Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Investigator lepergett. Valaki privátba vagy itt is leírhatná ez mi volt és miről szólt!!! Előre is köszönöm.
Alig 2.5 órás a game a dlcjével együtt ,de nem sikerült rájönnöm miről is szólt a játék 😞

UI: Eddig szinte semmi nem tudta csontra fagyasztani a Win10-et hogy csak a reset segítsen....az Investigatornak sikerült...
Egy dolgot tudok megemlíteni ami pozitívum nem ronda

Next PC upgrade: 2022

Nálunk még mindig van lemezlejátszó a lakásban ;-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"bakelit lemez for the win"

Kérdezd meg w77det, hogy mit tud kezdeni a Bioshockos lemezével... 😊)

//Apropó: Laliról tudunk valamit? Eltűnt rendesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csak csendben csak hallkan....Mafia 3-nál én egy gyűjtőit meg szeretnék kaparintani (bakelit lemez for the win). Szerintem jó játék lesz...Nem túlságosan tolják a marketing szekeret....Ha egy godfather 2 szintet kapunk én már elégedett leszek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HeadHunter86
Sokáig én is úgy voltam vele, hogy azonnal. De vagy megöregedtem, vagy olyan játékok vannak mostanában amire nem tudok rápörögni.
Most főleg sztori alapú single játékokra gondolok.
Utoljára Witcher 3 fogott meg úgy, hogy nagyon. De azt is megjelenés után vettem kb. egy hónappal.
Kiegeket már azonnal vettem megjelenéskor. Mondjuk másodikat még mindig nem fejeztem be. Itt a nyár, és Witcher nem olyan játék, hogy leülök játszok egy órát 😊 Arra ott az Overwatch 😊

Tegnap olyant csináltam, amit azt hittem, h soha többé nem fogok. Azonban úgy veszem, h nem az én hibám, hanem a kiadóé. Lewarezoltam egy játékot. Mégpedig a Mafia 1. részét. Nem lehet sehol se megvenni. Leszedték Steamről. Különböző digitális áruházakban is elfogyott. Vagyis hát még 1-2 embernek akad pár darab, amiket 200-300 dollárnyi értékű CS:GO kulcsért árulnak. kek. Jah vagy megvehetném dobozosan használtan 3 fontért. Csak 1: akkor kéne egy játék miatt DVD olvasót vennem, 2: úgyse lenne abból se haszna a fejlesztőknek/kiadónak.
kigyi
BF1 Beta aug. 21-től 😊 Én mindenképpen kipróbálom, addig nem döntök arról mi lesz vele.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.08.18. 13:51:32

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Ezért raknak ilyen-olyan ajándékokat és kedvezményt az előrendelésekbe.
És csak nézd meg, hogy mennyire él nagyon sok emberben az, hogy elsők között szeretne lenni - főleg azok, akik valamilyen szinten spoiler-félők, hiszen marha nehéz (főleg egy történetben erős játéknál) hetekig-hónapokig, vagy még tovább kerülgetni minden információt a játékról, ami addigra "köztudott", hiszen már régóta kint van a játék.
Ez, együtt azzal, hogy előzetesen kedvezménnyel lehet megszerezni a játékot, még racionálisnak is mondható döntés.

Ki van ez találva 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HeadHunter86
Majd most jönnek, hogy -10% kedvezmény van előrendelőknek. Ja csak ha nem jön be a játék mindjárt 54 EUR-t buksz 😄
Na akkor hol is érte meg?

<#eljen> Nem szabad előrendelni semmit. Azok, akik előrendelik a játékokat, aktívan részt vesznek a piac elkurvulásának az előidézésében. Digitális termékről van szó. Nem fogy el, ha nem veszed meg időben. Azt a pár órát, napot meg kibírod, ha nem rögtön megjelenéskor játszod. Főleg, ha kiderül, h szar lett.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.18. 13:44:35
HeadHunter86
Én arra leszek kíváncsi BF1 mit hoz, mert megy a hype megint. Azt meg lehet majd nézni mennyien anyáznak megjelenéskor 😄
Bár ne legyen igazam, de hihetetlen, hogy az emberek nem tanulnak semmiből.
Mafia 3 engem is nagyon érdekel. De én azt mondom jó játék lesz, de nem kimagaslóan jó. Meglátjuk.
Deus Ex meg szerintem hozza, amit hoznia kell. De egyiket se fogom előrendelni.
Legutóbb Overwatchot rendeltem elő. Azt hiszem idén az volt az egyetlen. De mivel sokat BETA-ztam így nem ért meglepetés, és Blizzardban bízok. Szóval előző kijelentésem mégsem igaz teljesen 😊
Bár olyan előrendelés volt, hogy nem fizettem érte előre semmit se, ha nem veszem át, nem veszem át. Na bumm.
Viszont úgy nem rendelek elő, hogy előzetesen anyagi vonzata is legyen.

IMYke2.0.0.0
Baromi izgat engem az újabb Deus Ex, a Mafia 3 is... de semmiképp sem merném például ezeket rendelni, nem hogy holmi ismeretlen, de ilyen-olyan feature-ökkel, multival, VR-ral hype-olt cuccot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

HeadHunter86
Na az ilyen játékra mondom, hogy túlhypeolt. A fejlesztők a reklámokat, költhették volna magára a játékra is. Vagy nem kellett volna ennyi mindent bevállalni.
Én jó ideje nem rendelek elő semmit. Rohadtul elqrvult a piac.

IMYke2.0.0.0
A közvetlen beszúrt videók, képek évek óta nem szerepelnek a topik étlapján (banner!). S vannak a lakók által nem szeretett témák is - OW, GameStar ilyenek.

Szerk.:
Amúgy meg teljesen egyetértek - a fejlesztőknél nem kicsit elgurult a gyógyszer.
S nem, nem lehet mindig mindent a kiadókra sem fogni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.18. 13:27:11

HeadHunter86
Miért? Mert OW videó? Jajj már...
Attól még egyetértek. 60 EUR egy ilyen összehányt játékért. A kifogás meg hogy indie fejlesztők, nem tud meghatni.
Az a gáz, hogy akik veszik és támogatják őket, úgy hat az iparra, hogy más fejlesztőcsapat gondolkodása: "Nézzétek már, No Man Sky milyen jól fogy, pedig milyen bugos, akkor mi minek fejezzük be, adjuk ki félkészen 60 EUR-ért, majd ígérgetnek mindenféle javításokat. Csak dőljön a lé."

IMYke2.0.0.0
Köszönjük. A Juhtyúkon mindenki megtalálja őket.

genndy
Ajaj, ebből baj lesz. Duplán.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Mert az emberek 99%-nak vannak barátai, akikkel szívesen játszik😊

[merlinw.org]

Ez nekem való platformjátéknak tűnik, nyámi.<#finom>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Totti5
Volt jó pár...

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Bioshock 2
Bioshock Infinite
Dishonored
Borderlands 2
Bulletstorm
Crysis 2
Duke Nukem Forever
Far Cry 3
Dead Island

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

El se hiszem, h senki se mondta az új Wolfensteint.
Atisz
Igen, ahogy Fpocok is említette a Deus-Ex Human Revolution egy kiváló példány (remélem szereted a sci-fit, ha nem, ezután a játék után fogod), aztán mindenképpen játssz a Far Cry 3-mal és a Blood Dragon-nel, a Thief-fel (ne érdekeljen, hogy egyesek lehúzták, bőven benne van még a nagyon jó kategóriában). Kipróbálhatod még ki a Deadfall Adventures-t (szintén jól sikerült játékról van szó), a Metro 2033 Redux-ot, Call of Juarez-t és a Rage-et (bár ez utóbbinál sztori annyira nem nagyon van, id és John Carmack ugyebár).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.17. 20:28:31

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
A Blue Estate-el én is így voltam 😊 Legutóbb épp a summer Sale-nél, de aztán kivettem a kosárból. Jól tettem 😊

IMYke2.0.0.0
Hard Reset és annak felújítása.

Atisz
Felkiáltójellel 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rapid81
A Borderlands sorozat.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Deus Ex Human Revolution?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Üdv! Tudnátok ajánlani az elmúlt 5-6 évből olyan fps/tps játékot, aminek van normálisabb története, fejlődési lehetőség (upgrades, skills, vagy ilyesmi), de az akció elsősorban az, ami ténylegesen számít? Főleg olyanok érdekelnek, amik rendelkeznek legalább 15+ óra játékidővel. Köszönöm az ötleteket!

Fpocok

Tinman
Cirka 3-4x akartam már megvenni akciókkor, de mondom úgyis humblis lesz... hát tévedtem Bundlicsillagos lett, de így is jó, a többi között is akad 2-3 engem érdeklő darab. Szerintem téged még erősen érdekelhet a Cross of the Dutchman is ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én is szinte csak azért veszem. A többi csak dísz.

Tinman
Így van! Operation Wolf óta én csípem ezeket eléggé...

Fogadjunk, hogy itt google nélkül senki nem ismeri a Guts 'n' Garters in DNA Danger c. játékot... na az nekem pl. majdnem Day1 megvolt dobozosban, nem volt egy nagy valami, de rém sokat elökörködtem azzal is. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Az a rail shooter, nem?

Tinman
Blue Estate miatt olyan instant vettem meg, hogy a többit kb. észre se vettem :-D

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Atisz
Az az Odallus: The Dark Call sem tűnik rossznak, a pixel grafika ellenére...

Totti5
Uno X360 - 2.068 million

Fpocok

Fpocok
¯\_(ツ)_/¯

Totti5
Akkor minek tolod be?

Fpocok
Watch Dogs 2 online coop. Sajnos NEM A KAMPÁNYT, úgy hogy egy kalap szart se ér.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Nem tudom VÓTEMÁ, ha igen, kabbe...

NIER AUTOMATA JÖN PCRE!!!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.08.17. 19:13:28

grebber
Killer Bundle 8

Dead Effect 2 és a Blue Estate The Game kecsegtető.Engem ez a kettő érdekel.
Valakit nem érdekel a többi mert akkor vennék egyet bontani?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.17. 18:47:18

10-ből 4 már volt bundliban: Mind Snare, Nightmares from the 2-3, illetve a Clockwork Tales.....de 3 dolcsiért 3 kiváló hidden object játék azért nem rossz ajánlat (monjuk a maradék 6-ból 4 közepes értékelésekkel rendelkezik steamen).

grebber
Happy Hourban ~1.15$ lesz a teljes..

Totti5
Nier Automata jön PCre is PS4el egyidőben ( 2017 eleje, pontos dátumot még mindig nem adtak 😞 )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.17. 17:27:44

IMYke2.0.0.0
A minap előkerült a hidden objects téma...

Artifex Mundi Bundle - Indiegala

Pay $1.0 or more to get these Steam games!
* Clockwork Tales - Of Glass and Ink
* Demon Hunter - Chronicles from Beyond
* Nightmares from the Deep - The Cursed Heart

Pay $2.99 or more to get this bundle full of Steam games before price increases and SAVE OVER 96%!
* Princess Isabella - The Rise of an Heir
* Mind Snares - Alice’s Journey
* Fairy Tale Mysteries - The Puppet Thief
* Fairy Tale Mysteries 2 - The Beanstalk
* Nightmares from the Deep 2 - The Siren`s Call
* Nightmares from the Deep 3 - Davy Jones
* Queen's Quest - Tower of Darkness