Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Pár mozdulat volt futás közben ( földre érkezés bukfenc, kisebb tárgyakon átcsúszás ), de közel sem annyira részletes és "valósághű" mint az újban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Eddig is vót, bár talán nem ennyire volt kidolgozva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Parkour volt eddig is vagy keverem valamelyik másik játékkal?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Bemutatókban látszik, a nem lineáris történetvezetés, parkour, új hájtek játékszerek, új online módok stb...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.28. 10:39:26

Mondj légyszíves újdonságot, mert én nem nagyon fedeztem fel ilyesmit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Aztarohadt... nem is tudtam, tényleg afroamerikai lesz a főszereplő?

Ha már politikailag korrektség, akkor már inkább kínait kellett volna... <#nevetes1>
Hollywood és Kína már így is összeborult.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Szerintem még rosszabb lesz mint az első rész pedig azt nehéz überelni de legalább politikailag korrekt játék lesz egy feka föhössel...

Ezt most az első részre vagy a második részre érted?

Totti5
És még így is jobb volt, több lehetőséggel, jobb gunplayyal, coverrel mint a GTA5.

Amúgy tele van ujdonsággal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.28. 10:30:29

Ritka eset, de teljesen egyetértek veled!

Csak én nem láttam egyébként semmi újdonságot az előző részhez képest a kiadott videókban? Pedig már az első rész is harmat gyenge volt játékmeneti szempontból (város meg totál unalomhegy).

jarlaxxe
Igen a speciálisan idiótáknak...<#vigyor3>

Körbejártuk már a kérdést. Tudom, hogy nektek ez fontos.

Totti5
Nőtt a piac, belendült a pcmászterrész nem kell már semmit tukmálós áron adni, hogy valamennyire fogyjon. A játék fejlesztése meg egyre drágább...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.28. 10:27:45

grebber
Az 1 utáni jó eladási ráta + GTA 5 hájp végett azt hittem én balfasz, hogy a WD2 már már GTA 5 szorongató game lesz, de én DLC-nek is vér gyengének tartom.
Nem mondom azt hogy nem szerzem majd be ezt is ingyen mint a WD Complete-et ,de abszolút nem mozgat. Kb ló**sz újítás.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.28. 10:29:27

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Akkor újra.

holy fuckin shit.

Valahogy az a maszk nekem nem tetszik..

IMYke2.0.0.0
Nem, ez a normál kiadás.

Az elmúlt két évben 5-7 ezer forinttal lettek drágábbak a játékok 0/1 Day.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mindig azt érzem ezzel a kapcsolatban, hogy a gamerek apróságokon akadnak fent (fps) és a lényeg (szórakozás) meg valahogy elsikkad a sok apróság közt. És csak félve merem megint megemlíteni, hogy ez az fps mizéria megint kicsit az elkényelmesedés érzését kelti bennem (persze nyilván mindenki másképp szeret játszani ezt nem is kívánom bírálni, de teszem azt azért 50 és 60 vagy 50 és 80 fps között azért nincs már akkor különbség mint 20 és 30 közt...Onnantól kezdve már egyfajta elitizmussá kezd válni a dolog, de semmi gyakorlati haszna nincs.)

A játszhatóság (nálam ez igazából nem fps függvénye....ha folyamatosnak érzem a képet az már elég) nyilván 2016-ban már alap dolog kell, hogy legyen, de azon felül minden fps igazából egy felesleges bónusz (lehet nem egyetérteni természetesen).

Agy, szem és egyéb kímélés: Így is úgyis egy monitort bámulsz szóval itt azért mindenről beszélhetünk csak ezen szervek kíméléséről nem.

Totti5
Akit érdekel a játék biztosan és jót fog vele játszani.

Fpocok
öööööööööö... ez valami speciális kiadás?

jarlaxxe
WTF

Kiváncsi lennék hányan fogják ezt a szart 19k-ért megvenni...

Tinman
Azt mi elfogadjuk, hogy neked ez így megfelel, te meg azt fogadd el, hogy nekünk nagyon nem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nojsz... 8k-ra leakciózva jöhet is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Elmondtam már 100x az esetet a Beyond Good and Evillal: 640x480, minden lowon....Diavetítés volt és még így is maradandó élmény volt....FPS-ről ennyit.

Persze-perzse....Max multis játékban.

Moby
Engem zavar, ha egyes képkockákat kétszer annyi ideig látok, mint a többit. Márpedig a vsync+60 alatti fps ezt jelenti. Az fps itt csak azt reprezentálja, hogy milyen gyakran látom ezt.

Adversus solem ne loquitor

Hiába a sok opció, mivel CPU-igényes, azt nem lehet lebutítani oda, hogy például nálam i5 4590-en stabil legyen a 60 fps. Tehát ajánlott neki egy combosabb húzott i5 vagy egy i7. Ez mondjuk kiderül a hivatalos rendszerkövetelményekből is, de a tesztek róla vegyesebb képet mutattak, és nincs benne a köztudatban. Néha egyébként is úgy érzem, hogy a vsync miatt meg tud röcceni kevésbé CPU-gyilkos helyen, de főleg erről van szó.

Mert ugye sokan azt hiszik, hogy ha felszabadított fps-sel nem megy 62 alá a tesztben, akkor meglesz a vsyncelt 60 stabilan. Hát nem. (Bár ők meg is kaptak tőled egy jelzőt.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.08.28. 10:08:08
Tinman
Talán az egyének szemének, agyának, felfogóképességének különbségei miatt lehet az, hogy van aki nem érzékeny ezekre, van aki meg nagyon. Utóbbi tábort erősítem. Azért jó, ha "5x fps-el fut hanem 7x-el", mert utóbbi esetben letudod korlátozni fix 60-ra, ami olyan, mintha direkt a szem/agy komfortérzetére kifejlesztett speciális Niveával kenegetnéd a szemed.

Fpocok
26-án MINIMUM 18000 ember refundolta a NMS-t. KÖSZÖNJÜK GABEN!

grebber
Ismét: Továbbra sem és sipákolok a 60 és vagy a 60+ fps miatt.

Attól ,hogy téged nem zavar (engem pláne nem mivel mindent csutkán tolok így 30-50 fps között csapatok komolyabb gépigényű cuccokat) hidd el raklap embert zavar. Nem véletlen adnak hangot a gépígénynek. Ami ha 50 ha 60 szánalmas a kinézethez képest.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.28. 09:46:21

Fpocok
Pedig sokat számít!

Nekem amikor anno kijött az oblivion egy igen vacak gépem volt és ünnepnapokon futott 25 FPSel, az átlag meg volt olyan 18-20. Mégis remekül elvoltam vele. Szóval ezek után manapság a stabil 35-40 nekem már bőven elég bármihez. 😊

Why so serious?

Dzsini
60, ugyanmár... 75fps mászterrész <#hawaii>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem is számítok másra <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Mindjárt kapod, hogy de hát ég és föld az 59 és a 60 FPS közti különbség, me' ugrani, lőni stb. sokkal jobb, pontosabb az utóbbival...
<#vigyor1>

És úgy jobb a játék, ha nem 5x fps-el fut hanem 7x-el??? Sose értettem mit befolyásol egy játék élvezeti faktorán az fps.

3Error
Ott a pont. <#taps>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

..."de ha mindent a witcher3-hoz fogunk hasonlítani, akkor nem fogunk játszani semmivel, soha 😊"

<#nevetes1><#eljen>
Moby
Igen, a facial anim az retekszar, de ha mindent a witcher3-hoz fogunk hasonlítani, akkor nem fogunk játszani semmivel, soha 😊
(engem pl az nem is annyira zavar, mint a 30fps-es prerenderelt moslék minőségű cutscenek, amiktől manapság már okádok. Ezeket tartsák meg a konzolverzákra, ott nem lesz ekkora visszalépés, amikor beküldik lejátszásra).

A nagy része a játéknak valóban szép, de az arcanimációk szerintem nem ebből a genből vannak. Egy Witcher 3-hoz képest nagyon fapados.
Tinman
Ha ezt tudom, Day1 veszem <#eplus2>

Moby
A játék nagyon faszán néz ki, jól is fut, egy dolgot elcsesztek: túl sok az opció, az átlagfelhasználó meg szokás szerint seggbuta.

grebber
Tudod sokan vannak vele úgy hogy a 260 ezres VGA-val ne csak "ótvar' 5x fps-el fusson mikor a kinézet meh...

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.27. 20:17:53

Nem tudom, h mi a gond a gépigénnyel. Vagyis gondolom, h egyeseknél szarul fut. Kezdem azt hinni, h a Denuvo tényleg befolyással van a játékok futására és egyes embereket szopat, másokat nem. Logikátlan az egész. Nekem a középkategóriás gépemen (i5 4670K, 8GB-os RX480, 8 csiga RAM) MSAA off, Volumetric Lighting és Screenspace Reflections 2. opción a max helyett (3 van), minden más maxon, full HD-ben olyan 50 FPS körül van általában. Másoknak állítólag szarabbul fut jobb gépen, meg crashel, meg mittomén. Nálam még nem volt ilyesmi. Érdekesmód a Batman is egyeseknél még minding szar. Valamint emlékszem, h Pocok is panaszkodott a DAI-ra. A tört verzió pedig ok volt nála. Szal sok itt a kérdés, kevés a válasz. Azonban nekem ez a Denuvo még mindig nem túl szimpatikus. Még akkor se, ha nekem eddig nem volt gondom vele.
grebber
grebber
A világ legjobb játékát is lehúzza a pc-s csak a gépigény miatt. Ez van. Nem ótvar fost kell leprogramozni és nem lesz érte minuszolás.

User score sajnos baromira nem ér semmit sehol, mert szinte sosem a játékról van szó.

Why so serious?

Voltan
Na ja, hát igen, ez is egy kategória, tény. De sztem ilyen is van mindenhol, nemcsak itthon.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"