Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arty-t olvasom néha a PH-n.
Shep-et meg néha az SG-n.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mármint 2 embert kivéve (sajnálatunkra)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem hiányoznak az elkopott emberkék. arty, w77d, Shep, Fabio Capello, Zomil (RIP), Sir Quno Jedi (RIP)...
//A fekete sarok a bannerben ugye nem ok nélkül van ott...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.31. 21:18:34
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 21:17:15
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A 2. résszel sajnos soha nem játszottam, pedig szeretném pótolni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor megteszem itt.
Szeretnék jelentkezni az SG EJ csoportba.
Nekem nincs beleszólásom, de én is támogatom őket!
Ismerem őket és rendes arcok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 21:15:57
Most felraktam a Phantasmagoriát - anno nekem ez kimaradt - 7 cd.n terpeszkedett, ha jól emlékszem,szóval kizárt volt, hogy megszerezzem. Szóval most pótolom, jó húsz évvel később. De máris elkapott a régi hangulat, újra 15-nek érzem magam 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindkettejükre (ami három lesz) nagy YES.
Ugyanis MerlinW-re is tőlem.
Atisz is vérbeli játékosnak tűnik.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha meg akarok ajándékozni, a ps4-es vonal mellett jut időm ajándékozni, akkor feltehetőleg serial lesz, amit steam-en nehéz lekomunikálnom, vagyis inkább hagytam esélyt másnak. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
GOG-on megvan a teljes pack, úgyhogy természetesen kihagyom, de köszönjük szépen!
//Én is rogyásig vagyok brutál jó címekkel.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
😛
Soha nem használtam akkor, ha kevés volt belőle vagy volt Estusom. De ha küzdesz egy boss-al, kéne bele 3 csapás, elfogyott az Estus és van esélyed egyet biztonságosan healelni egy lifegem-el, mert beléd meg 1 csapás (se) kell, akkor evidens, hogy meg kell lépni.
Van az az effect, hogy "it's too awesome to use". Ez a gamerek egy rohadt nagy hibája és sajnos én is közéjük tartozom! Rendre úgy tolom le a legkeményebb játékokat is, hogy a credtis lepergése után döbbenek rá, hogy ROHADÁSIG volt az inventorym olyan cuccokkal, amikkel rövid időre kvázi félistenné tehettem volna magam, vagy a boss rémesen legyengült volna. Használtam? Nem.
Miért nem? Hát mert mi van ha? Aztán persze nincs ha... nincs tovább. Vége a játéknak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.31. 20:57:39
vagy menüben átállítod, hogy olyan legyen mint DAS1-ben, azaz a futás gomb gyors újranyomásával
PSN ID.: Beegabor
Sötét Lurkó nem volt semmi, és hidd el, feszültem a monitor előtt én is.
S akkor még nem is éreztem, mennyire el lehet rontani a mozgást...
A Dark Souls 1-et mindenképp végig akarom játszani. De, ahogy írtam, a lelkesedés nagyon elkapott. Lehet, hogy nem kellett volna megnézem a DS2 videóidat
ha erre kell támaszkodni hogy egy véges kifogyó itemmel jussak el valameddig az nekem nem pálya, ha elfogy?
Utána mi lesz?
Ezért Das3-ban ember-t nem használtam direkt ezért. 😊
Jogos, thx!
Kihagyom, főleg, hogy állítólag 2 óra alatt is letolható... bundlis lesz ez még idén, az 100%.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"A videóid hatására döntöttem amúgy, hogy mégis megveszem most"
Ez rendkívül örömteli :-) Terjedjen csak a Souls élmény, mint egy vírus :-)
"Dark Lurkert épp ma néztem meg --- érzem még bénábbnak magam"
Sokan talán azt hihetik, hogy színészkedtem a végén azzal, hogy kikészültem tőle. Pedig esküszöm nem. Teljesen leszívott agyilag és a lelkesedésem is megzabálta. 9 napig el sem indítottam utána semmilyen játékot, kivéve a Hearthstone-t rövid időkre. Viszont! Eleinte mindenki béna! Bele kell szokni újra...
"Ugrani pölö fogalmam sincs"
Futsz és lenyomod a bal kart. Rohadt béna. Nekem is gyakran nem sikerül.
Ha nagyon OFF itt a DaS 2, beszélgethetünk róla az OFF topikba is :-)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Hétvégén leszek kb 5 után
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 20:43:16
De, ki tudja: lehet, hogy még az életkedvemet is elveszi a DS2 😊
Ja és kellene stream. 😄
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.08.31. 20:37:52
És ha már ez a téma, felőlem 3Error, meg Scooter is jöhet (rájuk emlékszem mint visszajárókra), csak náluk soha nem láttam az egyértelmű szándékot egy csatlakozási kérelem hsz formájában (pedig azért valahol az az indítómotor), inkább csak a sopánkodást, hogy (még mindig) nem tagok... bocs ha rosszul emlékszem. MerlinW is jöhet vissza, ha akar, persze.
Majd akié a google docsos lista, az legyen szíves frissítse, mert szerintem grebber sem tag már...
@Evoluti0N: van most már egy ideje a Steamgiftsen is group wishlist (ez pont az EJ), abban meg tudod nézni kire lehet számítani. W3 éppen 7 embernek van kívánságlistáján, ennek kb. a felére lehet számítani hogy jelentkezni is fog. Én se jelentkeztem még, mert nincs annyi pontom, másra is kattogtatok. Meg van még egy teljes nap, hová siessek? Elfelejteni nem fogom, abban biztos lehetsz 😊
@ratgab: én is szívesen benne lennék akár közös játékban is, de ez a topikban a hsz-eken keresztül is látszódó teljesen különböző időbeosztás miatt szerintem nehezen összehozható. Maradnak a giftek <#vigyor>#vigyor>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Igaz 2 szintet is tudtam már lépni, de akkor is totál newbie-nak érzem magam.
//A videóid hatására döntöttem amúgy, hogy mégis megveszem most, és nem majd 2017 decemberében 4,99 euróért STEAM Winter Sale alatt, plusz egy sornak 😊
//S a videóid miatt --- Part 35, Dark Lurkert épp ma néztem meg --- érzem még bénábbnak magam 😊
//Ugrani pölö fogalmam sincs, hogyan lehet. X360 Controller. STEAM Controllert még nem is merem bevetni ennél a játéknál mindaddig, míg bele nem jövök a mozgásokba.
Többiektől bocs a DS2 OFF miatt - ígérem, nem viszem túlzásba.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.31. 20:12:35
[merlinw.org]
Miközben lehet, hogy más valaki már ott tart a trilógiában, hogy csak feltelepíthesse a 3. részt és élvezhesse a folytatást.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.31. 20:05:46
Elképesztő módon elszoktam az irányítástól.
Szeretnék felterjeszteni magam és jelentkezni a SG.hu - Eredeti játékok csoportjába, azzal az alig titkolt szándékkal, hogy részt vehessek a lentebb meghirdetett Witcher 3 GOTY steamgift-es sorsoláson (és esetleg további, jövőbeliekben is). Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a szavazási procedúra lezajlása áttevődhet a sorsolás lezárulta utánra, avagy negatív eredménnyel zárul, de ettől függetlenül megköszönöm mindenkinek, aki zöld utat ad.
Attila
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.31. 19:52:38
[merlinw.org]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]