Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Igaz, de nem közvetlenül, hanem egy traderen keresztül.
Atisz
Ha abból van, akkor szerintem megéri kicsit rámenősebbnek lenni, mivel fizettél érte és a Humble Bundle azért elég legális hely(nek tűnik).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Egy fontos szó kimaradt: PS4.
lalakov
Köszönöm. Akkor még várok pár napot(hátha az enyém is eltűnik 😞(( ), hogy írjak annak akitől vettem. 😞 Pedig elméletileg Humble Bundle-ből van.
Atisz
Általában sajnos igen, néhány nap alatt kiküldik minden érintettnek az üzenetet, hogy a fejlesztő kérésére visszavonták az adott kódot (de Dishonored összevonást nem tudnak összehozni a fejlesztő kérésére, hát persze).

Velem is hasonló történt a Gone Home esetében, ahol is egyes kódokat a MacHeist osztogatott (kicsit fura is volt, hogy mind 0-val kezdődött) és aztán rá kb. 1 hónapra visszavonásra került az összes.
Persze mindenki másra mutogatott a steam (illetve a fantomok akik e név mögött húzódnak meg) lakonikus rövidséggel csak a fejlesztőre hivatkozott, aki a MacHeistra (ami ugye f*szság, mert ha én kiadok x számú kódot ajándékba, akkor nem fogok jelentkezni a fejlesztőnél, hogy "véletlenül több kódot adtam ki mint kellett volna légy szíves hívd már vissza őket"😉, de ugye reklamálni megint nem lehetett senkinél. Megint csak annyit lehet hozzáfűzni, hogy ezek az emberek egy komoly munkahelyen meghalnának/-tak volna. Nekünk felhasználóknak pedig óvatosan kell bánnunk a 0-val kezdődő kódokkal.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez irónia volt?

Atisz
Na igen, de én kedvelem a stílust: szeretem a horror játékokat (nevezzük inkább thrillernek, mint a filmek esetében), tetszik a váll feletti nézet (mint a Dead Space-ben) és bár idegenkedem a japán kultúrában megszokott Silent Hill féle "mindenki értelmezze úgy ahogy akarja" megközelítéstől, elfogadom, ha nem annyira elborult a dolog (a Silent Hill 3 pl. azért a kedvencem, mert közvetlen folytatása az egyébként elborult 1. résznek, ugyanakkor egy az egyben meri használni a 2. rész helyszíneit és minden a helyén van az animált fail jelentekkel együtt 😊)

A fentiek alapján az Evil Withinre nagyon is pozitívan tekintettem, de mind a totál zakkant, már-már nevetséges sztori, meg a túlságosan vérben tocsogós jelenetek elkedvtelenítettek. Persze jó a skill rendszer, de az egész játék tulajdonképpen a sötét hangulatról szól, ami nem érdem, hanem inkább mások szegénységi bizonyítványa arra nézve, hogy milyen kevés hasonló játék készül.

MerlinW
Pár órát játszottam vele ismerősnél, amíg az újdonság hatása él kellemes játék. Aztán 4-5 óra után átmegy farmolós, grindelős, átlagcoop lövöldébe. Nekem személy szerint valami nem feküdt, de nem jöttem rá mi az. Az irányítás/mozgás/kamerakezelés/dinamika. közül valami vagy egyszerre mind, de ez már személyes probléma szerintem.

[merlinw.org]

MerlinW
Adott egy adatbázis a kiadó által generált kulcsokkal. A kulcsok egy algoritmus segítségével vannak generálva. Megszerezve/visszafejtve/kitalálva az algoritmust generálhatsz magadnak kulcsot, ami nincs a kiadó adatbázisában, ergo invalid/illegális kulcsról van szó.

[merlinw.org]

Én pár napja kezdtem el és 8 órányi játékidővel a hátam mögött azt mondom, h bejön. Igaz mondjuk a Resik közül csak az 5-öt játszottam co-opban, a Silent Hillek közül meg mind kimaradt, szóval azt nem tudom, h azoktól mennyivel jobb vagy rosszabb, vagy mennyire hasonló hozzájuk. Ha időnként lopakodós, időnként öldökléses, nagyon beteg képi világú és hangulatú játékra vágysz, akk tetszeni fog.
IMYke2.0.0.0
Nem állítottam, hogy az itt írók véleménye ad absurdum kőbe vésett igazság, és objektív .
Azt állítom, hogy "jobban hiszek a mindennap itt látott és olvasott fórumtársaimnak" - de írhattam volna a:
- inkább
- akkor már
- ha lehet választani, akkor már
- a sok olvasott vélemény közül inkább
- egyes itteni ismerősök korábban már bevált véleményezése, írása alapján akkor már inkább jobban
hiszek a mindennap itt látott és olvasott fórumtársaimnak.

Átment?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Akkor meg már el is döntötted és nem kell ide semmiféle külső megerősítés 😊

Én tudom magamról, hogy nem tetszik, de aki kedveli a hasonlókat, annak bejöhet.

grebber
Lelki szemeim előtt látom már a "tudjuk ki" ajnározó hájpolását majd...<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Maak
Tudom hogy itt nem biztos hogy kapok valaszt,de a destiny-rol van valakinek kellemeS elmenye?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Scooter
Persze, ahogy mondod. Itt mindenki objektív és nem megvesztegethető. Mindenki az igazat mondja. Én azért inkább a pozitív teszteknek hiszek, mint a negatívoknak. Amúgy meg sokszor szeretem magam eldönteni, videók és képek alapján.
grebber
"Ha hamis kulcsokkal vásárolt játékokat visszavonnak" Az milyen a hamis kulcs? Én lopott bankkártyáról tudok másról nem.

lalakov
Ha hamis kulcsokkal vásárolt játékokat visszavonnak, az erről szóló értesítést mindenkinek egyszerre küldik ki vagy napokig is eltarthat? Vettem Pre Sequelt magamnak és barátomnak is, tőle már törölték. 😞
IMYke2.0.0.0
Tinmanhez hasonlóan én is jobban hiszek a mindennap itt látott és olvasott fórumtársaimnak, mint egy jöttmentseházi önjelölt újságírónak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
<#eljen> Akkor már megérte! Köszi a megerősítést.
MerlinW
Én sem vagyok híve a stílusnak, de az Evil Within akkor is k*jó játék. Akárki akármit mond😊

[merlinw.org]

Troger911
Nekem kifejezetten tetszett, szerintem toljad nyugodtan!
Scooter
Én se csalódtam még abban amit megvettem. Általában kis infók alapján is tudom, hogy mi érdekel. Ebben se fogok csalódni. Az meg pozitívum, hogy nehéz játék! Szeretem a kihívásokat. Az olyanokat amik nem könnyűk. Már egy élmény ha sikerül megoldanod.
Atisz
Ma a "let's play" videók korszakában sokkal mélyebb betekintést lehet kapni az egyes címekről, mint bármilyen kritika vagy ajánló kapcsán.
Nyilván nem mérhető az élményhez, amit akkor kapsz, ha játszol magával a játékkal, de én eddig sosem csalódtam az így kiválasztott termékekkel.

Ha neked egy játéknál az első szempont a brutalitás, akkor lehet, hogy érdemes egy próbát tenned vele.

Scooter
Azért videókból nehéz valamit megítélni úgy, hogy nem játszol vele. Én úgy érzem, hogy tetszeni fog. Már csak a brutalitása miatt is.
Teszteknek nem mindig hiszek, de ez alapján bizakodó vagyok: The Evil Within teszt.
Persze minden teszt egy ember véleményét tükrözi, de inkább azokban a tesztekben kételkedek, amik nagyon lehúzták.
Atisz
Én szerencsére elég sok youtube videót láttam ahhoz, hogy végleg elmenjen tőle a kedvem. A Silent Hillektől fényévekre van (természetesen negatív értelemben véve), igaz, a sztori ott sem volt túl jó, ez esetben viszont egyenesen csapnivaló.

Atisz
Így van, én a csomagon gondolkoznék el, mert a Shadowgate még nincs meg, csak az a gond, hogy az abban szereplő többi játék is mind a középszerűség mintapéldánya. A Forest of Doom egy remek kis lapozgatós kalandjáték ami még említésre méltó lehet (kár, hogy a neten ingyen elérhető, akár magyarul is).

IMYke2.0.0.0
Nem emlékszem pontosan, de ugye ez az a játék ahol egy végtelenül egyszerű módon csak kétkezes varázslatokkal pusztító mágust alakítunk, és doomosan haladunk egyik pályáról a másikra? Legalábbis, mintha ilyesmit olvastam volna...

Épp ezen okból nem is veszem meg, még 98%-os akció mellett sem.

Atisz
Az igen, a 98%-os leárazás mindig szimpatikus. Kár, hogy kaksi a játék, de ennyiért akkor is ajándék kategória.

Csomagban mondjuk még jobb, ugyanonnan 😉
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.09. 10:16:39

Totti5
Fail.<#worship>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
"a PlayStation 4 NEO mellett a Sony be fogja mutatni a vékonyított PlayStation 4 Slim konzolt is"

[merlinw.org]

Totti5
Xbox S már megjelent. Most milyen ünnepi szezon van?

Neo nem slim konzol lesz, hanem egy új.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.09. 08:19:24

Totti5
Miért baj ez? idén megjelenik az első rész, ami elég tartalmas amúgy. Komplett játék. Nem számozott folytatásban hanem folyamatos epizódokban jön a többi. Hitman koncepciója jó, pontosan jönnak elég sűrűn az részek, akinek meg nem megveszi év végén az egészet egyben. Mondjuk szép lenne ha Hitmant is bebuktatnánk ( Splintert már sikerült ), hisz ezek jó játékok.

kigyi
Lehet ez csak csel és így akarják elhitetni, hogy ez így jó és menő cucc. Vegyék nyugodtan az emberek, mert sikeres ez a verzió.
Közben lehetséges, hogy bukta az egész csak így próbálják ösztönözni a vásárlókat, hogy majd talán beindulnak az eladások.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
"Szeptemberben mutatkozhat be a PlayStation 4 NEO

Egy megbízható francia forrás szerint a PlayStation 4 NEO-t a Tokyo Game Show alkalmával mutatják majd be, mégpedig szeptember 7-én. Mivel a szóban forgó forrás több korábbi, a Sonyval kapcsolatos bejelentést is pontosan tippelt meg, így nagy eséllyel hihetünk az információinak.

Mindez egybevág azzal, amit korábban a GameStop vezérigazgatója mondott, miszerint az Xbox One S és a PlayStation 4 NEO nagyjából egyszerre jelennek majd meg. Itt a nagyjából azt jelenti, hogy egy időszakban, tehát az ünnepi szezonban - vagyis valamikor ősszel, vagy a tél elején.

Ezen kívül a Wall Street Journal úgy értesült, hogy a PlayStation 4 NEO mellett a Sony be fogja mutatni a vékonyított PlayStation 4 Slim konzolt is."

IMYke2.0.0.0
Tessék, epizodikus megjelentetés. Bekaphatják!:

"Három évadot terveznek a Hitmanből

A minap felvetődött a kérdés a játékosok részéről, hogy az IO Interactive vajon hány évadot tervez készíteni az új Hitman játékhoz. Egészen konkrétan a rajongók részéről az merült fel, hogy lesz-e egyáltalán második évad, ugyanis egyelőre úgy tűnik, hogy a Hitman legújabb részének eladásai elmaradnak a várakozásoktól.

Nos, a jó hír az, hogy a készítők szerint egyáltalán nem rossz a helyzet. Sőt, inkább jó. Ugyanis nem csak, hogy második, de már harmadik évadot is terveznek. Habár gyorsan hozzá tették, hogy ezzel együtt még a második szezont sem jelentették be hivatalosan."

Tinman
Soha nem volt még ennyire olcsó, 6.89 ojró.

Space Engineers

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jim Morrison
na ez már akciós 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Táncos smile!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
0.74 fontért behúzva! <#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Aki korábban lemaradt a bundleról amibe benne volt Lichdome Battlemage 0.92 €

grebber
Nem teszem hozzá ,mert ez csak álom. Azt 5$ vagy alatta szöveg a valós game-ekre vonatkozik csak

IMYke2.0.0.0

MerlinW
Tedd hozzá, hogy 1 dollárért bundliban, vagy ingyen se <#awink>

[merlinw.org]

wesker24
Ezen könnyen lehet segíteni a staminára is rakni kell pár zöld lötyit, és akkor többet tudsz futni és nem fáradsz el olyan hamar, ha a stamina ki van maxolva akkor meg már igazi sprinter vagy 😄

Ami fontos az a HP és a Stamina, az egyik azért mert tovább tudsz futni és nem fáradsz el olyan hamar a HP meg mindig jól jön, 😄 Aztán ott van még a Revolver ott is a Crit Damage-ra érdemes pontot tenni igy általában egy lövés a fejre instant death, ott van az Agony Crossbow na ezt én kimaxoltam a néhány Bolt-al együtt (Explosive, Shock, Frost) és ott van a Shoti ott meg a Damage-t és a Crit-et érdemes kimaxolni, shoti is elég kiváló fegyver a Boxhead ellen.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.08. 12:54:15
grebber
SH2-ből egy full UE4-es vagy akármilyen mai "csúcs" engine-es remake ááááá

Scooter
Elég megosztó vélemények vannak a The Evil Within-ről. Viszont nagyon vonzó ez a szörnyes, brutális, véres játék. Kicsit a Silent Hill 2-re emlékeztet. Lehet, hogy beruházok rá.
Scooter
Értem. Láttam véres cuccokat nálad, meg főleg zombisakat, de mondtad is, hogy nem érdekel a The Evil Within. Én is gondolkodom még rajta, mert elég jó ára van és egyhamar tuti, hogy nem lesz olcsóbb. Főleg a Bundle nem.
A többire meg: <#eljen>. Persze az Evil Within-re is! Aztán a Rage-re a DLC-jével is.
Amúgy én nem kerülöm az Outlast és Amnesia féléket se. A hangulat a lényeg. Bár nem vagyunk egyformák. Én szeretem az igényes dolgokat és mind a kettő az.

#275857: Az Amnesia is akkor olyan volt és attól is lehetett szépen fosni. Nekem az is nagyon bejött. Oké, hogy sétaszimulátor, de nem kellenek mindig a darabolós játékok. Néha az ilyenek is ütnek. A félelem küszöböm szerintem nem alacsony. Horror játékokon edzőttem a 90-es évek elejétől. Azért meg lehet rémülni rendesen, nagy hangerőre feltekerve, amikor berobban egy elmeroggyant.