Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Krumpli-burgonya. Mindegy hogy hívjuk, a mennyiségen van a lényeg. Egy lópáncélt, meg egy küldetést tartalmazó DLC-t adnak ingyen, mert jó fejek. Egy 15 órás tartalommal rendelkező, számos új karaktert, új helyszíneket behozó DLC árát megfizettetik, ez számomra teljesen érthető, és rendben van.

A From Softnál sem vágott mellbe a dolog - igen, hazudtak, de tök nyilvánvaló volt, hogy lesz dlc, bármit is állítottak. Naív dolog volt elhinni, hogy nem.

De aláírom, hogy a NMS-nál egy ilyen launch után ez azért kicsikét pofátlan. Legalább vártak volna egy kicsit. (Jelzem, ezt úgy mondom, hogy szerintem a NMS-ban van potenciál, és szórakoztató, de NEM ENNYIÉRT)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.16. 09:46:05

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
És akkor most ismét lehet hozzászólást termelni a délelőtti témán: "expansion vs. DLC", avagy "ha le lehet tölteni, akkor DLC, nem érdekel, hogy ők hogy másképp hívják".

a hozzászólás nem titkolt célja, hogy elvegye a kedvet az ezerszer lerágott csont ezeregyedszer történő lerágásától

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Itt arról van szó, hogy megígéred, hogy nem lesz és mégis... Dark Souls 2-vel ugyan ez volt. Akkor ne ígérj, mert ha megszeged hiteltelennek fogsz tűnni... sőt nem csak tűnni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Szerintem azért a CD Project-et nem lehet ezért kritizálni. Igen, azt mondták, hogy ingyenes DLC-k lesznek - végülis lett is 16.
Az, hogy azért a két nagy batár expansionért van pofájuk pénzt kérni, szerintem erősen érthető, főleg ha figyelembe vesszük az alapjáték árát a 30 küröli eurós árat.

Az NMS-nél viszont ez tényleg elég pofátlan, az ár tükrében mindenképpen, meg azt figyelembe véve is, hogy előbb talán az alap cuccot kalapálják már használható szintűre, mielőtt még a DLC egyáltalán szóba kerülne.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Továbbra is NMS... újabb hazugság.

"Last week, the creator of No Man's Sky, Sean Murray, revealed that the game would not be getting any paid DLC. Instead, players can look forward to free patches that include new content."

VS EGY HÉTTEL KÉSŐBB

"Speaking with DailyStar, Murray said that it was "perhaps naive" for suggesting No Man's Sky only see free updates."
" Murray said that there was a chance that it could happen. "Maybe in the future there’s some reason why we just couldn’t possibly afford to do a certain feature without charging for it."

Tiszta The Witcher 3

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha érdekel még valakit:
Mad Max PC € 4.79
Sírok. 😄
Fpocok
Még több NMS 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Seth
Szakadok, ez így annyira passzol 😊

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Köszi <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Boldogot így utólag is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Továbbra is NMS shitpost, de ezen speciel nevettem 😄

Adjatok rá hangot.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.08.15. 21:05:21

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen neked is. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Részemről is boldogat! 😊
grebber
Az igen indiegala group buys os srác odaadta a goty upgrade-et.Megvette magának de neki már megvolt 😊
Már ezekért megéri szenvedni az indiegalával
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.15. 19:52:12

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
püztem

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen srácok, mindenkinek, aki írta, és annak is, aki csak gondolta. <#worship>
TBTPumpa, MerlinW, FPocok, Tinman, wesker24, 3Error, Scooter, Atisz, Moby, totti5, zzeN, MarkBlade, wantonly

Scooter
Middle-earth: Shadow of Mordor Bundle. Ennyiért már vállalható kategóriában van.
wantonly
Boldog Születésnapot! <#taps>
Steamen, meg különböző kereskedő helyeken lehet venni, de nevetséges áron. Ilyen 250-300 dollár (vagy annál is több) értékű CS:GO kulcsokért adják.
Így a 3. rész közeledtével megjött a kedvem a 2. rész újrajátszásához. A 2. rész játszása közben meg az elsőjéhez. 😄 Sztem is az 1 jobb lett, mint a 2. Nem értem, h miért nincs fent Steamen. Valami jogi dolog állhat a háta mögött. Más ötletem nincs.
Scooter
Azt én is venném rögtön ha kapható lenne. Megvan az eredeti CD-s is. A legjobb rész!
Tinman
Ha framelock off lenne, menne ez 5-600 frame-el is, annyira nograph, X360 gen eleji. Nagy bánatom, hogy nem vittem még mindig végig, valahogy belefásulok. Na ez pl. még az én kőkori konfigomon is menne 4k@120 frame mellett az tuti :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.15. 17:39:04

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
DEAD RISING 1 PCs játékmenet, 60fps!

MarkBlade
HBD 😊
zzeN
Tőlem is HBD Imy!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
E3 előtt egy héttel, amikor bejelentették hivatalosan a játékot a megjelenési dátumot is mellékelték. Mondjuk ez a jó, idén bejelentik és jön is.

HBD!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.15. 16:05:18

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Passz, én is csak úgy jutottam hozzá, hogy a második részhez adták ajándékként mikor megjelent.

[merlinw.org]

Miért nem vehető meg a Mafia 1 Steamen? (máshol se látom digitális formában). Van Steam community oldala, de megvenni nem lehet.
IMYke2.0.0.0
Hoppá, a Watch Dogs 2 ilyen hamar jön? - A játék várható magyarországi megjelenése: 2016. november 15.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm minden kis- és nagy medvebocsnak, hogy gondolt a magamfajta vén medvére 😊

Atisz
Arra azért készülj fel, hogy ez az Enigmatis trilógia az egyik legigényesebb, legkomplexebb HOG, tehát ezzel valószínűleg úgy jársz, mint amikor valaki a Baldur's Gate-tel kezd és utána minden egyes RPG-nél húzza a száját (ez nem baj, csak ugye a magas igényekből utána már elég nehéz lejjebb adni 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Moby
Boldog születésnapot!

Adversus solem ne loquitor

Atisz
Boldog születésnapot IMYke2.0.0.0!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Egyik sem, de azért kösz 😊

Atisz
Nem mondanám, hogy "régen minden jobb volt" (persze, hogy nem, akkor is voltak jók és rosszak, mint ahogy ma is, tény, hogy ma azért kritikusabban állunk 1-1 játékhoz: nézd meg milyen igénytelen - nem vizuálisan, hanem a játékmenetet figyelembe véve - mai szemmel mondjuk egy Command & Conquer, ami akkoriban az egyik legdivatosabb játék volt és mennyire kiállta a idők próbáját pl. a System Shock 2, aminek már a megjelenésekor is közel vállalhatatlan volt a grafikája), csupán azt, hogy ma már nem újságírók (olykor fizetett) cikkeit, kritikáit lehet elolvasni 1-1 címről, hanem immáron bárki eljuttathatja véleményét egészen széles rétegekhez, ami aztán könnyen tovább szűrhető a tetszésnyilvánítás lehetőségével.

És igen, trehányabbak, kapzsibbak lettek a fejlesztők és a kiadók is, a korai hozzáférés és letölthető tartalmak korát éljük, ami ellen én pl. a magam módján ott és úgy küzdök, ahogy tudok (early access menjen a bétatesztereknek, DLC meg csak ajándékba). Régebben jobban meg kellett gondolni, hogy mit égetnek bele a CD/DVD-be a gyárban, aztán ahogy fejlődött az internet és a sebessége úgy nőtt a patchek száma és mérete is.

Scooter
Boldog születésnapot Imy!¡! <#email> <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.15. 12:56:30
3Error
Imy, nagyon boldog szülinapot !!

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Dzsini
A Starbound 2013 decemberében lépett bétába (és lett elérhető Early Access-ben), és most júliusban lett 1.0

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wesker24
Happy Birthday Imy ! Még 2x ennyi évet <#nyes> <#law><#pias><#pias>
wesker24
Ezért van az Early Access hogy kitudják javítani a millió bugot, Grim Dawn is 4 évig volt EA Status-ban és közel majdnem tökéletes lett a játék, a Multiplayerben akadnak még bugok , de a Singleplayer rohadtul jó, és már kijött hozzá 2 DLC is (Egy Story Hidden Path) és egy Arena (Crucible).

Totti5
Tipikus játék aminek tökéletes lett volna az EA stádium. Millió a bug és hiba lehetőség, amit nem is lehet kiküszöbölni ilyen random játéknál, pláne nyílt béta teszt nélkül.

Sony le van maradva ebben is egy ütemmel. Steam és az MS is megcsinálta az EA programot amit támogatnak és mennek bele a címek. Sonynak is meg kellene.

Tinman
Nálam ez csak azt támasztja alá, hogy olcsón teljesen korrekt, ennyiért vicc. Mondjuk ezt eddig is tudtam. 18k-ért rohadtul rendben kell lennie egy játéknak, hogy egyáltalán megfontoljam a vételét.

Egy másik vélemény... szóval azért a fujjogók és a hypeolók között az igazság ismét félúton van.

A_no_man_s_sky_egy_bugos_szar_es_imadom

Fpocok
Boldogat!

(mé nincs kívánságlistád?)

MerlinW
Füled érjen bokámig!

[merlinw.org]

MarkBlade
Ha valakinek kellene és még nincs meg..
Earth 2150 The Moon ProjectHEEDI-FBLWL-A2YA2
Commander: Conquest of The Americas GoldA0CPW-ZRYC2-8N8FG
East India Company GoldLJGPI-C37F3-T5R02
Pirates of the Black Cove GoldC34H7-ATV4D-8W3TR
TBTPumpa
Boldog születésnapot IMYke2.0.0.0!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.15. 08:40:18

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Júzerek hypolták fel és az idő. Senki nem kérete és nem is mondta, ráadásul megjelenés alőtt már voltak videók, leírások hogy milyen, így nagy meglepetés sem ért senkit.