna belépni.

genndy
Szedj össze mindent, amit csak tudsz az acc(ok)ról, aztán hétfőn magyar telefonos üfsz. Nagyon segítőkészek, elintézik.
Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550, amelyen hétfőtől péntekig 12 és 21 óra között érhető el.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Atisz
Én örülök, ha egy játék nem steam-es, tehát nem nagyon mozgat, hogy aktiváljam.

A 2. rész kb. a DLC miatt éri meg steam-en, a 3. részből pedig szintén azt hittem, hogy volt "sima", nem-steames verzió, de akkor ez utóbbiban bizonyára tévedtem.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nekem az 1200 Ft ez a kategória, amennyiért vettem az angol amazonon 😛

(természetesen dobozos, nem steam-es kiadás)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Én azt hittem, hogy a CoD3 az valami vicc, aztán megnéztem a Humble oldalát <#wilting>

Mondjuk az legalább nagy név, kész játék, az early access "sosehallottamróla" Hurtworld alá már nehéz lesz menni. Véget ért a kezdeti beetetés, ez van.

A Satellite Reign és a Kentucky Route Zero érdekelt volna a mostaniból... majd egyszer. A többi nem igazán.
EA-Origin support munkája példaértékű....Hétvégén telefonon eléred őket és magyarul fognak veled kommunikálni...Biztos vagyok benne, hogy segítenek valamilyen formában.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Originnek magyar supportja van, és elég segítőkészek és gyorsak szoktak lenni - nem biztos, hogy hétvégén azonnal válaszolnak, de szerintem nyugodtan megpróbálkozhatsz velük.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Segítségeteket kérném. Vagyis a tanácsotokat.

Adott a kölök Origin fiókja, amin van neki pár játék, pl Sims 4. Tudom az ID-t, jelszót, meg persze természetesen hozzáférek az email címhez, ami hozzá tartozik, de a megerősítő email, a kóddal, hogy be tudjak lépni egyszerűen nem érkezik meg. Napok óta küldözgetem, még jelszó változtatást is próbáltam, de egy kanyi email sem jön. Az email cím t-online-os, de a Steamje ugyanezen van, az meg megjön, másodperceken belül. Szerintetek, ha felveszem a supporttal a kapcsolatot, elhajtanak anyámba, hogy változtassunk emailt gmail-esre? Persze mobilos appra szintén nem lehet áttérni anélkül, hoigy megjönne az email és be tudnék lépni. Igazolni nem tudom, hogy az enyém az account, mert fogalmam sincs például, hogy milyen születési dátum lett megadva vagy bármi. Meg persze supportra sem tudok belépni vele, mert oda is kell emailes kód...

Szerintetek?

De azt is írtad, hogy max. a 3. rész van meg a tulajoknak Steamen, ezért tartottam fontos információnak, hogy a 2 aktiválható.

Egyébként valóban boldog-boldogtalannak megvan az első rész Steamen (a linkem szerint is azt birtokolják a legtöbben, szemben a steamesebb részekkel). Nyilván van kivétel, de aki játszani akart még vele, az valószínűleg szerzett filléres Steam-kulcsot. Ha nem, még mindig megteheti olcsón. Esetleg próbálkozhat a számlával a 2K-nél, elvégre tuti nem dobta ki a számlát 😊
Tinman
Persze, az is odavágott durván... én is ezt mondom mindig.

Melyik a jobb üzlet? 20 euroért eladni 2000 db.-ot, vagy 5 euroért 400.000-et? Ilyen a piac, csak sok van ezt nem akarja látni.

grebber
Az gyenge volt pedig mármint a 2k😄 Amit soha nem dönt meg senki sem...
Humble Origin Bundle, which featured ten of our games, sold over 2.1 million copies and generated over $10.5 million in sales
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.02. 11:19:15

Tinman
+1

grebber
Sosem fogjuk megérteni a kiadókat.... Abban biztos vagyok ,hogy rengeteg olyan régi cím van ami még soha nem volt bundleba de éves szinten steam-en már nem fogy belőle 500-1000 db. És azért egy kb átlag 100k-s eladási humble nem gyengén dobna az ilyenek büdzséjén. De mint mondtam ezeket soha nem fogjuk megérteni.

Tinman
Az a 2k bundli anno brutális volt... ahhoz képest mostanában, a Humbli nagyon gyengén tolja.

grebber
Lényegtelen mikor járt gyerekcipőben a steam mivel a Bioshock 1-et a tulajok túlnyomó többsége bundleba szerezte be "szaré-hugyé"
Remélem ebben az új pakkban kap acsikat is az első rész akkor lesz értelme újra végigtolni

Atisz
Igen, az elsőre gondoltam (számozatlanul írtam, hogy Bioshock 😉)

(2007-ben még eléggé gyermekcipőben járt a steam... régi szép idők)

Tinman
Tudod milyen rossz hörcsög vagyok... még ami nem érdekel azt is beaktiválom, ha nincs meg :-(

Rapid81
A TIS-100 érdekelne. Hogyért válnál meg tőle?

grebber
100% ,hogy nem most még szarabbak lesznek mint eddig voltak.
Nem is értem ezt az egészet.
Lazán meg lehetne kérdezni a Mad Max-es arcokat, hogy a Humble Monthly ideje alatt mennyivel fogyott többet a játékuk mint anélkül. Erőteljes meglepetés lenne.De ezek szerint láthatóan nem igen érdekli a kiadókat ez a megoldás. Lehet a kis halak többet követelnek vagy nem tudom.
Egyszer nagyon megnéznék akár egy humble akár egy bundlestart akár egy indiegala bundle játékok fejlesztői mennyi pénzt látnak ebből az egészből.

Más: Közben csendben elkészült a Batman: Arkham Origins magyarítása<#worship> Amint lesz hely az SSD-ken csapatom is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.02. 09:59:47