Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tehát a nagy többség még mindig nagy HDD-kre szorul, mind játékok, mind pedig filmek terén...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ebben egyetértünk, de erről is volt szó. A Paradox meg a Capcom ennél silányabb DLC-kért kéri el pofátlanul a csengő eurókat, míg ők ingyen adták. Már akkor le voltak gyártva, amikor kiadták a játékot? Elképzelhető (sőt), de erre vonatkozóan nem is állítottak semmit.
Csaljon így más cég is: gyártsa le előre a DLC-ket, adja őket ingyen és csak a komoly tartalomért kérjen pénzt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Igen, így mondtam.
<#wilting>#wilting>
Adversus solem ne loquitor
Ez olyan, mintha megígérném, hogy ha elromlik a bringád, ingyen megszerelem. Te el is hozod 1x, 2x, 3x, aztán negyedjére úgy állítasz be, hogy az első abroncs darabokban van és a centírozás fizikailag nem kivitelezhető. Mikor érte jössz, akkor benyújtom a számlát, hogy ennyi volt az új abroncs, de meg elkezdesz ugrálni, hogy de én azt mondtam, hogy ingyen megszerelem.
Na igen, de a szerelés=/=pótlás, mint ahogy a DLC=/=kiegészítő.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
1$:
Lethal League
The Beginner's Guide
Galak-Z
BTA:
Lovers in a Dangerous Spacetime
Octodad: Dadliest Catch
SUPER TIME FORCE ULTRA
More games coming soon!
10$:
Nuclear Throne
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nincs valakinek egy Starbound gog.com -os verzioja eladoba esetleg?
Koszi
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ideal: 1440p or 4K, ezek alatt már nincsen játék 2016-ban. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szerk: Mi a fa..ék különbség a Recommended meg az Ideal között?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.16. 19:30:43
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.16. 18:39:34
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Arról már nem is beszélve, hogy ők betartották a szavukat és a dlc-ket ingyen szórták a két kieget meg már ne várd el, hogy ingyen adják mikor tartalmasabbak mint sok teljes árú játék.
Tök mindegy mit ígérek neked, ha utána másképp teszek az egyszerűen nincs rendben. Főleg úgy nincs rendben, hogy a CDP kijelentette, hogy ők példát mutatnak a többieknek azzal, hogy... aztán mégse. És ennek semmi köze nem kell, hogy legyen ahhoz, hogy milyen minőséget tolnak ki a kezeik közül... kussoltak volna, nem szedte volna őket szét a fél net. No Man's Sky, DaS 2 dettó.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A DLC bár látszólag tágabb fogalom (mára mindenképp azzá vált), ugyanakkor jóval kevesebb tartalmat jelent az esetek 95%-ában, mint egy expansion/kiegészítő, ma divatos kifejezéssel élve season pass. A DLC a tipikus esetben a szélvédőhöz kitett bólogató kutya/majom/chucknorris figura, a különböző kretén kosztümök (főleg japán játékoknál), fegyverek és felszerelés (Béna Benőnek, aki nem tudja a játékot abszolválni a rendelkezésre álló eszközökkel), illetve az extra pályák, egész küldetéssorozatok. Csupán ezen utóbbiak azok, amik valóban nagyobb mennyiségű és súlyú tartalmat képviselnek az összes többi DLC-vel szemben és ez az a pont ahol elmosódik a DLC és a kiegészítő közötti képzeletbeli határvonal.
Régen ugye nem volt DLC, csak expansion és bizony ingyen lehetett ilyen-olyan hivatalos patch-eket letölteni, amik szebbé-kényelmesebbé varázsolták a játékot és nem a annak javítását szolgálták. Az expansiont ugyanúgy adták ki, mint a játékot: dobozban, általában az alapjáték árának feléért. Ki ne emlékezne az Opposing Force-ra, a Half-Life remek kiegészítőjére? Az ilyen és ehhez hasonlóakra senki nem mondhatja, hogy patch, vagy mod és bizony ma sem nagyon lehetne rásütni a tucat DLC címkét.
Nos így állunk a Witcher 3 2 db kiegészítőjével is, amik túllépnek a hagyományos DLC kategórián és nagyon komoly tartalmat biztosítanak a játékhoz. Az áruk jóval az alaptermék alatt helyezkedik el és opcionálisak, ugyanakkor megtoldják a történetet és nem csupán néhány órával. Persze lehet mondani, hogy ez meg játék a szavakkal, de szerintem - mint ahogy az elején is írtam - fontos különbséget tenni a DLC-k (amikre az ígéret vonatkozott) és a tartalmas kiegészítők/season pass-ek (vagy akárhogy is hívjuk) között.
Én úgy vagyok vele, hogy nem szoktak különösebben foglalkoztatni a DLC-k, a Witcher 3-hoz megvettem, a játék zseniális, és a DLC-k több tartalmat adnak, mint sok esetben egy egész játék, és hasonlóan igényes, mint az alapjáték (ezt még személyesen nem tudom megerősíteni, mert még az alapot nyúzom, hogy erősödjek), arról nem is beszélve, hogy a dobozos kiadás a kártyákkal egészen zseniális, nem is túl bántó áron.
Szóval a W3 a kivétel nálam, de többnyire nem foglalkozom DLC-kkel. Ha úgy jutok el egy játékhoz, hogy már eleve a GOTY kiadás, akkor ok, de ha nem, akkor nem szoktam extra DLC-t venni. Nagyon nagyon ritka eset.
-szerk- illetve még egy eszembe jutott, a Dying Light kiegje, arra is lecsaptam, de hát az is eléggé masszív ugye.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.16. 13:25:12
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hogy ki mit mond lényegtelen, jobb ha nem mondanak semmit, mert az internet ízekre szed minden szót. Mostanában ez a szórakozás... Amúgy sem a fejlesztő dönti el, de ha jelenleg Ő úgy tudja akkor az úgy van. Hogy mi lesz később azt az idő eldönti és a kiadó. Nagyban függ a sikerességétől is, bár ettől nem kell félteni a NMS-t, sikeres és lehet rajta reszelni jó sokat és simán lehet belőle egy újrakiadás is és masszív kontent DLC is, hisz nem azt mondta hogy DLC lesz ingyenes, hanem nyilván a javítások amikben lehet a hibák kiküszöbölése mellett lehet némi kontent is.
Nagyon túl van spilázva a NMS, megvan mindenki őrülve. Akinek nem tetszik az is ezzel foglalkozik... mintha kötelessége lenne.
DLC-t meg nem kell venni, sem fizetőset, sem ingyeneset, sem humblit, sem leárazottat. Na az önmegtartás, de hát az emberek kétpofára veszik, az az egész és jó játék ami már csak 9 dollár és benne van 25 fegyver skin DLC. A teljes élmény mi!?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Számomra annyi a fontos, hogy a játék jó-e vagy sem...A többi meg csak fölösleges duzzogásra pazarolt energia. Mellesleg még mindig azt mondom a DLC-k nagy része a rakás fekáliával egyenértékű (minap Fable 3 dlc-ket toltam le és ismét semmi olyat nem tapasztaltam amivel kevesebb lett volna az alapjáték....Szóval erre megint nem kellett volna pénzt és energiát pazarolni sem a lionheadnek sem nekem). 1 kezemen meg tudom egyébként számolni hány olyan dlc-vel találkoztam ami egyáltalán megérte volna a figyelmem (pedig jópárnak a birtokában vagyok).
Apropó a Chains of Satinav kreditje most pörgött le ....Szokásos Daedalic színvonal...Meg is dolgoztatta a szürkét. Kellemes volt.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.16. 12:23:18
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak az van, hogy ezeken én már meglepődni sem tudok, nemhogy felháborodni. Ez amúgy elég nagy sajnos, de hát ez van 😞
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"Dark Souls II producer Takeshi Miyazoe has made it clear that From Software is not interested in releasing DLC for its upcoming action game.
For Dark Souls II, we don't even expect any additional downloadable content because we want to deliver a full game, the full experience, to fans who purchase the package from day one.
We did do additional content for Dark Souls, but generally downloadable content for Dark Souls II is not really being considered. Buy the package and you'll get the full experience, and you'll have as much fun as anybody else.
Full experience... rofl. Erre kijött HÁROM DLC, melyek minősége azért "kissé" megkérdőjelezhető, mert hol tényleg kiváló, hol pedig totálisan kínos, recycled szar. Aztán, hogy ez ne legyen elég a fenti sorok után jött nekünk egy Scholar of The First Sin laza 40 euroért. Vesd ezeket össze azzal, hogy mit nyilatkozott erről fentebb az "úriember".
Witcher 3 kérdésköre.
"CD Projekt co-founder and joint CEO Marcin Iwiński tells IGN that the developer is releasing 16 free The Witcher 3: Wild Hunt downloadable post-launch content packs to make a statement against the “steeply priced” paid DLC economy.
“Because people just paid full price for our game,” Iwiński responded when we asked why the developer is releasing its next 16 DLC packs for free. “We owe them.”
“Yeah, we are making a statement,” he added. “We, as gamers, would like to be treated this way, 'Hey, give me free DLC.' It doesn't have to be something huge. And I'm saying we aren't giving out huge stuff, we aren't giving tens of hours of storyline here, we are giving small bits of pieces that don't cost a lot. And I think people would feel better about our game, and, so, they will enjoy the adventure even more.
Iwiński stated at the time that the developer believes consumers shouldn't have to spend "steep" amounts for “lots of tiny pieces of tempting content” post-launch. "Haven’t we just paid a lot of cash for a brand new game? As CD Projekt Red, we strongly believe this is not the way it should work and, with The Witcher 3: Wild Hunt, we have decided to do it differently,” said Iwiński.
Majd beqrták a Season Passt/2 fizetős, véletlenül sem filléres DLC-t.
!!!ÉRTEM!!!, hogy kiváló játék. Értem, hogy kiváló DLC-k, de NEM erről van szó, hanem arról, hogy nagy mellénnyel kiállsz, hogy te más vagy, te nem követed a játékipari posványt és aztán mit teszel? Csatlakozol a setét' oldalhoz. Itt a gond (nem a tartalommal).
Számomra sem szimpatikus ez a ma divatos üzleti modell, de nem értem, hogy lehet az ilyesmin még meglepődni manapság.
Ezzel az erővel az összes cég hazudik a Danone-tól a Adidas-it, a Apple-től a Shell-ig mind. Mert egyenes beszéddel ezred annyi pénzt lehet keresni mint ferdítéssel. Ismét egy több ezer éves alapköve az emberi kereskedelemnek. Sokszor, mintha álomvilágban élnétek😊
[merlinw.org]
Amúgy ha megígéri valaki, hogy nem ad nekem 10 milliót, majd ad, akkor azt fogom gondolni, hogy egy bolond és megbízhatatlan, valószínűleg kettyós unatkozó milliomos. Szóval, ígéretet megszegni, majd kijönni az egészből jól, nem is olyan egyszerű, főleg egy olyan közegben nem, ahol nagy tömegekkel kommunikálsz...