Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
1. Hazudd azt, hogy minden DLC ingyen lesz.
2. Nevezd át a DLC-t expansionre.
3. ???
4. Profit.
5. Mindjárt jön valaki és megmondja, hogy "dehát a DLC-k ingyenesek voltak.
6. CDP jót nevet magában.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ezek a játékok már legalább 3x voltak bundliban.... Szóval itt semmi látnivaló nincs (Battleborn meg tudjuk, hogy nem nagyon játszott játék...ez nem nagy dolog).

Darkness, Spec Ops, Duke volt már (öreg már mind mint a Mátra), NBA 1 éves és meglehetősen rosszak az értékelései, CIv 5 röhej a dlc-k nélkül (annyiszor volt már bunlidban hogy megszámolni se tudom), Mafia 2 talán deluxe kiadásban még nem volt, de ez is 1000+ éves már, Battleborn meg egy bukott játék kvázi...Borderlands még talán nem volt bundliban, de ő se egy mai gyerek már.

Ez pont nem az a bundle ami olyan hűdenagyot ütne már a magunkfajta őshörcsögöknek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Ezt úgy hívják, hogy a CD Projekt a játékosoknak készít játékot, mindenki más a befektetőknek. <#idiota>
Az amúgy meglepett, hogy az új Mirror's Edge-hez nincs se Season Pass, se DLC. Ettől függetlenül rettentő közepes játék, elképzelésem sincs mit fejlesztettek ezen 4+ évig. Szerintem abból 3 évig party drogon éltek a fejlesztők és az utolsó 1 évben kalapálták össze a játékot, ami érződik is a végeredményen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 20:48:39

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jarlaxxe
A B&W dlc is olyan szuper lett, hogy nem jut szóhoz az ember, más csapatoknak a teljes játékuk nem jön ennek a közelébe, sem tartalmilag sem minöségben.

Igen szerintem öket mindenképp támogatni kell messze kimagaslanak a mai középszar trendböl.

grebber
A top cégek szarnak a minőségre 30 game több pénzt termel mint 3 db
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.19. 20:37:14

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
A mennyiség a minőség rovására megy. <#vigyor2>

grebber
Jó csak nem mindegy hogy 10 év alatt 3 gamet csinálsz vagy 30at

TBTPumpa
Az utolsó valamirevaló fejlesztőcsapat, akik nem okoznak csalódást. Jól megírt, tartalmas, hangulatos és szórakoztató játékokat készítenek, tartalmas kiegészítőkkel, baráti áron. Tőlük kellene tanulnia minden más fejlesztőnek, nem pedig ontani a sok félkész, lelketlen és fantáziátlan hulladékot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 20:26:01

grebber
Lol.... Ide jön a már lerágott szöveg..

genndy
Egy másik CDP fan! Keblemre! <#puszi>
Steamre már majd én is a GOTYt veszem csak. A százalékon még gondolkozom, hogy mikor csábuljak el (így, hogy beletettem több, mint 280 órát, mostanában nem vágyom vissza a világába, úgyhogy lehet hogy még most télen sem veszem meg. De hihetetlen jó lett, üvölt róla a szeretet amivel csinálták, meg a játékosok figyelembe vétele, szóval 'Mindörökké CDP!' <#nyes>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Én a Goty miatt nem vettem eddig még a dlc-ket...Majd lehet jobban járok ha megveszem inkább a Goty-t.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Támogatni kell(?) - így van.
Az én pénztárcám viszont véges. Sajnos.
Döntenem kellett, és más AAA játék mellett döntöttem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Ja értem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

jarlaxxe
Érthetö, viszont a W3 szerintem rossz példa mert öket minden erővel támogatni kell, nekem megvan az alapjáték plusz két dlc de valszeg megveszem majd a gotyt is.

Dzsini
Civ 5 alapkiadás? Komolyan nem fért bele egy Komplít edisün, ha már jön a 6? (vagy majd a more-ban benne lesz az upgrade)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

genndy
Humble 2K Bundle

1$:
The Darkness II
Spec Ops: The Line
Duke Nukem Forever

BTA:
Sid Meier's Civilization V
NBA 2K16
Mafia II: Digital Deluxe Edition
Battleborn Summer Skins Pack Add-on
More games coming soon!

15$:
Battleborn
Battleborn Platinum Currency Add-on
Borderlands: The Pre-Sequel

This bundle also includes the following coupons:
10% off Humble Monthly for New Subscribers
40% off XCOM 2

Battleborn ilyen gyorsan bundliban? <#wow1> Hű, de nagy bukta ez...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Humblin még mindig röhögök... Battleborn lol!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Jövőre majd érkezik egy Epic Awesome Game of the Year rly Complete kiadás új sztori DLC-vel, hogy a rajongókat tovább lehessen fejni. Aztán, amikor kihunyt a csillag, szépen bejelentjük a következő részt. A játékipar 3 dologból áll: marketing, marketing és marketing. Hányingerkeltő ez az ipar.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.19. 20:02:01

IMYke2.0.0.0
De jó, hogy a Witcher 3-hoz hasonlóan ezt sem vettem meg a Sumér Szélen.
Lassan teljes vállszélességgel csatlakozom azoknak a táborához, akik rendületlenül kivárnak GOTY/Enhanced/Ultimate/Józsi néni kiadványokra***, a 0/1 day és a ***-k részletekben összerakás helyett.

//Eddig ugye szinte mindig el tudtam gyengülni, előbb vagy utóbb.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.19. 19:59:37

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Ja, érkezik PC-re és XBox One-ra is, ez lesz a Complete kiadás. Volt értelme kiadni őket novemberben/januárban. Kellett a bétateszt biztos. <#idiota>

Hát ezt leginkább csak a Rockstar tudja.

Jim Morrison
az jó, előző TR hez is járt egy csomó ruha, de végig alappal nyomtam... van értelme. (kétlem, hogy valaki végig bundában akarja látni a kedves karaktert)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Troger911
Nincs valakinek egy Spintires-e elfekvőben? Átvenném!
TBTPumpa
PC-n is van, meg Box-on is, csak ott nem a Season Pass része. PS4-en minden ruhát megkapnak a játékosok automatikusan.

darkSectorxxx
Csak ps4-re lesz ez az 5 ruha?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Ezen a képen kicsit jobban látszanak - főképp a magamfajta szemüvegesek számára.
//Én mondjuk játszanék ezekkel a skinekkel.

TBTPumpa
Ennyi mindent kapnak a PS4-es játékosok.
Gyakorlatilag van 5 ruha DLC, amit a Season Pass nem tartalmaz, de ők megkapják. Nem kell félteni a Square Enixet sem, nagy örömlányok ezek is.

Totti5
Nincs semmiféle remék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Lehet majd megint 60 dollár/euróárt kitenni a STEAM Winter Sale-re...

Voltan
Tényleg, azzal mi van? A remake is lesz pc-re, vagy csak a folytatás? Vagy semmi se?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TBTPumpa

Ami késik az még eljöhet...Azt nem írták, hogy melyik rész jön pc-re... :-D Lehet, hogy ők már a 2. részre gondoltak :-D

Fpocok
Hamarosan. GS már megmondta.

RDR jöhetne már inkább.

Szerintem ne keress benne logikát...nem érdemes.

Khm...Valahogy mintha ugyanezt említettem volna múltkor is....<#whatever>

grebber
A munkáért pénzt kapok. Van a steam fiókomon 1200+ game pörgetni kell őket mert soha nem lesznek eredetibe végigjátszva.

"Pörgetni kell a gameket,hogy javuljon a statisztika."

Neked a játszás munka vagy szórakozás?
grebber
Én azokért nem is....indigala userek veszik nekem őket.

zorrobomber
Ja mert te nem fizetsz értük...hmmm. Valami nem stimmel itt 😊

grebber
Nincs szívem törölni őket ,valaki dolgozott vele,hogy a sok hülyét lehúzza aki fizet érte.
Pörgetni kell a gameket,hogy javuljon a statisztika.

zorrobomber
Nem az árra értettem a kukázást, hanem arra hogy olyan játékokkal játszol amiket más a vécén húz le.

Fpocok
*potato

Fpocok
Ujabb potatp exkluziv esik el, pc platform tovabb no. Ez jo dolog.

grebber
Te megveszed 60 dollárért én meg majd később 1-2$-ért te is kukázol csak nem veszed észre magad....

zorrobomber
Mondod ezt te, aki nagyrészt a kukából csemegéz. <#wave>

zorrobomber
Persze, értem de van még 2(3) része amik tudtommal nem lettek sokkal rosszabbak, és nem is különböznek jelentősen.

Dzsini
Minden játéknak van játékosa, főleg ismeretlenül nem ítélek meg semmit.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Nesze itt a mászterrész ahova csak ömlik a szenny