Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Jah én is a Big Fish Game oldaláról vettem meg sok Hidden Object játékot amikor le volt akciózva.
Dzsini
Édesanyám kb. 10 éve kapott rá a keresős játékokra - egy szót nem tudott angolul, eleinte szótárazva játszott, mostanra óriási szókincse van - főnevekből, és néhány melléknévből (színek, stb.). Mostanában már szinte csak ezekkel játszik, nagyon szereti a stílust.

Ha jó kalandokat keresel ajánlom a Mystery Case Files sorozatot, a Puppetshow-kat (jó kis elmebeteg világuk van), a Dark Parables sorozatot (klasszikus Grimm mesék eltorzítva), és a Big Fish Games oldalt - sokszor akcióznak ők is, és rengeteg játékot ki lehet próbálni 1-1 órára, az alatt kiderül, hogy tetszik-e.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.14. 18:11:44

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wesker24
Ajánlom figyelmedbe ezeket a Hidden Object játékokat is az eddigi legjobb játékok amivel valaha is játszottam :

- League of Light Dark Omens 10/10 Egyszerűen tökéletes, nincs rá jobb szó az eddig legjobb Hidden Object játék
- League of Light Wicked Harvest 8/10 Habár nem sikerült olyan jóra mint az első rész de a második rész is nagyon jó.
- Chimera Tune of Revenge 9/10 Ez is egy nagyszerűen sikerült játék kellöen Dark-os hangulata van.

Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.14. 17:50:45
Fpocok
Kipróbáltam a Goldeneye Source-t. Baszott jó. Ráadásul most még élet is van, párszáz játékos... szóval van szerver jó pinggel. Aki nosztalgiázni akar, nézzen bele!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Imi vásárlásának hatására én is megvettem az Enigmatis trilógiát. A jó értékelések is fontos tényezők voltak, na meg az is, h még sose játszottam hidden objects játékot és kivi voltam rá, h mennyire fog bejönni. Az első részt játszottam eddig 3 órát és azt kell mondanom, h jóféle. Olyan, mint egy pont and click kalandjáték, amiben néha tárgyakat kell keresni. A sztori érdekesnek ígérkezik és elég rejtélyes, valamint a feladványok is változatosak. A hidden objects részek pedig tökéletesek az angol szókincs bővítésére. Eddig nagyon jóféle. Sőt, a Steames értékelések alapján talán az első rész a leggyengébb, szal kíváncsian várom, h milyenek lesznek a folytatások.
Szerintem eddig is ez volt, csak ugye most már ott az internet ahol aztán mindenki nagyon megmondhatja hogy mi a véleménye az adott termékről így sokkal több a visszajelzés. Szerintem régen is maximum 2-3 játék volt évente amikkel érdemes volt játszani, ez manapság is így van. Plusz a "régen minden jobb volt" egy vicces dolog, anno 1998-1999 körül az 576 KByte hasábjain az olvastam, hogy régen még volt hangulata a játékoknak manapság meg már csak a látvány meg a grafika. Szóval ugyanazokat a köröket futjuk azóta is. 😊
Ami valós probléma az az optimalizálatlanság, sajnos manapság hipergyorsműholdnetezerreltöltöm netek korában a fejlesztők is szarnak bele kicsit, ott ugye a megjelenés időpontja amit inkább nem tolnak el, helyette jön az első napos 4 gigás patch meg hasonló nyalánkságok.

Why so serious?

MerlinW
Nem a maroknyi csapat hibája, ez már már amerikai megfilmesítendő példa😊 Gondolj bele. Vagy te, van egy ötleted, céget alapítasz, felveszel 5, 10, majd 17 hozzáértő havert és alkalmazottat, majd elkezdesz dolgozni az ötleteden. Elkészül valami, amire büszke vagy, melledet verve mutogatod, kickstartert indítasz. Az embereknek bejön az ötlet, elkezdik támogatni.

És itt jön a fricska. Meglát benne valamit a világ harmadik legnagyobb kiadója, a Sony, aki baromira leszarja ki vagy te, mi a termék, mi lesz veletek, ti csak egy hatalmas dollár jel vagytok a szemükben. Megkeres téged, felajánl 10-15 millió dollárt a fejlesztésre és a szokásos 50-100 milliós "Sony marketinget". Mindezért csupán 30%-ot kér el a bevételekből. (Meg a Steam is... tehát marad bruttó 40% a csapatnak)
A seggedet a földhöz vered örömödben, hogy ez pont veled történt meg, persze nem gondolsz bele mivel jár ez.

Ott állsz az interjúkon a kis sandbox cuccoddal - ami egyébként a helyén kezelve abszolút nem lett rossz, sőt - és kínos mosollyal hárítod a kérdéseket, hiszen a Sony - aki tisztában van a termékkel - vérrel íratta veled alá a mit mondhatsz és mit nem szerződést.
Ott állsz a Sony által felizgatott x millió játékos előtt megjelenéskor és könnyes szemmel olvasod, a sok, Sony által megvezetett - aki nem látott át a dolgon, nem követte az eseményeket, video interjúkat - vásárló sirámait.
Ott állsz és azon gondolkodsz, megérte-e a szerződés ezt a sok szopást, a cég nevének degradálását és a stresszt?

Mert véleményem szerint a Sony nélkül sokkal jobban jártak volna - ha nem is vagyok híve - további kickstarter / early access módban ugyanennyit, ha nem több pénzt kereshettek volna maguknak, kevesebb stressz, több idő és visszajelzés társaságában. A reklám pedig manapság tök felesleges, ha jót csinálsz és fent vagy egy 100 milliós Steam vagy 60 milliós GOG rendszeren.

A hardver optimalizáció más téma, abban valóban sárosak, de ilyenek az első játékok. Tudom nagyon elnéző vagyok, csak ugye kollegaként átérzem a szitut😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.14. 14:07:09

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy nincs is mi után olvasni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Engem a negatív kritikák ellenére is baromira érdekel a No Man's Sky, de virágbolt kizárva, úgyhogy természetesen marad majd a vásárlás. Viszont biztos, hogy olcsóbban fogom/tudom megvenni. Talán azért is kritizálják nagyon, mert már magas az akció/interakció igény sokaknál, aztán ha fel kell fedezni egy majdnem kietlen bolygót, akkor az már egy semmi... Engem a sci-fi téma nagyon vonz, egy ismeretlen bolygó felfedezése már önmagában is izgalmas, szóval remélem hozza azt a szintet, amit elvárok. Nem sokat olvastam utána, hogy megmaradjon az újdonság varázsa.
genndy
Igen, én is azt a tendenciát látom, hogy kiadják félészen is. Leginkább kiadói nyomásra, meg mert le vannak zsírozva a határidők, a lemezgyár, a nyomda, a terjesztések, a szállítás, stb., stb. Sose felejtsük el, hogy az eladási számokban élen járó konzolokra még mindig leginkább dobozosan jelennek meg a játékok, az összes ezzel járó költséggel, szerződéssel, határidővel együtt. Kevesebbet buknak ha időre kiadják, patchelni utólag is lehet.
A Steam meg Metacritic meg ilyen-olyan értékelések jó dolog, de az eladási számokon a későbbi (1-2 napról van csak szó) negatív kritikák már nem mutatkoznak. A fejlesztő/kiadó a bevételi oldalon azt látja, hogy a játék az első napokban eladási rekordokat döntöget - ez így jó lett, jöhet a következő pont ugyanerre a sémára, pont ugyanilyen befejezetlenül, hiszen úgy is megvették/előrendelték. Azt már nem tudom hogy a Steam refundot mennyire nézik, mennyire számít. Nem hiszem hogy nagyon, úgyis a konzolos eladások a jelentősek.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.08.14. 12:34:03

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Voltan
Én leszedtem a virágbolti No Man´s Sky-t (bocs, de 18 ropis zsákbamacskát nem kérek) nálam jól fut - mondjuk azért egy 1070-esen illik is - és nem rossz amúgy, az a tipikus kategória, hogy az elején beleteszel 10 órát, aztán időnként ránézel kicsit. De tényleg érződik, hogy a tartalom kevés, és hosszú távon igencsak unalmas lesz. Ez tényleg a 15-20 dodós kategória, annyiért zokszó nélkül, de így, ebben a formában a 60 eurós ár egy vicc.

Majd valami akcióban besöpröm 15 dolcsi magasságában - szerintem esélyes, hogy hamar le fog esni az ára.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
Az az ezer ember, aki megveszi a kis címet, az sokkal inkább tudatosan, utánaolvasással, ismeretek birtokában vásárol - tudja mit vesz, tudja mit várjon el a játéktól. Az a millió, aki az "AAA" címet megveszi, pedig a reklámok ismeretében vásárol, és sok esetben csalódik, mert nem is tudja miért adja ki a pénzt (nagyon jó példa erre most az NMS). Ez utóbbiak azok, akiktől hangosak a fórumok, és nyomják az értékelős gombokat, mert a frusztráltságot többek között így is le lehet vezetni.

Ez nem jelenti azt, hogy nincsenek egyéb jellegű problémák, csak szerintem az arányok mások - nem "játszhatatlan roncs" van sok, hanem "csalódott vásárló, aki nem is igazán tudja mire vágyott". Hogy egy játék a roncs kategória fölött közepes, jó, vagy kiváló - az már nagyon szubjektív.
Ma már a "gamer" piac milliárdos felhasználóbázissal rendelkezik. Egyszerűen lehetetlen mindenkit kiszolgálni, a reklámok alapján mégis ezzel próbálkoznak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lehet csak rosszabb játékoknál néztem az értékeléseket, de szinte az összes AAA cím 50-60% fölé nemigen megy a steames értékeléseknél (mondhatnám a Homefrontot ami állítólag tényleg gyalázatosra sikerült vagy mondhatnám akár a Total War Warhammert ahol technikai jellegű problémába nemigen ütközhetsz, ellenben más elemek miatt lepontozták (egyszerűsödött a játék....Ez már egyébként a Medievel 2 óta megy szóval lassan kapcsolnak a kedves CA fanok, illetve a dlc árazás verte ki a biztosítékot még sokaknál....Meg az apránként bővülő világ: WArhammerben rengeteg nép van ugyebár).

Most így hirtelen nem is tudnék olyan nagy PC-s AAA címet mondani az utóbbi időből, amelyet nem kritizálták volna szénné a játékosok (idén amit találtam az a februárban megjelent XCom 2, de biztos volt még pár csak most nem merülök bele inkább jobban a keresésben). Ezzel szemben az kisebb címek közt bőven van jó értékelésekkel rendelkező játék, vagy akár a közepesek közt is akad bőven.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tehát azt akarod ezzel mondani, hogy a Xar eddig is áramlott, csak most már felakad a képzeletbeli rostán egy része és a karbantartó a lábunk elé borítja immár a felakadt részt vagy hogy a játékiparosok mára kényelmesedtek el annyira, hogy jó ezeknek a szar is alapon azt kapjuk. Ezzel párhuzamosan pechjükre van már olyan ember, aki ezt nem hajlandó benyelni szó nélkül.

Tehát én most azt boncolgatnám, hogy melyik volt előbb a tyúk vagy tojás. Tehát mostanra jutottunk el oda, hogy egyre igénytelenebbek, színvonaltalanabbak a játékok (trehányabb, nemtörődöm fejlesztők), vagy ez eddig is így működött, de a közösségi média, megmondóemberek és értékelési rendszerek előretörése és elterjedése miatt most olvashatunk őszinte véleményeket?

Én megmondom őszintén én inkább az előbbi felé hajlok (valami mérhetetlen igénytelenség kezd urrá lenni a játékiparon).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Szerintem valahol ez ugyanaz, mint a trailer alapján elmenni egy filmre, majd kipanaszkodni magad IMDB-n vagy máshol, hogy nem ilyen lovat akartál.

Aki hisz a trailereknek, bemutató változatoknak, felül bármilyen hypenak, az óhatatlanul csalódni fog előbb-utóbb. És mostanában a közösségi felületek (és a Steam az) természetes használatához hozzátartozik, hogy megírják a magukét róla (vagy készítenek róla egy Youtube videót, beszélnek róla egy podcastban, mindegy).
A reklámot is meg kell tanulni a helyén kezelni, és a fórumos-online-közösségi reakciókat is, ahol ugyanúgy rengeteg túlzás, túlreagálás jelenik meg.

Persze ettől még jelennek meg nagyjából kész, javításra szoruló játékok bőségesen - de az, hogy "játszhatatlan" lenne valami, vagy "félkész" lenne, az rendkívül ritka (előfordult ez is, az is), de nagyobb részét az online felületek extremitásának lehet betudni.

IMYke2.0.0.0
Mindazok után, hogy a Juhtyúkon, az online felületeken egyre több és több "szavahihető"(nek vélt, rajongott) megmondó ember tuszkolja beléjük, illetve a sok milliárdból párnak azért akad még némi saját sütnivalója is, a játékosok egyre jobban és jobban látják, észlelik, hogy a szaporító szerv melyik részére kerültek egy-egy nagyon várt cím láttán.

Az ember nagyképűen hiszi, hogy okosabb a csordában, bolyban, falkában élő állatoknál... a szomorú hír az, hogy ez nincs így. A konformizmus hatalmas erő.

A "lázadók" (akik hiszik, tudják, hogy mi a jó nekik, és mernek, akarnak is írni, szólni erről a kezükben lévő eszközökkel) pedig egyre erősebben hallatják a hangjukat. Ezt látod a STEAM és a Metacritic véleményekben.
Vannak (nagyon sokan!), akik majmolják az előttük írókat (csordaszellem, konformizmus), a "lájkok" kedvéért - damn STEAM és az értékelések értékelése rendszer -, de akadnak sokan, akiknek van egy kis sütnivalójuk is.

Azt látod, hogy ömlik a fekália a platformokra, és akadnak, akik nem lapátolják két pofira az emészthetetlent, hanem tombolnak.
A pénzükért. A jobb játékokért. A "jövőért" (hogy ne kaphassunk még több fekáliát).
Szép új világ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ez tökéletesen beillik a 2-es számú válaszba :-)

Panzeradler
Vagy, a fejlesztők így álmodták meg, és ez így nekik nem félkész. Csak a sok ember mást látott bele mint kéne, és most sírnak, hogy ez meg az miért nincs benne. Lehet ez is így opció. Válasz szerintem nem lesz egyikre se 😊
Jó oké egy része a sirámoknak a futással kapcsolatban születik (nyilván az a minimum elvárható dolog, hogy ha megveszem hát fusson már normálisan főleg ha a látvány nem indokolja a magas gépigényt), de a második része meg gameplay problémákról számol be (unalmas, nincs benne ez meg az....stb.) Ezért kérdem, hogy szerintetek ez már tendencia, hogy kiadják a szart is félkészen (vagy mindenféle normális ötlettől mentes iparosterméket) vagy csak ennyire kritikusak kezdenek lenni a gamerek?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.14. 11:27:41

grebber
Az elvárásokkal semmi baj nincsen. Vagy te minden aaa cimtől szt várod hogy akadjon mindenen? Szarnak ezek a minőségre nem kell az, a sok ember úgyis megveszi.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
2 nap alatt összekapart 7 milliárd forintért bárki behajolna (STEAM), ez nem kérdés...

Dzsini
Igen, innen nézve a fejlesztők bűne, hogy látva-tapasztalva a hypeot nem szóltak, hogy "skacok, ugye tudjátok, hogy ez egy 3D Starbound, és nem a Világmegváltó Csodajáték?".

Szerencsére ez ezen a héten kiderült, és a játék a "helyére kerülhet" - remélhetőleg minden szempontból.
És akkor játszhatok vele én is, mert szeretek beleveszni a végtelen procedurális világokba, a Starboundban is van vagy száz órám, Elite-ben (700+ óra) is szeretek ugrálni csillagrendszerről csillagrendszerre.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.14. 11:16:21

Teljesen egyetértek. A játék ennyit tud, ennyit kell tőle elvárni...Amúgy nekem tetszik...Elkolbászolnék benne kicsit ha nem lenne ilyen irdatlan húzós az ára.

IMYke2.0.0.0
"A kommunikáció hibája, hogy"

Nem. A fejlesztők hibája. Ezen a téren teljesen egyetértek a fanyalgókkal.
Az a 3 maroknyi ember megtapasztalta, hogy pár beígért hangzatos feature micsoda várakozás hullámot indított be, és egyáltalán nem sietett kijavítani őket írásban, szóban, hanem hagyta generálódni a cunamit... mert a marokdörzsölgetés remek mellékfoglalkozás.

Szorozza szépen mindenki össze a legrosszabb aránnyal is az értékeket (~377000 db * 60 euró - csak STEAM) (kép van mögötte):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.14. 11:12:32

Seth
Felfedezős játék, de a beszkennelt állatok 3d-s modelljét még forgatni, zoom-olni sem lehet, az már sok volt a fejlesztőknek 😊

PSN ID.: Beegabor

Dzsini
Ez szerintem is egy felfedezős casual játék, kóborolsz innen-oda, akár konkrét cél nélkül is, nézegeted a színeket, a tájakat (vannak azért nagyon szépek), és kikapcsolódsz. Nincs mit kimaxolni, nincs igazán cél a játékban (persze van, de igazából nem érdekes)... ott a Subnautica, ami hasonló, és szeretik sokan.

A kommunikáció hibája, hogy rengetegen mást vártak tőle, és most igen csalódottak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.14. 11:04:11

Nekem az jött le egyébként, hogy ez a játék elsősorban a felfedezést kedvelőkre épít, valamint azokra akik szeretik fejlesztgetni a virtuális karakterüket (egyébként én is Tinman álláspontján vagyok....3000-ért azonnal kéne a játék...18000-et viszont szerintem sem ér semmilyen formában...mondjuk nem nagyon van olyan játék amire azt mondanám, hogy 18k-ért is megéri megvenni..az árak valami félelmetesen elszálltak az utóbbi időben...Nálam azért a lélektani határ továbbra is 30 euró körül marad....Amit drágábban veszek az szinte csak és kizárólag kártya/ládapénzből megy).

Egyébként ezzel kapcsolatban az fordult meg a fejemben (lehet már ti is észrevettétek), hogy mostanában vagy minden AAA címet elrontanak (lásd steames értékelések) és tényleg hatalmas bajok kezdenek lenni minőség terén vagy túl nagyok az elvárások, illetve jelenlegi állapotában semmit nem ér a steames értékelés (legalábbis annak eldöntésére, hogy az adott játék érdemli-e a figyelmünket vagy nem)?

A steam alátámasztotta, meg az értékelések is rajta, hogy azért van itt baj...

Dzsini
Az NMS farvizén két "ihletforrás", a Starbound és az Elite Dangerous eladásai szépen megugrottak 😊

Ahogy nézegetem ez egy korai 3D Starbound - abból egy szuper kis játék lett most, hogy 1.0 lett belőle (végre egy, ami a közelébe kerül a Terrarianak), ebből is lehet, hogy az lesz. Addig is lehet színes világról színes világra ugrálni. Relaxálós játék sorozatnézés / podcast hallgatás mellé, mint az Elite Dangerous felfedezős része. Nem igényel aktív odafigyelést.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.14. 10:47:53

Seth
"Ha jól értem, akkor szerinted is egy nagy rakás?"
Igen az. Főleg mert nincs benne tartalom. Hihetetlen ,igaz? Ekkora méretű játék és nincs benne mit csinálni. Bányászod a nyersanyagot, hogy csinálhass üzemanyagot a hajódba,hogy után töltsd a szkafandered létfenntartó rendszerét. Kicsit többet bányászol, hogy csinálhass,vehess jobb hyperhajtóművet,amivel gyorsabban haladhatsz a rendszerben. Szkennelheted a létformákat, amik 3-4 bolygó után egyformának tűnnek ,ahogy a bolygófelszínek is. Bázisból van 3 féle, monolith-ból 3 féle variáció És mindeközben kapod a milestone-okat : grat, leszálltál 2 bolygóra, grat leszálltál most már 10-re, ja és grat a 15 felfedezett állatfajért, ja meg kapsz majd még 30-ért is. Ennyi a tartalom, gyűjtheted a milestone-okat, bányászhatsz, szkennelhetsz. Mint valami mobil játék, ahol van napi X pontod hogy elköltsd valamire, aztán várni kell, hogy újratöltődj, csakhogy itt nem kell várni, csinálhatod napestig és ez annyira de annyira unalmas. Persze ha neked ez élvezetet okoz, akkor hajrá, gyűjtögess
Sztori van valami, de azért a pár sornyi mondatért(igen, olvasod majd) nem éri meg azt a 30-40 órát. De lehet csak nem értem meg,mert annyira mély a mondanivalója, mondják most biztos sokan.

Tinman
Nem is vitatom... ettől még továbbra is 2016 egyik legjobban várt játéka volt. Pont, ahogy írtam.

A másik hozzászólásoddal egyetértek, mert nekem is fontos a jó sztori, viszont nem zárkózom el egy ilyen felfedezős gyűjtögetős játéktól sem, ha van vége. Ha van célja. Ha csak céltalanul, a végtelenségig kell benne gyűjtögetni, akkor nyilván ott rohadjanak meg vele ahol vannak, főleg 18k-ért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem nem is a story hiányával van bajom, hanem azzal, h a videók alapján túlságosan monoton a játék. Folyamatosan ugyanaz ismétlődik és ezek közül az ismétlődő dolgok közül van olyan, ami nem is túl izgalmas. Mondjuk a bányászás. Hiába van kismillió bolygó, ha a mögöttes tartalom hiányzik.
IMYke2.0.0.0
Engem az efféle tamagochizás - (szinte tök egyforma) bolygóról bolygóra röpködés, más színű, alakú lények között nyersanyagok gyűjtögetése és repkedés valami központi fekete lyuk felé - abszolút hidegen hagy.
Tuti, hogy én vagyok maradi, de nekem a SZTORI nagyon kell egy játékhoz.
Még a matchbox tologatós időszakomban is mindig szőttem magamnak egy folytatásos történetet a Starsky és Hatch, a Minden lében két kanál, vagy a PEtrocelli hatására és mintájára... sok-sok autós üldözéssel.

IMYke2.0.0.0
Nyilván, mert sokan már a feature-ök olvasásakor és a reklámozás, álmodozás során jegyet vettek erre:

Tinman
Igen, csak azok az n+1. lövöldére reppennek, ez meg tudtommal egy olyan próbálkozás, amilyen még nem nagyon volt... talán a Spore.

Amit írtam azt arra írtam, hogy az év egyik legjobban várt játéka volt és ez be is jött, Steam alátámasztotta és akkor ebben még a GoG-os eredmény nincs benne, de wrz siteokon is nagyon kapós.

Ha jól értem, akkor szerinted is egy nagy rakás? Akkor is az lesz, ha a hibákat javítják? Nem tudom, mert nincs 18 ezrem erre, de még csak warezolni se vagyok hajlandó, mert érdekel, szóval 3k körül jöhet. MerlinW véleményét olvastam -abs. adok rá-, annak alapján 3k-ért nem lesz ez légyeledel, főleg a patch-ek után.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.14. 10:31:56

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Te szoktad emlegetni a legyeket, nem? 😊

Tinman
Nah kérem... ezt ennek fényében revideáld pls :-D

"No Man's Sky is already one of the best-selling launches on Steam ever. We break down the numbers.
212,620 people playing No Man's Sky at once makes it the biggest Steam launch this year"

Forrás: PC Gamer

Scooter
Van egy Enemy Front-om. Valakit esetleg érdekelne csere? Előtte azért olvassatok tesztet. Én szóltam. Még ha ezek után is érdekel valakit, akkor keressen PÜ-ben.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.13. 18:58:34
wesker24
Jah én is tükön ülve várom már a Dark Souls 3 végigjátszást, de az úgyse mostanában lesz talán jövőre esetleg ! <#hehe>
grebber
The Shattering - horrorjátékon dolgozik a Lords of the Fallen csapata.

A The Shattering egy hófehér szobákból álló házba kalauzolja a játékost, ami valójában a főhős álma, ahol leveleket, dokumentumokat és egyéb tárgyakat kell összeszednünk az állandóan változó épületben, és túlélni mindaddig, míg lehetőségünk lesz megszökni. Marta Szymanska, a SuperSexySoftwar alapítója nem a szokásos ijesztgetéssel szeretné megtölteni játékát.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
"Novemberben jön a teljes verziós Killing Floor 2

A co-op zombiaprítós FPS 2015 áprilisában jelent meg a Steamen korai hozzáféréssel, azóta pedig új térképek, szörnyek és a Versus Survival PvP-játékmód is bekerült a játékba. A Tripwire Interactive bejelentése szerint november 18-tól a teljes verziót élvezhetjük majd PC-n és PS4-en is."

Atisz
Annak idején sajnos lecsúsztam róla (meg hallgattam a sok negatív kritikára - amit már azóta nem teszek, sok nagy játékot kihagytam emiatt), most meg egyik nagyobb játékplatformon sem elérhető már.
Lehet, hogy a híres madridi ex-felügyelő (Torrente) segítségéhez fogok folyamodni, természetesen csak és kizárólag kipróbálás céljából 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Nem.
Egyrészt, mert becsült ár. Ami inkább csak drágább lehet, olcsóbb nem.
Másrészt, a játék sem érdekel sokadikday (az original kiadáshoz képest). Majd 75%-os akcióban.

TBTPumpa
Quantum Break Timeless Collectors Edition - 12490 Ft

Valaki megvásárolja közületek?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.13. 09:21:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Solid Snake
Engem kifejezetten zavar <#banplz> .................... az hogy ds3 végigjátszás még sehol <#hehe>
Tinman
Nem szoktam és nem is fogok saját YT videót reklámozni, de ez számomra is történelmi, szóval ezt most bátorkodom itt megosztani, ha bárkit is zavarna, kérem jelezze a házigazdánál és törli. Köszi, ha megnézed.

Dark Souls 2 Scholar of The First Sin - Darklurker bossfight pure melee

Fpocok
videó

Fpocok

Fpocok