Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Itt, a könyvtárban, ahol játszani tudok és szoktam, egy az otthonihoz képest miniatűr monitor <20">20">, és csak 1680*1050 adatott.
Nekem ez a felbontás kicsi.
Ahogy már a Full HD sem elég, ha igazán nekiállok dolgozni.
Játékos szempontból viszont: az 1680*1050 ideális!
Míg mások szívnak az 1080-as felbontáson, mert a hardver épp elég nekik a glorious sixty-hez, addig ezen a felbontáson nekem nem gond, főképp, hogy én nem vagyok csúszka mániás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ellenben a BB és Das 3-nál azért volt az hogy hazaérve ha volt időm játszani, azon filóztam aznap hogy majd mit csináljak, kit öljek meg, mit takarítsak ki, stb.
Itt meg játszok 1 órát, kikapcs, azt vállatvon, megnéz egy vígjátékot. kb. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szóval nem kétséges hogy elhiszem ha te mondod a Das 2 nehéz, nem is azt akarom kihozni hogy a Das 3 nehezebb, mert nem tudom, én csak annyit mondok, hogy a KIHÍVÁS-nehézség része elől nem futamodnék meg, a BB-ben is, hiába nehezebb vagy könnyebb egyik-másik, 35 órát szenvedtem pár boss-nál, szóval a CSAK nehézség miatti kitérés nem igaz ezesetben, a Das 1-2-nél nem ez a gond, hanem nem érdekes számomra, nem érzek semmit, hogy kedvem van játszani vele, a 3. rész is éppenhogy, de hiába szóltak le anno, ide is leírom, hogy szerintem a Das 3 is csak éppenhogy élvezhető, szerintem rittyó ocsmány sok tekintetben, csak az menti meg hogy tempós és kicsit színesebb "változatosabb" mint a 2 elődje, legalábbis az első résztől biztosan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 19:59:39
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Evolve - mit szólnátok egy kooperatív kampányhoz?
Az Evolve-ban eddig is volt lehetőségünk arra, hogy a gép által irányított szörny ellen vegyünk fel a harcot, a Turtle Rock azonban most valami egészen mást, egy vértbeli kooperatív küldetést talált ki.
A fejlesztők elmondása szerint amiről most szó van, az egy "lineáris, négyfős kooperatív élmény az Evolve univerzumban", ami a szokásos 4v1 helyett csak a négy vadászra koncentrál.
A The Deepest Dark nevű első küldetésben (ami mától béta fázisban elérhető a játékosok számára) fel kell tárnunk a Gorgon királynő barlangját, megküzdeni a ránk zúdított szörnyekkel és kideríteni, hogy mit keres egyáltalán a Shearen. A Turtle Rock szerint ez sokkal több, mint egy egyszerű játékmód, ugyanis ha sikeresek lesznek, akkor több pálya, sőt, akár egy teljes kampány is készülhet. Márpedig ha valaki tudja, hogyan kell négyfős kooperatív kampányt csinálni, akkor az a Turtle Rock."
Next PC upgrade: 2022
Ennyi erővel a BB-t se vittem volna így ahogy meg a Das 3-at se....
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.24. 19:53:16
Adversus solem ne loquitor
(sorrendre emlékszem csak)
Das pc
Das x360 hátha második próbára elkap, de nem
Dar 2 pc
BB ps4
(közben) Das 2 a feljavított látvány miatt ps4, hátha de nem.
* Dark Souls II - PC (is) - 2014.03.11
* Bloodborne - (PS4) - 2015.03.24 ill. 25.
* Dark Souls III - PC (is) - 2016.04.12
Nem 2014-es a Das 2?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 19:40:41
Nekem a Das 2 fusztráló idegesítő volt, ami a BB tapasztalatok előtt volt. Das 3 meg utána. 😄
Rólam nem lehet következtetni a nehézségre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 19:27:58
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=751047031
De, tuti kap még driver felől és fejlesztők felől is támogatást.
Apropó - és NEM SPOILER - Prágában majd tessék jól megnézni a katonák sisakján a feliratot! 😊))
A másik ami ugye érdekes, hogy Darksector a DaS 3-at vihogós Di Caprio képekkel tűzdelve tolta végig, NG sok pluszon is, de a DaS 2 Scholarba hosszas kérlelés ellenére se nagyon akar beleszimatolni. Úgy tudom a DaS 1-el próbálkozott, de ő a könnyítettebb Bloodborne vonalat kedveli.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
4k low: 40-55
1440p ultra: 40-70
1440p low: 80-100
Valahol e között lesz a tuti.
1080p ultra: 45-120, erős input laggal.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.24. 18:25:48
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.08.24. 17:36:17
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kilőttem az MSAA-t, és ennek, plusz a 78 MB-os reggeli patch-nek köszönhetően a játék szalad mint az álom, továbbra is High-on, tesszelációval és minden finomság (mínusz MSAA - ami amúgy sem vehető észre még ilyen kis felbontáson sem) bekapcsolásával. Nincs rosszullétet okozó mozgás.
The season pass doesn't seem to offer a lot of new content, but rather items and packages that will help you through the game by offering level-up shortcuts and bonus items for the in-game Breach mode.
The season pass will include:
• Two new story missions: “System Rift” and “A Criminal Past”
• The “Assault” and “Tactical” packs, which include various weapons and items
• 4 Praxis Kits
• 5000 Credits
• 5 “Booster Packs” and 20 “Chipsets” for Deus Ex: Mankind Divided – Breach"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=750926233
Tegnap még üres volt.
Az árazás "érdekes". Valójában euro...
Na meg az is poén (habár állítólag azóta változtattak rajta patch-csel), h az előrendelői bónuszok csak egy játék erejéig érvényesek. Szóval, ha kezdesz egy új játékot, akkor volt előrendelői bónusz, nincs előrendelői bónusz. Azóta ezen változtattak, ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.24. 15:44:59
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ma jött egy 78 MB-os patch is hozzá.
A "Store" használata meg nem kötelező. Tegnap én is megnéztem, és nincs is benne semmi vásárolható. Én azt tudom elképzelni még, hogy ingame pénzt is (!) fog használni a rendszer.