Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
ajándék lónak 😄
IMYke2.0.0.0
Nyilvánvalóan hiba, de jól mutat - Funstockdigital - Battlefield 1 <és az árat kell nézni>:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Se fagyasztóm, se sokkolóm... <#confused>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Hat éve "élek" Full HD mellett , egy átlagos felhasználónak akár nagynak is tűnő 27"-es monitoron.
Itt, a könyvtárban, ahol játszani tudok és szoktam, egy az otthonihoz képest miniatűr monitor <20">, és csak 1680*1050 adatott.
Nekem ez a felbontás kicsi.
Ahogy már a Full HD sem elég, ha igazán nekiállok dolgozni.

Játékos szempontból viszont: az 1680*1050 ideális!
Míg mások szívnak az 1080-as felbontáson, mert a hardver épp elég nekik a glorious sixty-hez, addig ezen a felbontáson nekem nem gond, főképp, hogy én nem vagyok csúszka mániás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Kis felbontás az 1680x1050? Sose játszottam 1280x720-nál többet semmivel, max. ami bírja nálam 1920x1080-ban.
darkSectorxxx
Bárcsak mondanám hogy neki állok, mert sokan unszoltak így a BB meg Das 3 után, de úgy vagyok ezzel mint pl az AC Unity-vel, elsőnek azt hittem ez tetszeni fog, aztán meg másodszorra egy deka érdeklődést nem voltam képes kimutatni.

Ellenben a BB és Das 3-nál azért volt az hogy hazaérve ha volt időm játszani, azon filóztam aznap hogy majd mit csináljak, kit öljek meg, mit takarítsak ki, stb.

Itt meg játszok 1 órát, kikapcs, azt vállatvon, megnéz egy vígjátékot. kb. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Persze értem mire gondolsz, elhiszem hogy nehéz, de a nehézségre nem az bizonyíték, hogy nekem a Das 3 kinézet-re jobban bejött meg játékmechanikailag mint a 2. része. 😊

Szóval nem kétséges hogy elhiszem ha te mondod a Das 2 nehéz, nem is azt akarom kihozni hogy a Das 3 nehezebb, mert nem tudom, én csak annyit mondok, hogy a KIHÍVÁS-nehézség része elől nem futamodnék meg, a BB-ben is, hiába nehezebb vagy könnyebb egyik-másik, 35 órát szenvedtem pár boss-nál, szóval a CSAK nehézség miatti kitérés nem igaz ezesetben, a Das 1-2-nél nem ez a gond, hanem nem érdekes számomra, nem érzek semmit, hogy kedvem van játszani vele, a 3. rész is éppenhogy, de hiába szóltak le anno, ide is leírom, hogy szerintem a Das 3 is csak éppenhogy élvezhető, szerintem rittyó ocsmány sok tekintetben, csak az menti meg hogy tempós és kicsit színesebb "változatosabb" mint a 2 elődje, legalábbis az első résztől biztosan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 19:59:39

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Epic lenne egy rendes kampány áááááá csinálják meg

"Evolve - mit szólnátok egy kooperatív kampányhoz?

Az Evolve-ban eddig is volt lehetőségünk arra, hogy a gép által irányított szörny ellen vegyünk fel a harcot, a Turtle Rock azonban most valami egészen mást, egy vértbeli kooperatív küldetést talált ki.
A fejlesztők elmondása szerint amiről most szó van, az egy "lineáris, négyfős kooperatív élmény az Evolve univerzumban", ami a szokásos 4v1 helyett csak a négy vadászra koncentrál.
A The Deepest Dark nevű első küldetésben (ami mától béta fázisban elérhető a játékosok számára) fel kell tárnunk a Gorgon királynő barlangját, megküzdeni a ránk zúdított szörnyekkel és kideríteni, hogy mit keres egyáltalán a Shearen. A Turtle Rock szerint ez sokkal több, mint egy egyszerű játékmód, ugyanis ha sikeresek lesznek, akkor több pálya, sőt, akár egy teljes kampány is készülhet. Márpedig ha valaki tudja, hogyan kell négyfős kooperatív kampányt csinálni, akkor az a Turtle Rock."

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Ja azzal a BB közben játszottam, azt mondtam hogy miért nem tetszett, semmi köze a nehézséghez..
Ennyi erővel a BB-t se vittem volna így ahogy meg a Das 3-at se....

Tinman
Neked egy DaS 2 Scholar kellene, kiachizva 38/38-ra. Nem szemétkedésből írom, hanem azért, hogy éld át te is milyen, ha nem kés a vajban csapadot NG++++-on a DaS 3-ban, hanem vért köpetnek veled mindenféle Darklurkerek és Fume Knight-ok. És ha 1x ráveszed magad ígérd meg, hogy melee karival tolod és nem nézel végigjátszást... ez azért fontos, mert amikor egyedül jössz rá dolgokra és úgy győzöl az katarzis. 12x is az tud lenni és ez priceless!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
A PS4-es. Én azt a találkozást láttam. Az alapján te korábban maximum láttad a monitoron futni <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.24. 19:53:16

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Na Én meg ígyen próbáltam ezeket:
(sorrendre emlékszem csak)

Das pc
Das x360 hátha második próbára elkap, de nem
Dar 2 pc
BB ps4
(közben) Das 2 a feljavított látvány miatt ps4, hátha de nem.

IMYke2.0.0.0
* Dark Souls: Prepare to Die Edition - PC - 2012.08.24
* Dark Souls II - PC (is) - 2014.03.11
* Bloodborne - (PS4) - 2015.03.24 ill. 25.
* Dark Souls III - PC (is) - 2016.04.12

darkSectorxxx
Hogymi?
Nem 2014-es a Das 2?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 19:40:41

Moby
Hát az nem így vót, és már csak azért is képtelenség, mert később jelent meg, mint a BB.

darkSectorxxx
Várj a nehézséget ne keverjük azért a fusztráltsággal. 😊
Nekem a Das 2 fusztráló idegesítő volt, ami a BB tapasztalatok előtt volt. Das 3 meg utána. 😄

Rólam nem lehet következtetni a nehézségre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 19:27:58

IMYke2.0.0.0
Nálam, a mai patch után, a textúrák minőségét Very Highra csúsztatva:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=751047031

IMYke2.0.0.0
Hát, nem túl veretes eredmények 😞
De, tuti kap még driver felől és fejlesztők felől is támogatást.

Apropó - és NEM SPOILER - Prágában majd tessék jól megnézni a katonák sisakján a feliratot! 😊))

MONOLITH

Tinman
Tartom olyan komoly játékosoknak az SG-s hardcore Souls ligát (lásd topikja), hogy adjak a véleményükre mindenféle kétség nélkül. Na most szerintük is könnyedebb lett a DaS 3, mint a DeS volt anno. A DeS nem volt túl babusgató, gyakran egy szuszra kellett lenyomnod elég komoly pályákat és nem volt tábortűz 5 percenként. Mindenki állítja és abs. nem is titok, hogy a DaS 3 a Bloodborne nyomdokain jár inkább. Ehhez nem kell még csak rászagolnod sem, hogy a fentiekkel tisztában légy.

A másik ami ugye érdekes, hogy Darksector a DaS 3-at vihogós Di Caprio képekkel tűzdelve tolta végig, NG sok pluszon is, de a DaS 2 Scholarba hosszas kérlelés ellenére se nagyon akar beleszimatolni. Úgy tudom a DaS 1-el próbálkozott, de ő a könnyítettebb Bloodborne vonalat kedveli.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Az a másik ablakban van. Az végig off volt. <#hehe>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Moby
Az MSAA minden létező vga-t felzabál. Kapcsold ki->profit. Élsimítás ettől még van (temporal AA).

Beszaladtam a szobákba, nyúlkált utánam közben meg leszedtem a rajta levő testeket, egy idő után ha elég ólmot kap szétnyílik és onnan meg lehet adni neki a végső döfést!

Fpocok
DE CSAK MERT KÉRDEZTED!

4k ultra: 20-35
4k low: 40-55

1440p ultra: 40-70
1440p low: 80-100
Valahol e között lesz a tuti.

1080p ultra: 45-120, erős input laggal.

Jaj! Nekem is azzal gyűlt meg a legtöbb bajom. Én úgy csináltam, h bujdosva megsebeztem párszor, ameddig át nem alakult instakilles nyavajává. Utána meg fagyasztó nyíl, majd shotival meg sniperrel osztogattam, majd megint fagyasztó nyíl és így tovább. Ha nincs fagyasztó, akkor a sokkoló is jó.
Rapid81
A garázsban a szörnyet hogy a p@csában nyírtad ki? 1 hónapja ott vagyok elakadva és egyre kevesebb kedvem van újra és újra nekifutni. Ott tartok, hogy törlés lesz és elfelejtem a játékot.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.24. 18:25:48

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tegnap végeztem az Evil Within-el 18 óra 95 halál! A játék nekem szuper élmény volt, azt a kálváriát amin a főhősöm végigment, a dark soulshoz tudnám hasonlítani! Néhány főellenfélel való kergetőzéshez azért kellettek a kötél idegek! Imádtam a grafikáját, a japános elborult helyszíneket, ellenfeleket, no meg a sztorit, amit nem teljesen értek, de majd a dlc-ben talán többet megtudok!

darkSectorxxx
De lehet, sajnos lehet....ahogy olvasgattam.

IMYke2.0.0.0
Te gépeddel még az Ultra sem lehet gond - 4K-n ha nem is, de 1440/1080-on tuti.

Fpocok
<#crazya><#eljen><#eljen>
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.08.24. 17:36:17

IMYke2.0.0.0
Teljesen elölről újrakezdtem a játékot.
Kilőttem az MSAA-t, és ennek, plusz a 78 MB-os reggeli patch-nek köszönhetően a játék szalad mint az álom, továbbra is High-on, tesszelációval és minden finomság (mínusz MSAA - ami amúgy sem vehető észre még ilyen kis felbontáson sem) bekapcsolásával. Nincs rosszullétet okozó mozgás.

IMYke2.0.0.0
"Deus Ex: Mankind Divided is out tomorrow, and ahead of the launch, Square Enix has announced that the game will get a 'seasonal DLC schedule'.

The season pass doesn't seem to offer a lot of new content, but rather items and packages that will help you through the game by offering level-up shortcuts and bonus items for the in-game Breach mode.

The season pass will include:
Two new story missions: “System Rift” and “A Criminal Past”
• The “Assault” and “Tactical” packs, which include various weapons and items
• 4 Praxis Kits
• 5000 Credits
• 5 “Booster Packs” and 20 “Chipsets” for Deus Ex: Mankind Divided – Breach"

Totti5
És ez miben akadályoz akárkit? Aki nem akar játszani vele vegye ha az neki a sikerélmény.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Olyan szempontból nem kéne gondnak lennie, hogy állítólag alapból is könnyebb mint az előző rész. Aztán persze ki tudja.

IMYke2.0.0.0
Ilyesmiket:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=750926233

Tegnap még üres volt.
Az árazás "érdekes". Valójában euro...

Lőszert, gránátot, karakter fejlesztéséhez szükséges pontokat. Nem tudom még pontosan miket.

Na meg az is poén (habár állítólag azóta változtattak rajta patch-csel), h az előrendelői bónuszok csak egy játék erejéig érvényesek. Szóval, ha kezdesz egy új játékot, akkor volt előrendelői bónusz, nincs előrendelői bónusz. Azóta ezen változtattak, ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.24. 15:44:59
Totti5
S mit lehet venni?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Már az első egy órában érezni fogod, hogy a Te játékod vagy sem. Pozitív felhanggal írtam.

Az a baj ezekkel a Steam értékelésekkel, h mindegyik arról szól, h mikrotranzakció, meg nagy a gépigény. Most ebből nem sokat tudok meg, h milyen is a játék. Ezt személyesen kell letesztelni. 😄
Hát, megveszem. Aztán legrosszabb esetben ott a Steam refund.
Moby
A léteztek(már akkor is) nem feltétlenül jelenti egyúttal azt, hogy már nem léteznek 😊

Dzsini
Nem "léteztek" 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Moby
Ilyen történt a mikrotranzakció előtti világban is, minthogy a trainerek is léteztek. Az ilyen belehullik a rossz játék zsákba. Én nem pontozok elveket, nem visz sehova.

zorrobomber
Azért elméletben lehet úgy is balanszolni, hogy rá legyél szorulva ha nem csíped a grindot. Na de hát van aki aztat is szeresse...

Moby
Engem meg pont egy single player játékban, amíg opcionális, nem érdekel a mikrotranzakció. Ha találnak rá madarat én nem bánom, nyomják. Nekem egy érdekem van: ne legyen mandatory. Nem az, hogy ne legyen.

IMYke2.0.0.0
Nem kell temetni a játékot.
Ma jött egy 78 MB-os patch is hozzá.
A "Store" használata meg nem kötelező. Tegnap én is megnéztem, és nincs is benne semmi vásárolható. Én azt tudom elképzelni még, hogy ingame pénzt is (!) fog használni a rendszer.

Meg a mikrotranzakció. Ami azért nagyon gáz egy teljes értékű single player játékban.
Moby
Gondolom a hardverkövetelmény miatt.

Scooter
<#eljen>
Scooter
Esetleg ha valaki nagyon cserélni akarna az ne tartsa vissza magát PÜ-ben. Van egy: Bet On Soldier-em. A múltkor valaki kereste.
kigyi
Hát pont ez az, lemezen olcsóbban adják ugyanazt 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/