Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Akkor új feladat adott hozzáigazítani a magyarítást.
Na még a végén elkezdem azt is játszani

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Jah ö PH-s 😄
3Error
tomsolo itt miért nemvan, ha szabad kérdeznem? (vagy Ő PH-s?) (pletyi-pletyi <#dumcsi>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Akinek korábban megvolt a "Titan Quest" és a kiegje, az a mai napon INGYEN megkapta ezt: Titan Quest Anniversary Edition
Release Date: 31 Aug, 2016

//infóért köszönet tomsolónak
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.31. 19:13:42

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
<#worship>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Witcher 3 GOTY
darkSectorxxx
Mit ajánlottál fel? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
<#awink>

TBTPumpa
Szép felajánlás, de nem vagyok tag, ellenben a játékot csak ajánlani tudom! Tartalmas szórakozásban lesz része annak, aki megnyeri.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.31. 16:56:49

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nagyon szép felajánlás. Alapjáték megvan nekem is szóval nem lenne pofám elvinni az egész pakkot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az Eredeti Játékaink Steam csoport tagja kell, h légy. Hogy az ide belépésnek mik a feltételei, azt majd valaki elmagyarázza, mert nem tudom pontosan.

Apró megjegyzés: A hozzászólásokat olvasva, lehet, h jobb lett volna, ha SG csoportba rakom fel a játékot, mert az idejárók igencsak nagy része nem EJ tag, ami fura szvsz.
Atisz
Ha valaki lesz olyan szíves és elmagyarázza, hogyan tudok részt venni az alább jelzett steamgifts-es sorsoláson, azt nagyon megköszönöm (még elutasítás esetén is, mivel nem létezik haszontalan információ).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Gondolom telepítve van az Enhanced Steam bővítmény, mivel az rosszul jelzi a Feist áruházi oldalán, hogy 9,99 helyett 2.50 EUR, viszont ha jól megnézed, ezt a Feist + Sountrack-re írja. Mivel a kuponod a Feist-re (és nem a Feist + Soundtrack-re) szól - ezért micsoda meglepetés - a sima Feist-et kosárba rakva már használható a kupon és így 14.99 helyett 3,75 EUR-ért megvehető. A csavar, hogy csak a Soundtrack-es verzió akciós, a sima nem. Természetesen 3,75 > 2,5 szóval eldöntöd, hogy ennyit is megér-e neked, ráadásul soundtrack nélkül...
IMYke2.0.0.0
~3800 Ft-ért lehet digital downloaddal venni Dark Souls II: Scholar of the First Sin-t.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ma este sort is kerítek a CGI filmre.

darkSectorxxx
Nagyon szép a játék, ne is adják ki amíg nem jó.

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0

dartonite
En sem vagyok tag, es a jatek is megvan steamen, de a felajanlasra jar a <#eljen>
Tinman
Nem vagyok tag, de: <#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Troger911
Na, nekiálltam a KHOLAT-nak. Eddig nagyon megfogott a hangulat 😊
wesker24
És ez igy van jól nem vagyunk mi lelketlen szörnyetegek 😄
Jah. Nekem is csak a true pacifist ending. Nem vagyok képes másikra. 😄
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

wesker24
Köszi ! <#worship>
genndy
Húhú, de jó! Persze hogy jelentkezem! (igen, megvan GOGon a játék, szétjátszottam, de ez is KELL! Legfeljebb bedobom helyette ugyanezt <#vigyor>) Hatalmas köszönet! <#worship>
(egyébként nem kell izgulnod, sokan melóznak, majd délután néznek fórumot)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wesker24
Naná hogy tudom hogy az Undertale-böl van ki ne ismerné a közkedvelt és híres Papyrus-t XD,

És igen az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam, ezért is törtek össze annyira lelkileg és kezdtek el heves sírásba a Gamer Girl csajok amikor a Genocide Run-ba végezned kellett Papyrus-sal, van aki nem volt rá képes és abbahagyta a játékot és soha többet nem vette elő, van aki megtette de annyira összetört lelkileg hogy nem folytatta tovább. Ez van ha az Undertale karakterei annyira a szívedhez nőnek 😊

Nekem bőven elég volt a True Pacifist Ending eszem ágában sincs a Genocide vonalat megcsinálni, inkább megnéztem Youtube-on ás hát mit ne mondjak tényleg szörnyű az egész, ami ott megy.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.31. 14:15:22
Atisz
Regisztráltam, de nem vagyok tagja a csoportnak :/

(vagyis valaki be tud venni?)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.31. 14:17:15

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
A The Witcher 3-adat nem fogja átalakítani.
2 darab Witcher 3 lesz a fiókod alatt...

//Nem ok nélkül írják mindenhol, hogy a GOTY megvásárlásával nem járnak jól az alapjáték tulajdonosok. Nekik a Season Pass ajánlott.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.31. 14:05:48

Köszi. Undertale-ből karakter. Világ második legjobb játéka. Vagy harmadik a The Last of Us után? Hmm....
wesker24
Nekem csak az alapjáték van meg szóval igen ! 😄 Amugy nagyon király a profil képed XD
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.31. 14:01:27
Scooter
SG tag vagyok csak. EJ nem. Ez van, de nem halok bele. Addig jó még nem vagyok az. Elnyernék mindenki elől mindent. <#vigyor>

#276882: Én steamgifts-en vagyok, csak ebben a csoportban nem.

#276884: ÁÁÁ, szerintem a kutya se! Kit érdekel ez a játék?! <#miaz> <#alien>

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.31. 14:00:25
Atisz
Phantasmagoria 1, az igen.

Gyerekek, ne már! Fog erre valaki jelentkezni? 😄
IMYke2.0.0.0
Hatalmas felajánlás! <#worship>
Nem akarom elvenni senkitől az esélyt, aki - velem ellentétben - már az 1-2. részen túl van, és izgatottan bele tudna vágni rögvest a 3. részbe.
Nekem még a 2. epizód végigjátszása hátravan.

Atisz
Én sem vagyok fenn steamgiftsen, de azért szép tőled 😊

Miért nem? <#wilting>
Scooter
Nem vagyok tag, de: <#eljen> <#eljen> <#eljen>
Mivel gusztustalanul rég ajánlottam valamit és mivel kijött a világ legjobb játékának a GOTY verziója, így EJ csoport tagjainak:

szerk: akinek megvan GOG-on, de akarja Steamen is, az se szégyelljen jelentkezni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.31. 13:45:14
Scooter
ÓÓÓ, egész jó ára van a Project CARS-nak.
Voltan
Hinnyehöjj! Régi régi klasszikusok, az új rendszerben még nincsenek meg, hát becsület dolga is, hogy berántsam!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Aki költene és kell neki kupon, az viheti. Itt mazsolázhat a raktáramban! Valamelyik csak ma du.-ig jó, egészen bezárólag szept. 5-ig. A sok kitűző kihúzásért kaptam, de nekem nem kő. <#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.31. 10:51:32
Tinman
Kaptam Steam-től egy 75%-os Feist kupont. Na mondom veszem is rögvest, wishlistes a játék. Ja, hogy a kupon amit ma kaptam addig nem érvényes, amíg "akciós áron" van, mert jelenleg "akciós áron" 9.99 Euro.

Na akkor majd 0.5 dollárért legközelebb. Ha nekik így jó... nekem még jobb. <#mf1>

Pedig azt a cirka 2.5 ojrót most kiperkáltam volna érte.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.31. 10:38:23

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Vigyázni!

Ha egy kissé olyan háklisak vagytok a Kall of faxomra (Call of Duty), úgy mint én, akkor fizetéskor vegyétek le a The Call of Duty Endowment-nél az összeget nullára. Csakazértis <#eplus2>

Mielőtt még valaki... igen tudom, hogy az amcsi veteránokról szól, nekem megvan az amcsi "békefenntartásról" és annak módjáról a személyes véleményem. Pont.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.31. 10:17:39

grebber
A Timeshift engem is érdekelt volna ,de nincs acsi végig nem vinném mégegyszer így <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Jah Timeshift engem is érdekelne már akinek maradt, nekem is van cserealapom .
Scooter
Esetleg ha valaki még mindig nem tud mit kezdeni a Timeshift-el az PÜ-ben megtalál. Van cserealapom is.
IMYke2.0.0.0
Lesz még 2 sztori DLC, és nyilvánvalóan egy következő játék is.
Én is könnyűnek érzem a játékot. Igaz, én eleve 2 végigjátszással tervezek, így az első a normál, és a második lesz a legkeményebb.
De, míg az előző részben már az elején több alkalommal sem sikerült az ellenség riasztása, vagy halál nélkül átjutni, az új részben mint kés a vajon.

Deus Ex: Mankind Divided pipa. 36 óra volt. Legnehezebb fokozaton játszottam végig. Minden mellékküldit megcsináltam. Sztem túl könnyű lett a játék. Szóval a mikrotranzakciós rész (igaz, h még így is pofátlanság), de teljesen hanyagolható. Végig sunnyogva játszottam, 0 öléssel, néha kiütéssel. Ezért sok fejlesztést meg se vettem. A vége felé már nem is nagyon tudtam mire adni pontokat. Egyébként tök jó lett. Hozza simán az előző rész szintjét, ha nem jobb nála. Mellékküldikből nem sok van, de változatosak és érdekesek. Itt is mindent sokféleképp meg lehet csinálni, attól függően, h milyen képességeket fejlesztesz. Mindig több útvonal, módszer van egy küldetés teljesítéséhez. Én a lopakodás, hackelés ágra koncentráltam főleg. Meg persze a rábeszélés (nem tom mi a neve) skillre. Mindig jó egy játékban, ha kifejleszted azt a skillt, amivel ki tudod dumálni magad bizonyos helyzetekből. Főleg, ha 0 gyilkolásos végigjátszást csinál az ember, ahogy én is tettem.
Cyberpunk hangulat jön ezerrel, a grafika nagyon hangulatos. Egyedül az arcanimációk, amik nagyon primitívek. Főleg egy AAA játékhoz képest.
Egyedül, ami talán nem tetszett, h kicsit hirtelen lett vége a játéknak. Valamint sok szál lezáratlan, sok kérdés megválaszolatlan maradt. Most, h ezeket a jövőbeni DLC-kben, vagy egy következő játékban akarják megválaszolni, azt nem tudom.
Mindenesetre, akinek tetszett az előző rész, az ezt is imádni fogja.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.31. 01:17:26