Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnaptól ingyenes a Life is Strange első epizódja.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.20. 14:04:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Darkness II
Duke Nukem Forever
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.20. 11:15:57
[merlinw.org]
Lineáris játék sandbox környezetben... aztán nehéz eldönteni, hogy ez így volt tökéletes, vagy lehett volna még jobb...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem kötekedés.Se egy mondat kiirása se egy steamgifts-re feldobott game nem vesz el több időt mint amit most itt a kommentelésekre el"pazarolsz" szimplán lusta vagy<#eplus2>#eplus2>
Bundle: Nekem erre se kedvem, se időm, hogy cserélgessek...Megveszem inkább külön, úgyse sok minden hiányzik már a wishlistről.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Jó cucc mellé olyat csomagolnak ami nem érdekel, akkor inkább meg se veszem. +1 sor nem kell a fiókomra."
Elég rég láttam olyan bundle-t ahol minden szint 1 db serial.Mostanában külön vannak....stemgift/csere/senki nem tart a fejedhet fegyvert ,hogy ami nem kell aktiváld.
Részemről a nagy kiadók éhen is halhatnak amíg nem tesznek jó játékokat le az asztalra...És nem még 5 euróért se kell szar....Épp ezért ritkán veszek már bundle-t is....Jó cucc mellé olyat csomagolnak ami nem érdekel, akkor inkább meg se veszem. +1 sor nem kell a fiókomra.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.07.20. 09:21:14
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- Több pénzt lehet az adott címből kisajtolni.
- Több reklámot kap a cím, hiszen a DLC-k megjelenése előtt újra a híroldalakra kerül.
- Van idő elkészíteni még tartalmakat a játékhoz anélkül, hogy csúszna a megjelenés.
Igazából a játékosokra nézve is lehetnek pozitív hatások:
- Ha kedveli a játékot, örülhet, hogy továbbra is foglalkoznak vele.
- Mivel a játék újra a hírekbe kerül, foglalkozhat vele, vagy ha kimaradt, újabb esélyt kap, hogy beszerezze.
- Egy GOTY-kiadás megvétele esetén rengeteg extra juthat a kezünkbe, amik el sem készültek volna, ha csak az alapjáték jelenik meg.
- Autós játékokba idővel érkező új autóknak és pályáknak csak örülni lehet.
Amikor nagyon rosszul jön ki a DLC-politika:
- Ha nem érzed nélkülük a játékot teljesnek (Evolve, Battlefront, Street Fighter 5).
- Ha kivágott tartalom íze van a dolognak (Mafia 2).
- Ha túl drága (Batman: AK, CoD)
- Ha túl sokat csúszik, holott igény lenne rá (GTA 5).
- Ha totális lehúzás az egész (DoA 5: LR kosztüm-DLC-k).
A W3 utolsó két (fizetős) DLC-je valójában expansion, ilyesmit már elég kevés játékhoz csinálnak, régen elterjedtek voltak az expansion-ök és külön lemezen jelentek meg.
Személyes vélemény:
Nem szeretem a dlc-ket, mert sokat kell bíbelődni velük, és nem érzem nélkülük teljesnek a játékokat. A W3-at sem játszottam végig, mert vártam erre az utolsó kiegészítőre. Nem szívesen ölök száz órát egy játékba, hogy aztán kezdhessem előlről, vagy hónapoikkal később külön toljam az extra tartalmat, amikor már teljesen kizökkentem az eredeti hangulatából. Egy játék legyen teljesen kerek (Metro: Last Light, Uncharted 4), nem akarom azt érezni, hogy valami kimaradt, ami miatt később visszarángatnak. Mondjuk a Metro-nál épp vannak extrák, de más szemszöget mutatnak be, ill. egyéb érdekességek, az alapjátékot nem zavarják.
Ettől persze még üdvrivalgással fogadom a kedvenc játékaimba érkező tartalmakat (Bloodborne, Senran Kagura, stb). De egy eleve hosszú kalandjátéknál nincs igazán igényem rá.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
#275333: Senki ,mivel ilyenről nem is volt szó.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.20. 09:20:02
Van a jó és a rossz DLC. Jó DLC általában arányos az alapjáték hosszával, tehát a 10 órás akciójátékhoz nem lesz 10 órás DLC. Lesz 1-2 óra. Hogy megéri e? nyilván nem, kivéve ha az fejezi be a storyt, vagy töm be a lyukakat. Szerencsére ebből kevesebb van, mint a teljesen különálló akármikkel. Pl a Tomb Raider. Nem jó a DLCje, ráadásul nem is kötődik a játék storyjához világához. Aki ( az ördögtől való módon ) day1 játszotta tökéletes, 100%nyi, lezárt játékot kapta, akkor is és most is. Tehát a Tomb Raider Goty egy kicsit többet ad, de semmi olyat ami nélkül ne lehetne nyugodtan aludni, tipikus valamit csinálni kellett a season passért. Ami nyilván üzlet, de nem kell komolyan venni, elég egyet rottyantani rá és elmenni mellette és máris tettünk valami jót ezek ellen, de nem mindenki orrba szájba várja be és fogja berántani a gotyt és aktiválni a DLCket, a kiadó meg rettentően fog örülni miatta.
Witcher 3 pedig 100+ órás játék, amihez arányosak a DLCk. Drágábbak is és többek is. Nyilván jó dolog még több 10 óra W3at kapni, mert remek játék de a halálom amikor attól zeng a fórum, hogy más ennyiért miat ad. Más, más játékot csinál, egy 10 órás akció játéknál sosem lesz opció 10-20 órás openworld DLCt kiadni. S nem is kell hasonlítani hogy ez teljes árat érne, mert több mint más AAA játék. Nyilván több mint egy 10 órás játék ami eleve annyinak készült, de ez számít valamit is? nem, más műfajok, más játékok, más prioritások.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
És ami a félelmetes az egészben, hogy utólag bizony nem bánja meg a komolyabb pénzmag kiadását egy játékért!!! Ez a nem mindegy szerintem!
Mert én nemigen emlékszem még csak hasonlóra sem (Borderlands 2-nél voltak ilyen dlc-k, de azért tartalomban szerintem ne hasonlítsuk össze ezeket a Witcher féle kiegészítőkkel).
Ha meg elvárod, hogy ennyi tartalommal ellátott dlc/kiegészítő ingyen érkezzen akkor ott azért már vannak bajok.
Ui.: Minőségi tartalmat kapott aki ezeket megvette..Nevezheted dlc-nek, kiegészítőnek, kispistának....Tök mindegy. Legalább a CDPR-t ne basztassuk már aki még tartalmat ad a pénzünkért....
A DLC mizérián meg lehet lovagolni csak semmi értelme (kaptál ingyen dlc-t? Most hirtelen csak 16 db-ot számoltam össze....Ebben van a ruhától, questtől kezdve egy csomó minden. Ne legyünk már telhetetlenek azért!)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 20:54:45
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Neked amúgy mindegy, hogy 30 tucatszart játszol végig vagy 3 igazán jó játékot? Mert sokaknak nem az ám.