Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Az 1. VH-ban tényleg többségben lettek volna a színesbőrű szoldzsák? Nem egészen értem. Nem zavar, tök jó a CE, csak fura.

Amúgy 130 dolcsi és veheted meg hozzá külön a játékot, mert az már ezért az árért nem fért bele. Rofl.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.06. 19:26:07

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem tudom ki és honnan vette, de ha tiszta forrásból vágyik rá és olcsón, akkor a CDG-ban a legolcsóbb a Baman' Arkham SP. Minden vacak apró DLC-t tartalmaz, számla van, 1848 Ft.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jah. Imádom a játékaikat. Egyik kedvenc fejlesztőcsapatom.
Scooter
Viszont nagyon jó kis cuccokat csinálnak. Én utoljára a Botanicula-t vettem meg nem olyan régen és nagyon élvezetes. Aranyos kis szösszenet. Bár csak a vége volt kicsit idegesítő, amikor a csomó útvonal közül azt se tudtad, hogy mikor merre menj. Még a térkép is kicsit kusza volt. Attól függetlenül bármikor újra előveszem.
Fpocok
LOL, nem tudom mi történt, de elindítottam a játékot és működik már a CAM overlay.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az Amanita Designnál nem létezik, h nem szívnak valamit játékfejlesztés közben. A Samorost 3 is olyan betegre sikerült. Imádom. 😄
grebber
Humble haviból akinek nem kell a Van Helsing FC átveszem szívesen.
SOMA a következő havi game..

Next PC upgrade: 2022

Abzu pipa. Nem thatgamecompany játék, de akár az is lehetne. Ez főleg annak köszönhető, h ez a játék mögött is az az art director áll, aki mondjuk a Journey mögött is. Tökre Journey a víz alatt. Másfél-két óra az egész, szóval, ha idő-ár értéket nézzük, akkor az a 12 font talán kicsit sok. Aki (víz alatti) Journey élményre vágyik PC-n, annak melegen ajánlom.
IMYke2.0.0.0
Plusz 1 😊

//Boldog szülit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#eljen>
Fpocok
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MAAK/PEDRO!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Drága, de legalább csúnya.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ryse pipa. Egynek jó vót. Örülök, h 3,75 fontnál nem adtam ki többet rá. Szép és részletesen kidolgozott és ennyi. Sztori elmegy, a játékmenet is. Mész és ölsz. Néha meg lősz. Turret sequence scorpionnal. (ilyennel, nem a MK-ból levővel).
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.05. 15:03:50
Tinman
Cirka 40.000 HUF :-(

MerlinW
Sosem az etikus vonalat erősítette a lenti csapat😊 Magas körökben meg valszeg nem egy primkó classic shell pluginnal fognak foglalkozni😊 No mindegy, ez van.

Más: Kinguin-en a Lego Batman Trilogy (mindhárom rész season pass nélkül) 4 ojró. Be is húztam😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.04. 21:46:31

[merlinw.org]

Tinman
Nagyon csúnya húzás volt részükről... ez messze nem azt etikus hacker kategória, hanem a senkiházi, kártevőé, aki teljesen ártatlan userekkel tol ki. Ráadásul szvsz ez eléggé az állítólagos elveikkel szembeni lépés volt.

Szövetségi bűntény félek sok van és volt már, amit magas körökből irányítottak :-(

MerlinW
Fogalmam sincs, de én inkább tippelnék valami csapatok közti perpatvarra, mintsem hogy a MS a saját felhasználótáborának gépeit pusztítsa MBR rongálással😊 Egyszerűen nem érdeke. Ha akarná, egyszerűen meggátolná a cucc telepítését belső szabályozással. Pár órányi munkájába kerülne.

Másik, hogy a szóban fogó csapat (is) az FBI és társai toplistáján van, csúnya lenne, ha a MS tudná kik ők/megbízná őket. Erősen szövetségi bűntény lenne😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.04. 19:00:59

[merlinw.org]

Tinman
Az időzítés félelmetesen gyanús. Jó pénzért pedig a hekkerek -mivel nem többek piti bűnözőknél- könnyen feladják az elveiket...

De ok, mi volt az értelme a zömmel csak free cuccok székhelyéül szolgáló Fosshubon elkövetett trógerségnek? Ez milyen elvet szolgált?

wesker24
Igen Van nekem nincs meg egyik rész se 😄, nem is érdekel, mert alapból rühellem a Batman féle típusú játékokat 😄
grebber
CDG Digitális Batman akció (Ha van még a földön akinek nincsenek meg)

MerlinW
A rootkit greetings sorában ott van Vince, Conflict, Eclipso és Wizard neve is, ők valszeg nem az MS-nek dolgoznak, lévén lassan 20 éve hack-elnek😊
Vince az egyik legjobb zsoldos (alapvetően nem rosszindulatú, amolyan pénzért bármit) hacker volt, aki egyébként áprilisban elhunyt.
Conflict és Eclipso tudtommal a linkedin feltörésében vállalt nagy szerepet, Wizard of The Coast pedig évek óta e-book védelmeket és ebook oldalakat tör, hitvallása hogy "a tudásért nem szabad pénzt kérni" (a '90-es évek vége fele az ő vezetésével raboltak el több, mint 100 tankönyvszállító teherautót és osztották szét az iskolákban ingyen - asszem USA, de ebben nem vagyok biztos).

A többieket nem ismerem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.04. 14:49:06

[merlinw.org]

benőmenő
A 8.1-ben sem volt start menü, csak odatrollkodtak egy gombot a taskbarra.
Igazából mindegyik teljesen jól használható volt, csak felfújták az emberek.
Részemről rohadtul nem hiányzik már a start - programok - és ott a matatás a sokadik lenyíló bigyulában, amiről, ha lecsúszik a kurzor kezdhezem újra nyitogatni.
Ami esszenciális az ott van a taskbaron, amit ritkábban használok annak van csempéje (mellette élőcsempén már látom is közben az időjárást), amit meg nagyon ritkán használok azt úgyis leghamarabb úgy érem el, ha win gombbal felnyitom a start menü (8-nál a kezdőképernyőt) és elkezdem gépelni a nevét.
Rapid81
Csak a sima 8-ban volt csempés a start menü. 8.1 óta inkább hajaz a régire. 10-ben meg már tök ugyanaz, mint a win7-es, leszámítva pár csempét a menü MELLETT, amiket takaró szálig le lehet onnan venni. Nem értem én ezt...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

benőmenő
Engem a kontroller elcseszésével húztak fel. Valami exkluzív hozzáférést tiltottak le kompletten, ezért a dualshock 4-et, vagy dinputosként használom progi nélkül zsinórral, vagy játéka válogatja, mert pl. az új TR-ben így is megy, a Witcher 3-ban duplán lépked, a Doom meg fel sem ismeri.
Ha nagyon fel akarom venni a Tim Sweeny alufólia csákót még hozzá is tehetem, hogy közvetlen a bluetooth-os kontrollerük kijövetele után sikerült akarva akaratlanul szabotálniuk a konkurens cuccát.
A startmenü tényleg okádék, de teljesen használható. Ami még zavar, hogy nem az óra van jobb lent, hanem tőle jobbra került a notification ikon, meg a rendszergizda rákérdezős ablakot sikerült újra rajzolni valami iszonyat kinézetűre.

Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.08.03. 22:04:59
Tinman
A tömegeket irritáló start menüt cseréli le 20 mp alatt, a klasszikus XP vagy Win 7-es vagy Win 7 aero-s start menüre. Ne tudd meg mekkora igény van rá. Az ügyfelek simán 80%-a retteg a csempéktől és k. nem akarja a Win áruházat se szagolni, se látni, se tudni róla, legalább ugyan ennyien gyűlölik az aktív sarkokat, ezzel azt is 1 click kilőni. Rohadt népszerű progi. Igen, értem te és itt senki nem használja, de eskü nem csak ti használtok PC-t :-D

Mondjuk most látom, hogy Fpocok szvsz az offba akarta, csak pont úgy benézte mint én, mert én meg azért válaszoltam itt, mert azt hittem a sok megnyitott ablak közül, hogy az offba vagyok :-/

grebber
Magyar társaimnak ,de legtöbbképpen nekem elmondod mi is ez?

Tinman
Már elnézést, de ezt most komolyan a MS bérencei tették?

1. Jött a Win 10 upgrade ami ugye némi "ne ezt a programot használd, hanem amazt és az MS strore-ból" kéretlen reklámot is hozott.
2. Egy full alapra tett Win start menü, ezt szépen át is hidalja... mivel? A Classic Shell-el.
3. És egészen véletlenül történik egy hackelés többek között a Classic Shell fészke ellen is...

Köszönöm, nekem ennyi elég. Ez nem véletlen.

Amúgy mindig penről telepítem a legfrissebb cuccokat, amiket nagyjából 2-3 hetente frissítek. Így a Classic Shell-t sem onnan szedem melóhoz, melyet kb. úgy terjesztek, mint egy vírust, mert rohadt nagy igény van a klasszikus menüre.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.03. 19:07:15

Rapid81
Mi a franc az a foshub?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

3Error
Egyébként ez egy piszok nagy gyökérség... Miért ne adhatnám valakinek oda a fölös kulcsot? <#ticking>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Igazad van, digitálisan nem is teszem, csak szeretném a fémdobozt. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
ócs 😞 (de akkor legalább figyelmeztet?)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.03. 13:50:59

Scooter
Szerintem is mert ezt írja a játék alatt: "Ennek részeként aktiválva:: HB Strategy 2016 - BTA Tier"
Mivel 1 kulcs aktiválta a pakkot.
genndy
Kulcsot töröl. Tehát ha mondjuk Steam vásár alatt vettél 5 játékot, azt lehet egyesével törölni. Egy HB-s közös tieres pakkot viszont együtt fog kinyírni, én így tudom.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Valamelyest sikerült, problem? 😊

"Persze csomagban aktivált kódot nem merek törölni, mert az tuti, hogy az egész pakkot törli"

Tuti-tuti? Ha fejlesztenék egy ilyen feature-t akkor minimum egy warning ablakot betennék különben tartanék egy (jogos) parasztlázadástól. Szvsz nem törli az egész pakkot, persze a tesztet nem vállalom. 😊

Scooter
Eddig nem próbáltam, de jó, hogy lehet törölni steam-ről. A kliensben a súgó/steam support részben. Persze csomagban aktivált kódot nem merek törölni, mert az tuti, hogy az egész pakkot törli. Porfogónak sajnos elfér ott. Evvan.
grebber
Tudja ő is csak kommentet generálni kell valamivel..<#banplz>

kigyi
Nem 17. rész csak 17-ben megjelenő játék 😄 Amúgy még lehet érdekes nekem is 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Csak én gerjedtem rá amúgy a Techland (Dying Light készítőinek) új játékára? És egyből a 17. résszel kezdik 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.03. 10:04:30

zorrobomber
zorrobomber
Dragon Age Inquisition - 5.79€ (Origin kulcs)

XCOM 2 - 20.73€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.03. 09:31:11

Akkor jó :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Ez eddig nagyon telitalálat.

UBISOFT MOTION PICTURES ANNOUNCES “THE DIVISION” FILM WITH JESSICA CHASTAIN AND JAKE GYLLENHAAL

LONDON, UK – August 2nd, 2016 — Today, Ubisoft Motion Pictures, the film and television studio of Ubisoft®, announced a new project, “The Division” with Academy Award® nominees Jessica Chastain (The Martian, Interstellar, The Help, Zero Dark Thirty) and Jake Gyllenhaal (End of Watch, Nightcrawler, Southpaw) attached.

“We are excited to collaborate with Jessica and Jake, two of Hollywood’s most talented actors and perfect creative collaborators to help bring Tom Clancy’s The Division™ to the big screen,” said Gerard Guillemot, Chief Executive Officer, Ubisoft Motion Pictures. “Attaching Jake and Jessica is part of our development philosophy of working closely with top talent from the earliest stages to collaborate on a high quality film,” added Matt Phelps, Vice President, Ubisoft Motion Pictures.

Ubisoft Motion Pictures will develop the project with Gyllenhaal’s and Riva Marker’s (Beasts of No Nation) Nine Stories Productions, and Chastain’s Freckle Films. The announcement comes after the critically-acclaimed Tom Clancy’s The Division™ video game, developed by Ubisoft’s Massive Entertainment studio, sold more copies in its first 24 hours of availability than any previous title in Ubisoft’s history* and recorded the biggest first week ever for a new video game franchise**.

Gyllenhaal can next be seen starring opposite Amy Adams in Tom Ford's Nocturnal Animals, scheduled to open November 18th 2016. He recently completed filming on Bong Joon Ho's Okja and begins filming on Daniel Espinosa’s Life this week. Through Nine Stories, Gyllenhaal produced David Gordon Green’s upcoming Stronger, in which he also stars.

Chastain will next be seen in John Madden’s political thriller Miss Sloane, and Niki Caro’s adaptation of Diane Ackerman’s novel The Zookeeper’s Wife, opposite Daniel Bruhl. She is also set to star in Aaron Sorkin’s film adaptation of Molly Bloom’s memoir Molly’s Game alongside Idris Elba and Susanna White’s period drama Woman Walks Ahead.

Ubisoft Motion Pictures and New Regency’s Assassin’s Creed®, starring Academy Award® nominee Michael Fassbender, has recently completed principal photography. Assassin’s Creed will be released by 20th Century Fox on December 21st 2016. Other Ubisoft Motion Pictures projects currently in development include: Splinter Cell at New Regency with Tom Hardy attached, Ghost Recon with Warner Brothers, Watch Dogs with Sony Pictures Entertainment and New Regency, as well as Rabbids with Sony Pictures Entertainment.
Based upon internal estimates for Ubisoft’s Tom Clancy’s the Division worldwide sales data on all platforms as of March 9, 2016.
** Estimated world-wide revenue from physical and digital full game sales (including gold edition) only, according to GFK Chart-Track, first parties, retail customer sell-through and internal estimates through end March 12th 2016 at current exchange rates.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.08.02. 15:54:34

Batman Arkham Knight pipa. Az összes DLC-t végigjátszottam, valamint az alapjátékot 100%-ra (vagyis 120-ra, mert vmiért annyi, ha mindent megcsinálsz). 69 óra volt, szóval a külön a menüből indítható challengeket kihagyom, mert már Batman túladagolásom lesz. A játék az első két rész által kitaposott utat folytatja, azonban néhány újdonságot is hoz. Az egyik ilyen a Batmobil. Először attól féltem, h túl sokat kell majd használni, de sikerült a fejlesztőknek egy csomó részt úgy megoldaniuk, amikor nélküle is lehet/kell boldogulni. Amúgy meg azok a részek, ahol használni kell, jól vannak megcsinálva. Értem itt mind a harcot, mind azokat a részeket, ahol mondjuk időre kell végigmenni egy pályán, vagy valamilyen Riddler (vagy másféle) kihívás teljesítéséhez szükséges a használata. Másik nagyobb újítást azok a részek nyújtják, amikor egy másik karakterrel együtt (Catwoman, Nightwing, Robin, stb.) harcolunk az ellenséggel. Ilyenkor egy gombnyomással válhatunk bármikor a két karakter között, valamint időnként egy kétszemélyes támadást is be lehet vinni. Ezek mellett még 1-2 pár kisebb újdonságot is tartalmaz a játék, de az alap, a lényeg ugyanaz, mint a korábbi részekben. A térkép itt a legnagyobb. Ezúttal egész Gotham bejárható. Azonban nem kell itt GTA-féle dologra gondolni. A játék elején evakuálják a várost. Szóval szinte csak ellenségekkel futunk össze. Az előző részhez hasonlóan itt is vannak nyomozós küldik, mellékküldik. különböző kihívások, egy csomó Riddler kihívás, satubbi.

Talán ez eddig a legjobb rész, vagy legalábbis egy szinten van a City-vel. Egyedül, amit hiányoltam, azok az a City ötletes bossharcai. Akinek tetszettek a korábbi részek, annak ez is tetszeni fog.

Amúgy a DLC-k nem túl hosszúak. Van pár, amik az alapjátékba épülnek be, a többit pedig külön indíthatjuk a menüből. Az utóbbiak közül mindegyikben más-más karakter irányítunk (Batgirl, Catwoman, Harley Quinn, Red Hood, Nightwing, Robin - asszem ennyi). A legtöbb 15-30 perces. A Batgirlös a leghosszabb, az kicsit több, mint 1 óra. Főleg, ha az összegyűjthető (vagyis inkább elpusztítható) dolgokat is megcsináljuk.
zorrobomber
Jahogy lesz új Deus Ex... mindig elfeledem.

genndy
Biztos hogy Steames lesz, minden Square Enix játék az. Meg írni tényleg nem írja, de a rendeléses oldalon a négyből három képen is ott van a Steam logo.
Viszont tudod, topik alapszabály: no pre-orders <#ejnye1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

hogy is van a házszabály?..csak url...na..megjelenés előtti csemege-ajánló

No trace