Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Sony elismerte, hogy tényleg átcímkézték a NMS dobozati. LOL1

LOL2

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Köszi, akkor egyszerűen nem értem mi ez.
IMYke2.0.0.0
Nálam működik, és automatikusan be is léptet a böngésző.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
A GOG.com-al most valami gond van? Kérte a jelszót, megadtam, "incorrect passsword". Jó, biztos hülye vagyok, megváltoztattam. Kaptam e-mail-t, hogy jelszó megváltozott, de szintén "incorrect". Namármost, ezt még 3-szor eljátszottam 3 különböző jelszóval, ami nyilván jó. Nálatok működik?
Scooter
A Rayman Origins lesz a jövő héten ingyen Uplay-re!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.11. 13:27:34
MerlinW
Hétvégén jön a javítás hozzá.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
"Furcsa hibával szembesülhetnek a No Man's Sky előrendelői

Érdekes és elég komoly hibával szembesülhetnek a No Man's Sky előrendelői, akik egy kicsit felspécizett űrhajót kapnak ajándékba. Ez az űrhajó egy extra inventory slottal rendelkezik, de nem is ez a legfontosabb, hanem hogy alapból megkapják a hiperhajtóművet, ami szükséges ahhoz, hogy a csillagrendszerek között tudjunk utazni.

Az űrhajóhoz valló hozzájutás velejárója ugyanis, hogy ezek a játékosok nem kapják meg azokat a küldetéseket, amik a hiperhajtómű tervrajzának megszerzésére irányulnak (amiből később elő lehet állítani magát a hajtóművet). Ez eddig logikus, semmi probléma nincs is. A probléma ott kezdődik, hogy néhány órával később a figyelmetlen játékosok elcserélhetik a hajójukat egy olyanra, ami nem rendelkezik hiperhajtóművel, és mivel korábban a tervrajzot sem szerezték meg, és a küldetés nem elérhető számukra, komoly bajba kerülnek.

Innentől kezdve az egyetlen esélyük, hogy véletlenül megtalálják a hiperhajtómű tervrajzát valahol abban a galaxisban, ahova beragadtak."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
>Sony elengedte a Rime-et

Egy olyan fél éve. Azóta kiadót is találtak neki, de ez annyi megpróbáltatáson megy keresztül, hogy már senki nem tudja mi fog megjelenni, ha bármi is megfog (xbla címként indult, aztán sonyéknál landoltak, ők is kicsapták őket, most összeálltak ezzel a kettővel...nem csodálkoznék, ha semmi nem lenne belőle megint. Kitolták volna greenlightra, vagy kickstarterre, már keresnének vele.

Adversus solem ne loquitor

grebber
Sony elengedte a Rime-et így többé nem PS4 exklúziv hanem multiplatform lesz. Sajnos csak 2017 elején jelentik be a pontos platformokat.

Totti5
Mindig örömteli hogy aki nem várta a játékot az ilyenkor véres karba dőlve vonszolja magát körbe és dalolja hogy Ő megmondta. Végülis ja, két lehetőség mindig van, vagy jó lesz vagy nem, mármint vagy jónak látja vagy rossznak hisz azon kívül hogy ezt a kettőt betippeli valaki amikor hozzá sem fog nyúlni a cucchoz. Na mindegy, amúgy ha akarják bármikor belepeccselik azt ami hiányzik és mivel a játék elég szabadon fog, valszeg rakat error előfog jönni mint minden nyitott világban, amikor több 100 ezer ember repül rá 1day. Ilyen szakma ez, a fejlesztők meg azért vannak hogy ezeket rövid időn belül javítsák ki, fejlessszék bele, egészítsék ki.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 10:11:09

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atisz
Mondjuk inkább úgy, hogy a single player only játékok szoktak a legjobbak lenni 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

HeadHunter86
Talán neked. Legjobban várt cím? Na ne máár...
Érdekes ez a játék, nézegetem mi ez (Twitchen is). De nekem nem tűnik másnak ez sem, mint egy rohadt nagy időrabló mászkálós játéknak, mint ami manapság divat az ilyen túlélős cuccoknál.

MerlinW
Spekulálok:

Játszik a kiszivárgott játékkal ~100 ember, ráadásul nem is végleges szerveren, amit wipe-olnak holnap. Az elbeszélések alapján, minden játékos peremterületeken lévő galaxisokba spawn-ol a játék kezdetekor, amelyek közt a távolság akár egy hétnyi utazás is lehet. A bolygók mérete is valóságosak, azaz egy bolygót körbejárni egyenlítő mentén hónapokig is tarthat.

A karakterek láthatósága meg elvileg kéne hogy létezzen, hiszen egyrészt készítettek részletes karaktermodelleket, másrészt a kiszivárgott infók alapján része a dolog a lore-nak.

Holnap/hétvégén kiderül minden. Ott figyel a Steam könyvtáramban, várom az install gomb megjelenését😊

[merlinw.org]

Épp ez a gond. Többen is azt írják, h nem találkozol emberekkel. Többen is úgy jártak, h valahogy sikerült összehozniuk, h ismerőssel egy helyen legyenek, de nem látták egymás közben. Két streamer is megpróbált összefutni és nem látták egymás karaktereit. Na meg ez az átcímkézés dolog is érdekes, ahol leszedték az online részt.
MerlinW
Még meg sem jelent😊 Egyébként én nem hallok hazugságot a videóban. Találkozhatsz emberekkel, csak kicsi az esélye. Szervezhettek ismerősökkel találkahelyet, de napokig tarthat, amíg eljuttok egymáshoz. Ha találkoztok, minimális interakcióra lesz lehetőség - nem tudni még mire -. Ezt mindenhol elmondta. Én nem látok benne problémát. Az meg más dolog, hogy ez a játék singleplayer, ahogy a topikjában is írtam, az online élet kb a Dark Souls szellemképei szintjén mozognak. Adnak egy kis plusz életet az univerzunmak. Terveznek sírköves dolgot is játékos elhalálozáskor, ala. Diablo, Doom, How to survive, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.10. 23:21:28

[merlinw.org]

MerlinW
Akinek nincs optikai meghajtója, az meg megveszi Steam-en, hiszen már hetek óta ott az áruházban😊

[merlinw.org]

Tinman
Hát nekem ez a kedvem nem szegi... olyan 3k-ért jó nálam a No Man's Sky, ami a jelenlegi bundli cunamit és 1 dolláros Kholatokat elnézve, erősen nagylelkű ajánlat :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Nem basztak át, mert nem vettem meg.
Nem nagyon kavar fel. Jót röhögök rajta és próbálom továbbadni az infót.
Folyamatosan róla beszélek.
Lehet, de attól még a probléma.

Még annó ha jól emlékszem a 2. rész kapcsán ugyanez volt a szívfájdalmam. Aztán raktam a játékra egy időmegállítós modot, hogy én majd jól elbaromkodok sandbox formátumban az egész nagy játéktéren...És láss csodát tönkrevágta az egész élményt az idő hiánya (nem volt gáz pl. ha nincs zombrex, mert úgyis találsz mert nem pörög az óra..szemben azzal, hogy basszus mindjárt letelik az idő és még mindig nincs meg ami kell vagy basszus nem fogok tudni mind a 3 npc-hez időben odaérni ergó az egyik-másik tuti meghal).

Valahogy egyébként a 3. részre kegyesebb lett az időkorlát és ott már van idő kiélvezni a hatalmas alapterület . Tetszett is a Dead Rising 3! És sajnos rá kellett jönnöm, hogy vagy kell a időkorlát vagy ha nincs akkor élvezhető tartalommal kell megoldani a szórakoztatást és nem a feszültség folyamatos fenntartásával az időhiány révén.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én is 😊

Nem érted! Meg vagy vezetve! Beígérték, hogy lesz multi és most az utolsó napokban meg kijelentik hogy mégsincs....R***hadt mocsok hazug banda ez is és egy fillért sem érdemelnek... Jól mondom kedves Pocok?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Át vagy megint baszva....És ezt te most hogyan éled meg Kedves Fpocok? Bírsz egyáltalán róla beszélni? Komolyan first world problem...

darkSectorxxx
Tudom...😄
nem ide való. 😊
De mostanában ilyen könyörületes vagyok nagyon minden téren. 😊
Elpuhultam. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.10. 21:23:52

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Sorry, de erre dobnék egy "del" javaslatot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
No offense, de 510 játék mellett erre mi szükséged volt? :-/

A topic pedig EREDETI játékaink topik, a legeslegrosszabb helyen tetted fel a kérdést.

Tinman
:-D

Na látom másnak is ez ugrott be.

Tinman
Öööö, akkor továbbra se nagyon kell az a Win 10 úgy látom, max a DX12 miatt. :-D

Tinman
3x estem neki legalább X360-on, minden beleuntam, pedig eskü nagyon akartam. Időre menő játék? Azonnal elvesztenek engem ezzel az tuti.

Tinman
Szvsz nagyon korán van még ahhoz, hogy ennyire leírjuk az egyik legjobban várt idei címet. Az a csóka, aki ezer és pár száz dolcsit költött a korai playre, azért nem volt ennyire rossz véleménnyel róla. Attól, hogy nincs multi, még lehet rohadt jó. Ott a Mass Effect, abban sem volt multi, sok felfedezni való is akadt és elég kellemesre sikerült.

Fpocok

Lehet, engem igazából egyelőre hidegen hagy a game. A felfedezgetés lehet fun de a sztori és bármilyen komoly cél hiánya nálam megöl minden játékot nagyon hamar.

Why so serious?

Fpocok
Már korábban megmondtam, hogy epic fail lesz. Igazam lett.

Szerintem inkább a false advertisingnak szól a dolog. 😊
Te nagyon gyűlölöd az NMS-t úgy érzem. 😊
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2016.08.10. 21:06:07

Why so serious?

darkSectorxxx
Én is hallottam hogy a multiplayer-t hiányolta néhány előtesztelő emberke. 😄
LOL

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
BREAKING:

NMS dobozait átcímkézték, hogy lekerüljön róla az online része... utolsó percben.

"To expand on what the other guy said, the sticker was covering the words "en linea" which means "online" in spanish. It also had a more strict rating and network icon. This implies that the game was presumably at one point intended to be an online multiplayer game, but got changed soooo last minute, that they to couldn't change the already-printed inserts, and so instead just used a sticker to literally cover up that fact and release it as an entirely single player game."

Fpocok
Sean Murray lying about multiplayer for No Man's Sky

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kérdés?

grebber
Miért használtam volna? Ezek kb Cod szintű játékok. Nincs ok amiért kell walktrough.
Ott a steam fiokom meg lehet nézni mikkel tolom és azokhoz mennyi agysejt kell---kicsit súgok kb fél...

IMYke2.0.0.0
De, írásod alapján, a 2013-as Tombinál is használtál.

grebber
Most írom azokat nem játszom végig pont emiatt.

IMYke2.0.0.0
Ja, hogy te Juhtyúkot, meg más forrásokat használsz az első elakadásnál?
Így már értem, hogy miért vagy meg egy-egy nagyobb címmel is 4-6 óra alatt.

//És azt is, hogy mások miért csodálkoznak, amikor egyik-másikunk profilján egy-egy nagyobb, jobb címnél ott villog a 100+ órás játékidő is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.10. 19:40:28

IMYke2.0.0.0
Csak ne lenne ~13.000 Ft a kezdőára megint...

Mondjuk esténként néha érzem, hogy elfogytak aznapra az agysejtek...Lehet ezért szórakoztam én ezzel ennyire jól? :-D

Atisz
Annyira azokhoz sem kell agy, csak ügyesség, meg 6. érzék 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jéé..Meg lehet ezt Win7-re is csinálni...Akkor lehet talán a többi átírása is menni fog (mondjuk még mindig azt mondom a win10-et akarják az újabbakkal már tolni szóval kicsi rá az esély).

grebber
Ezt ami egyértelmű nem nézem minek, a kettő legutóbbi TR az egysejtűeknek való ezért királyságosak 😄.. De pl az előző részeket ezért nem is vittem soha mert agyilag gyenge vagyok hozzájuk.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.10. 19:37:40

Megeszem a kalapom ha sikerül normálisra megcsinálni...

Fpocok