Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//Nekem is sort kellene kerítenem a befejezésre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem mertem megvenni, mert féltem, hogy nem jön be a tinédzserlány téma, de most teszek egy próbát.
Meg mg vagytok páran! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.21. 19:05:51
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy engem is szabályosan ledöbbent, hogy azóta is újra és újra az Inside-ra kalandozik az agyam és már most látom, hogy párhavonta újra lesz játszva egy jó darabig.
Egészen biztos vagyok benne, hogy az idei top3 játékélményben benne lesz.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.21. 17:51:14
Next PC upgrade: 2022
Heart of Darkness Main Story 6 óra
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.21. 17:33:30
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha amúgy valaki tud még ezekhez hasonlót, szóljon, mert érdekelne 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy 3-4 óra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Game of the year 2013: Spelunky
How Spelunky Creates Amazing Unexpected Situations
Why Spelunky is the best game I’ve ever played
Games of the Generation: Spelunky
Platforming Perfection
Why Spelunky on PC was my real game of 2013
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.07.21. 13:50:32
Dehogynem, amint elkapja az ember a fonalat és ráérez a világra, a benne rejlő lehetőségekre ki tudja következtetni hogy mit akartak a fejlesztők. Attól hogy belefut néha, nem arról szól hogy minden képernyőn instant halállal kezd, azért erről szó nincs az Inside-ban. Ott van egy helyzet és ha nem a kart előre rohan az ember még át is látja ahogy felépül az egész, persze az megint egy más kérdés hogy miután már tudod mit kell csinálni, meg e tudod azt elsőre csinálni. Nem mindig.
Éppen ezért én ebben egy másodperc interaktív filmet nem látam, mert egész végig tiéd az irányítás, csak az történik amit te akarsz, nincs átvezető, nincs beszéd, nincs semmi. A történet, az interakció úgy íródik és bontakozik ki ahogy az ember játszik vele. Olyan játék ahol 100%ban minden másodpercre tiszta gameplayra épül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Éves toplistán tuti rajta lesz a felső ligában, na.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
APH1018214AC60531
Pathfinder Adventures - 40 Chests
gw1-5ean-7dd
Super Senso Beta Access + Starter Pack (w/ exclusive Glen the Gargoyle Senso)
3RgaCYMtctBa
Neverwinter Adventurer's Helper Pack + Exclusive Lord of the Labyrinth Title
4xszOky2
Warframe PC Booster Pack
25F4-472E-2D67-8A59
Armoured Warfare E3 Pack
HB64P28NNQ6NEETQ1YN
Blade & Soul E3 Pack
1S0NLV8QUB9EADOWWB5V
Twitch Turbo
2LFG437R6G4QGMLB
WildStar E3 Pack
2IBO5Z0B71OFX0UN0GMK
EVEOnline 30-day Trial Access Code
3R2LW-VGUJ2-KH8J4-VSF5G-ZLRMV-2M4FG-92009
EVEOnline 4 Ship Skins
VCRDU3HT83AB7WKGW8WKG6UF8
XSplit Premium 3-Month License
0ddf39f3-a967-49da-bbee-b76c0ba5ebac
Per Aspera Ad Inferi.
$1.00
Starsphere
Beasts Battle
Annie Amber
$3.99
Never Alone (Kisima Ingitchuna)
Raiden IV: OverKill
Guilty Gear X2 #Reload
Blockstorm
Tyler
Between Me and The Night
Dark Fear
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A You Died-al, nekem semmi bajom, mert nem hiszem, hogy utána full off lenne... viszont ez a hsz nagyon off, szóval ha beszélgetni akarunk ilyesmiről akkor menjünk full off-ba :-D
[merlinw.org]
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."