Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fontos infó, hogy az új verzió Win7-nél régebbi OS-en nem hajlandó elindulni. A régebbi játékverziót elvileg elő lehet valahogy varázsolni a leírás alapján.
Ergó buherálást eddig csak az első rész igényel.
Ui. Valószínű ez a hír csak nekem új.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.20. 13:15:12
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megnézem neked, ha gondolod, csak most nincs letöltve.
A hétvégén úgy tudom ingyenes a battlefronthoz a bespin dlc.De pc-n nem tudom letölteni,kéri az árát.Csak konzolon lehet kirpóbálni vagy mi?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Neked is köszi Merlin megnézem azt is.
video
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.20. 02:18:28
[merlinw.org]
Jaja, nagy veterán a kis Andy 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.19. 23:34:46
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Enderal is a total conversion for TES V: Skyrim: a game modification that is set in its own world with its own landscape, lore and story. It offers an immersive open world, all for the player to explore, overhauled skill systems and gameplay mechanics and a dark, psychological storyline with believable characters.
Enderal is free and can be played by anyone owning a legal copy of TES V: Skyrim. (No DLCs are necessary.) It is developed non-commercially by SureAI, the team behind the renowned Oblivion mod "Nehrim: At Fate´s Edge" (and various other projects).
Features:
* An open world with its own lore and hand-crafted, detailed and diverse landscapes (desert, heathlands, forests, jungles, mountains and more)
* An unconventional story with psychological and philosophical undercurrents
* German and English localizations, both fully voiced by dozens of speakers, many with a professional background
* Multi-faceted, believable characters with own ambitions and motivations
* Overhauled gameplay with experience points, survival mechanics and hard, challenging combat
* An overhauled skill system with classes and new special abilities
* A housing system allowing the player to design their own homes
* 30 to 100 hours of expected playtime
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//A videó leírásában vannak a Steam Workshop linkek...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.19. 20:32:35
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
06:00a: Game Scoop!
06:48a: Steep
07:02a: NVC
07:18a: Little Nightmares
07:31a: The Surge
07:48a: Deus Ex GO
08:00a: Sniper Ghost Warrior 3
08:14a: ReCore
08:24a: Black Desert Online
08:35a: The Crew Expansion
08:50a: Star Trek: Bridge Crew
08:56a: LEGO Dimensions
09:11a: Madden NFL 2017 ----- jelenleg ez megy.
A video visszakattintható korábbi időpontokra. - most épp a "Little Nightmares"-t nézem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.19. 18:32:09
"Andy grew up with PC games, losing countless hours of his youth to Quake and Baldur’s Gate."
Parasite Eve 2, best game EVER!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Lentebbit csak azért írtam hogy mások is lássák talán nem olyan ördögtől való az a win10 mint ahogy én is azt hittem korábban (tekintve azt a rémhírt, hogy a régi játékok nem futnak jól vagy egyáltalán nem).
Ha attól tartasz, hogy OS téma robban ki ebből, akkor átköltözhetek vele az offba.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-Lost Planet Colonies Edition (gfwl problémák miatt elsőre nem indult el, de leszedve egy normális gfwl verziót simán fut...egyébként ez win7-en is volt nekem probléma, hogy a játékhoz csomagolt gfwl nem vagy nem jól installálta magát vagy sehogy....googleban első találat megoldotta).
-Star Wars Knights of the Old Republic ami már egy nagyon-nagyon öreg játék gyakorlatilag pöccre indul win10-en....Viszont gyárilag full HD-ban nem fut, amit viszont némi buherával lehet orvosolni majdnem üzembiztosan (Flawless Widescreen kell hozzá...és némi kompatibilítás állítgatás a widescreen miatt, ablakos indítás és társai....Semmi olyasmi ami a win7-et pl. ne sújtaná ugyanúgy). Majdnem üzembiztosan, mert 2x egymás után nem sikerült úgy elindítani, hogy működjön is (nem hozza fel az 1280 fölötti beállításokat), de a Flawlessben a játék pluginjéből kikattintás majd visszakattintás után általában működik). Ha ezzel kapcsolatban valakinek kell segítség szóljon....Eléggé beleásódtam a témába. Elvileg a Kotor 2 is hasonló buherát igényel, de az is működésre bírható magasabb felbontáson.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.19. 12:26:07
Next PC upgrade: 2022
Hasznos lenne és megköszönném.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Why so serious?
Anno nagyon csodálkoztam, hogy én az anti-ótókás génjeimmel seperc alatt túl voltam azon a részen, a net meg tele volt a siránkozókkal, hogy nem vagy nagyon nehezen sikerült nekik ez a rész.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk megértem, hogy ilyenre agyilag képtelen a valve ,mert ez nem termelne pénzt és nekik csak az számít.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.19. 00:05:57
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.18. 23:35:51
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.