Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jumpscare-es marhaságokat kerülöm, meg a hatásvadász cuccokat.
A feszültséggel, vérrel, harccal, csapdákkal, és thrilleres témákkal semmi bajom.
A Humblebundle-n vettem meg, mert ott csak 11,99 euro, szemben a STEAM-mel, ahol 14,99 euro ugyanaz az "The Evil Within Bundle".
S mellécsaptam még Sir Quno Jedi és általam is kedvelt "Hunted: The Demon’s Forge"-ot, olcsóé' (igaz, CDGalaxisból --- a 3in1 akciójuk keretében --- már megvan dobozosan (nem regisztrálható be), de STEAM is kő), meg a "RAGE"-et a DLC-jével.
Augusztus van, és megelőlegeztem magamnak a meglepit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ott a Daylight game az is horror elvileg.... egyszer tudott megijeszteni azt is egy jumscare miatt igaz akkor olyan hirtelen felkészületlenül ha öregebb vagyok meghalok szívrohamba... sose felejtem el...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.08. 00:23:04
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.08. 00:08:48
[merlinw.org]
Hoppá már van FIX
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.08. 00:03:17
Remélem a kettőbe méterenként lesz jumpscare azzal legalább lehet ijesztegetni mert váratlan és nem számít rá az ember.
Aztán jön majd a Whistleblower DLC. Az is fincsi lesz, érzem előre.
A japóknak, tényleg sikerült.
A Doom viszont valóban más dimenzió az idTech 6-tal. Viszont ha figyelsz popin továbbra is van, csak sokkal kevésbé ordenáré (illetve ott a vsync ámokfutás, amivel telesírtam a topikját).
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.08.07. 22:09:47
Wolfenstein és a Doom parádés.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én is kimaxoltam az Agony Crossbow-t legfőképp az Explosive Bolt-ot, de késöbb kapsz még egy pár Boltot ami nagyon hasznos lesz később, én is inkább a Shotgun-t és a Crossbow-t használtam na meg persze a Revolver-t ha éppen kifogytam a többi lőszerből.
GTA 5 lenn volt 1 óra 21 perc alatt. 67315 MB.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.07. 20:49:32
EA tippet köszi, úgy fogok tenni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.08.07. 18:00:04
Steam véleményem: KATT
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.08.07. 17:37:43
Igaz csak néhány hónapja találtam rá a topikra, de azóta aktívan követem és próbálok hasznos tag lenni, ha egy új játékot megveszek, végigjátszok és arra érdemes írok róla ide egy kis leírást, ha elcsípek egy érdekes bundle-t és még nincs róla post arról is szólni szoktam, a témákhoz, ha tudok próbálok érdemben hozzászólni (történelemből eléggé hurka vagyok, ezért ezt a BF 1 CE témát passzolom 😊 ), satöbbi...
Ratgabbal beszéltem, ő azt javasolta, kérjem ki a topiklakók véleményét. Természetesen ha valaki nem látna ott szívesen, akkor sincs harag.
És hogy egyben valami hasznosat is írjak, én is bekattintottam az ABZU-t (EvolutiON írt róla lentebb), én annyit tennék hozzá, hogy aki játékélményre, érdekes játékmechanikára vágyik az messzire kerülje el, viszont rettentő szép és hangulatos a játék, szóval aki egy ~2 órás utazásra, élményre vágyik az mindenképp vágjon bele, nem fogja megbánni. Nekem sikerült belefutnom egy gamebreaking bugba is sajnos (a búvárom feje beakadt egy sziklába), de amúgy elég smooth, hibamentes. Viszont én kivárnék vele egy leárazást/bundle-t, mert ez tényleg annyira nem játék, hogy tekinthető filmnek is, annak viszont jelen ára mellett drága. Én nem bántam meg, de csak azért, mert imádom az ilyen jellegű "játékokat", de objektíven tényleg azt mondom, leárazásra, bundle-be való, annak a bundle-nek viszont mindenképp éke lesz majd...
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.08.07. 08:29:29
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Minden a pénzről szól, a játékipar meg különösen. Ez van.
#275825: Más figura az amcsi és a más az európai CE-ben...Na ez viszont nagy ötlet lenne (mondjuk Európainál bármelyik fél katonáját raknád be a többi kicsit megsérődne). Harlemék veszteségei: Hát ez már keményen marketing téma...Kicsit esélyegyenlőség, kicsit elnyomás, kicsit hősiesség téma...Abszolút és totálisan marketing szempontból telitalálat.
Mellesleg úgy érzem kicsit túlságosan felfújod....Fekete szobor van most ezúttal (itt azért megjegyezném ismét, hogy bármely nemzet fiát is formálnák meg mindig lenne aki sértve érezné magát...Ez pont olyan pont ahol lehetetlen igazságot tenni)...Hát ez van...:-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy iszonyúan bejön amit eddig láttam belőle. A többi BF engem mérhetetlenül hidegen hagy, de ez nagyon vonzó. Ha nem is Day1, de valami emberibb Origines akcióban erős késztetést érzek, hogy kipróbáljam.
Fck logic 2:
Német. Fekete. Katona. Rofl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.06. 23:17:47
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.08.06. 23:10:39
USA - mehet a black soldier CE.
EU - mehet egy orosz vagy francia, azt hiszem tőlük vesztek oda talán a legtöbben.
Miért? Mert aki egy ilyen témához nyúl, az kapja össze magát és mérhetetlen tisztelettel adózzon a téma előtt. Már pedig ez így, ebben a formában sérti a nemzeti önérzetem és akkor is sértené, ha egy hófehér amcsi katona lenne a dobozon.
Szerk.: ~1500 Harlem Hellfighter hagyta ott a fogát. Ezerötszáz. Más nemzetek "picit" komolyabban "adóztak", de azért szobrot nekik a CE-be. Vicc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.06. 23:04:05
Bla-bla: Pénz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.06. 22:56:38
Kiegészítésként.
//Kicsit sokkol, hogy mindig mindent meg kell magyarázni mindkét topikban, hogy ne legyenek súrlódások...
Történelemórára: Ha nem haragszol ebbe most nem mennék bele (3 óra alvás után)...Maradjunk annyiban, hogy igazad van!
(ami sajnos amolyan STEAM-esen csak a főoldalon ez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.06. 20:32:11
(pölö: Austro-Hungarian Assault Units)
Az ár meg no komment. Így is borsos lesz, mert a dlc-kel azért komoly kontent szokott jönni a bf-ekhez. Mondjuk azon még mindig nem nagyon tudtam napirendre térni, hogy egyedül a scout kasztnak lesz bolt action puskája. Egy elvileg I. vh-s játékban. Hátizé. <#zavart2>#zavart2>
Egyrészt sokkal egyedibb mint berakni egy noname fehérbőrű angol vagy amcsi katonát (német mondjuk egy fokkal még ennél is érdekesebb lenne, de azt meg nem merik megjátszani semmilyen formában).
Mellesleg még politikailag korrekt is, tehát 2 in 1....Botorság nem beletenni a gyűjtőibe. Szerintem speciel jó választás.