Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy 130 dolcsi és veheted meg hozzá külön a játékot, mert az már ezért az árért nem fért bele. Rofl.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.06. 19:26:07
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
SOMA a következő havi game..
Next PC upgrade: 2022
//Boldog szülit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.05. 15:03:50

Más: Kinguin-en a Lego Batman Trilogy (mindhárom rész season pass nélkül) 4 ojró. Be is húztam😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.04. 21:46:31
[merlinw.org]
Szövetségi bűntény félek sok van és volt már, amit magas körökből irányítottak :-(
Másik, hogy a szóban fogó csapat (is) az FBI és társai toplistáján van, csúnya lenne, ha a MS tudná kik ők/megbízná őket. Erősen szövetségi bűntény lenne😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.04. 19:00:59
[merlinw.org]
De ok, mi volt az értelme a zömmel csak free cuccok székhelyéül szolgáló Fosshubon elkövetett trógerségnek? Ez milyen elvet szolgált?
Next PC upgrade: 2022
Vince az egyik legjobb zsoldos (alapvetően nem rosszindulatú, amolyan pénzért bármit) hacker volt, aki egyébként áprilisban elhunyt.
Conflict és Eclipso tudtommal a linkedin feltörésében vállalt nagy szerepet, Wizard of The Coast pedig évek óta e-book védelmeket és ebook oldalakat tör, hitvallása hogy "a tudásért nem szabad pénzt kérni" (a '90-es évek vége fele az ő vezetésével raboltak el több, mint 100 tankönyvszállító teherautót és osztották szét az iskolákban ingyen - asszem USA, de ebben nem vagyok biztos).
A többieket nem ismerem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.04. 14:49:06
[merlinw.org]
Igazából mindegyik teljesen jól használható volt, csak felfújták az emberek.
Részemről rohadtul nem hiányzik már a start - programok - és ott a matatás a sokadik lenyíló bigyulában, amiről, ha lecsúszik a kurzor kezdhezem újra nyitogatni.
Ami esszenciális az ott van a taskbaron, amit ritkábban használok annak van csempéje (mellette élőcsempén már látom is közben az időjárást), amit meg nagyon ritkán használok azt úgyis leghamarabb úgy érem el, ha win gombbal felnyitom a start menü (8-nál a kezdőképernyőt) és elkezdem gépelni a nevét.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ha nagyon fel akarom venni a Tim Sweeny alufólia csákót még hozzá is tehetem, hogy közvetlen a bluetooth-os kontrollerük kijövetele után sikerült akarva akaratlanul szabotálniuk a konkurens cuccát.
A startmenü tényleg okádék, de teljesen használható. Ami még zavar, hogy nem az óra van jobb lent, hanem tőle jobbra került a notification ikon, meg a rendszergizda rákérdezős ablakot sikerült újra rajzolni valami iszonyat kinézetűre.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.08.03. 22:04:59
Mondjuk most látom, hogy Fpocok szvsz az offba akarta, csak pont úgy benézte mint én, mert én meg azért válaszoltam itt, mert azt hittem a sok megnyitott ablak közül, hogy az offba vagyok :-/
1. Jött a Win 10 upgrade ami ugye némi "ne ezt a programot használd, hanem amazt és az MS strore-ból" kéretlen reklámot is hozott.
2. Egy full alapra tett Win start menü, ezt szépen át is hidalja... mivel? A Classic Shell-el.
3. És egészen véletlenül történik egy hackelés többek között a Classic Shell fészke ellen is...
Köszönöm, nekem ennyi elég. Ez nem véletlen.
Amúgy mindig penről telepítem a legfrissebb cuccokat, amiket nagyjából 2-3 hetente frissítek. Így a Classic Shell-t sem onnan szedem melóhoz, melyet kb. úgy terjesztek, mint egy vírust, mert rohadt nagy igény van a klasszikus menüre.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.03. 19:07:15
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.03. 13:50:59
Mivel 1 kulcs aktiválta a pakkot.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Persze csomagban aktivált kódot nem merek törölni, mert az tuti, hogy az egész pakkot törli"
Tuti-tuti? Ha fejlesztenék egy ilyen feature-t akkor minimum egy warning ablakot betennék különben tartanék egy (jogos) parasztlázadástól. Szvsz nem törli az egész pakkot, persze a tesztet nem vállalom. 😊
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.03. 10:04:30
XCOM 2 - 20.73€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.03. 09:31:11
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
UBISOFT MOTION PICTURES ANNOUNCES “THE DIVISION” FILM WITH JESSICA CHASTAIN AND JAKE GYLLENHAAL
LONDON, UK – August 2nd, 2016 — Today, Ubisoft Motion Pictures, the film and television studio of Ubisoft®, announced a new project, “The Division” with Academy Award® nominees Jessica Chastain (The Martian, Interstellar, The Help, Zero Dark Thirty) and Jake Gyllenhaal (End of Watch, Nightcrawler, Southpaw) attached.
“We are excited to collaborate with Jessica and Jake, two of Hollywood’s most talented actors and perfect creative collaborators to help bring Tom Clancy’s The Division™ to the big screen,” said Gerard Guillemot, Chief Executive Officer, Ubisoft Motion Pictures. “Attaching Jake and Jessica is part of our development philosophy of working closely with top talent from the earliest stages to collaborate on a high quality film,” added Matt Phelps, Vice President, Ubisoft Motion Pictures.
Ubisoft Motion Pictures will develop the project with Gyllenhaal’s and Riva Marker’s (Beasts of No Nation) Nine Stories Productions, and Chastain’s Freckle Films. The announcement comes after the critically-acclaimed Tom Clancy’s The Division™ video game, developed by Ubisoft’s Massive Entertainment studio, sold more copies in its first 24 hours of availability than any previous title in Ubisoft’s history* and recorded the biggest first week ever for a new video game franchise**.
Gyllenhaal can next be seen starring opposite Amy Adams in Tom Ford's Nocturnal Animals, scheduled to open November 18th 2016. He recently completed filming on Bong Joon Ho's Okja and begins filming on Daniel Espinosa’s Life this week. Through Nine Stories, Gyllenhaal produced David Gordon Green’s upcoming Stronger, in which he also stars.
Chastain will next be seen in John Madden’s political thriller Miss Sloane, and Niki Caro’s adaptation of Diane Ackerman’s novel The Zookeeper’s Wife, opposite Daniel Bruhl. She is also set to star in Aaron Sorkin’s film adaptation of Molly Bloom’s memoir Molly’s Game alongside Idris Elba and Susanna White’s period drama Woman Walks Ahead.
Ubisoft Motion Pictures and New Regency’s Assassin’s Creed®, starring Academy Award® nominee Michael Fassbender, has recently completed principal photography. Assassin’s Creed will be released by 20th Century Fox on December 21st 2016. Other Ubisoft Motion Pictures projects currently in development include: Splinter Cell at New Regency with Tom Hardy attached, Ghost Recon with Warner Brothers, Watch Dogs with Sony Pictures Entertainment and New Regency, as well as Rabbids with Sony Pictures Entertainment.
Based upon internal estimates for Ubisoft’s Tom Clancy’s the Division worldwide sales data on all platforms as of March 9, 2016.
** Estimated world-wide revenue from physical and digital full game sales (including gold edition) only, according to GFK Chart-Track, first parties, retail customer sell-through and internal estimates through end March 12th 2016 at current exchange rates.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.08.02. 15:54:34
Talán ez eddig a legjobb rész, vagy legalábbis egy szinten van a City-vel. Egyedül, amit hiányoltam, azok az a City ötletes bossharcai. Akinek tetszettek a korábbi részek, annak ez is tetszeni fog.
Amúgy a DLC-k nem túl hosszúak. Van pár, amik az alapjátékba épülnek be, a többit pedig külön indíthatjuk a menüből. Az utóbbiak közül mindegyikben más-más karakter irányítunk (Batgirl, Catwoman, Harley Quinn, Red Hood, Nightwing, Robin - asszem ennyi). A legtöbb 15-30 perces. A Batgirlös a leghosszabb, az kicsit több, mint 1 óra. Főleg, ha az összegyűjthető (vagyis inkább elpusztítható) dolgokat is megcsináljuk.
Viszont tudod, topik alapszabály: no pre-orders <#ejnye1>#ejnye1>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.