Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Nevezd át a DLC-t expansionre.
3. ???
4. Profit.
5. Mindjárt jön valaki és megmondja, hogy "dehát a DLC-k ingyenesek voltak.
6. CDP jót nevet magában.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Darkness, Spec Ops, Duke volt már (öreg már mind mint a Mátra), NBA 1 éves és meglehetősen rosszak az értékelései, CIv 5 röhej a dlc-k nélkül (annyiszor volt már bunlidban hogy megszámolni se tudom), Mafia 2 talán deluxe kiadásban még nem volt, de ez is 1000+ éves már, Battleborn meg egy bukott játék kvázi...Borderlands még talán nem volt bundliban, de ő se egy mai gyerek már.
Ez pont nem az a bundle ami olyan hűdenagyot ütne már a magunkfajta őshörcsögöknek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az amúgy meglepett, hogy az új Mirror's Edge-hez nincs se Season Pass, se DLC. Ettől függetlenül rettentő közepes játék, elképzelésem sincs mit fejlesztettek ezen 4+ évig. Szerintem abból 3 évig party drogon éltek a fejlesztők és az utolsó 1 évben kalapálták össze a játékot, ami érződik is a végeredményen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 20:48:39
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Igen szerintem öket mindenképp támogatni kell messze kimagaslanak a mai középszar trendböl.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.19. 20:37:14
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 20:26:01
Steamre már majd én is a GOTYt veszem csak. A százalékon még gondolkozom, hogy mikor csábuljak el (így, hogy beletettem több, mint 280 órát, mostanában nem vágyom vissza a világába, úgyhogy lehet hogy még most télen sem veszem meg. De hihetetlen jó lett, üvölt róla a szeretet amivel csinálták, meg a játékosok figyelembe vétele, szóval 'Mindörökké CDP!' <#nyes>#nyes>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az én pénztárcám viszont véges. Sajnos.
Döntenem kellett, és más AAA játék mellett döntöttem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1$:
The Darkness II
Spec Ops: The Line
Duke Nukem Forever
BTA:
Sid Meier's Civilization V
NBA 2K16
Mafia II: Digital Deluxe Edition
Battleborn Summer Skins Pack Add-on
More games coming soon!
15$:
Battleborn
Battleborn Platinum Currency Add-on
Borderlands: The Pre-Sequel
This bundle also includes the following coupons:
10% off Humble Monthly for New Subscribers
40% off XCOM 2
Battleborn ilyen gyorsan bundliban? <#wow1>#wow1> Hű, de nagy bukta ez...
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 20:02:01
Lassan teljes vállszélességgel csatlakozom azoknak a táborához, akik rendületlenül kivárnak GOTY/Enhanced/Ultimate/Józsi néni kiadványokra***, a 0/1 day és a ***-k részletekben összerakás helyett.
//Eddig ugye szinte mindig el tudtam gyengülni, előbb vagy utóbb.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.19. 19:59:37
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
//Én mondjuk játszanék ezekkel a skinekkel.
Gyakorlatilag van 5 ruha DLC, amit a Season Pass nem tartalmaz, de ők megkapják. Nem kell félteni a Square Enixet sem, nagy örömlányok ezek is.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Minden DLC-t tartalmaz, ezen felül tartalmaz egy új sztori DLC-t és játékmódot (XOne és PC is októberben kapja meg). VR támogatás van + 5 különböző Lara modellel végigjátszható lesz a játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 16:43:22
Neked a játszás munka vagy szórakozás?
Pörgetni kell a gameket,hogy javuljon a statisztika.
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.