Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pocok neked külön köszönet!, ide is leírom: mikor megláttam mit aktiváltam be, kidülledtek a szemeim és előredőltem. Nem hittem a szememnek! Sosem fogom elfelejteni, szülinapod 'sajnos' most volt, úgyhogy majd karácsony környékén hálám utolér! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.07.23. 19:12:25
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MÁS: Happy Birthday MR Morrison! PÜztelek.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.07.23. 13:01:10
Parasite Eve 2, best game EVER!
Isten éltessen Jim kolléga. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Újabb okot kapunk arra, hogy visszatérjünk a játék világába: ezúttal a SkacikPL nevű modder dolgozta át a kamerát úgy, hogy belső nézetből szemlélhetjük az eseményeket, szó szerint Geralt fejéből kinézve. A harc sajnos nem működik vele, tehát ha ilyesmibe keverednénk, a kép visszavált az eredeti külső nézetes módba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Boldog szülinapot Jim Morrison !
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
PC-re is!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Normál kiadás - 13990 Ft
Extra kiadás (Artbookkal és egyedi dobozzal) - 17990 Ft

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
szerk.: csak viccelődöm, én is azon kisebbség közé tartozom, akinek annyira nem jött be a játék.
szerk2.: ezzel együtt most nézem, hogy én valamikor már bekattintottam az összes epizódot. Na ez most meglepett, akkor valamikor mégiscsak végig kell majd játszanom. 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.07.22. 13:28:20
Meg lehet nézni a gametime-et mennyire fogott meg a game...
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Adversus solem ne loquitor
Szóval, nem még nem toltam végig, viszont szemrebbenés nélkül állítom, hogy Moby kivételével kb. bárki képes rákattanni.
Amikor jöttek ki az epizódok az volt a kibúvó, hogy majd, ha kijött mind. Azután meg elkezdtél mindenféle segg-seggbe krédóval bohóckodni.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.07.22. 10:11:32
Ha megveszed hozzá az SP-t a többi epizóddal, akkor gondolom majd már fog.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Béluska74: pont az volt a lényeg, hogy hogyan lehet nem Steamen. 😊
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.22. 09:38:42
Most ingyen van és a fél internet felrobban.
Fura világot élünk.
If you give a little love you can get a little love of your own
If you give a little love you can get a little love of your own
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.22. 08:35:42
Bár szerintem e fórum látogatók 80%-a anno már beszerezte a teljeset, ha mégsem, itt a lehetőség kipróbálni (nem virágboltival), bejön-e a stílus.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Doom - 24.59€ vs 27€
Fallout 4 - 21.49€ vs 27€
Evil Within most nincs de láttam már.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.07.21. 22:42:27
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A The Evil Within, a Fallout 4 is. Stb.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
http://www.dlgamer.eu/weeklysale.html
//genndy: én sem tudom még, de lehet, hogy elcsábulok és kipróbálom.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.21. 20:13:49
//A júzer profillal viszont meggyűlt a baja.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.21. 20:12:53