Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
"Deus ex: mégis mit kellene a talicska peccsnek kijavítania?" mondjuk azt, hogy a felhasználók bizonyos százalékánál input lag van, egy másik százalékos réteg pedig tengeribeteg lesz 5 perc játék után.
Ja, igen, nem mindenki. Tényleg nem.

Egyébként megmondanád, miért nincs szinkronban amit mondok, meg csinálok? Leírtam, hogy mely játékok nem jönnek be, illetve nem érdekelnek. És akkor már jössz azzal, hogy akkor mi a francnak játszom, meg fejlesztek gépet.... Vicces.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Harminc éve nyomom az ipart, szóval divatelitistának még viccből se lehet nevezni.
Itt meg megint az van, hogy azonnal ugrik a jónép arra, hogy ha valaki leírja a véleményét.

Divisiont lolozom, mert próbáltam a bétát, és számomra egy szar.

Quantum Break számomra még viccnek sem jó.

A Withcer BnW-ra egy rossz szavam sem volt, a Withcer a tavalyi év megosztott első helyén van nálam, csak egy kiegészítőt ne vegyünk már rá az idei játéklistára.

Szóval kicsit vegyél visszafelé, mielőtt divatnyivákozol, meg műelitistázol. Köszi.
Az meg, hogy neked mi tetszik, az egy dolog, nem feltétlenül vág egybe az én ízlésemmel, és ez így van rendjén. Számomra ez az év eddig nem olyan erős, mint a tavalyi. Ez tény. Számomra nem az. Ne akard már megmagyarázni, hogy miért demégis.
Pont.

Moby
Oké, a listámból a QB az kakukktojás. Azt adom, törölhető! 😄
A többi nem.

/amúgy nekem 2016 az DaS3-al, U4-el, BF1-el, FH3-al is bőven kerek lenne. A többi már az extraprofit 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.26. 10:32:46

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber
Én is fujoltam, aztán most jópár hónap kihagyás után már jöhetne szódával - Far Cry undor, egyszerűen ilyen sebességgel nem lehet egyszerre ennyi műfajban mindent "kitolni", felőlem jöhetne Far Cry 5 évente, az is elég lenne. Bezzeg Civ az tényleg csak 5 évente jön 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.26. 10:26:40

jarlaxxe
Mi bajod a FCP-al? az első rész után a legjobb far cry, nekem nagyon bejött.

Moby
Jó, hát te lehet lolozni a listákat, ignorálni a tételeket, csak akkor felmerül a kérdés a hardveres vásárlárst figyelembe véve, hogy miért egy olyan hobbiba fektetsz, ami neked már lol meg biztos? Százezreket? Ez normális dolog? Amit csinálsz meg amit írsz az valahogy nincs szinkronban.
Tippem: divatnyivák/régenmindenjobbvót/műelitizmus. Erre viszont én tudom ezt mondani, hogy lol meg ignore. Az inside elég jó, de ha az a 2 órájával belefér, akkor a w3 kieget hatszor kellene belevenni a listába. A Divisont meg az összes hibájával együtt negyvenszer. És nincs több játék az insideban sem, mint a lista bármelyik elemében (sőt), csak van egy stílisa. Stílusa mindnek van, maximum neked épp egyik vagy másik nem jön be. Ezek egyike sem tucatszar. Messze nem.
Deus ex: mégis mit kellene a talicska peccsnek kijavítania? <#fejvakaras>

Voltan
Persze, mennek a régebbiek de ez a felsorolás engem nem nagyon nyűgöz le, az a helyzet.

Rise of the Tomb Raider - még nem volt meg, a listán rajta van, de nem prioritás, Lara nálam a futottak még kategória
Far Cry Primal - LOL
DS3 - van, tolom, szeretem
Division - LOL
Quantum Break - LOOOOOOOL
Uncharted 4 - Biztos. Nincs konzolom.
Rachet and Clank - Biztos. Nincs konzolom
Doom - Na ez igen.
Overwatch - Nem multizom
Inside - az év eddigi legjobbja
Witcher BnW - megvan, de kieget ne vegyünk már ide.
Viszont kimaradt az X-Com 2 - eddig nekem is, de pótolom, legkésőbb év végéig a tervek szerint.

A Deus Ex érdekelni fog, de várok egy talicska patchre mielőtt megvenném 😊

Mafia 3 várós, WatchDogs 2 várós, de eléggé félek tőle. Abzu érdekel, de nem ezen az áron, Salt and Sanctuary jóságos, ajánlom.

De mindezt figyelembe véve, a tavalyi évvel összehasonlítva ez sovány kicsit.
Persze ha nem lennék bizakodó, akkor nem újítottam volna gpu-t.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.26. 10:13:01

jarlaxxe
A Salt and Sanctuary neked valszeg odabaszós lesz, nekem legalábbis az volt DaS rajongóként.

zorrobomber
Nekem olyasmi rémlik hogy ha döntött körpályát építettél és a leggyorsabb verda sebességmutatóját kiakasztottadd akkor volt valami durva glitch.

Scooter
Én is iszonyat sokat nyomtam. Még a számtech. órákon is. Otthon meg főleg. Gyártottam is pályákat hozzá. Még magamnak is kínszevedés volt végigvinni. Brutálnehéz pálya, ami csak 25 perces volt még végignyomtad. <#alien>
Moby
Rise of Tomb Raider
Far Cry Primal
Dark Souls 3*
Division
Quantum Break
Uncharted 4*
Ratchet & Clank*
Doom*
Overwatch
Inside*
Witcher3 B&W*

in progress:
Deus Ex: Mankind Divide*

Amik még biztosan jönnek:
BF1*
Forza Horizon 3*
Mafia 3*
Watch Dogs 2
Syberia 3*

Amik talán jönnek(idő és ár függvénye):
NMS
GeoW4
ABZÜ
Salt and Sanctuary*
Firewatch

*=odabaszós, vagy várhatóan az lesz 😊

Nekem ez az év is nagyon rendben lesz (már eddig is az), pláne úgy, hogy ezek mellett mennek a régebbiek is. Nektek nem? Hát...az szar lehet 😄

Troger911
A Stunts-ot imádtam, rengeteget játszottunk vele.
Azta! Nem is tudtam róla. 😊 Mondjuk eléggé rövid ez a "bemutató", de a hangulat teljesen rendben van!
Ami külön érdekes, hogy az inventory teljesen retro hangulatú, és a benne meglévő tárgyak is hajaznak az eredetikre.
Amiket igazán megtarthatnának azok a log file-ok. A mai napig a hideg futkos a hátamon (jó értelemben), ha vissza gondolok egy kettőre.
Tűkön ülve várós darab számomra.
Sztem a tavalyi erősebb volt, mint a 2014-es, a 2013-as meg minden idők egyik legerősebb éve.
darkSectorxxx
hát max egy összeszedett listát a megjelent játékokról, de saját kedvenc nincs. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Akkor is játszottam, persze, de már eléggé köhögött az akkori 4 éves gép.
Szóval lehet, hogy kimaradt egy csomó gyöngyszem. Privátban elküldenéd a tippjeidet? 😊

darkSectorxxx
Sokat szerintem. 😄DDDDD

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Igazad van, főleg az idei felhozatal tükrében. Az Alien Isolationt ki is hagytam, mert az is húb*zmeg, 😄
Utána is nézek, miket hagytam ki két éve 😄

darkSectorxxx
😄
Van szubjektív vonatkozás is mikor erről a témáról beszélgetünk, szóval nehéz általánosítanunk. De 2014-ben ezekhez képest dömping volt. 😄

Voltan
Jó, amúgy igazad van. Számoljuk azt, hogy mi volt az az abszolút álleejtős élmény. Ami elkap, és azt mondod játék közben, hogy "húúbazmeg"
Tavaly volt ilyen a GTA5 (még XBOX360 után is), Witcher 3, Ori And the Blind Forest, Mad Max.

Idén -tényleg csak a húúbazmeg faktor - DOOM és az Inside.

Sajnos ennyi...

Nyilván csak azokról beszélhetek, amikkel játszottam. Sok tavalyi, meg azelőtti cucc van még a listámon. Mármint meg kéne őket venni, érdekel de nem játszottam 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.25. 23:48:40

darkSectorxxx
Huha akkor ne nézz utána mert elsírod magad. 😄

Voltan
Arra meg már nem is emlékszem 😄 Akkor házasodtam, meg költöztünk, őszintén szólva nem tudom, akkor mi volt 😄

darkSectorxxx
Tavalyi évet az az előttihez kell akkor nézni nem? 😊

Voltan
Szerintem nem igaz, mert számomra a tavalyi év nagyon erős volt: Dying Light, GTAV, Witcher 3, Ori , Life is Strange
Nem rossz lista. Mondom ezt úgy, hogy majdnem mindel játszok heti szinten.

De amúgy igazad van, egyre kevésbé jó a "piac".
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.25. 23:37:30

darkSectorxxx
Sőtt évről évre gyengébb minden, kevesebb minden...ez van sajna, persze lehet itt ellenkezni, hogy örökös nyavajgás, meg finnyáskodás, de télleg zuhan a minőség, tisztelet a kivételeknek, rengeteg másolat van nem mernek kockáztatni, újat mutatni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.25. 23:33:29

Voltan
Hát, olvasom a topikot, és közben gondolkodom, hogy mi volt nekem az igazi über suck-in a játékok világába, mondanék pár C-64es dolgot, de ha már pc, akkor a STUNTS Fura, mert már nagyon régóta nem érdekelnek az autós cuccok.

Egyébként nem tudom, hogy vagytok, de az idei év messze nem olyan jó, mint a tavalyi, legalábbis számomra.

Itt vagyunk lassan szeptemberben, és eddig ha jól számolom, akkor ami engem megmozgatott az eléggé kevés (amik idei megjelenések, és megvettem, vagy érdekel)
-Dark Souls 3 - nagyon-nagyon, de most más van prioritásban, visszatérek
-Dragon´s Dogma - kúl, tetszik, megyek még vissza
-DOOOOOOOOOOOM - mert DOOOOOOOOOOM
-Unraveled - tetszik, de abbahagytam, megyek vissza
-Inside - végigvittem, lenyűgözött, még végigviszem, és még, és még

Lehet, hogy ki is hagytam valamit, de az tény, hogy ez az év azért gyengébb, mint a tavalyi. Legalábbis számomra.
EDDIG

Nagy csalódás a No Mans Sky, és remélem, hogy a Deus Ex nem lesz az, mert vártam (tudom, kijött már, de ahogy nézem, jobb, ha várok kicsit).
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.25. 23:32:42

It's dollar deals time on Bundle Stars - we've added loads of games for $1 or less. Here's the details with prices in GBP and EUR as well:
Lichdom Battlemage
Surgeon Simulator 2013
Sniper Ghost Warrior 2
GemCraft
Stronghold HD
Kingdom Rush
Lucius
Velocibox
Press X to Not Die
One Finger Death Punch
Nexiuz
The Nightmare Cooperative
To The Moon
A Bird Story
Bit Dungeon II
Bit Dungeon +

ITT is.😊
MerlinW
E3 óta ott van😊 Rövid, de jópofa. Hozza a régi hangulatot.

[merlinw.org]

3Error
<#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Panzeradler
Én nagyon örülök neki, és lehet is tölteni. 4napig tolni/tesztelni mindenkinek. Ha nem írod be nem nézzek utána. Köszi

Link
darkSectorxxx
Nem értem miért baj, ezt akarta mindenki. 😄

Fpocok
Tudom, hogy senkit nem érdekel... illetve gyakorlatilag halott a játék, de STEAM-en most tesztelhető a Mortal Kombat XL Online Enhanced Beta. Igen. Jön az xl pcre. Minek?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Jelenleg pár tucat galaxisról lehet tudni, és senki nem érte el a "közepét" (vagy végét?), ha van egyáltalán. Az, hogy elérte valaki az első (második, harmadik, ...) galaxis közepét, az még úgy néz ki nem sokat jelent.

Hogy páran (2 hét után, mikor ezt 1-2 nap után is lehetett tudni) most találtak el az első galaxisuk közepéig és most csináltak róla videót? Gratula nekik 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.25. 19:27:32

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Megnéztem, mi lesz ha valaki eléri a közepet a NMS-ba.
Pontosan az, amivel magát a játékot lehet leírni: hosszú hype után egy hatalmas csalódás.

Atisz
To the Moon és Stronghold HD alapból.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jim Morrison
ó, stronghold... nagy kedvenc

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lalakov
Van köztük pár jó.
1 dolláros játékok
Fpocok
Imádom az olyan játékokat, amiket ha elindítasz, szívrohamot kapsz! 😄

IMYke2.0.0.0
tomsolo ajánlására, ajándékának hatására, de nem befolyásolva következzék egy egyszerű ajánló a részemről:

Epistory - Typing Chronicles
* indie
* gépelned kell a képernyőn felbukkanó szavakat felfedezéskor, és harc esetén - egyre több az ellenfél, fontos a pontos gépelés, de egyáltalán nem volt eddig frusztráló .
* narrátorunk nő - a narrációt úgy kell elképzelni, mint a Bastion, vagy a Transistor, de itt sokkal inkább irodalmiasabb
Az általunk begépelt szavak egy-egy kiszemelt irodalmi mű részleteiből vannak.
* grafika kitűnő, és "egyszerű, de nagyszerű"

Jelenleg egy főfejezeten vagyok túl és a másodiknak nagyjából a felénél tartok, és kedvelem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Az ilyen gyöngyszemek miatt jó, hogy vannak független játékok, na és persze a "derült égből a villámcsapás" hatás is bejátszik 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

TBTPumpa
Nekem az első játékom az 1994-es Jazz Jackrabbit volt. Első számítógépemet 1996-ban kaptam, tetű lassú Windows 95 futott rajta.
Utána következett egy másik gép 1998-ban, amin már megtalálható volt a WarCraft 2 Battlechest és Age of Empires. A WarCraft iránti imádatom ekkor kezdett kibontakozni. Első eredeti játékomra 2001-ig kellett várnom, ami a StarCraft + BroodWar volt. A többi már történelem... 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.25. 16:58:21

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Annyiért engem is érdekel. Annak tudatában, hogy mit tud a játék....Felfedezőset játszani pont jó lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha gamer pályafutás indító akkor szerintem az nekem a Revolt volt annó, illetve a Submarine Titans (ismeri ezt valaki egyáltalán rajtam kívül?)

Előtte is játszogattam, de innentől kezdve lettem igazán függő.

Nekem talán a Star Wars Knights of the Old Republic volt a csúcs. Imádtam minden másodpercét (főleg, hogy akár segítőtársakat is ki lehetett nyírni mindenféle erőfeszítés nélkül a döntéseinkkel).

Semmilyen szőrszálhasogatás nem volt...Meglepődtem, hogy még nem játszottad és véleményt mondasz (értettem, hogy tapasztalat Soulsosok és hírek alapján tetted).Ennyi. (Nem kívánom tovább ragozni a dolgot, mert ugyanazokat a köröket futjuk újra és újra).

Azért te se láss bele olyat a megjegyzésembe ami nincs (szőrszálhasogatás pl semmiképp nem volt benne).

IMYke2.0.0.0
Semmi különös. Csak áthallás.

De: https://hu.wikipedia.org/wiki/Monolith_Productions

Saját fejlesztésű játékok
* Blood (1997) (DOS)
* Blood – Plasma Pak (1997) (kiegészítő - DOS)
* Claw (1997) (Windows)
* Get Medieval (1998) (Windows)
* Shogo: Mobile Armor Division (1998) (Windows)/(2001) (Linux, Mac OS X, AmigaOS)
* Blood II: The Chosen (1998) (Windows)
* Blood II: The Chosen –The Nightmare Levels (1999) (kiegészítő - Windows)
* Gruntz (1999) (Windows)
* Sanity: Aiken's Artifact (2000) (Windows)
* No One Lives Forever (2000) (Windows, PlayStation 2, Mac OS X)
* No One Lives Forever – Game of the Year Edition (2001) (Év játéka kiadás - Windows)
* Tex Atomic's Big Bot Battles (2001) (Windows)
* Aliens versus Predator 2 (2001) (Windows)
* No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way (2002) (Windows, Mac OS X)
* Tron 2.0 (2003) (Windows)
* Tron 2.0: Killer App (2004) (Xbox) - Társfejlesztő
* Contract J.A.C.K. (2003) (Windows)
* The Matrix Online (2005) (Windows)
* F.E.A.R. (2005) (Windows)
* Condemned: Criminal Origins (2005) (Windows, Xbox 360)
* Condemned 2: Bloodshot (2008) (Xbox 360, PlayStation 3)
* F.E.A.R. 2: Project Origin (2009) (Windows, Xbox 360, PlayStation 3)
* F.E.A.R. 2: Reborn (2009) – Letölthető tartalom
* Gotham City Impostors (Windows, Xbox 360, PlayStation 3)<2>

Kiadott játékok
* Maabus (1995) (Windows)
* Claw (1997) (Windows)
* Get Medieval (1998) (Windows)
* Shogo: Mobile Armor Division (1998) (Windows)
* Rage of Mages (1998) (Windows)
* Rage of Mages II: Necromancer (1999) (Windows)
* Gruntz (1999) (Windows)
* Gorky 17 (Észak-Amerikában Odium címmel) (1999) (Windows)
* Septerra Core: Legacy of the Creator (1999) (Windows)
* A Monolith játékaihoz külsős cég által fejlesztett kiegészítők
* Blood: Cryptic Passage (1997, MS DOS)
* Legacy of the Fallen (Shogo: Mobile Armor Division kiegészítő, fejlesztését leállították)
* Shugotenshi (Shogo: Mobile Armor Division kiegészítő, fejlesztését leállították)
* Aliens versus Predator 2: Primal Hunt (2002, Windows)
* F.E.A.R. Extraction Point (2006, Windows)
* F.E.A.R. Perseus Mandate (2007, Windows)

//Amúgy meg az ő tarkójukon szerepel a felirat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Láttam őket. Lehet, h hülyének esek ki, de mire kéne felfigyelnem? 😄 Vmi utalás játékra, korábbi részekre? Valamire? A Human Revolutiont játszottam, az azelőtti részeket nem.
3Error
A simában is, egy rövid ideig, ha kimászol a vízbű'. <#finom>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]