Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Baromi hangulatos volt ez az előzmények összefoglalása a játékon belül - "Extras". Körülbelül 12 perces. Visszajött a teljes korábbi rész. <#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hányinger ez az egész régiós mondvacsinált patkánykodás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
lol omg, szülinapom van?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.23. 20:08:03
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PS3 és/vagy PS4 játékok! Nem, PC-s, nem Steames!
ROSSZ HÍR: csak ezekben a régiókban elérhető. MO nincs közte 😞
Pay $1 (about €0.88) or more!
Wolf of the Battlefield: Commando 3
STRIDER
Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix
Final Fight Double Impact
45% off Street Fighter V PS Store Coupon
Pay more than the average of $6 (about €5.31) to also unlock!
LOST PLANET® 3
Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix
Resident Evil HD Remaster
Okami HD
Remember Me
Mega Man 9 & 10 Combo Pack
Pay $15 (about €13.27) or more to also unlock!
50% off Mega Man Legacy Collection PS Store Coupon
Resident Evil 0 Remastered
Devil May Cry HD Collection
Illetve megjöttek a BTA bónuszok a HB Indie 17-hez:
Hexcells Complete Pack
Expand
Regency Solitaire
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.08.23. 20:09:53
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Edgar Allan Poe sorozat is igen kellemes, és nekem mostanából nagyon kedveltek a Dark Parables részek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.23. 17:26:19
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.23. 17:23:38
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
szerk.: szerintem 2003-ban steamen nagyon maximum 10 játék lehetett steamen elérhető, a half-life és annak kiegjei/modjai. 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.08.23. 17:13:09
"Az egyik legintenzívebb játékélményem volt, amit valaha átéltem. Nagyon rég rántott már be ennyire játék, totál beszippantott."
Erről van szó! Aki kihagyja vessen magára. És ezt a feelinget tudja a Dark Souls 1 is, és még a 2. rész is egész jól.
"Már 100%-osan megértem, hogy Tinman miért függött rá ennyire, legszívesebben azonnal újrakezdtem volna, ahogy a végére értem."
Csodás játék. Olyan szinten egyedi és különleges, hogy már ahogy így beszélünk róla legszívesebben újra elkezdeném előről, pedig nekem már rég ki is van platinázva és cirka 8x végigtoltam már :-)
"nem mertem melee karit kreálni"
Pont, mint Zoo. Ez szerintem rohadt nagy hiba. Sokkal közvetlenebb az élmény és sokkal ütősebb a siker érzése, amikor melee küzdesz. Varázslóval putty-putty távolról, biztonságból, sokat evadelve, ha nagyon muszáj.
"a Dark Souls 3 Deluxe Edition a Steamen, 85 euróért"
Az igen! Respect érte, viszont a DeS és a DaS 3 között azért nem kicsi szakadék van ám... na de majd meglátod. :-)
"Most pedig megyek tovább nézni Tinman szuper végigjátszás videóit."
Köszi, ha ránézel, a DeS videók talán az egyetlenek, amikkel elégedett vagyok, mert nem kapkodtam el, nem hajtott senki...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg is lepett, hogy csak ~20 GB-ot szippantott le. Gondolom, a többit élesítéskor.
Jobb későn, mint soha.
(mondjuk én sem játszottam a 2. résszel 😊)
Hát bizony, a legjobb sci-fi akció(-túlélő)-horror játék a mai napig, pedig már 8 éves. Egyszerűen minden zseniális benne, még az irányítás is és meg lehet nézni, hogy a "sima" DirectX 9.0C-vel is milyen eszméletlen szép grafikát lehet készíteni (egyedül az arcok azok, amik ma már kissé egyszerűnek tűnhetnek).
És igen, a 2. részt részben azért jegeltem, mert vártam, hogy kijöjjön a Severed PC-re (de úgy tűnik nem fog sosem), ami a Dead Space Wii-re megjelent Extraction közvetlen folytatása. Az Extraction is megér egy misét, mert egyrészt kiváló játék (annak ellenére, hogy csak egy "rail shooter"😉, másrészt számos olyan a történet szempontjából fontos rész helyt kapott benne, mint a fertőzés elterjedése, valamint annak az Ishimurára jutása (valamint megfigyelhető a női főszereplő, Lexine és a Bioshock Infinite hősnője Elizabeth közti szembetűnő hasonlóság is)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ez ipari hulladék lett, azért ilyen olcsó, ugye?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.23. 10:45:51
Singularity - 4,99€
Jalopy - 8,70€
Warhammer 40,000: Armageddon - 18,49€
Black Closet - 11,99€
Divinity: Original Sin 2 Smartly Reinvents The RPG Party
FPS
Horror
Walking Simulator
RPG
RTS
Steam-em végigjátszott
Kimaxolt acsis
Acsi nélküliek
Autós ...stb
Közbe van új bundle lehet jelentkezni 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.22. 18:00:41
A törlésre amúgy van lehetőség, felül HELP --> STEAM SUPPORT
Aztán "GAMES, SOFTWARE, ETC."
Kikeresed a játékot, amit törölnél és lesz rá egy gomb "I want to permanently remove this game from my account".
Kategorizálást amúgy csak szubjektív dolgokra használd, úgymint tetszik, nem tetszik, játszanék még vele, kivégezve, satöbbi.
Minden másra ott van EZ az oldal.
Steam-en hogy a rákba kell végérvényes törölni a játékokat??
Elkezdtem kategóriákba rakni őket és régről nagyon sok olyan van amikor még debil mod mindent szart beaktiváltam és nem akarom tovább égetni magam miattuk...