Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Én teljesen jó "kapcsolatot ápolok" Grebberrel, van egy stílusa (a neten) ami zavarhatja az embereket, de kinek nincs...
Továbbá meglepően segítőkész, akár hiszitek, akár nem ! <#nyes>
Bár mindenkivel igyekszem barátságos lenni, nem keresem a vitázásra okot adó témákat, félreérthető dolgokat.

"Ejnye, kibeszélek itt egy embert, nem szép dolog..."

Nah, de Imyke elp1csáz itt a sok offért, szóval inkább megkérdezem a Tisztelt Tábort, hogy ugye a Deus Ex dobozos változata Steam DRM-et kap-e? (CD Galaxis nem írja, csak a netkapcsolatot)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
LawBreakers Alpha Key Giveaway még rengeteg van akit érdekel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.02. 12:47:01

Next PC upgrade: 2022

RatBaG
1-2 évig játszottam én is RO2-t, de commander alig voltam, ahhoz tényleg nem árt a jó kommunikáció.
viszont a squad leader sem sokkal bonyolultabb a sima katonánál, ügyelni kell, hogy ne ölesd meg magad minden sarkon, hogy tudjanak rád spawnolni, dobálod a füstgránátot, meg ha nagyon hasznos akarsz lenni, akkor célpontot jelölsz az artillerynek... azt' ennyi.

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Van más is aki groupot művel, de ő könnyen és gyorsan elérhető és rohadt gyorsan küldi mindig... gyorsabban, mint sok kulcsos oldal ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
A flame-elésben elsikkadt, pedig ez a téma rohadtul érdekel (jobban mint az akciós Tom Clancy).

Van hasonló játék amivel szoktam játszani (Red Orchestra 2), de egyszerűen hiányérzetem van, és azért, mert a játék készítői soha nem fektetnek figyelmet arra, hogy felhívják a figyelmet a kommunikáció fontosságára. Hiába támogatja a játék, ha a kiaknázásához be kell lépnem valami klánba, és rá kell szánnom 10 hetet az életemből hogy beletanuljak a mikrofon használatának rejtelmeibe. Mint írtam korábban a Rocket League pl. egyértelműsít, van pár alap beszólás hogy Én védekezni fogok, vagy Lődd el! és ez az egyértelműsítés remekül működik. Ilyenből kéne még még több. Mert a Red Orchestra is csak odaírja hogy te vagy a leader, de hogy mit kéne csinálnom arról fogalmam sincs, ezért is mindig egyszerű közkatona szoktam lenni. 😞
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.02. 09:46:05

zorrobomber
Múltkor levezette Tinman hogy mennyi pénzt spórol veled. Speciel ezt a dolgot a te oldaladról nem is támadom, sőt tisztelem hogy csinálod.

Tinman
Igen, abs. úgy értettem a képet, hogy magamnak mutogatok csak, mert téged nem érdekel. Bárkinek is szólt, te is tudod, hogy nem ide való, ahogy a másik bántása sem.

Nem csak IG-t linkel, de ezt te is idézted. Vagy híreket szállít, vagy igazi olcsóságokat és nem mondtam, hogy te soha, de az tény, hogy minden alkalmat megragadsz, hogy belerúgj. Holt felesleges. Tudom, hogy ki akarod utálni, csak mások meg esetleg megvannak vele. Én sem vagyok se a barátja, se a haverja, csak u.o. fórumozó, mint itt bárki más és mivel nem piszkál itt senkit és többnyire játékokról beszél meg akciókról, így abs. vevő vagyok a mondókájára... bármily meglepő a tiédre is, és ami még meglepőbb, hogy egyenlő arányban.

Na de részemről tényleg eof, nincs már ebben a témában több egy deka se.

Este én is játszottam és még mindig nem hevertem ki. Soha ilyen érzésem még nem volt boss harc után. Se öröm, se elégedettség, csak egy rohadt nagy üresség és egy olyan kiégés, hogy ott léptem ki, ahol abbahagytam.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.02. 09:30:21

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
"kabbefaxomgifeket" linkelgető Zorrobomber

Ha megnézted volna jobban a képet, akkor leesett volna, hogy célzás akart lenni. Bár én vagyok fasznak beállítva, mégis leálltam a flémeléssel, meg a célozgatásokkal, te pedig jobbnak láttad folytatni grebber bevédését. Vagyis azt a bizonyos középső ujjat nem én tartom, hanem te magadnak.

"olyat is, ami neki pl. nem is tetszik, de úgy gondolja mást érdekelhet"
zorrobomber #275596
zorrobomber #275550

Ezek a dolgok úgy tűnik részemről is megvannak, szóval akkor az a 378-szoros különbség köztem és grebber között csak az indigálázás, tehát a pénz lesz, nem?

Én inkább játszottam, és találtam egy kurvajó filléres pléjert az ultimate RPG-ben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.02. 09:19:12

3Error
Miről maradtam le. Szerencsére. <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Outlast 2 Delayed From Late 2016 To Early 2017 :/

Tinman
Elmentem kinyírtam a Darklurkert. Pure melee. Kard. Pajzs. Semmi pyro, semmi sorci és term. kettéváltak, ahogy kell.

Kiégtem. Amit most érzek, az olyan, mintha összevertek volna, leköptek volna, és bedobtak volna egy konténerbe. Rohadt érzés. Tegnap 15x mentem neki, ma min 35x. Legalább 5 alkalommal jártam olyan közel a halálukhoz, hogy kb. 2 csapás kellett volna.

Ennél nehezebb harc ilyen melee only felállásban én tudom, hogy létezik-e a Souls-ok történetében. Mindfuck. Totálisan.

Peace sajnos az nincs, mert ahhoz háború kéne, meg harag, az egy deka nem volt részemről irányodban, még akkor se, ha magadra vetted.

Atisz

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Részemről jegelhetjük a dolgot...Talán túl is beszéltük. Peace? :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nem bírom az önismétlést..Lehet jellemhiba, de ez van.

Steames témára, hogy némileg onra is kanyarodjunk azt azért jó lenne jobban megszűrni. Minimális játékidőhöz kötném és emellé minimális leütésszámhoz is. Jelenlegi formájában egy röhej az egész. Mert mi történik megjelenéskor? Elárasztják az 1 mondatos, 2 szavas 2 órás vagy annyi játékidővel sem megalkotott vélemények a steamet....Gyakorlatilag Metacritic szindróma. Valószínűleg úgy kéne kezdeni, hogy már kicsússzon a véleményező a refund időből is (erre már rá lehet mondani hogy némlileg cenzúra). Mert akármilyen rossz is egy játék 2 óra az semmire nem elég nemhogy véleményezésre, de még ajánlásra is bajosan...Szerintem.

Sokan egyébként az ezekből összeálló százalékot nézik és bizony még a rutinos versenyzőknek is zavaró ha egy játéknál 50%-os összértékelést lát holott a sok véristván lehet az elején lehúzta a vérbe és amúgy pár javítás után már lehetne simán akár 80% is az adott produktum csak ugye sokan felül se vizsgálják.

A kezdeményezés nagyon is jó és nekem is tetszik, de jelenlegi formájában fals infót nyújt. Gametime idő javaslatod határozottan tetszik, valami hasonló kéne kicsit megfűreszve valami egyébbel, amire most még csak példát se tudok hozni hirtelen.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.01. 20:42:49

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Kedves "Kettőtől ötig kívánságműsor"!
A következő zeneszámot szeretném küldeni mindenkinek az SG.hu "Eredeti játékaink klub"-jában!

Köszönettel,

Pirotoorrú Mari Néni
Karagószürcsögőfalvárú.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ez így a félreértések vígjátéka lassan, te meg minden inget magadra veszel. Ez így nem jó :-(

Tinman
"ó akkor mostantól játsszuk azt, hogy minden játékhoz ami nem érdekel beírom, hogy tudjatok róla...Minden alkalommal ahogy meglátom leírva kommentálom, hogy egy szar a szólásszabadság jegyében."

Akkor most ki sarkít? Grebber sem ezt műveli, meg itt senki sem, sőt az ellenkezőjét sem. Nincs itt senki olyan, aki ezt durván túltolná. Az, hogy a héten 3 alkalommal beírja valaki, hogy neki nagyon kell a Mordor, az Adrift, vagy éppen a No Man's Sky az kit zavar? Senkit. Akkor az ellentettje pont u.e. a felállás.

"Én a kollégákat, családtagokat is leállítom, ha önismétlik önmagukat"

Mások vagyunk. Megtisztelem a másikat azzal, hogy hagyom érvényesülni. Ha ettől jobban érzi magát, hogy elmondja, hogy a fia milyen okos, tegye. Ha IRL ez az etikett működik, mert sokaknál működik (az egymás iránti tiszteletből), akkor itt miért nem megy?

"Jah hát foshatjuk ide a hsz-t százszámra, ha ez az igényed....:-D Csinálunk még pár Flamet lesz mit olvasni. :-D"

Ha itt éppen nincsen semmi napokig, akkor olvasok más fórumokat, más topikokat. Tessék termelni, persze játék témáról.

Az egyensúlyos gondolatod persze viccnek szántad, pedig rohadtul jó lenne! Látni mondjuk egy konkrét játék topikját, függőlegesen ketté osztva! Egyik hasábon fehér alapon fekete betűkkel csak a pozitív vélemények. Másik oldalon pedig csak a negatív vélemények. Kvázi a Steam ezt megcsinálta! És tudod mit? QRVÁRA TETSZIK! Imádom! Ennél már csak azt imádnám jobban, ha a Steam úgy rangsorolná ezeket a véleményeket, hogy ne az kerüljön előre, amit a többiek hasznosnak hisznek vagy viccesnek, hanem az, amelyik véleményt alkotó az adott címben a legtöbb gametime-al és achival bír az adott játékban! Miért említem az achi kérdést? Mert ha már valaki kimaxol valamit, az bizony képben van erősen (és most pls. zárjuk ki a csaló szarházikat, akik ezzel is trükköznek). Hevön lenne... nekem feltétlenül.

<#banplz>

Az, hogy ő bármit kihagy az nem vélemény.

Ki kapargat itt bármilyen személyt??? Annyi volt részemről a kérés, hogy ne ismételgesse önmagát. Hol írtam én bármikor bármilyen személyt? Semmi személyes nem volt benne. Nem írtam háttérről, szokásairól, magánéletéről...Semmiről nem írtam.. Te milyen hsz-eket olvasol Tin? Csupán 1 árva nyamvadt dologról volt szó...Az önismétlésről. De dögöljek meg beírom ezentúl minden játékhoz, hogy mi érdekel és mi nem és be fogom írni mindhez, hogy nekem mennyit ér...Mindhez....Hát ha ez tök természetes dolog és mindenki elvárja akkor basszus én se lógjak kis a sorból már....

"Ez meg ne haragudj, de egy nettó baromság."
Semmi gond, hiszen nem az ;-):

Ha zavar valami akkor antiszociális vagyok....Világos!

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.01. 20:30:06

grebber
Ne találj ki dolgokat ezt még nem meséltem. Megint csak a felesleges kommenteket generálod.Mivel melohelyen alig pár napja jött el ,amikor egy munkatárs kérdezte, hogy észrevettem-e ,hogy ő mindig a .....<#banplz>

".Az önismétlésről. De dögöljek meg beírom ezentúl minden játékhoz, hogy mi érdelek és mi nem és be fogom írni mindhez, hogy nekem mennyit ér...Mindhez..." Na végre legalább megtudjuk mindnél mi érdekel és mi nem.. Ez így kell végre belátod.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 20:30:39

Egy ezt már mesélted mondatba ő se fog belehalni...Ha még némi esze is van akkor abba is hagyja.

Tinman
"Ha nem ismerek valamit nem tudom ajánlani vagy nem ajánlani"

Képet, videót, még talán rivjút is látott/olvasott. Nem ajánlotta, vagy nem ajánlotta, hanem a személyes véleményét írta le, hogy neki no thx!

Valamennyire pedig csak képben van, hiszen el tudta dönteni, hogy neki ez nem kell! A multis emlegetésre, én is csak csatlakozni tudok hozzá: nekem sem kell. Ez is term. egy leszarandó vélemény, de ha ennyire nem lehet véleményt formálni, akkor ez most végül is se nem klub, se nem fórum, hanem mi a franc? Akkor kell egy kibővített topik szabály, hogy mi számít véleménynek, mitől számít valami hiteles állásfoglalásnak, hány órát kell játszani az adott játékkal ahhoz, hogy leírhasd a véleményed ésatöbbi... Ez így jó lesz?

"Lehet én vagyok rosszul bekötve, de én szívesebben veszek olyan véleményt, érvelést ami meg van alapozva tapasztalattal"

Ez így van. Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy neki nem lehet vélemény, nem ismételheti önmagát, más igen, főleg, ha az pozitív tartalmú.

Apropó, ugye megvettétek már a King of Dragon Pass játékot? Ugye meg?!!! Remélem MEG!
Ugye megvettétek már a Dark Souls 1-et? Ugye meg! Remélem meg, de ha azt nem is, akkor a Demon's Souls-ot feltétlenül remélem, hogy meg!

"Ez nagyon távol áll a rugdosástól!"

Kérlek, olvass vissza honnan indult.

"Most én is sértődjek be, hogy bántotok mert "állítólag" Grebbert "rúgdosom".

Csak azután tegyél ilyet, hogy idézed, holt személyeskedett itt veled bárki is.

"Ahogy ő írhat szerinted bármit én ugyanúgy írhatok ezen érvelés mentén bármit....Ergó a szólásszabadságba beletartozik, hogy én leírom én unalmasnak tartom az ő két témáját."

Na itt tévedsz. Neki van egy véleménye egy JÁTÉKRÓL. Leírja. Neked nem tetszik a véleménye, kezd ki, kérdezz tőle, boncolgasd... már ha érdekel. Ha nem érdekel, miért nem tetszik neki egy játék, ugord át a hsz-t. De semmiképpen se a személyt kezd el a vélemény mögött kaparni, mert ez a legalja tróger szint. Attól, hogy tudsz róla ezt vagy azt, még semmi jogalapja senkinek nincs arra, hogy azt idehozza egy JÁTÉKOS topikba. Ezt hívják személyeskedésnek, ezt ha képesek lesztek végre félretenni, ez egy boldogabb világ lesz.

"Ez meg ne haragudj, de egy nettó baromság."

Semmi gond, hiszen nem az ;-)

Jó akkor mostantól játsszuk azt, hogy minden játékhoz ami nem érdekel beírom, hogy tudjatok róla...Minden alkalommal ahogy meglátom leírva kommentálom, hogy egy szar a szólásszabadság jegyében.

Na itt azért álljunk meg egy polgári szóra....Leírtam a gondom Grebber szokásos témáival kapcsolatban..Kínosan ügyeltem rá, hogy személyeskedés, sértegetés bármi ilyesmi ne legyen benne (hidd el, hogy baromi finom voltam és kíméletes)!

Én a kollégákat, családtagokat is leállítom, ha önismétlik önmagukat..Felnőtt emberek vagyunk ,értünk a szóból nem kell papagájt játszani szerintem. Valószínű én vagyok a hülye, de szerintem fórumon sem kell.

Jah hát foshatjuk ide a hsz-t százszámra, ha ez az igényed....:-D Csinálunk még pár Flamet lesz mit olvasni. :-D

Egyébként a vélemény kétirányú dolog...Én leírtam, hogy nekem mi nem tetszik, te meg most leírtad, hogy mi nem tetszik abban ami nekem nem tetszik....DE ezt mondjuk úgy is meg lehetne oldani, hogy én visszaveszek abból ami neked nem tetszik, te meg abból ami nekem nem tetszik...Szerintem egy probléma megoldásának ez lenne a legjobb módja. Ezzel szemben most, mivel én voltam az aki kifejtem mi a gond beállítasz valami főrossznak. Lassan lehetnék a topik megrontója, a szólásszabadság mételye, a demokrácia ellensége. :-D

Jó, akkor ezentúl minden egyetértő hsz-hez hozzászúrok majd egy másikkal nem egyetértő hsz-t hogy helyreálljon a topik egyensúly. Ha kell az olvasnivaló megoldjuk Tin... :-D

grebber
Igen-igen. Sok embernek nem tetszik itt a másik még sincs nagy dobra verve (max én).
Melóba is van olyan nő akire már más is panaszkodik, hogy teljesen mindegy mi a téma kn 0.5 perc és állandóan a 2 gyerekéről kezd el beszélni.
Nos már mindenki nagyon unja, mégse monjduk meg neki ,hogy kussoljál el senkit nem érdekel a két gyereked unalmas vagy mást nem tudsz?
Biztos abbahagyná ha szóvá tenni neki bárki ,de gondolj bele milyen kurvajól esne neki....<#rinya>

Bármennyire is fáj bent kell tartani és nincs ilyen.

grebber
"Mindegyik a huszadrangú, nevenincs, pixelvadász szarokat árulgatja" Ez engem kicsit sem érdekel. Éves szinten az indiegalából ami engem érdekel az a 8-10 game az nekem megfelel (mivel ingyen van nincs okom a panaszra.Sajnos az arány ami szörnyű ,mert kb 1000gameből 10 az nagyon kevés) A többi meg tudom mire jó ,mivel elég régóta group buyozok....
Az embereknek azért kellenek ezek a filléres szarok,mert:

- KÁRTYÁS. Ezek azok a játékok amiket a többség csak programmal farmol a kártyák miatt. (Év vicce amikor egy vásárló leba** ,mert mi az hogy én nem farmolok..<#falbav>)
- Olcsón 10-12 game hamar el lehet velük érni x ezer game-et a fiokon és lehet mutogatni mekkora rajok
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 20:10:50

Tinman
"és hosszú évek óta olvassuk ugyanazokat a dolgokat.....És már gyakorlatilag lassan rá se kell nézni a kommentre, mert tudjuk, hogy mit fog írni...Tetszik már érteni??"

Klub. A klubtagon ritkán változnak! Ratgab nem fog horror játékokkal játszani, Tinman nem fog autószimekkel játszani, Grebber nem fog TBS-el nyomulni, de ettől még mindegyikük beírhatja, hogy, "nekem ingyen se kéne a Silent Hill 5", "nekem 1 dollárt ér meg a Forza 7", "nekem semmit nem ér a Civilization VI".

Végül is igazad van. Sokkal jobb, hogy mindenki inkább csendben van, születik 2 naponta 10 hsz, a lényeg, hogy nehogy valakivel ne értsünk egyet. Törvényszerű az egyet nem értés, ezért fórum. Ha mindenki, mindenkivel egyetért onnantól csak a nagy bólogatás fog menni, na az rémesen unalmas lenne.

"Nem mondta meg senki, hogy mit írjon és mit ne írjon"

Dehogynem. Olvass vissza. Nem lehet véleménye, nem ismételheti önmagát és amúgy is egy vicc ember, nincs létjogosultsága a kommentjének és a többi. Innen indult az egész. Ez volt az eleje. Ez pedig nekem qrvára nem tetszik, mert egyik körte, a másik meg alma! Ha az almát meghallgatjuk, a körtét is meg kell hallgatni, még akkor is, ha éppen mert ma 1 db. hsz-ben önismétlő lenni.
Az nem önismétlés, ha valakit állandóan baxogatnak????

Nem azért jövök ide olvasgatni, hogy már megint a személyeskedő senkiházik böfögéseit olvasgassam. Mit keresnek az olyanok itt, akik ezen a szinten vannak még mindig? Hm? Ez nem zavar? Ja nem... téged az zavar, ha beírom azt, hogy szerintem a "Soda Drinker pro egy nagy rakás szeméthalom". Ez így szerinted rendben van?

Persze, hogy tudsz róla sok mindent, hiszen vele fórumozol hosszú évek óta! Gondolom a kollégákat se baxuk ki azért az ablakon, mert hetente elmondogatja, hogy mennyire utálja a BKV-t, ahogy az ember a barátaitól is gyakran hall ismétlődő panaszokat, vagy éppen dicséreteket. Pl.: "De rohadtul utálom a Ferit, mert büdös, mert nem mos fogat. De szeretem ezt a csajt, mindig kedves, ápolt és szebb napom lesz a mosolyától."
Emberi dolgok. Welcome!

"Vagy te azt szereted, hogy soha senki nem mondja meg neked a véleményét, mert tiszteletben tartják a szólásszabadságot"

Pont erről tépem a pofám, hogy mondja el mindenki a véleményét, mindig mindenkor A JÁTÉKOKRÓL, mert azért vagyunk itt! De ne egymásról! Az a k. élet. f. nem érdekli! Ki. Van. A. Tököm. A. Személyeskedő. Idiótákkal. Elég. Unom. Utálom. Gyűlölöm.

Nagyon is sokan vannak itt olyanok -köztük én is!-, akik ismétlik önmagukat... az a helyzet, hogy még néha te is. ÉS? Tedd. Elolvasom, érdekel. Akit meg nem az meg továbblép.

Ha nem ismerek valamit nem tudom ajánlani vagy nem ajánlani... Mert nincs vele tapasztalatom, ergó a véleményem pillanatnyi érzelmi beállítottságtól függ (ránézés, szimpátia alapján foglalok állást). Horror játék ajánlót tőlem szerintem soha nem fogsz olvasni, mert egy pillanatig se mozgatnak az ilyen játékok. Lehet én vagyok rosszul bekötve, de én szívesebben veszek olyan véleményt, érvelést ami meg van alapozva tapasztalattal (IRL példa: Nem fogadok el életvezetési tanácsot olyantól, akire nem tudok felnézni magánéleti, szakmai, vagy karrierrel kapcsolatos szempontból...Egyszerűen az adjon tanácsot aki valamit elért...NA de ez nagyon más téma hagyjuk is).

Nem tartom megalapozottnak észt osztani olyan témában, amihez nem értek vagy nem vagyok benne járatos, mert egyszerűen nincs megalapozva...Ilyen apró észrevételek lehetnek, de talán nem is annyira tartozik az aktuális témához.

"másokat rugdosson bárki is" Ez nagyon távol áll a rugdosástól! Most én is sértődjek be, hogy bántotok mert "állítólag" Grebbert "rúgdosom". Ahogy ő írhat szerinted bármit én ugyanúgy írhatok ezen érvelés mentén bármit....Ergó a szólásszabadságba beletartozik, hogy én leírom én unalmasnak tartom az ő két témáját. Ezek szerint akkor én vagyok a szólásszabadság mételye (folytassuk tovább vagy kiegyezünk döntetlenben?)

Kicsit úgy érzem azért most sarkítasz sok tekintetben, de nem sok értelme van ezt így folytatni, mert dűlőre ebben a témában szinte biztos, hogy nem fogunk jutni.

Ahhoz viszont ragaszkodom, hogy ha nincs tapasztalatom adott stílusban úgy a vélemény nem sokat ér.

Itt azért elsősorban gyakorisági gond van utalnék itt elsősorban az instabuy-os érvelésedre...Sűrűn ilyet azért nem találsz a topikban...Ellenben csak 5 euróért vásárolokból heti 1-et biztosan lelsz, sőt lehet többet is.

"Változatlanul fenntartom: Nem beleszólt, hanem leírta a véleményt, hogy NEKI személy szerint nem tetszik, nem kell, nem szereti, nem akarja. Akit ez zavar, az kezeltesse magát, mert antiszociálisabb Grebbernél... kb. ezerszer!" Ez meg ne haragudj, de egy nettó baromság.

Tinman
Azt, hogy Ratgab a "klubból" nem ajánlja. Ismerem az ízlésed és ha egyszer majd egy horror játékra azt fogod mondani, hogy "ez igen!", akkor azt azonnal látni akarom. Számít a véleményed, ahogy itt mindenkié!

"Vagy kezdjek el észt osztani platformer témában mikor jó ha 2 megfordul a kezeim között?"

Miért is ne? Párom pl. 2 mp alatt szűrte le DaS-ban, hogy túl vagyok terhelve, mert azt mondta korábban, mintha gyorsabb lett volna a mozgásom. Full laikus, mégis belőtt egy jogos véleményt! Ha a 11 éves kishúga az életem 3. platformjátéknál azt mondja, hogy "csúszik" az irányítás, akkor annak oka van, megnézem és tényleg elcseszték, tele vele a net és emiatt szar az a játék. A vélemények fontosak. Legyenek akár jók, akár rosszak. Azzal nyilván én sem nagyon tudok mit kezdeni, hogy "szar", de ha méltóztat az ember FÓRUMOZNI és rákérdezni, hogy te figyi, szerinted mi benne a szar és erre kap egy pár mondatos választ, akkor az úgy rendben van. Erre való a fórum. Nézőpontot cserélni és NEM ARRA, hogy másokat rugdosson bárki is!

"Írjon véleményt arról amit játszik, mert még meg is köszönöm, de ha egy stlíus nem érdekli és ezt leírja annak az ég adta világon semmi értelme."

Annak pontosan annyi értelme van, mint amikor bárki benyög annyit, hogy "húúú ez nekem nagyon tetszik, instabuy". Már megbocsáss, de akkor így ki ne szarja le, hogy neked mi az instabuy, ha azt viszont utálni kellene, aki szerint meg nem az? Ez így egy vicc, sőt ez már annál is rosszabb, ez valami elborul, egyoldalú agyrém!

"Visszatérve a Siege-re én aki játszottam (játszom) leírtam a véleményem, míg ő leírta, hogy ingyen se kell mert nem játszik multit! Melyiktől lettél okosabb Siege témában?"

Egyiktől sem. Azt viszont tudom, hogy főleg multira van kihegyezve, akkor az pont olyan, amit nekem 42km-ről el kell kerülnöm.

"Változatlanul fenntartom: Amihez nem értek abba nem szólok bele, mert az nem több holmi okoskodásnál."

Változatlanul fenntartom: Nem beleszólt, hanem leírta a véleményt, hogy NEKI személy szerint nem tetszik, nem kell, nem szereti, nem akarja. Akit ez zavar, az kezeltesse magát, mert antiszociálisabb Grebbernél... kb. ezerszer!

Rapid81
2 éve HumbleBundle-ön kívül sehonnan nem vettem bundlit (onnan is talán 3-at), mert az összes akkora fostalicska, hogy az már említésre sem méltó... Mindegyik a huszadrangú, nevenincs, pixelvadász szarokat árulgatja.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
"Ne mondd már nekem, hogy csak ebből áll a két típusú témából áll a napi fórumozásod (olcsó vásárlás és nem érdekel stílusú játék), mert még a végén naív leszek és elhiszem."
A te dolgod, hogy mit hiszel meg mit nem.
Ami szar azt még szép hogy leírom hogy számomra nem ér semmit mit titkoljam. Mivel itthon senkit nem érdekel kénytelen vagyok itt leírni a neten. Ami meg érdekel = olcsón fogom beszerezni . És el is jutottunk az ominózus 2 típushoz amiből a fórumozásom áll.
És ha jön egy új game ami tetszik/nem tetszik még szép, hogy leírom kell-e majd vagy sem szar-e vagy sem ,mivel ahhoz ezt még nem írtam le..

Van kezed neked is, írd le ha valami nem tetszik és lehet az illető változtat rajta.

Csak tudod az a probléma, hogy ez nem csak engem zavar, hanem ahogy láttad másokat is (bármennyire is véd most Tinman, meg jön itt a szólásszabadság szöveggel).

Ne mondd már nekem, hogy csak ebből áll a két típusú témából áll a napi fórumozásod (olcsó vásárlás és nem érdekel stílusú játék), mert még a végén naív leszek és elhiszem.

Ismétlem: Semmi gondom veled, azt írsz amit akarsz, csak ez a két téma már marha unalmas, mert kb milliószor leírtad (pedig már az első pár 1000 után is berögződött). Ergó ugyanazokat a köröket futjuk újra és újra és újra és újra ebben a két témában...Kopik a billentyűzet, fogy az agysejt, a vérnyomás meg megy felfelé a semmiért....:-)

Nem akarlak letiltani a világért sem...Nem lehet ezt értelmes emberek módjára megbeszélni?

"Olyanok írogatnak ide, akik hosszú évek óta napi szinten jelen vannak" És hosszú évek óta olvassuk ugyanazokat a dolgokat.....És már gyakorlatilag lassan rá se kell nézni a kommentre, mert tudjuk, hogy mit fog írni...Tetszik már érteni??

Ne haragudj, de most te miről beszélsz???? Nem mondta meg senki, hogy mit írjon és mit ne írjon...Annyi volt a kérés, hogy hagyja már abba az önismétlést...Már kívülről fújjuk, hogy 1000 Ft fölött nem vásárol (szomszéd marinéni is tudja lassan), csak bundlit vesz, sőt még azt is tudjuk lassan mivel nem játszik....Biztassuk csak arra, hogy n+1x is leírja (baromi érdekes ez már így 1000-edjére)....

Vagy te azt szereted, hogy soha senki nem mondja meg neked a véleményét, mert tiszteletben tartják a szólásszabadságot? Na ne hülyéskedj már Tinman. Miben korlátozzuk (egyébként se lehet...tökmindegy mit ír az ember)???? Mondd már meg úgy őszintén? Te eddig milyen hsz váltást olvastál??? Kérés volt, de mintha a falnak beszélnék (nem is várom, hogy bámilyen hatása legyen).

Úgylátszik te szereted olvasni 1000x ugyanazt, hát én bizony nem. És ez így ebben a formában hozzászólásszám generálásnál nem is több.

grebber
De most ez ugyanolyan,hogy valaki meg az ezer éves lerágott csont játékoknak a videoit rakja ide vagy mást ír másról. Engem pl nagyon idegesít, mert engem nem érdekel. Most én is boszorkányüldözzem hogy hagyja már abba amit úgyse fog soha?
Okosak ügyesek vagytok csináljatok rám plugint és nem fogjátok látni a kommenteket ha én is kibírom már érdektelen hülyeségeit ennyit én is kérhetek.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 19:34:44

Totti5
<#eljen><#eljen><#worship>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Most ha én elkezdem írni, hogy fos az összes horror, mert én nem szeretem vagy hogy hülyeség a repülőgépszimulátorok zöme mert én nem játszom ilyennel, abból mit szűrsz le? Szerintem leginkább semmit... Vagy kezdjek el észt osztani platformer témában mikor jó ha 2 megfordul a kezeim között?

Írjon véleményt arról amit játszik, mert még meg is köszönöm, de ha egy stlíus nem érdekli és ezt leírja annak az ég adta világon semmi értelme. Visszatérve a Siege-re én aki játszottam (játszom) leírtam a véleményem, míg ő leírta, hogy ingyen se kell mert nem játszik multit! Melyiktől lettél okosabb Siege témában?

Változatlanul fenntartom: Amihez nem értek abba nem szólok bele, mert az nem több holmi okoskodásnál.

IMYke2.0.0.0
grebber + zorro a bombázó szinte 1 kategória.
grebbernek ment, Okkal, mert értetlenkedett.

Bombázorrónak meg feleslegesen tépem a szám. Hozzá már sokszor erősítés kellene.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A STEAM nem ok nélkül volt majdnem teljesen elérhetetlen köbö 1 óráig...
Érdemes megnézni a keresési kategóriákat.

Tinman
Némileg mellé ment, gondolom ide akartad: #275698

Tinman
Ez egy tökéletes vélemény.

Nekem meg az a véleményem, hogy nyugodtan írja be, hogy mi tetszik neki és mi nem, (hiszen eredeti játékokról ír!) mert van annyira egyéniség ő is, mint bárki más itt, így bármily meglepő érdekel a véleménye, de pontosan annyira, mint a tiéd, vagy "kabbefaxomgifeket" linkelgető Zorrobomber nevű fórumozóé.

Miért? Azért mert Grebber pl. jól tudjuk, hogy eléggé kedveli ha valami jól néz ki. Ő ilyen. Elfogadva. Azt is tudjuk, hogy nem fogok HC RPG-vel kockulni, mert nem szereti. Nem fog TBS játékkal játszani, mert nem szereti, sőt jelen esetben taktikai lövöldével sem. Azzal, hogy ő beírja, hogy neki xy játék nem tetszik, máris tudom, hogy engem lehet, hogy érdekel, de azért csak óvatosan a ránézéssel, mert lehet, hogy indifos.

Akár hiszitek, akár nem én leszarom a gaming médiát már jó régóta. A Guru/Gamer/Lily/Mocsy/Brazil nevek eltűnése óta sokkal inkább hallgatok mezei fórumozók (de évtizedek óta aktív gamerek!) véleményére, mint ilyen-olyan okból irkáló gyakran tehetségtelen firkászokéra! Ezért részemről igen is számít egy olyan vélemény Zorrobombertől, hogy "okádék lövölde", számít egy olyan vélemény Grebbertől, hogy "állat jól néz ki", számít Imitől egy olyan, hogy "beletoltam 400 órát", számít Zótól egy olyan, hogy "van benne mélység", Tottitól egy olyan, hogy "minden másodperce zseniális volt", Tomsolotól meg egy olyan "toljad már végre, mert hülye vagy, ha kihagyod"... hosszú a sor, folytathatnám sokáig.

Ezekből én összerakok magamban egy "közösségi" véleményt és nagyon gyakran ennek alapján vásárolok. Eof.

grebber
De mivel én minden játékról úgy vélekedek ami téged zavar mást nem tudok írni.... = Ne fórumozzak ami kizárt akkor halott vagyok nincs élet 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 19:08:03

<#eljen>

grebber #275715 jaj
Tinman
De érted... a topik neve "klub". Olyanok írogatnak ide, akik hosszú évek óta napi szinten jelen vannak. Egy klubban nem megengedett valamire rámondania az egyik klubtagnak, hogy nem érdekli xy cím, mert ööö... mert... hát... mert nem. Fogadd el. Ez egy ilyen "klub". Véletlenül sem baráti, inkább olyan baxogatós. Jó indikátora, hogy lazán elsők vagyunk, ha megy a flame valaki ellen, hetekig meg 10-be se...
Ha benne lennék az SG EJ "klubban" most lépnék is ki ezerrel, mert ilyen klubhoz nem szeretnék tartozni, akik egyének szólásszabadságát korlátozni akarják, sőt meg akarják neki mondani, hogy xy játék neki kellene, hogy tetsszen. Nem véletlenül léptem ki korábban is.

Ez még viccnek is erős, de ez megy.

Ez egy fórum. Amíg kulturált, fórumtársát nem bántó vélemények születnek addig igen is mindenkinek joga van hozzászólni, még akkor is, ha az valakinek vagy valakiknek nem tetszik. Aki ezt nem tartja be, azt elvileg a moderátoroknak kellene jobb belátásra bírniuk, csak az valamiért nem sikerül, de még olyan szinten sem, hogy az előbbi pár sort ne egy mezei fórumozó írja már be, hanem egy mod.

Tinman
Ez pedig nem is kis munka, remélem legközelebb Zorro szervezi.

Tinman
Nem csak IG akciót tol, hanem olyat is, ami neki pl. nem is tetszik, de úgy gondolja mást érdekelhet + nincs benne az EJ SG groupba sem, ahogy én sem. Ez csúnyán mellément.

Olvass és értelmezz....Nem ez a kérés kedves Grebber....Bármilyen hihetetlen semmi bajom veled. Csak ne ismételgesd állandóan ugyanazt (lentebb kifejtve nem írom le újra ha nem haragszol).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.01. 18:47:13

Tinman
Mindig a legalját hozod, mégsem szól neked senki rajtam kívül... ez mondjuk nem kicsit kemény ;-)

Amit hoztál az utóbbi pár évben, az nagyrészt kimerült abban, hogy mást baxtattál, majdnem függetlenül attól, hogy mit írt. Mi lenne ha befejeznéd és átugranád azok hsz-eit, akik neked nem szimpatikusak?

Megmondom mi lenne: Egy kibaxott nagy CSODA!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.01. 18:48:35

A kritika rendben van, és az gyakran szerintem is kijár grebbernek, de te rendre túl ellenségesen ugrasz rá.
IMYke2.0.0.0
A kérés az, hogy mások figyelembevételével fórumozz! Főleg itt, ahol többször, normális hangnemben kérve is lett.
Legutóbb például épp ma, ratgab által (is).

grebber
Azt kéred tőlem ,hogy ne fórumozzak többet. A kérés megtagadva!