Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
Ez teljességgel így van - ezért is hívom mindig fel a figyelmet a felbontásra, amikor az eredményekről van szó 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Mondjuk a 390-nek nem nagy torna az 1680*1050 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Az igaz, hogy a Des,Das sorozatok és a BB egészen hihetetlen hangulatú játékok.
A BB-ben jelenleg 120 szinten állok és rengeteg órát öltem magába a játékba. Fantasztikus játék.
Ha a legmeghatározóbb single élményre gondolok vissza, akkor az nálam, valahol a System Shock 1-2 és a Deus Ex környékén keresendő.
Az első két System Shock-ot teljes mértékben eltudnám képzelni egy felújított formában a jelenlegi generációban is. Persze szigorúan megtartva mindazokat az erényeket, melyek anno a játékot naggyá tették. A mai napig fent figyel a laptopomon és valószínű ez már így lesz az idők végezetéig. 😊) SS Forever.
IMYke2.0.0.0
i5 4690 (sima) + 16 GB DDR3 + R9 390 (8G😎 + 20" (1680*1050)
SSD: nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Milyen gépen játszol?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Voltan
Nem baj, legalább gyorsan zuhanni fog az ára, és akkor bezsákolom olyan 10 dodó magasságában.
Annyit ér, de annál többet nem. És ez most nem ilyen grebberes szarrágás, szerintem egész egyszerűen annál többet nem ér az a játék. Mondom ezt a viágbolti pár órás tesztje után. Azóta már letöröltem, és belőttem azt az árat, amiért meg fogom venni 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Monolith sisakos őrökre felfigyeltél te is? 😊

IMYke2.0.0.0
<#worship><#vigyor3>

Ahogy a Witcher 3-ban gyorsutazás után mindig üt a levegőbe egyet Geralt és emiatt mindenki pánikol miatta, a Deus Exben is van egy érdekes dolog. Mentés betöltése után nyomni kell Space-et és ha éppen fal mögött bújik Jensen, akkor azt ilyenkor átugorja. Mondjuk ellenségek elöli bujkálás közben ez nem a legjobb dolog. Szóval fal mögé tapadva nem ajánlott menteni. 😄
MerlinW
Nem derült az ki, még csak a 48. galaxisnál járnak😊

[merlinw.org]

Nekem se volt sok mindenem. Azonban bujkálsz előle és összeszedsz mindent, ami a garázsban találsz, akkor lesz elég alapanyagod egy fagyasztóra, valamint az egyik falon lesz egy sokkoló. Ha eltalálod az egyikkel, majd megsorozod ólommal, majd eltalálod a másikkal és ismét megsorozod, akkor el kell feküdnie. Persze ezeket csak akkor használd, miután átalakult. Én előtte úgy csináltam, h amikor a szemével kutatott, akkor abba sniper, majd amikor elvágódik, akkor pár lövés bele, majd futás fedezékbe valahova, h ne találjon meg. Ezt addig ismételtem, ameddig át nem alakult. Utána jött a fagyasztós, sokkolós rész.
darkSectorxxx
Neked van is ennyi lóvéd. 😄F

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Ez megvalósíthatónak hangzik, simán!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😄SASDASDBVASDvbmascdbn asdbsadb,mbnasd
LOL

Adversus solem ne loquitor

sadface
Örök klasszikus marad az a rész. A mai napig is a kedvencem, Tinman tudna mesélni: havi szinten egyszer elmondom, hogy mennyire imádom. <#fogmosas>

I decide when I'm done.

Jim Morrison
valszeg így is szép summát leakasztottak a srácok 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Már már félő, hogy csak így működhet:

Fogod magad és egy laptopot/barebone-t, meg egy 24-26"-os monitort, egy egyszerűbb hangrendszert (beépített zajkeltő nem elég) és kiveszel 2 hét szabit. Bérelsz egy faházat egy nyugodt, csendes erdő közepén, tél vagy késő ősz prefered. A fűtés feltétlenül fával legyen megoldott, kályha, kandalló okés, nagy luxus nem okés. Emberektől minél távolabb, no térerő, no internet. Kaját term. 2 hétre vigyél. Semmilyen más játék ne legyen fent a vason, csak a Planescape VAGY a Baldur's Gate. Az első nap el se indítsd, menj ki szellőztesd ki a fejed, főzz meg másnapra, hozzál vizet a közeli forrásról, foglalkozz magaddal, ejtőzz a fürdőkádban, kezdj bele egy könyvbe este. Másnap reggel kajálás után ess neki a játéknak.

Működne :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Nem jellemző. 😄
Eljátszok pofon egyszerűekkel is ha beszippant. 😊 Das 3 is ilyen.

darkSectorxxx
Én a TR3-al PS1-en léptem be a 3d világába anno. 😊
Nekem ilyen téren ez a mérföldkő. 😄

IMYke2.0.0.0
Grafopuzie vagy. Hiába nem vallod be.
<#beka3>

darkSectorxxx
Kell egyfajta vizuális stílus amit befogadok, ez nem feltétlen technikai szinten értendő, hanem művészileg inkább, a BB világa pl egyből elkapott. 😊

IMYke2.0.0.0
"Ilyenkor azért sok cím kavarog mindenki fejében"

Nem. Nekem nem kavarog sok cím ilyenkor.
Én igazán gamer a Tomb Raider II miatt lettem.
Az Age of Empires (1), és a shareware verziós Diablo (1) még nem szippantott be úgy igazán, mellettük simán éltem a hétköznapi egyetemi és magánéletemet.

A Tomb Raider II... na, az kérem, olyannyira beszippantott, hogy életemben először álmodtam a rejtvényekkel, a harcokkal, Larával , és alig vártam mindennap, hogy a 17"-es CRT elé kerülhessek. S ahogy már meséltem, a szobatársaimat, és azok kedveseit is megfertőztem vele. Szimultán játszottunk a gépemen.

Tinman
Nagyon a küllemre utaztok sokan az van... mondom ezt én, aki a Soda Drinker Pro szintű játékoktól agyi szepukut követ el saját magán. Apropó Soda Drinker. "Minap" kifarmoltam azt is, mert kártyás lett és pont az dobott egy foilt, amit aztán egész jó áron el is vittek, kvázi a Dragon's Dogma vételezésem 1/18-ad részét adta. Őrület :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Igen, tudom olvastam 😊 Nekem azok anno kimaradtak sajnos, és nem is tudom ma már képes lennék-e ilyen nagyívű játékoknak nekiülni. Érdekes emberkísérlet lenne magamnak.

Tinman
"a DeS és a DaS 3 között azért nem kicsi szakadék van ám"

Ennyi véleményem volt a témában. Ezért kár szőrt hasítani, főleg, hogy a DaS 3 még meg sem jelent már a fejlesztők nyilatkozatából is sok minden lejött, többek között az is, hogy már nem csak egy szűk HC rétegnek akarják elvinni a Souls élményt, erre jöttek aztán a souls játékosok spoiler free beszámolói. Ezekből pedig egyértelműen következett a fenti idézet.

darkSectorxxx
Ilyenkor azért sok cím kavarog mindenki fejében, nehéz ám mondani egyetlen címet...

Én a FFVIII-at azért hozom kicsit a többi elé, mert itt most összeségében néztem, annak nem volt olyan pontja amibe bele tudnék utólag kötni, még irányításban sem.

IMYke2.0.0.0
😊))

//Nekem, ha már ilyen témánál tartunk: Lara Croft 2. kalandja.

Moby
Mindegyik soulsborne különleges volt, de az 1 volt a vegytiszta élvezet. A des volt a rajongás kezdete, a nagybetűs atmoszféra, a BB csiszolta fényesre a technikát, a második volt a pokol (nehézségben) sok csodás pillanattal, a harmadik volt a graf+mekánikponró, de az 1...az 1 a szívem csücske. Az a széria ékköve nekem.

darkSectorxxx
Tudom csak vicceltem. 😊
Nekem amúgy: Final Fantasy VIII
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 21:21:51

Tinman
Sajna én ezt nem írhatom le, mert nekem a Planescape Torment az. Egyszerűen összhatásban az engem rettentő mód elkapott. A DaS is rohadtul, de egy hajszállal lemaradva és a Baldur's Gate-el osztozik a 2. helyen.

darkSectorxxx
Furcsa fickó, furcsa izléssel! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 21:20:18

wesker24
Hát akkor elég nagy bajban vagy vazee ! <#hehe>

Ezt könnyen meg lehet oldani vazze, a Crafting system szerinted mire való ? Biztos hogy van annyi Bolts Part-od hogy tudj belőle craftolni bármilyen Bolt-ot ( Explosive, Shock, Frost) legyártasz belöle egy párat azt elöször fagyasztasz aztán lösz, vagy shock Bolt és utána lösz, de még Bolt Part-od sincs amiböl craftolni tudnál akkor tényleg nagy bajban vagy, talén csald oda a robbanó hordókhoz, és löjj bele a hordókba, vagy ha van Hand Grenade dobáld rá az összeset, addig kell lönni, amig el nem éri a Final Phase form-ot utána már meg lehet sorozni (Shock, Frost Bolt-al).
jarlaxxe
Vagyunk igy egy páran...<#eljen>

Moby
Ebben pont nem, sokan vannak ezzel így rajtam kívül is, de ezt leszámítva igen 😊

IMYke2.0.0.0
S ennek mi köze ahhoz, hogy számára a DaS1 volt a legfantasztikusabb SP élménye?

darkSectorxxx
Tegyük hozzá hogy te egy fura fickó vagy. 😄DDDDDDDDDDD

Moby
Pontosan 1 év telt el a végigjátszása óta. Azthiszem kellően leülepedtek a dolgok, hogy merjek ilyet leírni: nekem a DaS1 a játékoskarrierem eddigi legfantasztikusabb singleplayer élménye.

darkSectorxxx
is-is

darkSectorxxx
Kizárt dolog, már most megmondom hogy nem fog...kizárt hogy akár 1-2 végigjátszás után ugyanúgy botladozz, itt fogod látni először azt hogy fejlődtél...

Nekem sok ismerősöm mind másképpen más sorrendben játszottak a FS játékokkal, egy közös.....mindig az első a legnehezebb!

IMYke2.0.0.0
"vagy azért már magamra szedtem némi Souls rutint a 100+ órányi Souls szenvedésemmel?"

A válasz röviden: igen.
Kifejtve: könnyebb lesz a másik 2 rész azért---

A nehézséget én nem is vitatom, csak azon lepődtem, meg, hogy más elmondása alapján helyesel (kissé furcsa ez Tinmantől persze no offense, csupán meglepett ennyi). Más játékos tapasztalatai, youtube videók azért mégiscsak más mint a saját tapasztalat.

Nincs ebből amúgy semmi vita, sem nézeteltérés,csak hangot adtam meglepettségemnek...Ennyi és semmi több.

ui.: Tervezem egy ideje, hogy a DaS 3-as sikerek (?....2 boss bucira vert idézés nélkül) után újra nekiülök az első résznek. A tudományos kísérlet célja: Vajon az első rész még mindig annyira szénnészívat-e, mint annó vagy azért már magamra szedtem némi Souls rutint a 100+ órányi Souls szenvedésemmel?
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.24. 21:00:59

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Nem tudom pontosan megfogalmazni, de valami irritált az első 2 részben, ilyen apróságok, nem maga a kihívás, azt megtaláltam ugyanúgy a másik 2-ben, a grafika sem egészen úgyértve nem tetszett hogy a textúrák effektek, hanem ez az egyhangú (pláne az első részben), valamiért ez a lovagos, varázslós téma nem tetszett.

Persze a Das 3 is lovagos, de valahogy másképp lovagos....szerintem, emészthetőbb a tálalása. 😊

De még annyit, hogy ezzel nem vagyok ám egyedül, beszéltem sok emberrel akik ugyanúgy próbálkoztak Das vonalon és a 3. rész valahogy másképpen tálalta az egész Das kultúrát... 😊
Vannak ám Das-ban is kemény részek, max nem ANNYI kemény rész mint más részben, de egyeltalán nem full végig egyszerű. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 20:58:03

Tinman
Grafwhore :-D

DaS és DaS 2 tolható durante moddal, azzal fincsiszép. A DaS 2 amúgy már ki van könnyítve a Scholar viszont keményít. Sokan mondják, hogy a Scholarnak kellett volna lennie a DaS 2-nek ergo kár volt kiadni a DaS 2 alapot.

darkSectorxxx
Picit szubjektív ám ez hogy FS játék kinek mennyire nehéz, függ a játékostól, attól mik a tapasztalatok, mennyit gyakorol, és tanulási késség....szerintem.

Ezért kicsit furcsa ezt megvitatnotok tényszerűen, ezért gondolom azt hogy nincsen igazság, hanem mindkettőtöknek kicsit igaza lehet. 😊

Ettől még én azt gondoltam, hogy alap, hogy csak azután mondasz véleményt, hogy magad is kipróbáltad a játékot. Mindentől függetlenül valószínűleg igazatok van, de én nem is emiatt jegyeztem meg amit le mertem írni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#vigyor2>