Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Ha nincs akció, a Steam-en és a boltokban is rettentő drágán mérik a játékokat.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Dzsini
A Dark Tales-re, azok dolgoznak fel (egész érdekes módon) EAPoe novellákat - illetve ... na majd meglátod, ha kipróbálod 😊 Sokkal több rész van.
ERS stúdióék elég minőségi árut szállítanak (és csomószor van a rengeteg orosz név mellett magyar is a készítők között), a sorozataik közül ... hát, mindegyiket tudom ajánlani, nézz rájuk, hogy melyiknek tetszik a stílusa.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.24. 10:41:35

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem is értem mit vártál....Hivatalos steam árak ezek is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Melyik Edgar Allan Poe sorozat-ra gondolsz? Steam-en ez az egy van: Dark Tales: Edgar Allan Poe's The Gold Bug Collector's Edition. A másik meg még előkészületben: Dark Tales: Edgar Allan Poe's The Masque of the Red Death Collector's Edition. Esetleg a Midnight Mysteries sorozatra? Bár ott tudtommal csak ez Edgar Allan: Midnight Mysteries.
kigyi
Olyan jó, hogy a magyar boltok is próbálnak lépést tartani a világ fejlődésével, kapom a hírlevelet digitális kulcs vásárlás paypalon utalsz kapod azonnal és töltheted csapathatod juhhé... Nézem a csodát és kicsit elakadtam a Mad Max 12 990Ft-os áránál 😄 A 21 590Ft-os Mafia III már nem is okozott problémát 😄

Jah a link is, hogy jó legyen 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.08.24. 10:29:34

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MerlinW
Említsük meg, hogy az i5-6500 ami a legjobb ár/értékű proci 60k-ba kerül és gyakorlatilag semmi sem használja ki játék téren.

[merlinw.org]

Voltan
Na ja, csak mire itt a boltok polcaira kerül, a jó magyar szokáshoz híven, lesz az 95-105 ezer is. És még nem is mondtam sokat.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Persze tudom, hogy megéri, de mégis úgy gondoltam a Goty közeledtével talán ennél is olcsóbban megkapom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Jól félreolvastad... Hol írták, Gamestar?

Előzetes becslések:
FX-Zen Quad Core: £80
FX-Zen Six Core: £120
FX-Zen Eight Core: £180

De a legvadabb becslés is £215, ami 78k.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
<#worship><#eljen>

grebber
Figyelted az előzetes Zen teszteket? Ha igen akkor tudhatod 100k felett lesznek azak is..... mivel i7 szintet ők se fognak neked adni 50 ezerért ahogy az intel se adja... De majd meglátjuk. Engem csak az érdekel, hogy az AMD-nek sikerül-e végre konkurenciát állítani... innentől 3 évig még 100000% hogy nem fogja semmi indokolni a 6600k cseréjét ...maximum ha tönkremegy.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Én speciel olyat nem ismerek személyesen vagy a baráti körben, aki a dupla és tripla annyiba kerülő Intel procira szórná el a pénzét. Én is egy 9590-es AMD-re gyűjtök jelenleg, de lehet megvárom a Zen-t, csak nem valószínű, hogy jó lesz hozzá az alaplapom.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.24. 08:03:00

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
Egy mondatban: jelenleg úgy néz ki a WMD minden, amit az Armageddon tudott, és egy adag plusz, 2016-os színvonalon.

én megbíztam bennük azok után, amit livestreameken mutattak, és egy bő hónapja ~40% kedvezménnyel (és előrendelői ajándékpakkal) megvettem
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.24. 07:41:30

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sheltem
Na akkkor énis beállok azok táborába akik kuncsorognak itt egy részletesebb beszámolóért a Worms WMD ről.
Én ma reggel tudtam meg, hogy van ilyen.
Nagyon filózom rajta, kicsit "barátibb" nyitóárral jönne meg is venném azonnal, így lehet várok picit.
Vagy meggyőzöm magam, hogy ez hosszútávra szól és megéri.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Dzsini
Nem sokat szórakoztam vele (kis csapatgyártás, egy-két tutorial küldetés aztán egy kör pofozkodás AI ellen) de nagyon úgy néz ki kaptunk sok év után újra egy igen korrekt klasszikus Worms játékot (lásd: Armageddon). A telepített fegyverek mókásak, a járművek tök jól illeszkednek a játékba, a craftolás okosan van megoldva (vannak ládák, amiben pár alkatrész van, amiből akár a saját köröd során, akár az ellenfél köre alatt lehet egy-egy lövésnyi extra fegyvert összerakni - a cluster bomb olcsó, a holy hand grenade drága), és emellett csurig meg van töltve a klasszikus hangulattal, és fizikát meghazudtoló ninjarope-al 😊

Szép (végtelenségig feltekerhető felbontás), részletes, bőséges tartalom már megjelenéskor - úgy néz ki tartották magukat ahhoz az ígérethez, hogy visszatérnek a legsikeresebb gyökerekhez. (egy extra mosolyt megérdemelt az irányításban a "WA Backflip"-ként elnevezett backspace-es hátraszaltó 😊 )

Részletesebb beszámoló akkor várható, ha végre megint átjönnek unokaöcsik, és nekiállunk egy 3x8 fős bunyónak (a maximum 6x8, amit majd ki fogok próbálni 5 AI ellen 😊 )

darkSectorxxx
😄DDDD
Ne, még elhiszi valaki. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Valahogy át kell adni az eredeti, autentikus konzol hangulatot... input laggal meg szar grafikával 😄

darkSectorxxx
Igen? Az ki? 😄
De nem is lényeg, bakker ekkora faszságot, ritkán kritizálok embereket, játékosokat, de ez szerintem alap téma.

Először azt hittem rosszul látok, átolvastam még vagy 5x de másképpen nem tudom érzelmezni, csak szarul. 😄

Félelmetes az is, hogy 80%-a hasznosnak vélte. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 02:35:31

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Jó de ezt Tirexi írta, tehát az nem jelent semmit. 😄DDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
MY GOD.
Mondom megnézem , azt leesett hogy a 64! nem off akció, hanem értékelés....
Jó, mondom meglesem az értékeléseket.

Ja nem kellett volna, én kérek elnézést:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tanulság, a játék kb 15 órás, akkor ugye 30x8=240GB Vram szükséges a játék végigjátszásához! Atya úr isten! <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 02:12:29

darkSectorxxx
Ja még annyit erről a PS NOW-ról, hogy vicc kategória, bohóckodni jó lovéért cserébe, de amúgy 25k ps3 és olcsó 1-2k-s lemezekkel mindent letólhat bárki real-time megjelenítés mellett, és utána tovább adható....szóval ez akkor jó........őőőő, várj nem is értem mire jó...ja max ha brutális neted van, nem számít a grafika butitás, és bérelve letolod gyors egyszer a játékokat, talán ennek van értelme, egy érdekes funkciója a PS frencsájznak semmi más. 😊

Akkor most miért 64%-on van Steamen az új Deus Ex? Gondoltam, h majd tán megveszem, de ez nem túl biztató.
MerlinW
G2A-n vettem a pass-t 20€-ért, a megjelenés utáni héten. Most is kb annyi az ára ott.

Szerk: ahogy nézem Steam-en is 24€ a pass. Ez 50 órányi minőségi játékélményért amit nyújt, aprópénz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.23. 23:53:16

[merlinw.org]

Ennek függvényében kíváncsi leszek, hogy a Goty kijövetelével kap-e a szezonbérlet leárazást. Mert hogy önző ember vagyok és már megvenném ha lehet kicsit a jelenleginél nyomottabb áron :-). Legalábbis eddig ez volt a terv.

MerlinW
A világ a butákból él és élt mindig. Így működik a világgazdaság. Hidd el megveszik sokan. Nincs ezzel semmi baj. Vagyis van, de nem igazán lehet tenni ellene😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.23. 23:50:38

[merlinw.org]

Semmit nem csinálunk...Tartom olyan komoly játékosnak Tinmant, hogy maga alkot véleményt valamiről és nem mások elmondásából még ha az hasonlóan tapasztalt játékos is, mint például amilyen te is vagy.

Főleg, hogy úgy nyilatkozik lentebb a DaS 3-ról mintha benne lenne abban is 8 végigjátszás...

Ennyi és semmi több.

Na most valaki homályosítson fel, mert ebben végképp nem értem a logikát:

Hétközepi witcher leárazás. Az alapjáték kap egy szép kövér 50%-os árleszállítást és gyakorlatilag odaadjuk az alapjátékot+a szezonbérletet az alapjáték alapáráért (50 euró). Dobunk a 2 db nagyobb kiegészítőre 15-15%-os árat, de úgy, hogy ha megveszed a szezonbérletet egyben még akkor is tök ugyanannyi a kettő, mintha külön megvennéd a kiegészőket. Persze a szezonbérletre rakunk 0 % leárazást mert minek is arra leárazást rakni...

Mindezt úgy, hogy nem egész 1 hét múlva kiadjuk a játékot Goty verzióban mindennel együtt...Valószínűleg tök ugyanannyiért, mint most az alapjáték+szerzonbérlet ára.

Nem kéne esetleg akkor még néhány dlc-t, valamin szezonbérletet eladni némi árleszállítással??? Egy ideális világban mondjuk kaphatna a szezonbérlet is egy szolíd 30%-os leárazást, külön külön a két kiegészítőre meg pont annyit, hogy bérletet venni jobban megérje. Így hátha elsózhatnék még pár bérletet. VAgy már annyi season passt eladtak, hogy azt már nem kell tovább promótálni???? Én most ezt nem érteni....

MerlinW
Jaj ne csináljátok már ezt. Nem játszotta végig, de én mindkettőt és igaza van. Ez a videókból is 100%-osan lejön. DaS3 - ami egyébként a kedvenc részemmé avanzsálta magát - az átlagosnál sokkal nehezebb, de a DeS-nél mérföldekkel könnyebb, megbocsájtóbb és segítőkészebb. Ha nem lenne 3x gyorsabb a játékmenet (DeS/DaS1-énál), aminek köszönheti az egyébként tök jól eltalált dinamikus nehézségét, akkor mondhatnánk, hogy a DaS3 a DeS vagy akár a DaS1 very easy módja. Ugyanakkor szerintem a legélvezetesebb része is.

(DaS2 is jó játék nagyon, de más értelemben, azt én amolyan színes szagos spinoff-nak nevezem, kicsit átgondolatlan, fura, de annak is megvannak a szépségei)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.23. 23:47:04

[merlinw.org]

Lemaradtam valamiről? Végigjátszottad?

Tinman
Mondod te... ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mondtam én egy szóval is hogy baj van vele? Kérdeztem, hogy Pocok éppen min problémázik, mert nem értettem épp mivel van baja.

Attól még nem láttad a DaS 3-at, ami meg tény.

darkSectorxxx
Mutasd mi alapján. 😄

Tinman
Na jó.

Agony.

Day1. Pre-order.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.23. 23:28:18

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Senki nem vesz olyan procikat már <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
A 6 és 8 magos AMD FX procikhoz új Deus Ex kód jár. 😊 Asszem hamarosan olcsón beszerezhető lesz.

V8-as motorokkal van a forma 1 azért is vettem meg.
darkSectorxxx
A cloud szótól felszökik a szőr a hátamon, minden eszembe jut, csak az nem hogy játékélmény.

Moby
Abban ps4-es játékok nincsenek. Ráadásul elég szar minőségű, és drága is. Viszont az egész kapcsán jön valami official pc-s vevő a ds4-hez (amit nem is értek egyelőre), szal talán lesz végre hivatalos ds4 win support, ami nagyon kellene már.

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
Sony megerositette, jon a ps cloud pcre. tolhatjuk mi is az exkl jatekokat. muhaha.

hol?

IMYke2.0.0.0
Tuti velem van baj, de ahogy mozog Jensennel elkezdett fájni a fejem - valami nem stimmel ezzel a - minimális-de-akkor-is-zavaró - inogással.

//O.K. - belőttem jobbra.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.23. 21:01:55

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Deus Ex is kijött?
Nyugdíjba megyek. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:54:10

Tinman
Oks. Te, hogy látod ezt a kérdést?
Neked, hogy tetszett a DeS és aztán, hogy a DaS 3?

Csak azért kérdezem, mert előbbit platináztam, belém van égve, utóbbiról meg minden olyan ismerősöm véleményét elolvastam, aki tolta a DeS-t és a DaS 3-at is, souls expertek, vedd úgy, hogy a szócsövük voltam.

Minden tisztelettel, de a DaS 3-ról láttatlanban véleményt mondani azért nembiztos hogy szerencsés.

Moby
Mi a baj vele? Most kezdtem, imádom, már az eleje megvett kilóra megint. Fut ahogy kell, ultra, very high betonfix 60 fps. Jó az irányítás, minden.
Hol a baj?

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Igazad van ott meg nem tudok fizetne egy rohadt magyar bankkártyával vagy paypallal, ha UK/USA accom van. Mielőtt még valaki... eleinte PS3-on jó ideig csak másik régiós PSN fiókkal tudtad a konzolod használni, jóval később lett csak magyar store term. zömmel elmebeteg árakon. Ergo ha nekem van egy sok éves UK accom, akkor nyilván arra platináztam a játékokat, arra az accra vásároltam... na erre nem lehet se pp, se credit carddal vásárolni, hanem lehet venni feltöltőkártyát. Feltöltőkártyát. Igen. Pont, mint a fülkés telefonhoz i.e. 3000-ben. Vicc.

Fpocok
Nem azért. Meglátom ezt a választható kerék bigyót és szétmegy az agyam.

IMYke2.0.0.0
Tény, hogy "csak" a "High" opciót kiválasztva , Tesselation külön bekapcsolva még, és ennyit tud a gépem, 1680*1050 mellett, VSync ON, ofc.:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=750424939
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=750425307

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Jöhet majd a beszámoló! <#eljen> Jónak tűnik első ránézésre (képek/beszámolók alapján).