Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A "multi" a játékban csupán azt a célt szolgálja, hogy kicsi élettel töltse meg az univerzumot. Az interaktivitás sosem volt céljuk. Tehát kb, mint Dark Souls-ban a szellemképek.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.10. 14:26:47
A 20 éves kiadást (októberben) érdemes lesz megvenni. Minden cuccot tartalmaz (még olyan DLC-t is, ami nem képezi a Season Pass részét), egyedi kiadás, artbookkal és az árát is csökkentették - 18 000 helyett, csak 15 000 Ft lett. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.10. 08:54:46
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"‘No Man’s Sky’ Is Effectively A Single Player Experience" ( 2 years ago )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.10. 08:30:04
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.10. 05:57:14
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Two No Man’s Sky players manage to meet, but apparently can't see each other Jöhet a kövi lawsuit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.10. 04:46:12
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Uplay-es és Origines game-ek meg még a hírbe se voltak soha.....Unravel, NFS, FC Primal....
Pár lélekben már összetört warezos szeretné csupán ,hogy törve legyen... szép álom lenne nekik elhiszem.
Adversus solem ne loquitor
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
/viszont ezek szerint tévedtem, 2.5 volt
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.09. 20:53:03
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Last Revelation viszont bejött, mert abban már sokat segített a játék (végigrepült az útvonalon és megmutatta, hogy mi történt) meg talán azért is, mert akkor esett át egy nagyobb grafikai csiszoláson a sorozat. Jópofa volt a fiatal Larával menni is. De azért az 1-ben a 'háromszor-sikítós-magasságból-leugrás' (meg főleg előtte futkosás és harc a nyikorgó bőrlényekkel, brr), meg a 2-ben a templom, a sárkány, stb., stb., azért megmaradtak. Jó kis sorozat volt még az is, na.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.08.09. 20:47:58
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nálam a Kholat benne van a minden idők legrosszabb játéka top 10-ben.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.09. 20:38:50
Rég volt már olyan Indie Bundle amire azt mondtam volna hogy na ez igen ez nekem Instant BUY Shutup and Take my Money, de nem szokás szerint mindig csak az ilyen vacak Indie játékokra futja és ugye tudjuk hogy ebben Tinman verhetetlen ö az Indie játékok királya.
Ritka az olyan pillanat amikor van egy Indie Bundle és teli van gyöngyszemekkel na az nem mostanában volt sajnos.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Teljes sokkban vagyok. Totálisan. A Humble mindig annyira durván adja elő, hogy úgy érzem magam, mint akit rendre tökön rúgnak.
- Tharsis - wishlisten volt
- Savage Lands early access - wishlisten volt
- Kholat - nevetve adtam volna érte 2k körül is, csak soha nem volt annyiért!!!
Ez így eddig 1 dolláros bundli? EGY DOLLÁR? 1?
Nyilván annyit dobsz nekik amennyit akarsz, de a nagy többség úgyis 1 dódót dob...
Above Average:
- Space Engineers early access - tegnap került be először 2.000 Ft alá, ma már bundliban. WTF?
- Rust early access - ez vótmá', de cseppet sem csökkenti az értékét.
- Shelter 2 - kellemes első rész után, a folytatás is kellően jópofának tűnik.
$14
- Planetbase - wishlisten mióta megláttam.
Betonkemény. Ezekhez IDŐT, hol lehet venni? Az miért nincs bundliban? Őrület ^^
pay what you want:
Tharsis
Savage Lands early access
Kholat
Above Average:
Space Engineers early access
Rust early access
Shelter 2
$14
Planetbase
A mélypont pedig a 3. egyértelműen és bizony a 4. rész sem volt valami jó. Érdekes, hogy a sokat szidott 6. (ami valóban félkész cucc) nem volt akkor csalódás számomra (persze lehet, hogy a levitt elvárások miatt volt így).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.09. 19:43:23
Félreértés ne essék, jó kis játék. A lövölde résszel mindig is gáz volt a sorozatban. Csak kár, hogy mire rendbe rakták, normális platformingra és fejtörőkre már futotta.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sztori nem túl bonyolult azonban viszonylat érdekes, van fejlődési rendszer is (személy szerint a fegyverfejlesztés nagyon tetszik).
Akinek eddig valami csoda folytán kimaradt (mint például nekem). Annak csak ajánlani tudom, mert kiváló kis játék ez.
<...> Hines megerősítette, hogy a The Evil Within bőven elég jól teljesített ahhoz, hogy adott esetben megérje egy folytatást készíteni, és ugyanez a helyzet a Rage esetében is - habár ott a válasz már nem volt ennyire egyértelmű, tehát az valószínűleg a fejlesztés költségéhez képest már nem termelt akkora profitot.
Ezzel együtt Hines tudja, hogy az utóbbi években többször is bajba került már a nyilatkozataival, így egyértelműen nem mer kijelenteni semmit. "Ha ma kiállok akár csak egy olyannal, hogy szerintem valószínű a Morrowind felújításának elkészítése, akkor az emberek rögtön kiakadnak. Szóval inkább nem cáfolok vagy erősítek meg dolgokat, mert ebből rossz következtetéseket lehet levonni" - mondta.
"Ezzel együtt úgy gondolom, hogy mind a The Evil Within, mind pedig a Rage elég jól teljesített ahhoz, hogy lehetséges legyen a folytatás. Én személy szerint nagyon szeretem a Rage-t, és rendkívül jól szórakoztam vele, de jelenleg számos címen dolgozunk egyszerre, szóval egy kicsit még várnotok kell, hogy kiderüljön, mit is csinálunk" - zárta le a témát."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.