Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
<#vigyor2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Igen azt is néztem...Ez így nagy jóság.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Sőt, TSLRCM mod is ott van hozzá a Workshop-ban (a játék befejezése)

[merlinw.org]

Nem Win 10 téma, de nekem újdonság volt: Tavaly a Star Wars Knights of the Old Republic 2 kapott egy javítást 10 év után (!), amelynek értelmében egyrészt (csak zárójelben pöccre indul win10-en), másrészt kapásból be lehet lőni full HD-re. Kapott továbbá steam workshop elérést és felhőszolgáltatást, valamint teljes kontroller támogatást is.

Fontos infó, hogy az új verzió Win7-nél régebbi OS-en nem hajlandó elindulni. A régebbi játékverziót elvileg elő lehet valahogy varázsolni a leírás alapján.

Ergó buherálást eddig csak az első rész igényel.

Ui. Valószínű ez a hír csak nekem új.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.20. 13:15:12

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ja megnézem akkor köszi,nekem fentvan 😊

Ez általában úgy szokott működni, hogy belépsz a Battlefrontba és azon belül írja ha ki tudod próbálni a dlc-t. Külön nem kell letölteni semmit.

Megnézem neked, ha gondolod, csak most nincs letöltve.

Bocsi ha ide írok de fórumot nem nagyon találtam.
A hétvégén úgy tudom ingyenes a battlefronthoz a bespin dlc.De pc-n nem tudom letölteni,kéri az árát.Csak konzolon lehet kirpóbálni vagy mi?

Atisz
Nagyon köszönöm 3Error-nak a SEGA csomag kódját és Indigo-nak is, hogy felajánlotta.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem próbáltam ,de majd áttanulmányozom. Köszönöm.

Neked is köszi Merlin megnézem azt is.

MerlinW
FEARka #276406-postjában lévő cuccot próbáld ki, én is azt használtam + HQ texture pakkot + hud fix. 1080p-ben tökélesen fut, jól néz ki. Moddb-n megtalálsz mindent.

video
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.20. 02:18:28

[merlinw.org]

Voltan
LOL, tényleg 😄 Ha már pc games akkor ez nálam úgy nézne ki, hogy "Losing countless hours with Stunts, Gobliiins, Another World, Alone in the Dark" De csak 14 évesen kaptam pc-t, előtte a jó öreg C64-en más lett volna a lista 😄

Jaja, nagy veterán a kis Andy 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.19. 23:34:46

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

FEARka
Ezt nem próbáltad? Videó is van hozzá.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

IMYke2.0.0.0
http://enderal.com/: 8 GB-nyi anyagot kell leszippantani az Enderalhoz.

Enderal is a total conversion for TES V: Skyrim: a game modification that is set in its own world with its own landscape, lore and story. It offers an immersive open world, all for the player to explore, overhauled skill systems and gameplay mechanics and a dark, psychological storyline with believable characters.

Enderal is free and can be played by anyone owning a legal copy of TES V: Skyrim. (No DLCs are necessary.) It is developed non-commercially by SureAI, the team behind the renowned Oblivion mod "Nehrim: At Fate´s Edge" (and various other projects).

Features:
* An open world with its own lore and hand-crafted, detailed and diverse landscapes (desert, heathlands, forests, jungles, mountains and more)
* An unconventional story with psychological and philosophical undercurrents
* German and English localizations, both fully voiced by dozens of speakers, many with a professional background
* Multi-faceted, believable characters with own ambitions and motivations
* Overhauled gameplay with experience points, survival mechanics and hard, challenging combat
* An overhauled skill system with classes and new special abilities
* A housing system allowing the player to design their own homes
* 30 to 100 hours of expected playtime

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ja, és akiknek esetleg kellene a tutorial a Widescreen témához: itt megtalálja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor ez még neked való.

//A videó leírásában vannak a Steam Workshop linkek...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.19. 20:32:35

1280x1024-et tud alapból...Kicsit furán néz ki úgy, de full hd-ben már tökéletesen élvezhető (úgy néz ki rájöttem egyébként hogy lehet üzembiztosra beállítani...sajnos minden indítás előtt el kell végezni pár lépést, de ez pár másodperc). Azért egy 13 éves játéktól ez még így is szép teljesítmény.

genndy
Bocs, mégsem küldök neked semmit. Nem tudom mire emlékeztem, de a KotORhoz mégsem használtam semmi ilyet. Az biztos, hogy Win8.1 alatt ment minden buhera nélkül, a felbontást átállítottam, de akkor ezek szerint nem widescreenre (gondolom 1600x1200-ra).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Gamescom's Biggest Game Demos - Day 3 - IGN Live

06:00a: Game Scoop!
06:48a: Steep
07:02a: NVC
07:18a: Little Nightmares
07:31a: The Surge
07:48a: Deus Ex GO
08:00a: Sniper Ghost Warrior 3
08:14a: ReCore
08:24a: Black Desert Online
08:35a: The Crew Expansion
08:50a: Star Trek: Bridge Crew
08:56a: LEGO Dimensions
09:11a: Madden NFL 2017 ----- jelenleg ez megy.

A video visszakattintható korábbi időpontokra. - most épp a "Little Nightmares"-t nézem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.19. 18:32:09

IMYke2.0.0.0
A Jóllakottóvodásképű Andy Kelly bemutatkozása mindig mosolyra derít.
"Andy grew up with PC games, losing countless hours of his youth to Quake and Baldur’s Gate."

Fpocok
Deus Ex MD review

jónak tűnik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

3Error
Írtam PÜ-t.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Mióta ki jött hozzá az SP1 (anniversary update), nincs vele semmi gond, már én is átálltam rá. Elérhetők a régi W7-es menük is, észre sem venni a különbséget.

[merlinw.org]

Megköszönném.

genndy
KotOR-hoz én találtam valami kimondottan hozzá valami widescreen fixert. 8.1-en azzal is szépen ment, egyszer kellett csak beállítani. Ha kell, otthon előtúrhatom.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Előbb-utóbb úgyis rá lesz mindenki kényszerítve aki akar az újabb játékokkal is játszani...

Lentebbit csak azért írtam hogy mások is lássák talán nem olyan ördögtől való az a win10 mint ahogy én is azt hittem korábban (tekintve azt a rémhírt, hogy a régi játékok nem futnak jól vagy egyáltalán nem).

Ha attól tartasz, hogy OS téma robban ki ebből, akkor átköltözhetek vele az offba.

IMYke2.0.0.0
Értem én, hogy játékok... de az a baj, hogy megint a Windows 10-ről fog szólni itt minden...

Kongy
KotOR 2-t tavaly újra kiadták, így már rendes fullhd-ban fut (legalábbis a steam-en megvásárolható verzió).

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kis update win10 és játékkompatibilítás ügyileg: Direkt régi játékokat próbálok életre kelteni, de azért megemlítem, hogy pl a World of Tanks még jobban is fut, mint win7-en.

-Lost Planet Colonies Edition (gfwl problémák miatt elsőre nem indult el, de leszedve egy normális gfwl verziót simán fut...egyébként ez win7-en is volt nekem probléma, hogy a játékhoz csomagolt gfwl nem vagy nem jól installálta magát vagy sehogy....googleban első találat megoldotta).

-Star Wars Knights of the Old Republic ami már egy nagyon-nagyon öreg játék gyakorlatilag pöccre indul win10-en....Viszont gyárilag full HD-ban nem fut, amit viszont némi buherával lehet orvosolni majdnem üzembiztosan (Flawless Widescreen kell hozzá...és némi kompatibilítás állítgatás a widescreen miatt, ablakos indítás és társai....Semmi olyasmi ami a win7-et pl. ne sújtaná ugyanúgy). Majdnem üzembiztosan, mert 2x egymás után nem sikerült úgy elindítani, hogy működjön is (nem hozza fel az 1280 fölötti beállításokat), de a Flawlessben a játék pluginjéből kikattintás majd visszakattintás után általában működik). Ha ezzel kapcsolatban valakinek kell segítség szóljon....Eléggé beleásódtam a témába. Elvileg a Kotor 2 is hasonló buherát igényel, de az is működésre bírható magasabb felbontáson.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.19. 12:26:07

grebber

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Akadna esetleg valaki aki hajlandó lenne felajánlani (és még fontosabb tényező, hogy egy egyáltalán rendelkezik-e még illyennel) a korábbi ingyenes SEGA csomag kódját, amiben a Binary Domain és a Condemned volt?
Hasznos lenne és megköszönném.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Troger911
Ez nálam ugyanígy van, csak még a gyerekek is hozzájönnek 😊
A verseny nekem is viszonylag hamar sikerült, amivel sokat szívtam az előtte volt, amikor a városban kellett autókázni azzal a szarral. 😊

Why so serious?

Tinman
+1

Anno nagyon csodálkoztam, hogy én az anti-ótókás génjeimmel seperc alatt túl voltam azon a részen, a net meg tele volt a siránkozókkal, hogy nem vagy nagyon nehezen sikerült nekik ez a rész.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Pedig nem az, csak finom érzék kell hozzá. Kanyar előtt fékezni és sose csúszik ki az ember.
Tinman
Nekem most kapásból akad 6-8 olyan netes/IRL ismerős, akivel lehetne multizni. De nem lehet. Mert hol neki/nekik nem jó, hol nekem. Felnőttünk, k. nem egyszerű családos, melós, sportoló emberekkel közös időpontot találni, főleg úgy nem, hogy az asszonykák a háttérben morgolódnak, hogy ahelyett, hogy velük foglalkozna Zenber inkább a haverokkal multizik. Ez nálam sok éve egy korábbi csajnál seperc alatt komoly válságot indukált...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
W77D aktív, csak nem itt.

Én legutóbb kormánnyal csináltam meg, játszottam végig azzal nagyon jó volt!

Troger911
Imádtam!
Hú! El is felejtettem, h mennyire idegesítő ez az autóversenyzős küldi a Mafia 1-ben.
grebber
Akkor steam-nek kéne egy új sor a sok faszság mellé mondjuk "Singleplayer Story mod" vagy bármi ami arra utal, hogy van normális törénetvezetés .Mert rohadtul megvezetik az embert hogy multis ótvarokhoz odakurják hogy singleplayer.
Mondjuk megértem, hogy ilyenre agyilag képtelen a valve ,mert ez nem termelne pénzt és nekik csak az számít.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.19. 00:05:57

MerlinW
Normál nincs, csak multi botok ellen.

[merlinw.org]

grebber
És pont most lett kész a magyarítása is! Akinek megvan: Van benne értelmes single player mod is?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.18. 23:35:51

A Depth 3 napig ingyen játszható.
Dzsini
Hatalmas nagy a választék, úgyhogy pár évig el lehet lenni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Enigmatis trilógia pipa. Jóféle volt. Első hidden object játékaim, de nem az utolsók, ha sok van még hasonló minőségben. Részről részre egyre jobb lett és sokat fejlődött. Főleg a feladványokat illetően. A 2., 3. részben már a hidden object részeknél is nem csak tárgyakat kellett megtalálni, néha dolgokat kinyitni, h mögöttük megtaláljuk a tárgyakat, hanem dolgokat kombinálni, aktiválni, stb., h meglegyen a keresett tárgy. Emellett a különböző puzzle elemek, logikai feladványok is egyre jobbak és összetettebbek, változatosabbak lettek. Azon is kellemesen meglepődtem, h milyen szépen és részletesen le vannak animálva a különböző interakciók. Egyedül, amit negatívumnak mondanék, az az ultragáz voice acting. A 2., 3. részben már azért vmennyit emelkedett a szint, de az 1-ben vmi förtelem a karakterek nagy része. Ezt leszámítva minden bejött, olyanok volt tulajdonképpen, mint a jobb fajta point and click kalandjátékok. A jövőben biztos, h még meglesek pár játékot ettől a csapattól.
Atisz
Cryengine-nel lehet is szép. A Win 10 meg szokott furcsa dolgokat csinálni, akármennyire fogadkozik is a Microsoft és többek között a PC-n való játék az egyik gátja annak, hogy a közeljövőben sokan lecseréljék a Win 7-et.

MerlinW
Szépnek sem nevezném a képek alapján.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
http://store.steampowered.com/app/401190/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grebber

Köszönöm az ötleteket!