Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem is tetszik. Gyakorlatilag az előző rész után vagyunk 2 évvel, és olyan szépen összeszőtték az előzményekkel, hogy erősen ajánlom azoknak a HR-t is végigjátszani, akik csak az újra fenik a fogukat.
A 12 perces összefoglaló nem sokat ér a játékban, ha nem ismered azt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Más: Ez a Deus Ex MD kurvára nem 63%. Megértem, h az emberek dühösek a mikrotranzakció miatt, de ugyanakkor az ez miatti negatív értékelések aránya teljesen valótlan képet mutat be a játékról. 12 órám van benne eddig és simán hozza az előző rész szintjét. Megvan benne az, ami az előző részt is kedvencemmé tette: Sok fajta fejlesztés, ami miatt a küldetések nagy részét rengetegféleképp teljesíthetjük. Plusz itt se fogja a játék a kezünket, hanem magunknak kell boldogulnunk. Eddig baromira bejön.
grebber
Az igen, ilyen Redux frissítést se láttam még amiről egy db szót nem találni mitől lett Redux.
Ocean City Racing kapott egy 2.6GB-os REDUX frissítést és mától Redux néven fut.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.27. 19:07:31

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Szerbia tényleg jól nyomja 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Pont most linkeltem én is az oldalt. <#alien> <#eljen>
Resident Evil 6-on én is gondolkozok.
Demozás az egy dolog, de azért azt azóta se értem amikor valaki 300 ezres géppel ráfogja a warezt a fizetésre. És nálunk rengeteg ilyen van. 😊

Why so serious?

Voltan
Ahogy nézem a környező országok nagyjából hasonló cipőben járnak, litvánok, románok rosszabbak is. Ráadásul inkább a franciákat átkoztatnán, náluk azért nem olyan a bérezés, mint nálunk, mégis magas a warez arány, szóval ezt hagyjuk. Mondjuk talán ha nem a nyugati árszabásba tennék kicsi országunkat végre, és nem a minimálbér 20%-át tenné ki egy játék ára, akkor jobb lenne az arány.

És igen, nagyritkán én is warezolok, de már csak demó jelleggel, ami tetszik, azt megveszem, ami nem, azt nem. És egy évben van kb. 3-4 ilyen eset, és elég sok játékot veszek amúgy virágbolti demó nélkül is. Emiatt hadd ne legyen lelkifurdalásom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Nyári vásár a Muve.hu-n! Vannak egész jó árak és megbízható és már vettem rajta pár játékot.
grebber
Muve.hu-n Risedent Evil 6 623 ft (hátha valakit érdekel)

Sziasztok!!
A steamgiftre szeretném felrakni a Two Worlds 2-t. Az lenne a problémám, hogy hiába írom be, nem hozza ki a hozzátartozó linket, csak a Velvet editiont. Tudna segíteni valaki?
Felmérés a kalózkodás arányairól, okairól. Nem meglepő módon kedves szülőországom viszi a pálmát az arányokban. Nem lepődök meg. Senkit se ismerek hazulról, aki ne kalózkodna. Aki játékot vesz, az ritka, mint a fehér holló. Aki egyáltalán nem kalózkodik? Talán én? 😄 Mondjuk az elköltözésemmel még rosszabb lett az arány. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.27. 18:31:17
Atisz
Köszönöm, a mostanit és a múltkorit egyaránt 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.27. 17:32:27

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Tegnap szabadultam meg a Tharsis-tól... Lehet, hogy érdemes lenne a Steam-en barátságot kötnünk, sűrűn adok másoknak ajándékot. <#nyes>

0 day-jel nekem sem volt még gondom. Mondjuk ritkán tettem ilyet. Új Mass Effect 0 day lesz, ha floppy-n adják akkor is. <#zavart1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Én is, én is (kibővítve a Tharsis-szal, ami szintén hasonló cipőben járt és amit kihagytam, mivel a Kholat már megvolt) 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Érdkes, amit veszek (ami mondjuk évente 3-4 játék kb, ennyi érdekel), azt szinte mind 0 day veszem és még sose volt problémám egyikkel se. Szóval azért a semmit és a 0 day minden szar szerintem erős túlzás. 😊

Why so serious?

Voltan
Az biztos 😊

Totti5
Hiszen 2-3 day már mást kap az ember.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Nem csak EA játékot, hanem semmit nem szabad 0 day venni, ever.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Hangulata nem igazán van, ellenben mégis-mégis ad valami élményt, főleg a vége felé, amikor már minden képességed megvan. Azt a részt kifejezetten élveztem, baromi jó volt. Technikailag is jó (hangzás/látvány), Faith elképesztően jól néz ki és az irányítás is teljesen jó.

Viszot akadnak problémák is bőven vele:
- nagyon rossz harcrendszer
- az ellenségek mesterséges intelligenciája szintén nagyon rossz
- a karakterek üresek, kidolgozatlanok
- a történet érdektelen, logikátlan és felületes
- a küldetések java része szintén unalmas és kidolgozatlan
- hiába open world - nem érdekes annyira a világ, hogy felfedezzük és elvesszünk benne

Ellenben vannak jó pillanatai. Hibái ellenére élveztem, de annyi pénzért, amennyiért én vettem (14k), senkinek sem tudom ajánlani. Még féláron is erősen meggondolandó, de legalább nincs DLC és Season Pass hozzá.
Viszont a trailerekben mutogatnak olyan dolgokat, amik nincsenek is benne a játékban, azaz ezzel is átszabták a játékosokat. Kár, hogy 4 év alatt csak ennyit sikerült összehoznia a DICE-nak. Csak tovább öregbítik nevüket, hogy még mindig nem képesek egy épkézláb singelplayer játékot összehozni, főleg nem openworld játékot.

Erősen felejthető és kihagyható alkotás, viszont vannak benne jó ötletek, illetve néha-néha tud szórakoztató játék és élmény is lenni (ami a célja lenne). Csak ugye ennyi pénzért, illetve egy ekkora stúdiótól komolyabbat várna az ember, főleg 4 év alatt. CD Projekt 4 év alatt összehozott egy Witcher 3-at, ami műfaj meghatározó játék lett, ellenben ezzel. Viszont már végleg eldöntöttem, hogy EA játékot 0day többé soha. Az új Mass Effecttől sem várok már sok jót, akár a BioWare (+DICE +Ghost Games) fejleszti, akár nem...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.27. 09:36:42

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Ha van ilyen, az kérem mutatkozzon is be, mert nem kicsit meglepne a létezése :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Aki elő van fizetve humlibumlira és nem kell neki a SOMA, az keressen már meg. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Szerintem a játékmenetnek nem is kellett, hogy változzon. Az első rész grafikája meg a mai napig megállja a helyét. Én, ha 10x nem vittem, végig az 1-et, akkor egyszer sem és abban is volt történet, de nem az adta el a játékot.

Nabasszus, előtört belőlem a fanboyság... <#idiota>

Kongy
Szerintem nem ér meg annyit, én 4000 Ft-ért vettem, mert volt ajándék kuponom, de azt a 4k-t is megbántam... ideig-óráig ismét fun az ugrálás, de kb semmit nem változott a játékmenet, grafika sem nagyon, szóval kiadták kb újra az 1-et, de próbáltak most valami sztorit beleerőltetni, ami dög unalom. Most játszottam egy hónapja, de egy szót sem tudok felidézni a sztoriból. Felejthető.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rapid81
Azt lövöm, de mire átváltozik, addigra már mindkét menedék kuka és fél perc alatt eleség lesz belőlem. 😞 1 hónapja küzdök vele, egyre kevesebb indíttatással.

3Error
Jogos, még meg sem jelent a Duke Nukem Forever 2... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Jó kis témát indítottunk el. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Szerintem itt a listák félrementek kicsit, onnan indultunk, hogy mi jelent meg idén 😊 (aztán ebből valahogy a mivel játszottunk idén lett 😄) Mármint ennek is van értelme persze, de ehhez még nagyon korán vagyunk 😊

Adversus solem ne loquitor

3Error
A garázsosnál a szemét kell lőni, amit kidug néha, ha esetleg segítség. 😊

Rapid81
Idén ezek voltak eddig:
- Lili: Child of Geos
- Just Cause 3
- DOOM
- Metro: Last Light
- Cryostasis
- Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
- Nightmares from the Deep: 1-2-3
- Enigmatis 1 (2-3 is tervben)
- Dying Light + The Following
- XCOM 2
- The Talos Principle + Road to Gehenna
- Defense Grid 2
- Cradle (Nagyon ajánlom!!!)
- Ryse: Son of Rome
- A Story About My Uncle
- The Swapper (Még jobban ajánlom!!!)

Még idén tervezem befejezni, ha már elkezdtem... 😊
- Dreamfall Chapters
- Grey Goo
- The Evil Within (Ha egyszer túljutok a garázsos szörnyön)
- Magnetic: Cage Closed
- Life Goes On - Done to Death DLC
- Grim Fandango Remastered
- Deadpool
- Enola
- Mars: War Logs
- AR-K

Beszerzendő a (közel)jövőben (van, ami ugye még meg sem jelent)
- The Fall 2
- Mirror's Edge Catalyst
- INSIDE
- The Solus Project
- The Forest
- Rise of the Tomb Raider
- Mafia III
- Dishonored 2
- AR-K: The Great Escape
- Fallout 4
- Ashes of the Singularity
- Shadow Warrior 2
- Deus Ex: Mankind Divided
- Carmageddon: Reincarnation
- Watch Dogs 1-2
- No Man's Sky
- Sid Meier's Civilization VI
- We Happy Few

IMYke2.0.0.0
Szkrínsát

"Már van egy pár... de okostelefonom meg nincs... szívás, hogy már egy PC játékot sem lehet normálisan játszani nélkülük... 😞"

Life is Strange (ez még lehet tavalyi)
Rise of the Tomb Raider
Dark Souls III
Doom
Dragon's Dogma
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (ebbe még csak belenéztem de tervezem)

Megvolt még a Witcher 3: Blood and Wine de az DLC, illetve nemsokára jön a Deus Ex Mankind Divided.

Why so serious?

TBTPumpa
Igen. Igen.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Előfizettem Origin Accessre. 4 fontért. Pont a ME miatt. Eddig belevittem 3 órát (6-ot tudok max). Hát.... Nem tett jót neki az open world szvsz. Nem tudták normális tartalommal megtölteni az open world részét.
Rapid81
Srácok, a Mirror's Edge Catalyst megér szerintetek 8 ropit? Tolta már valaki innen?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.26. 19:02:35

zorrobomber
Elvileg igen, december, de könnyen elképzelhető hogy át fog csúszni jövőre.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.26. 18:50:10

MerlinW
Dragon's Dogma
Darksouls 3
Witcher 3 + 2DLC
Rise Of Tomb Raider
Lego Star Wars Trilogy
Lego Star Wars - The Force Awakens
Doom "4"
Day Of the Tentacle Remastered
Rebel Galaxy
No Man's Sky
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.26. 20:06:38

[merlinw.org]

Eddig idei játékok közül nekem: Pony Island, Oxenfree, Rise of the Tomb Raider, Dying Light: The Following, Unravel, Samorost 3, Doom, Overwatch, Dreamfall Chapters: Book 5, Abzu, Witcher 3: Blood and Wine, meg jelenleg a Deus Ex: Mankind Divided. És van még néhány ezek mellett, ami nincs meg, vagy jónak ígérkezik és még nem jelent meg. Ez is így eddig 12 remel játék 8 hónap alatt. Szal nem olyan szar év ezt. Menő mondani, h minden évről évre szarabb. Csak nem igaz. Az utóbbi években játszottam életem legjobb játékainak nagy részét. Season pass ide, mikrotranzakció oda, soha nem volt jobb gamernek lenni, mint most és csak jobb lesz.

A nem mernek változtatni, újat mutatni dologhoz pedig annyit, h kreativitást az indie szférában kell keresni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.26. 17:13:20
Divinity 2 még idén jön?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dragon's Dogma
Darksouls 3
Total War Warhammer nekem az idei mérleg

Végigjátszva még:
Fable 3
Tomb Raider 2013
Dark Eye: Chains of Satinav
Sang-froid
Just Cause 3

Ami még jön és kiemelt figyelemmel kezelem:

Battlefield 1
Dishonored 2
Forza Horizon 3
Mafia 3
Titanfalll 2
Új Styx

Talán a PS4-es nagyágyúk, mint a Last Guardian

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Hát fene tudja, de az idei?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Nekem eddig ezek voltak végigjátsszva 2016-ban

12 Labours of Hercules (mind a 4 rész)
Bulletstorm
Vanishing of Ethan Carter
Ryse Son of Rome
Enemy Front
Call of Duty MW2
Call of Duty MW3
Call of Duty Black Ops
E.T Armies (2.5 óra)
My Bones (13 PERC!!!!!)
Battlefield 4 (4 óra 29 perc)
Prey (5 óra)
Call of Juarez
Among The Sleep (3 óra kimaxolva)
Whit Mirror (40 perc)
El Matador
Gems of The Aztecs
Splinter Cell Chaos Theory
Bioshock 1
Island Defense
Coma Mortuary (alig 1 órás)
Verge Lost Chapter (kb 50 perces)
Max Payne 3
Alien vs Predator 2010
Tomb Raider 2013
Kidnapped
Investigator (2.5 órás kimaxolva)
Tales of the Orient: The Rising Sun

Warhammer 40.000 Space Marines (folyamatban)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.26. 13:31:11

zorrobomber
Voltan
Jó. 😊 Várósak nagyon. Melós, és magánéleti okok miatt az utóbbi pár hónapban nem volt annyi időm játszani, mint szerettem volna, de most remélem, pótolok kicsit.

Moby
Irigyellek érte... Térjünk vissza rá ha lementek. Addigra lesz mögötte emóció is 😊

Voltan
Nem még, megvannak, de még nem raktam fel, mert még a main questet tolom. 25-ös szinten vagyok, kicsit tápolok még mielőtt nekivágok.

Moby
Egyáltalán már túl vagy a B&W-on, vagy a HoS-on?

Voltan
Akkor nyaljad kifele a seggem 😊

Más
Eddig bármi, ami a Witcher 3-mal kapcsolatos, az vitán felül nagyon jó, itt nincs vita. De azt kijelenteni, hogy értékesebb, mint egy Doom, vagy Inside, vagy basszus, akár passziánsz? Kinek mi. A Doom szerintem egy zseniális húzás volt, és megmutatták, hogy hogy lehet mai köntösben igazi old school feelinget összehozni - jópárszor úgy éreztem magam, mint anno, mikor haveromnál toltuk a Doomot 386 DX-szen kilencvenháromban. És ez nem semmi. Ez még nem von le egy szikrányit sem a Witcher érdemeiből - abba beletoltam már több, mint 80 órát, és még nem vittem végig, egy éve játszom folyamatosan, szóval nem lehet azzal vádolni, hogy vicserellenes lennék.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.26. 11:02:27

Moby
>Divisiont lolozom, mert próbáltam a bétát, és számomra egy szar.

Singleplayer játékként értekelhetetlen. Coopban kecijó, amíg el nem éri az ember azt a szintet, amikor már csak a gyogyóságaival kell(kellett) küzdeni.

>Quantum Break számomra még viccnek sem jó.

Ezt írtam már. Az tényleg egy szar 😄 Mármint...valszeg rengeteg pénzböl készült, van is benne valami effort, csak a játékot felejtették ki belőle.

>W3 B&W
Hát erről itt már rengeteg vita volt. Igen, kiegészítő. Abban az értelemben mindenképp, hogy kell hozzá az alapjáték. Ennek ellenére én bőven a listámon tartom. Tartalmasabb, hosszabb, értékesebb mint egy doom vagy egy inside. Tőlem minden évben dobhat a CDPR 1-2 ilyet, Sajnos nem fog.

>Szóval kicsit vegyél visszafelé, mielőtt divatnyivákozol, meg műelitistázol. Köszi.
Semmi olyan nem hangzott el, ami megváltoztatná ebbéli véleményem. Szólok ha megtörténik, de nem magától fog, főleg nem nem utasításra.

zorrobomber
Stardew Valley
XCOM 2
American Truck Simulator
The Witness
Homeworld: Deserts of Kharak
Darkest Dungeon
Total War Warhammer
Hearts of Iron 4

és ugye még:
Mafia 3
Ciiiiv
Dishonored 2
South Park
Divinity 2

Jó kis év ez is, legalábbis én tuti nem unatkozok...