Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na még a végén elkezdem azt is játszani
Next PC upgrade: 2022
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Release Date: 31 Aug, 2016
//infóért köszönet tomsolónak
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.31. 19:13:42
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.31. 16:56:49
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Apró megjegyzés: A hozzászólásokat olvasva, lehet, h jobb lett volna, ha SG csoportba rakom fel a játékot, mert az idejárók igencsak nagy része nem EJ tag, ami fura szvsz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(egyébként nem kell izgulnod, sokan melóznak, majd délután néznek fórumot)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
És igen az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam, ezért is törtek össze annyira lelkileg és kezdtek el heves sírásba a Gamer Girl csajok amikor a Genocide Run-ba végezned kellett Papyrus-sal, van aki nem volt rá képes és abbahagyta a játékot és soha többet nem vette elő, van aki megtette de annyira összetört lelkileg hogy nem folytatta tovább. Ez van ha az Undertale karakterei annyira a szívedhez nőnek 😊
Nekem bőven elég volt a True Pacifist Ending eszem ágában sincs a Genocide vonalat megcsinálni, inkább megnéztem Youtube-on ás hát mit ne mondjak tényleg szörnyű az egész, ami ott megy.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.31. 14:15:22
(vagyis valaki be tud venni?)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.31. 14:17:15
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
2 darab Witcher 3 lesz a fiókod alatt...
//Nem ok nélkül írják mindenhol, hogy a GOTY megvásárlásával nem járnak jól az alapjáték tulajdonosok. Nekik a Season Pass ajánlott.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.31. 14:05:48
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.31. 14:01:27
#276882: Én steamgifts-en vagyok, csak ebben a csoportban nem.
#276884: ÁÁÁ, szerintem a kutya se! Kit érdekel ez a játék?! <#miaz>#miaz> <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.31. 14:00:25
Nem akarom elvenni senkitől az esélyt, aki - velem ellentétben - már az 1-2. részen túl van, és izgatottan bele tudna vágni rögvest a 3. részbe.
Nekem még a 2. epizód végigjátszása hátravan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.08.31. 10:51:32
Na akkor majd 0.5 dollárért legközelebb. Ha nekik így jó... nekem még jobb. <#mf1>#mf1>
Pedig azt a cirka 2.5 ojrót most kiperkáltam volna érte.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.31. 10:38:23
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha egy kissé olyan háklisak vagytok a Kall of faxomra (Call of Duty), úgy mint én, akkor fizetéskor vegyétek le a The Call of Duty Endowment-nél az összeget nullára. Csakazértis <#eplus2>#eplus2>
Mielőtt még valaki... igen tudom, hogy az amcsi veteránokról szól, nekem megvan az amcsi "békefenntartásról" és annak módjáról a személyes véleményem. Pont.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.31. 10:17:39
Next PC upgrade: 2022
Én is könnyűnek érzem a játékot. Igaz, én eleve 2 végigjátszással tervezek, így az első a normál, és a második lesz a legkeményebb.
De, míg az előző részben már az elején több alkalommal sem sikerült az ellenség riasztása, vagy halál nélkül átjutni, az új részben mint kés a vajon.
Cyberpunk hangulat jön ezerrel, a grafika nagyon hangulatos. Egyedül az arcanimációk, amik nagyon primitívek. Főleg egy AAA játékhoz képest.
Egyedül, ami talán nem tetszett, h kicsit hirtelen lett vége a játéknak. Valamint sok szál lezáratlan, sok kérdés megválaszolatlan maradt. Most, h ezeket a jövőbeni DLC-kben, vagy egy következő játékban akarják megválaszolni, azt nem tudom.
Mindenesetre, akinek tetszett az előző rész, az ezt is imádni fogja.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.31. 01:17:26