Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ubi új ingyen cucc: Rayman Origins augusztus 17-től a mozikban .... izé Uplayen

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Akkor jó hogy nem megy a Notebook nem igen játékra való vazee, 😄 azt hittem hogy rendes asztali PC-d van 😄
MerlinW
Minden interjúban elhangzott, hogy vannak apró multis fícsörök, de kevés, lévén a találkozás esélye emberrel minimális. Ha mégis találkoznának, akkor sem jelzi a játék hogy az adott űrhajó nem AI. A felszínen lehet max kiszúrni egyedi szkafanderes alakokat, akik játékosok.

A "multi" a játékban csupán azt a célt szolgálja, hogy kicsi élettel töltse meg az univerzumot. Az interaktivitás sosem volt céljuk. Tehát kb, mint Dark Souls-ban a szellemképek.

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Scooter
Tudom, hogy gyenge i5-öshöz képest (mivel notebook), de 1920-1080-ból visszavettem 1280x720-ra és tök ugyanaz. Mintha semmi se történt volna. Persze tudom, hogy a VGA is számít (2GB VRAM), és 8GB RAM.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.10. 14:26:47
wesker24
Hét igen az Evil Within-hez kell gép leihatnád milyen géped van ?
Milyen géped van?
Scooter
Azért kicsit durva gépigénye van ennek a The Evil Within-nek. Tök mindegy mennyire veszem minimumra a grafikát, akkor se segít. Fura, hogy a megjelenése óta, de tudtak javítani rajta egy patch-ben. Egyáltalán nem olyan szép, hogy megkövetelje ezt a brutális gépigényt, ami ki van hozzá írva.
TBTPumpa
A folytatás sem rossz. Szebb, tartalmasabb, ám ezek mellett semmivel sem nyújt többet a 2013-as résznél. (+dat Ass) <#idiota>
A 20 éves kiadást (októberben) érdemes lesz megvenni. Minden cuccot tartalmaz (még olyan DLC-t is, ami nem képezi a Season Pass részét), egyedi kiadás, artbookkal és az árát is csökkentették - 18 000 helyett, csak 15 000 Ft lett. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.10. 08:54:46

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Sosem volt ilyenről szó.

"‘No Man’s Sky’ Is Effectively A Single Player Experience" ( 2 years ago )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Arról volt szó hogy pici esélye megvan másokkal találkozni, de az nagyon ritka dolog lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.10. 08:30:04

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Hát, nekem legalább hónapokkal ezelőttről rémlik, hogy nem lesz se perzisztens, se egymással találkozós. A perzisztens hiánya nekem is kimaradt, egy hónapja mutatta valaki, hogy már tavasszal mondták.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.10. 05:57:14

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Egy nappal a megjelenés előtt mondta, hogy nem multis játék lesz. Egy nappal előtte. És még akkor sem mondta, hogy nem lehet látni másik játékost.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Létezik olyan játék, ahol megjelenésre megváltoztak dolgok ahhoz képest, amit előzetesen mondtak/terveztek? Skandalum! Elő a kaszákat és a vasvillákat!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én tisztán emlékszem, hogy volt arról szó, hogy a NMS multis játék IS lesz. Nem mmo, de lehet többen játszani. Erre meg:
Two No Man’s Sky players manage to meet, but apparently can't see each other Jöhet a kövi lawsuit.

grebber
Az új Tomb Raiderekbe mindent kellett csak gondolkodni nem.Amikor belépsz egy Tomb-ba egyből mész és teszed amit kell mivel egyértelmű. Az egysejtűnek isnellen lenne fél sejt. ....miközben előszedem a régieket és youtube kell hogy mi a f*** van akkor 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.10. 04:46:12

Jó nekem, mert ezekből engem egyik sem érdekel...Szóval még 1 dollárt sem adok érte (csak mert korábban már megígértem, hogy lesz ilyen komment is :-D)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Konkrétan amikor a darut kellett húzgálni a hajóroncsban ott azért át kellett gondolni, hogy mikor hova húzom...Vagy a liftes résznél is át kellett gondolni, hogy hogyan szedem le a fékeket (nyilván lehet ennél komolyabbakat is csinálni, de azért a lövölde után jólesett egy kicsit másfajta feladat).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Akkor itt is még mindig nem törté fel csak a Tomb Raidert ami nem egyenlő a Denuvoval...
Uplay-es és Origines game-ek meg még a hírbe se voltak soha.....Unravel, NFS, FC Primal....

Pár lélekben már összetört warezos szeretné csupán ,hogy törve legyen... szép álom lenne nekik elhiszem.

grebber
Várom szeretettel ,mert el nem tudom képzelni.

wesker24
Hosszú lenne azt felsorolni miért is olyan pocsék a Kholat na majd ha egyszer olyan kedvem lesz leirom mi nem tetszik benne !
Moby
Én sem járok, egy évben 3x-4x megfordulok ott. De a videójátékpolcot mindig feltúrom 😊

Adversus solem ne loquitor

Atisz
Hiba, mert néha nagyokat lehet fogni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Moby
Én ezt értem, csak...#261594 😊

/viszont ezek szerint tévedtem, 2.5 volt
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.09. 20:53:03

Atisz
Ez tényleg igen jóféle, Kholat egymagában megéri.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Egészen konkrétan ennyiért már-már sértő önmagukra nézve. Nem is értem komolyan. Kholat-ot min. betoltam volna BTA-ba, hiszen sose volt még filléres prosti...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Rongyos 2709 címmel én még csak sereghajtó vagyok a nagyok között, de azé' igyekszem. A rohadt nagy probléma itt az idővel van, mert ebből a listából is pontosan az összes címbe bele tudnék felejtkezni pár hétre, de örülhetek neki, ha idén végre sort keríthetek a Kholatra, mert nekem az a Dyatlov-incidens miatt nagy toplistás volt. A témában szerintem az összes felelhető dolgot elolvastam, láttam már, ez sem maradhat ki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Jó lett a reboot TR nagyon, ja. Nekem is tetszett, én valahol az 5. rész körül (Chronicles) hagytam ott a klasszikus szériát. A fejtörők az újban jobbak, a régiekben kb. dobozokat kellett tologatni, meg kapcsolót átállítani, amire történt... valami, valahol. Azt meg találd meg, újabb doboztologatás és ugrabugra után, ha akkor még emlékszel arra, hogy ez a rész volt az, amit akkor megmutatott.
A Last Revelation viszont bejött, mert abban már sokat segített a játék (végigrepült az útvonalon és megmutatta, hogy mi történt) meg talán azért is, mert akkor esett át egy nagyobb grafikai csiszoláson a sorozat. Jópofa volt a fiatal Larával menni is. De azért az 1-ben a 'háromszor-sikítós-magasságból-leugrás' (meg főleg előtte futkosás és harc a nyikorgó bőrlényekkel, brr), meg a 2-ben a templom, a sárkány, stb., stb., azért megmaradtak. Jó kis sorozat volt még az is, na.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.08.09. 20:47:58

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Miért fejtsd ki?

Tinman
Sokkoló lesz, de nem járok tecskóba. Egyszerűen nekem rohadtul kiesik, nem arra járok se be, se hazafelé, spáros surmó vagyok :-/

wesker24
Néztem a Kholat-ot Worst Game ever életemben nem játszottam még olyan pocsék játékkal, a Tharsis-t meg nem ismerem.

Nálam a Kholat benne van a minden idők legrosszabb játéka top 10-ben.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.09. 20:38:50
benőmenő
Én sem falom az indie címeket, de a Tharsis és a Kholat ennyiért ajándéknak tűnik.
wesker24
Már megint egy értelmetlen Indie Bundle amiben megint egy rakás kacat van még ingyen se kéne nem hogy 1 dolcsiért.

Rég volt már olyan Indie Bundle amire azt mondtam volna hogy na ez igen ez nekem Instant BUY Shutup and Take my Money, de nem szokás szerint mindig csak az ilyen vacak Indie játékokra futja és ugye tudjuk hogy ebben Tinman verhetetlen ö az Indie játékok királya.

Ritka az olyan pillanat amikor van egy Indie Bundle és teli van gyöngyszemekkel na az nem mostanában volt sajnos.
Moby
Kholatot kb 1 éve vettem teszkóban pont 2k-ért, és most voltam a napokban megint, azóta is van belőle 😊

grebber
Ez így van VGA teszt miatt most vittem végig vagy negyedszerre és még mindig mesteri.

darkSectorxxx
Hol van a játékok listája? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Ugye? Nekem is betalált, pedig én aztán tényleg végigizzadtam a classic TR részeket...

Tinman
Már pedig ilyen nincs! ^^

Teljes sokkban vagyok. Totálisan. A Humble mindig annyira durván adja elő, hogy úgy érzem magam, mint akit rendre tökön rúgnak.

- Tharsis - wishlisten volt
- Savage Lands early access - wishlisten volt
- Kholat - nevetve adtam volna érte 2k körül is, csak soha nem volt annyiért!!!

Ez így eddig 1 dolláros bundli? EGY DOLLÁR? 1?
Nyilván annyit dobsz nekik amennyit akarsz, de a nagy többség úgyis 1 dódót dob...

Above Average:
- Space Engineers early access - tegnap került be először 2.000 Ft alá, ma már bundliban. WTF?
- Rust early access - ez vótmá', de cseppet sem csökkenti az értékét.
- Shelter 2 - kellemes első rész után, a folytatás is kellően jópofának tűnik.

$14
- Planetbase - wishlisten mióta megláttam.

Betonkemény. Ezekhez IDŐT, hol lehet venni? Az miért nincs bundliban? Őrület ^^

grebber
Lol Kholat 1$-ért megérte várni ,ennyi.<#taps>

Survival Bundle

pay what you want:
Tharsis
Savage Lands early access
Kholat

Above Average:
Space Engineers early access
Rust early access
Shelter 2

$14
Planetbase
Atisz
Szerintem is a 2013 a legjobb (bizony, még az eredetinél is jobb) a másik pedig a Legend, ahol ugyan elég kamukéró a sztori, de minden egyéb rendben van.

A mélypont pedig a 3. egyértelműen és bizony a 4. rész sem volt valami jó. Érdekes, hogy a sokat szidott 6. (ami valóban félkész cucc) nem volt akkor csalódás számomra (persze lehet, hogy a levitt elvárások miatt volt így).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.09. 19:43:23

benőmenő
Ja. Én azt hittem, hogy kannákat libikókára dobálni a továbbjutáshoz már a HL 2-ben is gáz volt. 😄
Félreértés ne essék, jó kis játék. A lövölde résszel mindig is gáz volt a sorozatban. Csak kár, hogy mire rendbe rakták, normális platformingra és fejtörőkre már futotta.
A tombok "fejtörők".
benőmenő
2x vittem végig, de fejtörő az tuti nem volt benne. Biztos a 2013-ast tolod? 😄
<#eljen> Alattad levőre is. Az összes részt játszottam és szerintem is nagyon jó lett a 2013-as. A Rise már egy kicsit sántikál pár helyen, de még az is jóféle. Mindettől függetlenül Rise, vmint a 2013-as játszása közben is eszembe jutott, h milyen kár, h nem lesz több klasszikus stílusú TR. A reboot előtti trilógia (Legend, Anniversary, Underworld) is sztem nagyon jóféle lett, de méltatlanul szar eladásokat produkáltak.
IMYke2.0.0.0
A korábbi Tomb Raidereket a 6. részig ismerem, és még annak fényében is : nálam 10/10 a Tomb Raider (2013).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha már játékélmény téma: A napokban Tomb Raider 2013-at játszom. Azt kell mondjam rég nem szórakoztam ilyen jól egy játékban (igen, jól értelmezitek...még nem játszottam végig...ez az első végigjátszás). Kellemes elegye a tömény akciónak és a parkour ugrálós AC-knak...Néhol még 1-1 fejtörő is várja a játékost (amik egyébként kellemesek, de sokkal többet is elbírna a játék....gondolom a korábbi Tomb Raiderek azért nagyrészt inkább ezekből álltak, ezért volt pár fanyalgó a stílusváltás miatt).

A sztori nem túl bonyolult azonban viszonylat érdekes, van fejlődési rendszer is (személy szerint a fegyverfejlesztés nagyon tetszik).

Akinek eddig valami csoda folytán kimaradt (mint például nekem). Annak csak ajánlani tudom, mert kiváló kis játék ez.

IMYke2.0.0.0
"Folytatást kaphat a Rage és a The Evil Within

<...> Hines megerősítette, hogy a The Evil Within bőven elég jól teljesített ahhoz, hogy adott esetben megérje egy folytatást készíteni, és ugyanez a helyzet a Rage esetében is - habár ott a válasz már nem volt ennyire egyértelmű, tehát az valószínűleg a fejlesztés költségéhez képest már nem termelt akkora profitot.

Ezzel együtt Hines tudja, hogy az utóbbi években többször is bajba került már a nyilatkozataival, így egyértelműen nem mer kijelenteni semmit. "Ha ma kiállok akár csak egy olyannal, hogy szerintem valószínű a Morrowind felújításának elkészítése, akkor az emberek rögtön kiakadnak. Szóval inkább nem cáfolok vagy erősítek meg dolgokat, mert ebből rossz következtetéseket lehet levonni" - mondta.

"Ezzel együtt úgy gondolom, hogy mind a The Evil Within, mind pedig a Rage elég jól teljesített ahhoz, hogy lehetséges legyen a folytatás. Én személy szerint nagyon szeretem a Rage-t, és rendkívül jól szórakoztam vele, de jelenleg számos címen dolgozunk egyszerre, szóval egy kicsit még várnotok kell, hogy kiderüljön, mit is csinálunk" - zárta le a témát."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Lassított 14fps. Az igazi ultra cinematic élmény.