Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
PS-en a legegyszerűbb ez a régiósbohockodás ott nem kell félned hogy valaha bannol a sony.Szerencsére a sony nem a féreg valve.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Deus Ex:

Baromi hangulatos volt ez az előzmények összefoglalása a játékon belül - "Extras". Körülbelül 12 perces. Visszajött a teljes korábbi rész. <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nem tudom ki régió párti, de magyarázza el nekem, hogy mit keres az USA Nicaragua-val egy régióban?
Hányinger ez az egész régiós mondvacsinált patkánykodás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Áhá, kb. rFactor vetélytárs ha jól látom... maradok a Jalopy-ra várásnál. Annál még ki tudja hol az 1.0 😊

Annyira imádom amikor csak így bedobsz egy mondatot és halvány lila ibolyája sincs a kedves olvasónak, hogy miről beszélsz...Szóval mivel is van baj konkrétan? Tán nem a Deus Ex?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
what?
lol omg, szülinapom van?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:08:03

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

genndy
Humble Capcom Playstation Bundle
PS3 és/vagy PS4 játékok! Nem, PC-s, nem Steames!
ROSSZ HÍR: csak ezekben a régiókban elérhető. MO nincs közte 😞

Pay $1 (about €0.88) or more!
Wolf of the Battlefield: Commando 3
STRIDER
Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix
Final Fight Double Impact
45% off Street Fighter V PS Store Coupon

Pay more than the average of $6 (about €5.31) to also unlock!
LOST PLANET® 3
Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix
Resident Evil HD Remaster
Okami HD
Remember Me
Mega Man 9 & 10 Combo Pack

Pay $15 (about €13.27) or more to also unlock!
50% off Mega Man Legacy Collection PS Store Coupon
Resident Evil 0 Remastered
Devil May Cry HD Collection

Illetve megjöttek a BTA bónuszok a HB Indie 17-hez:
Hexcells Complete Pack
Expand
Regency Solitaire
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.08.23. 20:09:53

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Szép volt fiúk. Így kell elbaszni egy PCs játékot! Tervezzük konzolra! NEM LEHET GOND! <#boxer>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egy mindent magába foglaló igazi versenyszimulátor holnap lesz 1.0
zorrobomber
Vagy úgy! <#kuss>

Minden tisztelettel, de a DaS 3-ról láttatlanban véleményt mondani azért nembiztos hogy szerencsés.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Megjelent az már rég.

zorrobomber
Az mi? Olyan mint a Jalopy? 😊

Az automobilista kinek van meg?,1790-ért lehet még beszerezni.
Dzsini
Tudom, és tegnap is arról beszéltetek, de gondoltam ha már, akkor szórakozok egy kicsit 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Nekem ez ugrott be, amikor Fpocok hozzászólását olvastam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
PS usereknek: Van megint Nioh béta.

Dzsini
Rég lehetett az, mostanában ritka, hogy nem indulnak el 1080p-ben, és nagyon rámentek arra, hogy egy jobb novellát-sztorit mesélnek el egy kis keresgéléssel meg tárgykombinálással körítve.
Az Edgar Allan Poe sorozat is igen kellemes, és nekem mostanából nagyon kedveltek a Dark Parables részek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Toltam én már HO játékokat, de a pixelvadászat és szemszétfolyás süllyedő hajóját 1-2 próbálkozás után rohanva hagytam el. Ez viszont nem ilyen és még a történet is egészen jó.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.23. 17:26:19

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
Jól van, elkapott téged is a gépszíj 😊 Jó szórakozást, elég mély kincsesbányába értél a HO játékok megkóstolásával.

Rapid81
Elkezdtem a Nightmares from the Deep első részét 2 nappal ezelőtt. Annyira megtetszett, hogy fél nap alatt végignyomtam, majd a 2. részt is, mert az megvolt. Ami meg annyira megtetszett, hogy képes voltam kiadni 400 HUF-ot a 3. részért. 😄 Utálom a hidden object játékokat, de ez marha jó. Az Enigmatis sorozat első 2 része van még meg, ugyanezektől a srácoktól. Lehet azzal is így járok majd, hogy meg kell vennem a 3. részt. 😄
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.23. 17:23:38

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
bizony 😊

Fpocok
A játék feloldásáig körülbelül kevesebb mint egy óra van hátra.<#wow1>

Ááá, most lett az meg. 2003-ban az első acsi lett meg, valamiért azt a dátumot hagyja ott végleg.

szerk.: szerintem 2003-ban steamen nagyon maximum 10 játék lehetett steamen elérhető, a half-life és annak kiegjei/modjai. 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.08.23. 17:13:09
Tinman
Ehhez honosítás nem nagyon kell szvsz. Hidd el nekem is magyarítás fétisem van, kb. mint Grebbernek, de a DeS-ban nagyon szolid a szövegmennyiség. Tudom, tárgyak leírása, de az sem vészes... egy átlag RPG-hez képest már-már száni a szövegmennyiség benne.

"Az egyik legintenzívebb játékélményem volt, amit valaha átéltem. Nagyon rég rántott már be ennyire játék, totál beszippantott."

Erről van szó! Aki kihagyja vessen magára. És ezt a feelinget tudja a Dark Souls 1 is, és még a 2. rész is egész jól.

"Már 100%-osan megértem, hogy Tinman miért függött rá ennyire, legszívesebben azonnal újrakezdtem volna, ahogy a végére értem."

Csodás játék. Olyan szinten egyedi és különleges, hogy már ahogy így beszélünk róla legszívesebben újra elkezdeném előről, pedig nekem már rég ki is van platinázva és cirka 8x végigtoltam már :-)

"nem mertem melee karit kreálni"

Pont, mint Zoo. Ez szerintem rohadt nagy hiba. Sokkal közvetlenebb az élmény és sokkal ütősebb a siker érzése, amikor melee küzdesz. Varázslóval putty-putty távolról, biztonságból, sokat evadelve, ha nagyon muszáj.

"a Dark Souls 3 Deluxe Edition a Steamen, 85 euróért"

Az igen! Respect érte, viszont a DeS és a DaS 3 között azért nem kicsi szakadék van ám... na de majd meglátod. :-)

"Most pedig megyek tovább nézni Tinman szuper végigjátszás videóit."

Köszi, ha ránézel, a DeS videók talán az egyetlenek, amikkel elégedett vagyok, mert nem kapkodtam el, nem hajtott senki...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Előtöltöttem. <#wink>
Meg is lepett, hogy csak ~20 GB-ot szippantott le. Gondolom, a többit élesítéskor.

Tinman
Most voltunk egy normálisnak mondott helyen, off-ban majd sírok egy keveset a témában...

Tinman
Grat, ez is kellemes! Anno én kiveséztem Fahrenheit-et, talán 3x is letoltam, nagyon jó cucc.

Tinman
Ez igen derék! Egy kicsit most irigykedem... rohadt jó lenne nekem is ennyi játékokra fordítható idő :-(

Tinman
2003-ban elérted az 1000 játékot? Az úgy elég kemény. Akkor mennyi van most?

zorrobomber
Még meg se jelent és félár? Persze értem én amit mondasz, szar.

Atisz
Még csak most? 😊
Jobb későn, mint soha.

(mondjuk én sem játszottam a 2. résszel 😊)

Hát bizony, a legjobb sci-fi akció(-túlélő)-horror játék a mai napig, pedig már 8 éves. Egyszerűen minden zseniális benne, még az irányítás is és meg lehet nézni, hogy a "sima" DirectX 9.0C-vel is milyen eszméletlen szép grafikát lehet készíteni (egyedül az arcok azok, amik ma már kissé egyszerűnek tűnhetnek).

És igen, a 2. részt részben azért jegeltem, mert vártam, hogy kijöjjön a Severed PC-re (de úgy tűnik nem fog sosem), ami a Dead Space Wii-re megjelent Extraction közvetlen folytatása. Az Extraction is megér egy misét, mert egyrészt kiváló játék (annak ellenére, hogy csak egy "rail shooter"😉, másrészt számos olyan a történet szempontjából fontos rész helyt kapott benne, mint a fertőzés elterjedése, valamint annak az Ishimurára jutása (valamint megfigyelhető a női főszereplő, Lexine és a Bioshock Infinite hősnője Elizabeth közti szembetűnő hasonlóság is)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wesker24
Én nem nevezném olcsónak még ez is túl sok érte majd ha olcsóbb lesz akkor majd esetleg talán megvesszük.
MerlinW
Unalmas film, roppant gyenge játékmenettel. Nekem legalábbis nem tetszett.

[merlinw.org]

zorrobomber
Quantum Break - 25.19€

Ez ipari hulladék lett, azért ilyen olcsó, ugye?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.23. 10:45:51

Voltan
Na, ez jó hír!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber

zorrobomber
Weeklong deal-ek között találtam pár érdekes címet:
Singularity - 4,99€
Jalopy - 8,70€
Warhammer 40,000: Armageddon - 18,49€
Black Closet - 11,99€

zorrobomber
"Sajnos" van jobb, a Divinity 2 fényévekkel jobbnak tűnik. Mint ahogy az első rész is előnyt élvezett a PoE-vel szemben 😊

Divinity: Original Sin 2 Smartly Reinvents The RPG Party

Fpocok
<#mf1>

Dzsini
vagy a Worms WMD 😊

Új Deus Ex. (gondolom)
MerlinW
Mimimi?

[merlinw.org]

Előrendelés. <#szomoru2>
Fpocok
MÁS!

Remélem előtöltötted! MÉG 20 óóóóóóóóóóóóra!

IMYke2.0.0.0
Ez tényleg érdekesnek tűnik, a leírása alapján.

grebber
Lost Ember <#eljen>

grebber
Én ilyeneket iktatok be:

FPS
Horror
Walking Simulator
RPG
RTS
Steam-em végigjátszott
Kimaxolt acsis
Acsi nélküliek
Autós ...stb

Közbe van új bundle lehet jelentkezni 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.22. 18:00:41

Rám számíthatsz, ha van legalább 1-2 olyan játék a bundle-ben, ami szimpi, akkor iratkozom. 😊

A törlésre amúgy van lehetőség, felül HELP --> STEAM SUPPORT
Aztán "GAMES, SOFTWARE, ETC."
Kikeresed a játékot, amit törölnél és lesz rá egy gomb "I want to permanently remove this game from my account".

Kategorizálást amúgy csak szubjektív dolgokra használd, úgymint tetszik, nem tetszik, játszanék még vele, kivégezve, satöbbi.

Minden másra ott van EZ az oldal.
grebber
Csak vegyed őket minél többet ,hogy nekem végre teljen valamire 😄

Steam-en hogy a rákba kell végérvényes törölni a játékokat??

Elkezdtem kategóriákba rakni őket és régről nagyon sok olyan van amikor még debil mod mindent szart beaktiváltam és nem akarom tovább égetni magam miattuk...