Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 12 perces összefoglaló nem sokat ér a játékban, ha nem ismered azt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ocean City Racing kapott egy 2.6GB-os REDUX frissítést és mától Redux néven fut.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.27. 19:07:31
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Resident Evil 6-on én is gondolkozok.
Why so serious?
És igen, nagyritkán én is warezolok, de már csak demó jelleggel, ami tetszik, azt megveszem, ami nem, azt nem. És egy évben van kb. 3-4 ilyen eset, és elég sok játékot veszek amúgy virágbolti demó nélkül is. Emiatt hadd ne legyen lelkifurdalásom.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A steamgiftre szeretném felrakni a Two Worlds 2-t. Az lenne a problémám, hogy hiába írom be, nem hozza ki a hozzátartozó linket, csak a Velvet editiont. Tudna segíteni valaki?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.27. 18:31:17
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.27. 17:32:27
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
0 day-jel nekem sem volt még gondom. Mondjuk ritkán tettem ilyet. Új Mass Effect 0 day lesz, ha floppy-n adják akkor is. <#zavart1>#zavart1>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Why so serious?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Viszot akadnak problémák is bőven vele:
- nagyon rossz harcrendszer
- az ellenségek mesterséges intelligenciája szintén nagyon rossz
- a karakterek üresek, kidolgozatlanok
- a történet érdektelen, logikátlan és felületes
- a küldetések java része szintén unalmas és kidolgozatlan
- hiába open world - nem érdekes annyira a világ, hogy felfedezzük és elvesszünk benne
Ellenben vannak jó pillanatai. Hibái ellenére élveztem, de annyi pénzért, amennyiért én vettem (14k), senkinek sem tudom ajánlani. Még féláron is erősen meggondolandó, de legalább nincs DLC és Season Pass hozzá.
Viszont a trailerekben mutogatnak olyan dolgokat, amik nincsenek is benne a játékban, azaz ezzel is átszabták a játékosokat. Kár, hogy 4 év alatt csak ennyit sikerült összehoznia a DICE-nak. Csak tovább öregbítik nevüket, hogy még mindig nem képesek egy épkézláb singelplayer játékot összehozni, főleg nem openworld játékot.
Erősen felejthető és kihagyható alkotás, viszont vannak benne jó ötletek, illetve néha-néha tud szórakoztató játék és élmény is lenni (ami a célja lenne). Csak ugye ennyi pénzért, illetve egy ekkora stúdiótól komolyabbat várna az ember, főleg 4 év alatt. CD Projekt 4 év alatt összehozott egy Witcher 3-at, ami műfaj meghatározó játék lett, ellenben ezzel. Viszont már végleg eldöntöttem, hogy EA játékot 0day többé soha. Az új Mass Effecttől sem várok már sok jót, akár a BioWare (+DICE +Ghost Games) fejleszti, akár nem...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.27. 09:36:42
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nabasszus, előtört belőlem a fanboyság... <#idiota>#idiota>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
- Lili: Child of Geos
- Just Cause 3
- DOOM
- Metro: Last Light
- Cryostasis
- Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
- Nightmares from the Deep: 1-2-3
- Enigmatis 1 (2-3 is tervben)
- Dying Light + The Following
- XCOM 2
- The Talos Principle + Road to Gehenna
- Defense Grid 2
- Cradle (Nagyon ajánlom!!!)
- Ryse: Son of Rome
- A Story About My Uncle
- The Swapper (Még jobban ajánlom!!!)
Még idén tervezem befejezni, ha már elkezdtem... 😊
- Dreamfall Chapters
- Grey Goo
- The Evil Within (Ha egyszer túljutok a garázsos szörnyön)
- Magnetic: Cage Closed
- Life Goes On - Done to Death DLC
- Grim Fandango Remastered
- Deadpool
- Enola
- Mars: War Logs
- AR-K
Beszerzendő a (közel)jövőben (van, ami ugye még meg sem jelent)
- The Fall 2
- Mirror's Edge Catalyst
- INSIDE
- The Solus Project
- The Forest
- Rise of the Tomb Raider
- Mafia III
- Dishonored 2
- AR-K: The Great Escape
- Fallout 4
- Ashes of the Singularity
- Shadow Warrior 2
- Deus Ex: Mankind Divided
- Carmageddon: Reincarnation
- Watch Dogs 1-2
- No Man's Sky
- Sid Meier's Civilization VI
- We Happy Few
"Már van egy pár... de okostelefonom meg nincs... szívás, hogy már egy PC játékot sem lehet normálisan játszani nélkülük... 😞"
Rise of the Tomb Raider
Dark Souls III
Doom
Dragon's Dogma
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster (ebbe még csak belenéztem de tervezem)
Megvolt még a Witcher 3: Blood and Wine de az DLC, illetve nemsokára jön a Deus Ex Mankind Divided.
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.08.26. 19:02:35
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.26. 18:50:10
Darksouls 3
Witcher 3 + 2DLC
Rise Of Tomb Raider
Lego Star Wars Trilogy
Lego Star Wars - The Force Awakens
Doom "4"
Day Of the Tentacle Remastered
Rebel Galaxy
No Man's Sky
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.26. 20:06:38
[merlinw.org]
A nem mernek változtatni, újat mutatni dologhoz pedig annyit, h kreativitást az indie szférában kell keresni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.26. 17:13:20
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Darksouls 3
Total War Warhammer nekem az idei mérleg
Végigjátszva még:
Fable 3
Tomb Raider 2013
Dark Eye: Chains of Satinav
Sang-froid
Just Cause 3
Ami még jön és kiemelt figyelemmel kezelem:
Battlefield 1
Dishonored 2
Forza Horizon 3
Mafia 3
Titanfalll 2
Új Styx
Talán a PS4-es nagyágyúk, mint a Last Guardian
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
12 Labours of Hercules (mind a 4 rész)
Bulletstorm
Vanishing of Ethan Carter
Ryse Son of Rome
Enemy Front
Call of Duty MW2
Call of Duty MW3
Call of Duty Black Ops
E.T Armies (2.5 óra)
My Bones (13 PERC!!!!!)
Battlefield 4 (4 óra 29 perc)
Prey (5 óra)
Call of Juarez
Among The Sleep (3 óra kimaxolva)
Whit Mirror (40 perc)
El Matador
Gems of The Aztecs
Splinter Cell Chaos Theory
Bioshock 1
Island Defense
Coma Mortuary (alig 1 órás)
Verge Lost Chapter (kb 50 perces)
Max Payne 3
Alien vs Predator 2010
Tomb Raider 2013
Kidnapped
Investigator (2.5 órás kimaxolva)
Tales of the Orient: The Rising Sun
Warhammer 40.000 Space Marines (folyamatban)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.26. 13:31:11
Next PC upgrade: 2022
Más
Eddig bármi, ami a Witcher 3-mal kapcsolatos, az vitán felül nagyon jó, itt nincs vita. De azt kijelenteni, hogy értékesebb, mint egy Doom, vagy Inside, vagy basszus, akár passziánsz? Kinek mi. A Doom szerintem egy zseniális húzás volt, és megmutatták, hogy hogy lehet mai köntösben igazi old school feelinget összehozni - jópárszor úgy éreztem magam, mint anno, mikor haveromnál toltuk a Doomot 386 DX-szen kilencvenháromban. És ez nem semmi. Ez még nem von le egy szikrányit sem a Witcher érdemeiből - abba beletoltam már több, mint 80 órát, és még nem vittem végig, egy éve játszom folyamatosan, szóval nem lehet azzal vádolni, hogy vicserellenes lennék.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.08.26. 11:02:27
Singleplayer játékként értekelhetetlen. Coopban kecijó, amíg el nem éri az ember azt a szintet, amikor már csak a gyogyóságaival kell(kellett) küzdeni.
>Quantum Break számomra még viccnek sem jó.
Ezt írtam már. Az tényleg egy szar 😄 Mármint...valszeg rengeteg pénzböl készült, van is benne valami effort, csak a játékot felejtették ki belőle.
>W3 B&W
Hát erről itt már rengeteg vita volt. Igen, kiegészítő. Abban az értelemben mindenképp, hogy kell hozzá az alapjáték. Ennek ellenére én bőven a listámon tartom. Tartalmasabb, hosszabb, értékesebb mint egy doom vagy egy inside. Tőlem minden évben dobhat a CDPR 1-2 ilyet, Sajnos nem fog.
>Szóval kicsit vegyél visszafelé, mielőtt divatnyivákozol, meg műelitistázol. Köszi.
Semmi olyan nem hangzott el, ami megváltoztatná ebbéli véleményem. Szólok ha megtörténik, de nem magától fog, főleg nem nem utasításra.