Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, hogy megnézed...Az azért úgy könnyebb :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
DEAD RISING a steamen
16 font.

"the Steam release of Dead Rising isn't a straight port of the original. It will support up to five save slots, resolutions up to and beyond 4K, an unlocked frame rate with support for 144Hz monitors, native Xbox and PlayStation controller support as well as customizable mouse and keyboard settings, Steam achievements, leaderboards, and cloud saves, and Russian localization. "

Nekem úgy tűnik, remastered verzió, nem csak port.

Minimum:

Processor: Intel® Core™ 2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon™ X2 2.8 Ghz or better
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® 550TI/ AMD 6770
DirectX: Version 11
Recommended:

Processor: Intel® Core i5 family or AMD equivalent   
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better / AMD 7790 or better
DirectX: Version 11

SZEPTEMBER 13
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.08.10. 19:33:07

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Hmm, akkor talán érdemes kivárni a PC-s Forza Horizon 3 és ReCore játékokkal? Előbb-utóbb Steam-re költözhetnek azok is, az a platform jobban vonz (hibái ellenére), mint a Windows Store.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

7:28-tól indul amire gondoltam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Erre gondoltam....Tudtam mit kell elérni, hogy csak a hogyannal voltam gondjaim. Hát én elméláztam rajta pár percet, hogy rakom a sínpályás darun elhelyezett létrát a másik folytatásához...Meg aztán miután megoldod a csőkérdést még vissza is kellett állítani a megfelelő pályára a sínt, hogy be tudjunk jutni Potterhez :-).

Na majd legközelebb ha lesz valami olcsó cumó szólsz és megkapod a beígért jutalmat ;-)

IMYke2.0.0.0
Ja, akkor jó neked, hogy mindent elsőre tudsz és tudtál. Örülünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
A harry potter "megmentése" az a kampóhuzogatás amiről beszéltem.

#276010: Mindent azért nem tudok, de ha kő egyszerű valami akkor az kő egyszerű. Ezek után már kezdem érteni ,hogy én miért rohanok nektek a játékban.....

De ti amig egy gondolkodosban megtaláljátok a megoldást addig ott én nem gondolkodot mert fsz fog én játszani akarok megyek jutubra és nézem hogy kell. Ti meg rájöttök ha 1 óra alatt akkor annyi. Én 5 percet e áltdoloz ilyenekre. De mivel nem akarok így játszani hogy yt-ot nézzem az ilyen game-eket nem játszom.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.10. 19:28:08

Next PC upgrade: 2022

Maak
Szal van demoja...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Koszi. Van demokrata, de erdekes, mert az egészet letöltötte. Hazaérek es kipróbálom azért.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Na, és nem az elejéről van szó, hanem a kampó-húzogatásról a hajóban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ez az a küldetés amit mondtam <#banplz>

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ő a másikra gondol... a hegy túloldalán.

grebber
Ha a hajós rész a Harry Potter haldoklós rész akkor mondhatom a játék címét mit szeretnék?

Abban a teremben a dolgok kiverték ki az ember szemét (kikell tépni az elzáródott ajtót -amihez ott a sinpályás daru , de elsőnek el kell távolitani az ott lévő lelogó csövet. Ezt kb észrevehetetlenül külön ki is emeli a game + ott a létra amin fel kell jutni -amihez egy út vezet a sines baszás.
Mivel jófej vagyok nem fogadok el semmiféle játékot <#eplus2>

IMYke2.0.0.0
ratgab: Nekem - lehet, hogy akkor fáradt is voltam - a vizes terem is okozott pár percig kellemetlenségeket... a csónakkal.
A hajós is, és persze még jó pár helyszín. Mert (hál istennek) nem mutogatta komolyabban semmi, hogy mit-hol-miért....

Evoluti0N: Windows 7 64 bitre is jön.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.10. 19:01:14

Ha te a hajós részen 3 másodperc alatt rájöttél, hogy mit kell csinálni akkor vendégem vagy egy 5 eurós akciós játékra most azonnal (kizártnak tartom, hogy azonnal tudta bárki is).

Persze azért nem egy kalandjáték szint vagy egy tárgykeresős kalandjáték nyilván ez nem is kétséges. Tőlem akár megmaradhatunk azon a ponton, hogy az én agyamat ez is megtornáztatta neked meg sima ujjgyakorlat volt. Sőt még azt is elismerhetem, hogy te egy zseni vagy hozzám képest :-)

Ugorhatjuk a témát mert túl van beszélve.

Rájöttek, h Steamre kell a játékaikat rakni, ha meg is akarja venni valaki. 😄 Gondolom, h Windows Store-ban (vagy mi a neve) nem nagyon fogyott. Mondjuk ha továbbra is Win 10 kell hozzá és nem csak a Store miatt kellett eddig, akkor engem nem nagyon érint.
IMYke2.0.0.0
https://news.xbox.com/2016/08/10/special-edition-quantum-break-hitting-retail-and-steam-september-14/

"“After having worked with Remedy on the PC version of Alan Wake in 2012, and with Microsoft Studios on Ori and The Blind Forest: Definitive Edition (2016), and State of Decay: Year One Survival Edition (2016), we are proud to announce a new triangle-collaboration with two of our trusted partners”, said Reinhard Pollice, Business and Product Development Director for Nordic Games. “Apart from being a new IP (which is always a brave step), Quantum Break turned out to be a sophisticated, visually stunning shooter with a top-notch cast of actors.”

The retail version of the Quantum Break: Timeless Collector’s Edition will cost EUR/USD 39.99 and includes:

Premium packaging
5 Game Discs (one-time Steam key redemption required)
Making of Blu-Ray
Making of Book
1 Soundtrack CD (Audio-CD)
2 Posters
Quickstart Guide
Whether you missed out on Quantum Break when it came out for Xbox One and Windows 10 earlier this year or love the game so much that you want some sweet collectibles to show off your fandom, there will be something for everyone on September 14, 2016."

Prince23
A nyár talán legnagyobb híre, bejelentése... Köszönjük sógorék 😊

Quantum Break: Timeless Collector's Edition retails at EUR/USD 39.99 and contains:
Premium packaging
5 Game Discs (onetime Steam key validation required)
Making Of Blu-ray
Making Of Book (where an Art Book meets a Making-Of)
1 Soundtrack CD (Audio-CD)
2 A3 Poster (one double-sided print)
Quickstart Guide
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.08.10. 18:51:43

IMYke2.0.0.0
Gyorsan haladsz a játékokkal 😊

Basszus! Ez a boss az Evil Withinben a 10. fejezet végén :/
Atisz
"Én úgy tekintettem az egészre, mint egy igazi Indiana Jones-os filmre, női szereplővel."

Az is 😊
A 2 Indiana Jones játék (az igazán régi klasszikus 2d-sekkel sajnos nem játszottam) elég gyatrán sikerült, a Tomb Raider meg fogalommá vált.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Moby
Hát ez meg miféle LOLfos verza, amit a galaxis árul? 😄

Adversus solem ne loquitor

grebber
Special Edition of Quantum Break for PC Hitting Retail and Steam on September 14

""To clarify, the Steam and retail version of @QuantumBreak run on Windows 7 and up (64-bit). #quantumbreak" Erre mondják azt hogy epic fail.... <#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.10. 18:32:37

Kongy
hát ez vicc 😄 és nem a jófajtából....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Én úgy tekintettem az egészre, mint egy igazi Indiana Jones-os filmre, női szereplővel.
S azt hiszem, így fogok minden Lara-kalandra már. És élvezem, hogy igyekeznek változatosak lenni a kihívások, helyszínek.
Az összes klasszikus részt szerettem valamiért, amivel játszottam.

Atisz
Az eleje és a vége tetszett, de szerintem annak a sok velencei tetőkön való ugrabugrálásnak, meg a tankhajón való menekülésnek nem sok köze volt a régészethez, meg sírrabláshoz.

Érdekes, hogy a 4. rész annak ellenére nem sikerült jól (szerintem), hogy visszatért a gyökerekhez, Egyiptomba. Az 5. részen látszott, hogy mindenkinek kedvezni akartak: volt Róma, tengeralattjáró, ír sziget horrorhangulattal, felhőkarcoló... az sem volt az igazi. Számomra az első a legjobb a klasszikus epizódok közül. A Midász király szobrának letört kezével való móka mondjuk tényleg vicces volt, de legalább magától kiválasztotta, mely tárgyat hol kell használni 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.10. 18:24:01

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Minden ember más és más. Csak engem a "fejtörő/gondolkodás" nem azt jelenti, hogy adott egy szitu és nem telik el 3 másodperc de már csinálom amit kell,mert full egyértelmű.

IMYke2.0.0.0
Imádtam (imádom) a 2. részt. Az rántott bele a Larával való szerelembe. 😊

Tudtam én is mit kell használni abban a 3 teremben csak azt nem hogy hogyan...Ami azért már karcolja a gondolkodás fogalmát (értsd nem lőfegyverrel kellett szétlőni mindent...ergó kicsit megtörte a monoton mészárlást).

Egyik teremben ugye tologatni kellett az adott tárgyat nem mindegy hogyan (elsőre rossz helyre húztam, mert nem láttam az előtte lévő akadályt és csak kötött pályán tudod mozgatni a cuccot....tehát ott azért végig kellett gondolni, hogy most hova tolom először), a liftes résznél elsőre marhára nem tudni, hogy mit hogyan és merről kell megközelíteni, szóval ott se árt átgondolni a dolgot (az említett utolsó teremben meg konkrétan baromi gyorsnak kell lenni és ha elrontod kezdheted előlről az egészet).

Mellesleg azt a megoldást amit állítólag a korábbi tombok követtek (benyomsz egy gombot és a másik pálya 3. fájának 5. ága alatt kilógatnak egy kötelet....Ez nem játék ez szopatás) sose preferáltam (egyébként az se gondolkodás...hanem az a pálya betanulása..azért van a kettő közt különbség....jó nyilván a 2013-ra is rá lehet fogni, hogy ki kell tapasztalni)...NA nem egy logikai játék egyik sem, de a 2013-ban ez a kis (nevezzük tologatós résznek) rész megtörte a monoton puffogtatást...Ennyi és ezzel szerintem teljesen túl is ragoztuk a dolgot.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.10. 18:14:38

Atisz
Az elsőt gyerekként még én sem tudtam, elég intuitív, de többnyire logikus. Ha visszagondol az ember, alig volt szöveg az első néhány részben (magyarul a klasszikus epizódokban) és bizony nekem az Anniversary-ben lett tiszta az első rész története (mert bizony dialógusok nélkül, még egy elég egyszerű sztori is nehezen érthető meg).

A második baromi nehéz volt és már az elején mély vízbe dobták a játékost: pl. a motorcsónak zsilipeztetésével. A kis sárkányfigurák megtalálásáról nem is beszélve...
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.10. 18:13:54

Atisz
Na igen, szerintem azért érdemes még tartani.

grebber
Szerintem egy db helységben ami gyak. zárt és egy használható tárgy van ott mindent kell csak agyalni nem.
Ellenben a korábbiakkal ahogy írtad is ott rendesen fel kellett deríteni mindent és figyelni mint a barom ,hogy tud mi is nyílik meg hol.
Nem véletlen egyiket se vittem soha végig a 2013-on és az újon kívül agyilag azokhoz zokni vagyok 😄

Na ez már valami. Ez érdekel engem is.

Az a baj, hogy az alapjáték megvan már....DE vonz egy kicsit a 20 éves kiadás engem is..Főleg ilyen áron.

Hetekkel ezelőttről is halottam már ilyen hírt....Mondjuk konkrétan úgy rémlik, hogy a játékban lévő játéktér méretével példálóztak.

Jó, de ahogy a többiek leírták a régiekben inkább az volt a gáz, hogy nem tudtad mi-mit csinál és hogy hol nyílik meg a továbbjutási lehetőség.

Amúgy már végigértem a játékon és azért volt 1-2 hely ahol nem volt egyértelmű, hogy kell továbbjutni (írtam a hajós példát, írtam a liftes példát, vagy írhatnám akár a legvégén lévő apró kis ugrálós részt (nyilván nem egy logikai játék színvonal, de azért nem is olyan egyértelmű néhány esetben mint ahogy lefested...Konkrétan ezeknél a részeknél totál magadnak kell rájönni, hogy mit is kell csinálni, mert semmi segítséged....ki kell logikázni, hogy fizikára építve te hogy tudsz adott akadályon átlendülni).

Dzsini
... ha van lemezmeghajtód.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
"A PC változat esetében a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges."

Jó akkor mindenki nyugodjon le: a lemeznek addig kell a meghajtóban lennie, amíg meg nem kapjuk az aktivációs kódot, onnantól akár kuka is lehet az adathordozó sorsa.

Atisz
Magyarul, a kiadó úgy döntött nem szeretné eladni a termék fizikai verzióját. Értem.

Elég hülyeség, főleg mivel nem szoktam használni a DVDket, beírom a kódot aztán letöltöm. Csak kell a fémdoboz. 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Na, akkor még inkább jól járok, ha megvárom azt a verziót, amelyikből kiveszik ezt a DVD-s szívatást.
Ebben a gépben már ugyanis nincs semmiféle cserélhető lemezes meghajtó.

Fpocok
wat? digitális verziónál nincs cd. Nem is kell.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hivatalos, CD Galaxisról:

A PC változat esetében a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges.

– A játék dobozában található kód nem egyből a Steam kulcs,
– A Steam kulcs megszerzéséhez a Square Enix saját rendszerében kell aktiválni a játékot - ez fog Steam kulcsot adni a jogosultság ellenőrzés után
– A telepítés menete:
* A játék adott példányához tartozó STEAM kód megszerzéséhez helyezd a játéklemezt a meghajtóba.
* Használd az automatikus indítást, vagy kattints kétszer a redeem.exe fájlra, és kövesd a képernyőn látható utasításokat.
* A Steam kód lehetővé teszi, hogy felvedd a játékot a Steam könyvtárba, és telepítsd a számítógépedre a legújabb frissítésekkel együtt.

Why so serious?

darkSectorxxx
Én csak arra várok, hogy mit fog javulni az alap géphez képest, ha igazak a pletykák, akkor ahogy régen tárgyaltuk, váltás lesz. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
Majd lesz 1x. Ideje lenne, mert a régi gépem is 2007-es széria volt.
Atisz
És aki online vásárolja, nem boltban (mint kb. a felhasználók 90%-a)?

Bocs, de ennek a hírnek bullshit szaga van.

Jim Morrison
hoppálé

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Megvan a PlayStation 4 NEO leleplezésének dátuma

"A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember 7-én egy PlayStation Meeting nevű rendezvényt tart, amire már kiküldte a meghívót a sajtó képviselőinek. Ebben természetesen a legérdekesebb, hogy a Sony a PlayStation Meetingeket jellemzően az új hardverek bemutatására szokta összerántani."

"<...> a konzol valószínűleg még idén piacra kerül, és a Sony vezetői többször is hangsúlyozták, hogy ma már az Apple gyakorlata miatt azt várják el a felhasználók, hogy a bejelentést követően hamarosan hozzáférhetővé váljon a termék, így az új PlayStation-konzoloknál is ennek megfelelően fognak eljárni.

Eközben fejlesztői források arról beszélnek, hogy szeptember elején érkeznek meg a végleges fejlesztői változatok a konzolból, és hogy ezzel párhuzamosan a Sony azon gondolkodik, hogy feljebb tekerné a végleges változat órajeleit, hogy az teljesítményben közelebb legyen a több mint egy év múlva érkező Xbox Scorpióhoz."

grebber
"Többen kérdeztétek, hogy a Deus Ex Mankind Divided PC változata Steam-es lesz-e. Igen, Steam-es lesz, viszont a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni.
Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.10. 16:36:10