Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Velem is hasonló történt a Gone Home esetében, ahol is egyes kódokat a MacHeist osztogatott (kicsit fura is volt, hogy mind 0-val kezdődött) és aztán rá kb. 1 hónapra visszavonásra került az összes.
Persze mindenki másra mutogatott a steam (illetve a fantomok akik e név mögött húzódnak meg) lakonikus rövidséggel csak a fejlesztőre hivatkozott, aki a MacHeistra (ami ugye f*szság, mert ha én kiadok x számú kódot ajándékba, akkor nem fogok jelentkezni a fejlesztőnél, hogy "véletlenül több kódot adtam ki mint kellett volna légy szíves hívd már vissza őket"😉, de ugye reklamálni megint nem lehetett senkinél. Megint csak annyit lehet hozzáfűzni, hogy ezek az emberek egy komoly munkahelyen meghalnának/-tak volna. Nekünk felhasználóknak pedig óvatosan kell bánnunk a 0-val kezdődő kódokkal.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A fentiek alapján az Evil Withinre nagyon is pozitívan tekintettem, de mind a totál zakkant, már-már nevetséges sztori, meg a túlságosan vérben tocsogós jelenetek elkedvtelenítettek. Persze jó a skill rendszer, de az egész játék tulajdonképpen a sötét hangulatról szól, ami nem érdem, hanem inkább mások szegénységi bizonyítványa arra nézve, hogy milyen kevés hasonló játék készül.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Azt állítom, hogy "jobban hiszek a mindennap itt látott és olvasott fórumtársaimnak" - de írhattam volna a:
- inkább
- akkor már
- ha lehet választani, akkor már
- a sok olvasott vélemény közül inkább
- egyes itteni ismerősök korábban már bevált véleményezése, írása alapján akkor már inkább jobban
hiszek a mindennap itt látott és olvasott fórumtársaimnak.
Átment?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én tudom magamról, hogy nem tetszik, de aki kedveli a hasonlókat, annak bejöhet.
Next PC upgrade: 2022
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Nyilván nem mérhető az élményhez, amit akkor kapsz, ha játszol magával a játékkal, de én eddig sosem csalódtam az így kiválasztott termékekkel.
Ha neked egy játéknál az első szempont a brutalitás, akkor lehet, hogy érdemes egy próbát tenned vele.
Teszteknek nem mindig hiszek, de ez alapján bizakodó vagyok: The Evil Within teszt.
Persze minden teszt egy ember véleményét tükrözi, de inkább azokban a tesztekben kételkedek, amik nagyon lehúzták.
Épp ezen okból nem is veszem meg, még 98%-os akció mellett sem.
Csomagban mondjuk még jobb, ugyanonnan 😉
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.09. 10:16:39
[merlinw.org]
Neo nem slim konzol lesz, hanem egy új.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.09. 08:19:24
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Közben lehetséges, hogy bukta az egész csak így próbálják ösztönözni a vásárlókat, hogy majd talán beindulnak az eladások.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Egy megbízható francia forrás szerint a PlayStation 4 NEO-t a Tokyo Game Show alkalmával mutatják majd be, mégpedig szeptember 7-én. Mivel a szóban forgó forrás több korábbi, a Sonyval kapcsolatos bejelentést is pontosan tippelt meg, így nagy eséllyel hihetünk az információinak.
Mindez egybevág azzal, amit korábban a GameStop vezérigazgatója mondott, miszerint az Xbox One S és a PlayStation 4 NEO nagyjából egyszerre jelennek majd meg. Itt a nagyjából azt jelenti, hogy egy időszakban, tehát az ünnepi szezonban - vagyis valamikor ősszel, vagy a tél elején.
Ezen kívül a Wall Street Journal úgy értesült, hogy a PlayStation 4 NEO mellett a Sony be fogja mutatni a vékonyított PlayStation 4 Slim konzolt is."
"Három évadot terveznek a Hitmanből
A minap felvetődött a kérdés a játékosok részéről, hogy az IO Interactive vajon hány évadot tervez készíteni az új Hitman játékhoz. Egészen konkrétan a rajongók részéről az merült fel, hogy lesz-e egyáltalán második évad, ugyanis egyelőre úgy tűnik, hogy a Hitman legújabb részének eladásai elmaradnak a várakozásoktól.
Nos, a jó hír az, hogy a készítők szerint egyáltalán nem rossz a helyzet. Sőt, inkább jó. Ugyanis nem csak, hogy második, de már harmadik évadot is terveznek. Habár gyorsan hozzá tették, hogy ezzel együtt még a második szezont sem jelentették be hivatalosan."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ami fontos az a HP és a Stamina, az egyik azért mert tovább tudsz futni és nem fáradsz el olyan hamar a HP meg mindig jól jön, 😄 Aztán ott van még a Revolver ott is a Crit Damage-ra érdemes pontot tenni igy általában egy lövés a fejre instant death, ott van az Agony Crossbow na ezt én kimaxoltam a néhány Bolt-al együtt (Explosive, Shock, Frost) és ott van a Shoti ott meg a Damage-t és a Crit-et érdemes kimaxolni, shoti is elég kiváló fegyver a Boxhead ellen.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.08. 12:54:15
A többire meg: <#eljen>#eljen>. Persze az Evil Within-re is! Aztán a Rage-re a DLC-jével is.
Amúgy én nem kerülöm az Outlast és Amnesia féléket se. A hangulat a lényeg. Bár nem vagyunk egyformák. Én szeretem az igényes dolgokat és mind a kettő az.
#275857: Az Amnesia is akkor olyan volt és attól is lehetett szépen fosni. Nekem az is nagyon bejött. Oké, hogy sétaszimulátor, de nem kellenek mindig a darabolós játékok. Néha az ilyenek is ütnek. A félelem küszöböm szerintem nem alacsony. Horror játékokon edzőttem a 90-es évek elejétől. Azért meg lehet rémülni rendesen, nagy hangerőre feltekerve, amikor berobban egy elmeroggyant.