Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A From Softnál sem vágott mellbe a dolog - igen, hazudtak, de tök nyilvánvaló volt, hogy lesz dlc, bármit is állítottak. Naív dolog volt elhinni, hogy nem.
De aláírom, hogy a NMS-nál egy ilyen launch után ez azért kicsikét pofátlan. Legalább vártak volna egy kicsit. (Jelzem, ezt úgy mondom, hogy szerintem a NMS-ban van potenciál, és szórakoztató, de NEM ENNYIÉRT)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.16. 09:46:05
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
a hozzászólás nem titkolt célja, hogy elvegye a kedvet az ezerszer lerágott csont ezeregyedszer történő lerágásától
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az, hogy azért a két nagy batár expansionért van pofájuk pénzt kérni, szerintem erősen érthető, főleg ha figyelembe vesszük az alapjáték árát a 30 küröli eurós árat.
Az NMS-nél viszont ez tényleg elég pofátlan, az ár tükrében mindenképpen, meg azt figyelembe véve is, hogy előbb talán az alap cuccot kalapálják már használható szintűre, mielőtt még a DLC egyáltalán szóba kerülne.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Last week, the creator of No Man's Sky, Sean Murray, revealed that the game would not be getting any paid DLC. Instead, players can look forward to free patches that include new content."
VS EGY HÉTTEL KÉSŐBB
"Speaking with DailyStar, Murray said that it was "perhaps naive" for suggesting No Man's Sky only see free updates."
" Murray said that there was a chance that it could happen. "Maybe in the future there’s some reason why we just couldn’t possibly afford to do a certain feature without charging for it."
Tiszta The Witcher 3
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mad Max PC € 4.79
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Adjatok rá hangot.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.08.15. 21:05:21
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már ezekért megéri szenvedni az indiegalával
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.15. 19:52:12
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.15. 17:39:04
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
HBD!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.15. 16:05:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
És igen, trehányabbak, kapzsibbak lettek a fejlesztők és a kiadók is, a korai hozzáférés és letölthető tartalmak korát éljük, ami ellen én pl. a magam módján ott és úgy küzdök, ahogy tudok (early access menjen a bétatesztereknek, DLC meg csak ajándékba). Régebben jobban meg kellett gondolni, hogy mit égetnek bele a CD/DVD-be a gyárban, aztán ahogy fejlődött az internet és a sebessége úgy nőtt a patchek száma és mérete is.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.15. 12:56:30
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sony le van maradva ebben is egy ütemmel. Steam és az MS is megcsinálta az EA programot amit támogatnak és mennek bele a címek. Sonynak is meg kellene.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy másik vélemény... szóval azért a fujjogók és a hypeolók között az igazság ismét félúton van.
A_no_man_s_sky_egy_bugos_szar_es_imadom
Earth 2150 The Moon ProjectHEEDI-FBLWL-A2YA2
Commander: Conquest of The Americas GoldA0CPW-ZRYC2-8N8FG
East India Company GoldLJGPI-C37F3-T5R02
Pirates of the Black Cove GoldC34H7-ATV4D-8W3TR
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.15. 08:40:18
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."