Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ERS stúdióék elég minőségi árut szállítanak (és csomószor van a rengeteg orosz név mellett magyar is a készítők között), a sorozataik közül ... hát, mindegyiket tudom ajánlani, nézz rájuk, hogy melyiknek tetszik a stílusa.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.24. 10:41:35
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jah a link is, hogy jó legyen 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.08.24. 10:29:34
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
[merlinw.org]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Előzetes becslések:
FX-Zen Quad Core: £80
FX-Zen Six Core: £120
FX-Zen Eight Core: £180
De a legvadabb becslés is £215, ami 78k.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.24. 08:03:00
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
én megbíztam bennük azok után, amit livestreameken mutattak, és egy bő hónapja ~40% kedvezménnyel (és előrendelői ajándékpakkal) megvettem
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.24. 07:41:30
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én ma reggel tudtam meg, hogy van ilyen.
Nagyon filózom rajta, kicsit "barátibb" nyitóárral jönne meg is venném azonnal, így lehet várok picit.
Vagy meggyőzöm magam, hogy ez hosszútávra szól és megéri.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szép (végtelenségig feltekerhető felbontás), részletes, bőséges tartalom már megjelenéskor - úgy néz ki tartották magukat ahhoz az ígérethez, hogy visszatérnek a legsikeresebb gyökerekhez. (egy extra mosolyt megérdemelt az irányításban a "WA Backflip"-ként elnevezett backspace-es hátraszaltó 😊 )
Részletesebb beszámoló akkor várható, ha végre megint átjönnek unokaöcsik, és nekiállunk egy 3x8 fős bunyónak (a maximum 6x8, amit majd ki fogok próbálni 5 AI ellen 😊 )
Ne, még elhiszi valaki. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
De nem is lényeg, bakker ekkora faszságot, ritkán kritizálok embereket, játékosokat, de ez szerintem alap téma.
Először azt hittem rosszul látok, átolvastam még vagy 5x de másképpen nem tudom érzelmezni, csak szarul. 😄
Félelmetes az is, hogy 80%-a hasznosnak vélte. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 02:35:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mondom megnézem , azt leesett hogy a 64! nem off akció, hanem értékelés....
Jó, mondom meglesem az értékeléseket.
Ja nem kellett volna, én kérek elnézést:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tanulság, a játék kb 15 órás, akkor ugye 30x8=240GB Vram szükséges a játék végigjátszásához! Atya úr isten! <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 02:12:29
Szerk: ahogy nézem Steam-en is 24€ a pass. Ez 50 órányi minőségi játékélményért amit nyújt, aprópénz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.23. 23:53:16
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.23. 23:50:38
[merlinw.org]
Főleg, hogy úgy nyilatkozik lentebb a DaS 3-ról mintha benne lenne abban is 8 végigjátszás...
Ennyi és semmi több.
Hétközepi witcher leárazás. Az alapjáték kap egy szép kövér 50%-os árleszállítást és gyakorlatilag odaadjuk az alapjátékot+a szezonbérletet az alapjáték alapáráért (50 euró). Dobunk a 2 db nagyobb kiegészítőre 15-15%-os árat, de úgy, hogy ha megveszed a szezonbérletet egyben még akkor is tök ugyanannyi a kettő, mintha külön megvennéd a kiegészőket. Persze a szezonbérletre rakunk 0 % leárazást mert minek is arra leárazást rakni...
Mindezt úgy, hogy nem egész 1 hét múlva kiadjuk a játékot Goty verzióban mindennel együtt...Valószínűleg tök ugyanannyiért, mint most az alapjáték+szerzonbérlet ára.
Nem kéne esetleg akkor még néhány dlc-t, valamin szezonbérletet eladni némi árleszállítással??? Egy ideális világban mondjuk kaphatna a szezonbérlet is egy szolíd 30%-os leárazást, külön külön a két kiegészítőre meg pont annyit, hogy bérletet venni jobban megérje. Így hátha elsózhatnék még pár bérletet. VAgy már annyi season passt eladtak, hogy azt már nem kell tovább promótálni???? Én most ezt nem érteni....
(DaS2 is jó játék nagyon, de más értelemben, azt én amolyan színes szagos spinoff-nak nevezem, kicsit átgondolatlan, fura, de annak is megvannak a szépségei)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.23. 23:47:04
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Adversus solem ne loquitor
//O.K. - belőttem jobbra.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.23. 21:01:55
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nyugdíjba megyek. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:54:10
Neked, hogy tetszett a DeS és aztán, hogy a DaS 3?
Csak azért kérdezem, mert előbbit platináztam, belém van égve, utóbbiról meg minden olyan ismerősöm véleményét elolvastam, aki tolta a DeS-t és a DaS 3-at is, souls expertek, vedd úgy, hogy a szócsövük voltam.
Minden tisztelettel, de a DaS 3-ról láttatlanban véleményt mondani azért nembiztos hogy szerencsés.
Hol a baj?
Adversus solem ne loquitor
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=750424939
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=750425307
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.