Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
3 napja egy kalap szar...

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Másnak is szarakodik mostanában az Indie Gala? Csoda ha betölti.
kekeN7
"You do get cards but you must activate a free key from square enix store. This will also show the game in you library."

IMYke2.0.0.0
Srácok, a DLGamer-ben bízunk, bízhatunk?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Mellékesen jegyzem meg, hogy kártyás, de nincs a kártyás listában. Talán meg tudják különböztetni az ingyenes és a normál verziót?
IMYke2.0.0.0
Be fog szippantani, szerintem 😊
//Nekem is sort kellene kerítenem a befejezésre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Most vettem észre, hogy ingyenes az első Life is Strange epizód, egyből le is töltöttem.

Nem mertem megvenni, mert féltem, hogy nem jön be a tinédzserlány téma, de most teszek egy próbát.
darkSectorxxx
Rendes srác az biztos. 😊
Meg mg vagytok páran! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.21. 19:05:51

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Fpocokra egyszerűen nem tudok mit mondani, nehéz szavakat találni a mérhetetlen önzetlenségére, szóval csak annyit, hogy itt is nagyon szépen köszönöm és nem fogom elfelejteni a kedvességét! <#rinya><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Örülök, hogy ezek szerint bejött a javaslatom. 😊
Amúgy engem is szabályosan ledöbbent, hogy azóta is újra és újra az Inside-ra kalandozik az agyam és már most látom, hogy párhavonta újra lesz játszva egy jó darabig.
Egészen biztos vagyok benne, hogy az idei top3 játékélményben benne lesz.
grebber
Vikings – Wolves of Midgard bejelentés <#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.21. 17:51:14

Totti5
Ezeket a hosszúság számokat honnan nézed? mert az egészen más hogy valaki felvesz belőle X perces végigjátszást yutubre, amikor már tudja mi merre. Inside sem másfél óra, hanem minnimum 3.

Heart of Darkness Main Story 6 óra
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.21. 17:33:30

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Tegnap értem a végére. Nem volt annyira rossz, mint ahogy sok helyen írják.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
1998-9-ben mondjuk én nem így éreztem 😊

zorrobomber
Az egész walkthrough 100 perc, szóval lehet volt szívás, de sosem frusztráló mennyiségben és mértékben.

RatBaG
btw ha valakinek van another world cserére, pm me.

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0

Dzsini
Heart of Darknessben azért elég ... kegyetlen a platforming rész. A nagyon kis hibákat is szinte azonnal halállal "díjazza" 😊 (és visszaemlékezve nem segített a dolgon az se, hogy azért nem az a tükörsima 30/60fps volt, így az irányításra se reagált mindig úgy, ahogy szerettük volna)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Lehet, már ködösek az emlékeim...és azokban egy könnyed, rövid játék maradt meg 😊 Talán kétszer is végigvittem, de nem tegnap.

IMYke2.0.0.0
Én azért sokat szívtam azzal a "nem túl nehéz platforminggal", amíg játszhattam vele 😊

zorrobomber
A Heart of Darkness valóban jóság, bár abban van "rendes", bár nem túl nehéz platforming, és alapértelmezett harc is.

Voltan
Én nagyon szeretem ezt a stílust. Another Worldtől kezdve, Heart of Darknessen át Limbón keresztül az Inside-ig.

Ha amúgy valaki tud még ezekhez hasonlót, szóljon, mert érdekelne 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Prince23
Instanton féláron a Mirrors Edge Catalyst... 😊

zorrobomber
Maradjunk annyiban hogy közelebb van a filmhez mint a Spelunky-hoz 😊 És mint az induló hsz-ben is írtam, semmi gond nincs ezzel.

Totti5
Nem is értem, hogy kevertük ide az "interaktív filmet", mindegy.

Amúgy 3-4 óra.

zorrobomber
grebber
Voltan
Nem még, az majd második körben 😊

zorrobomber
Minden része egyedileg szkriptelt, ezért másfél óra a walkthrough, és ezért interaktív film. Ja, tiéd az irányítás, press X to Jason 😊 Sose fogod megérteni szerintem, mert szerinted A játék az úgy néz ki mint egy film.

RatBaG
alternate ending megvolt? 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Spelunky-t nem tudom mi, nem játszottam.

Dehogynem, amint elkapja az ember a fonalat és ráérez a világra, a benne rejlő lehetőségekre ki tudja következtetni hogy mit akartak a fejlesztők. Attól hogy belefut néha, nem arról szól hogy minden képernyőn instant halállal kezd, azért erről szó nincs az Inside-ban. Ott van egy helyzet és ha nem a kart előre rohan az ember még át is látja ahogy felépül az egész, persze az megint egy más kérdés hogy miután már tudod mit kell csinálni, meg e tudod azt elsőre csinálni. Nem mindig.

Éppen ezért én ebben egy másodperc interaktív filmet nem látam, mert egész végig tiéd az irányítás, csak az történik amit te akarsz, nincs átvezető, nincs beszéd, nincs semmi. A történet, az interakció úgy íródik és bontakozik ki ahogy az ember játszik vele. Olyan játék ahol 100%ban minden másodpercre tiszta gameplayra épül.

Voltan
Nos igen, akkor a meglehetősen kemény árazás is érthetőbb lenne szvsz.

Voltan
Sokszor döglik benne az ember, de kicsit tudatosabb, mint a Limbo volt, úgy érzem.

zorrobomber
Hogyne lehetne máshogy kivitelezni, csak abba meg a sztori nem fér bele és úgy hogy hívják hogy roguelike. A Spelunky-ban is csak világonként változnak a szabályok, amúgy nincs meglepetés. A Limbo-féle cuccokban nincs sok tanulás mert mindig úgyis máshogy fogsz kinyúlni, ez csak egy interaktívnak álcázott film, de amúgy attól még jók ezek, nem szidás, gyerekként én is istenítettem az Another World-öt és most is szarul esne szidni (de attól még igaz lenne). Csak nehéz lenne kimondanom azt hogy ez a perfekt játék, mert nem ez az, hanem a Spelunky 😊 Szvsz.

Totti5
Nyilván az hisz nem mutat semmit hogy mit kell csinálni, így magadnak kell rájönni a dolgokra. Tanulsz belőle, alkalmazkodsz, de mivel folyamatosan tolja az új puzzle elemeket, bele fog botlani az ember ismeretlen dolgoka ami halállal jár. Úgy sem kell semmit újrajátszani, hisz ugyan onnan lehet folytatni, csak más taktikát kell alkalmazni. Ezt máshogy nem lehet kivitelezni. Vagy mutatja mit csinálj, vagy ugyan azt kellene mindig és akkor abban nem lesz hiba...

zorrobomber
Ugyanolyan trial and error mint a Limbo? Persze tökéletesen összerakott ettől még lehet a maga stílusán belül, de nem ezt érzem a gaming csúcsának 😊 Azért megy a wishlist-re.

Tinman
Ez a játék is csak arra ékes bizonyíték (ahogy a Witcher 3 is), hogy évente nem hulladékokat kell kitolni futószalagon, hanem 10 év alatt kell csinálni 2-3 játékot, de csúcs minőséget.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Igen! Rövidnek nagyon rövid, de ennyire minden ízében tökéletesen összerakott játékot nem is tudom, láttam-e már. Nem csoda, hogy sok évig fejlesztették. A végén persze én is csak ültem, hogy "öööööööööööööh", tuti végigviszem még sokszor.
Éves toplistán tuti rajta lesz a felső ligában, na.

Troger911
Maradék E3 bundle kuponok. 31-ig használhatóak fel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SMITE — Bellona and Furiona Bellona Exclusive Skin, Kukulkan and Typhoon Kukulkan skin
APH1018214AC60531

Pathfinder Adventures - 40 Chests
gw1-5ean-7dd

Super Senso Beta Access + Starter Pack (w/ exclusive Glen the Gargoyle Senso)
3RgaCYMtctBa

Neverwinter Adventurer's Helper Pack + Exclusive Lord of the Labyrinth Title
4xszOky2

Warframe PC Booster Pack
25F4-472E-2D67-8A59

Armoured Warfare E3 Pack
HB64P28NNQ6NEETQ1YN

Blade & Soul E3 Pack
1S0NLV8QUB9EADOWWB5V

Twitch Turbo
2LFG437R6G4QGMLB

WildStar E3 Pack
2IBO5Z0B71OFX0UN0GMK

EVEOnline 30-day Trial Access Code
3R2LW-VGUJ2-KH8J4-VSF5G-ZLRMV-2M4FG-92009

EVEOnline 4 Ship Skins
VCRDU3HT83AB7WKGW8WKG6UF8

XSplit Premium 3-Month License
0ddf39f3-a967-49da-bbee-b76c0ba5ebac
grebber
Jó fos lett megint. Happy Hourban ez is kb 1.16$ körül lesz.IG villanhatna már mert lassan beokádok..

RatBaG
én tegnap értem a végére. áll koppan, aztán "explanation" olvasgatás, mert kíváncsi az ember, hogy mások vajon mit láttak bele az egészbe... 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Voltan
Wow, ez az Inside... just WOW.... 😮

Rapid81
The Raving Aces Bundle

$1.00
Starsphere
Beasts Battle
Annie Amber

$3.99
Never Alone (Kisima Ingitchuna)
Raiden IV: OverKill
Guilty Gear X2 #Reload
Blockstorm
Tyler
Between Me and The Night
Dark Fear

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Bölcs dakota indián egyszer ezt mondta:

Off-Off. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
+ Wantonly: Köszönet! :-)

A You Died-al, nekem semmi bajom, mert nem hiszem, hogy utána full off lenne... viszont ez a hsz nagyon off, szóval ha beszélgetni akarunk ilyesmiről akkor menjünk full off-ba :-D

MerlinW
Alapjáték + DLC-k + pár új single/coop tartalom (nem sztori) - teljes áron, tehát aki megvette a játékot, season pass-t meg minden szart az nem kap semmit.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Extended Edition? Az miaz?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Különösebb kommentár nélkül, Lara Croft témában:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)