Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"Vágom" (utálom ebben a kontextusban használni ezt a szót).
arty-t olvasom néha a PH-n.
Shep-et meg néha az SG-n.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Igen nekem is mindenki, de azt gondolom vágod hogy ők vannak csak nem ebben a topikban. 😊
mármint 2 embert kivéve (sajnálatunkra)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Ez jó is amúgy - meg nem is.
Nekem hiányoznak az elkopott emberkék. arty, w77d, Shep, Fabio Capello, Zomil (RIP), Sir Quno Jedi (RIP)...

//A fekete sarok a bannerben ugye nem ok nélkül van ott...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.31. 21:18:34

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Itt kell jelezned, az elég. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 21:17:15

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Phantasmagoria 1 zseniális. Már maga a kiadvány is nagyon szép volt. Ilyen selymes tapintású, kissé domború doboza volt és persze a 7 CD sejtette, hogy full motion video a cucc. Ha 5x nem toltam le, akkor 1x sem. Még szép, hiszen az egész egy interaktív thriller/horror film volt a képernyőn, ami abban az időben, azért nem volt mindennapos.

A 2. résszel sajnos soha nem játszottam, pedig szeretném pótolni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Nem tudom, hogy hova kell írni.
Akkor megteszem itt.
Szeretnék jelentkezni az SG EJ csoportba.
darkSectorxxx
A vicces az hogy ez a topik lemorzsolódott, aki ma ide ír vagy mostanában az a tözsgyökeres aktív tagok...nincsenek már néha-néha aktív emberek. 😊

Nekem nincs beleszólásom, de én is támogatom őket!
Ismerem őket és rendes arcok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 21:15:57

Voltan
Megvettem ezt a ragyogó Sierra bundlit, kiváló vétel volt!
Most felraktam a Phantasmagoriát - anno nekem ez kimaradt - 7 cd.n terpeszkedett, ha jól emlékszem,szóval kizárt volt, hogy megszerezzem. Szóval most pótolom, jó húsz évvel később. De máris elkapott a régi hangulat, újra 15-nek érzem magam 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Final Fantasy részekben ez kb. 10x-esen igaz. Rettenetesek vagyunk :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
3Error, Scooter nagy cimbim - nem mertem őket protezsálni, nehogy azt higgye bárki is, hogy vastag borítékok hatására tettem 😊
Mindkettejükre (ami három lesz) nagy YES.
Ugyanis MerlinW-re is tőlem.

Atisz is vérbeli játékosnak tűnik.

Ez annyira ismerős, hogy az már félelmetes :-D.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Én anno 1x kiléptem a csoportból, mert rájöttem hogy nekem a legtöbb ami kell játék megvan, vagy megveszem.
Ha meg akarok ajándékozni, a ps4-es vonal mellett jut időm ajándékozni, akkor feltehetőleg serial lesz, amit steam-en nehéz lekomunikálnom, vagyis inkább hagytam esélyt másnak. 😊

Támogatom a másik 2 kolléga bevételét is...Megkérnék akkor így most mindenkit aki csatlakozni szeretne az jelezzen már, hogy meg is tudjuk gyorsan szavazni a dolgot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Respect. <#worship>

GOG-on megvan a teljes pack, úgyhogy természetesen kihagyom, de köszönjük szépen!
IMYke2.0.0.0
😊))

//Én is rogyásig vagyok brutál jó címekkel.

Tinman
Abs. megértelek... így vagyok a DaS 3-al. Rogyásig vagyok letolandó AAA+++ címekkel. Mivel tolom? DaS 3. Mivel toltam az elmúlt hosszú hónapokban? DaS 2 Scholar.

IMYke2.0.0.0
Ó, akkor ezzel sem vagyok egyedül... igaz, nem Dark Soulsokban, hanem más RPG(-like) játékok esetében 😊))

Jim Morrison
én csak attól félek, hogy nem jönne be nekem, de nagyon szívesen kipróbálnám. GOG-os witcher 2 irányítás ügyileg annyira nem jött már be a legelején. plusz csoportban sem vagyok😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Én örülök annak ha bevesztek. Nem kértem sose, hogy vegyetek be, mert elvoltam én az SG-ben is, no meg őszintén kicsinek éreztem magamat, hogy ilyen hamar bekerüljek. Persze ezzel a mondatom második felével nem akarok komment cunamit elindítani.
darkSectorxxx
én harc közben ilyeneket nem tudok...izgulok
😛

Tinman
Na az nekem még inkább nem jön be, persze Iminek hasznos lehet! :-)

Tinman
Lifegem NAGYON sok potyog a Scholarban. Konkrétan a játék 70% körül már simán nálad lehet 50-60 db. és akkor még ott az eggyel komolyabb a Radiant Lifegem, abból nagyjából cirka 30 potyog. Ez így együtt már 100-as szám.

Soha nem használtam akkor, ha kevés volt belőle vagy volt Estusom. De ha küzdesz egy boss-al, kéne bele 3 csapás, elfogyott az Estus és van esélyed egyet biztonságosan healelni egy lifegem-el, mert beléd meg 1 csapás (se) kell, akkor evidens, hogy meg kell lépni.

Van az az effect, hogy "it's too awesome to use". Ez a gamerek egy rohadt nagy hibája és sajnos én is közéjük tartozom! Rendre úgy tolom le a legkeményebb játékokat is, hogy a credtis lepergése után döbbenek rá, hogy ROHADÁSIG volt az inventorym olyan cuccokkal, amikkel rövid időre kvázi félistenné tehettem volna magam, vagy a boss rémesen legyengült volna. Használtam? Nem.

Miért nem? Hát mert mi van ha? Aztán persze nincs ha... nincs tovább. Vége a játéknak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.31. 20:57:39

Seth
"Futsz és lenyomod a bal kart. Rohadt béna. Nekem is gyakran nem sikerül."

vagy menüben átállítod, hogy olyan legyen mint DAS1-ben, azaz a futás gomb gyors újranyomásával

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Köszi az infót.
Sötét Lurkó nem volt semmi, és hidd el, feszültem a monitor előtt én is.
S akkor még nem is éreztem, mennyire el lehet rontani a mozgást...

A Dark Souls 1-et mindenképp végig akarom játszani. De, ahogy írtam, a lelkesedés nagyon elkapott. Lehet, hogy nem kellett volna megnézem a DS2 videóidat , de ez olyan, mint egy bűnös élvezet - tudod, hogy árt, de valamiért csak csinálod... 😊

IMYke2.0.0.0

darkSectorxxx
n nem akarok okoskodni, de én ezekre a véges itemekre úgy tekintek hogy NO!.

ha erre kell támaszkodni hogy egy véges kifogyó itemmel jussak el valameddig az nekem nem pálya, ha elfogy?
Utána mi lesz?

Ezért Das3-ban ember-t nem használtam direkt ezért. 😊

Tinman
+Rapid

Jogos, thx!

Kihagyom, főleg, hogy állítólag 2 óra alatt is letolható... bundlis lesz ez még idén, az 100%.

Rapid81
Én nem, de biztosan lesz olyan, akinek bejön a játék. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Lifegem-et szigorúan vészhelyzet esetére, amíg nincs belőle nálad legalább 15 db., akkor már picit bátrabban is lehet. Nem biztos, hogy olyan jó ötlet a DaS 1 végigtolása nélkül a Scholarba folytatni az ismerkedés a szériával. Nem is kevés olyan Souls játékost ismerek, akik vagy Darklurkert hagyták ki a mai napig, vagy valamelyik DLC-nél mondták be az unalmast. Szóval a Scholar azért nem annyira piskóta.

"A videóid hatására döntöttem amúgy, hogy mégis megveszem most"

Ez rendkívül örömteli :-) Terjedjen csak a Souls élmény, mint egy vírus :-)

"Dark Lurkert épp ma néztem meg --- érzem még bénábbnak magam"

Sokan talán azt hihetik, hogy színészkedtem a végén azzal, hogy kikészültem tőle. Pedig esküszöm nem. Teljesen leszívott agyilag és a lelkesedésem is megzabálta. 9 napig el sem indítottam utána semmilyen játékot, kivéve a Hearthstone-t rövid időkre. Viszont! Eleinte mindenki béna! Bele kell szokni újra...

"Ugrani pölö fogalmam sincs"

Futsz és lenyomod a bal kart. Rohadt béna. Nekem is gyakran nem sikerül.

Ha nagyon OFF itt a DaS 2, beszélgethetünk róla az OFF topikba is :-)

Rapid81
De, a kupon érvényes, csak ne a soundtrackes leárazott változatot rakd a kosárba és rögtön 3.75€-ért megkapod a játékot...........

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Nee, én feladtam, te ne. 😄
Hétvégén leszek kb 5 után

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 20:43:16

IMYke2.0.0.0
Hétvégén akár streamelhetek is - csak barátoknak.
De, ki tudja: lehet, hogy még az életkedvemet is elveszi a DS2 😊

darkSectorxxx
Kitartást!

Ja és kellene stream. 😄

Troger911
Atisz-t csak mostanában láttam, de tőlem jöhet, illetve támogatom 3Error-t és Scooter-t is, ők régóta aktívak. Amúgy jelenleg 28 tag van. Jól tudom, hogy 30-as limitről volt szó?
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.08.31. 20:37:52
genndy
Jöhetsz, viszonylag gyakran vagy itt, meg miért ne bővülhetnénk.
És ha már ez a téma, felőlem 3Error, meg Scooter is jöhet (rájuk emlékszem mint visszajárókra), csak náluk soha nem láttam az egyértelmű szándékot egy csatlakozási kérelem hsz formájában (pedig azért valahol az az indítómotor), inkább csak a sopánkodást, hogy (még mindig) nem tagok... bocs ha rosszul emlékszem. MerlinW is jöhet vissza, ha akar, persze.
Majd akié a google docsos lista, az legyen szíves frissítse, mert szerintem grebber sem tag már...

@Evoluti0N: van most már egy ideje a Steamgiftsen is group wishlist (ez pont az EJ), abban meg tudod nézni kire lehet számítani. W3 éppen 7 embernek van kívánságlistáján, ennek kb. a felére lehet számítani hogy jelentkezni is fog. Én se jelentkeztem még, mert nincs annyi pontom, másra is kattogtatok. Meg van még egy teljes nap, hová siessek? Elfelejteni nem fogom, abban biztos lehetsz 😊

@ratgab: én is szívesen benne lennék akár közös játékban is, de ez a topikban a hsz-eken keresztül is látszódó teljesen különböző időbeosztás miatt szerintem nehezen összehozható. Maradnak a giftek <#vigyor>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bon
Sajnos nem vagyok tag de, köszi a szép felajánlást! <#worship>

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Az nagyon gáz, hogy kifogytam a lifegemből és az 1 darab Estus is kifogyott? 😊
Igaz 2 szintet is tudtam már lépni, de akkor is totál newbie-nak érzem magam.

//A videóid hatására döntöttem amúgy, hogy mégis megveszem most, és nem majd 2017 decemberében 4,99 euróért STEAM Winter Sale alatt, plusz egy sornak 😊
//S a videóid miatt --- Part 35, Dark Lurkert épp ma néztem meg --- érzem még bénábbnak magam 😊
//Ugrani pölö fogalmam sincs, hogyan lehet. X360 Controller. STEAM Controllert még nem is merem bevetni ennél a játéknál mindaddig, míg bele nem jövök a mozgásokba.

Többiektől bocs a DS2 OFF miatt - ígérem, nem viszem túlzásba.

Tinman
Ez nem véletlen. A Scholar ugye direkt szívatósabbra van véve, mint a DaS 2 alap. Az eleje meg főleg elég nehézkes.

Szívesen veszünk vissza (szerintem a többség nevében is mondhatom). Jól látod egyébként sok minden nem történik a csoportba felajánlásokon kívül...Én szívesen venném, ha több lenne a csoportban (közös játék ha már ezt hoztad példának), de nekem ennek megszervezéséhez nincs kellő szabadidőm.

MerlinW
Az a helyzet, hogy annyira jó a játék, hogy a többség már rendelkezik vele😊 Én anno emlékeim szerint grebber miatt léptem ki, mióta ő nincs a csoportban, gondolkodtam hogy újra behívatom magamat, de alapvetően nem látom sok értelmét, a felajánlások nem igazán érintenek, más meg nem igazán történt ott - mint közös játék, vagy valami. Azóta nem tudom változott-e valami. Változott?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.31. 20:12:35

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Szívem, és a Hörcsögöm szerint jelentkeztem volna én is, még pedig elsőként - azt viszont tudom, hogy nem egy hamar került volna sor rá (2. részt nemrég telepítettem újra, és kezdtem el a régi mentésemet). Plusz egy sornak nem akarom elvenni mástól (ha Fortuna is úgy gondolja).
Miközben lehet, hogy más valaki már ott tart a trilógiában, hogy csak feltelepíthesse a 3. részt és élvezhesse a folytatást.

Részemről is, de nem rajtam múlik. Ha tudtam volna, h az idejárók fele már bent sincs a csoportban, a másik fele meg nem akar jelentkezni a játékra, akkor fel se ajánlom. Nem sértésként szánom annak a 3 léleknek, akik jelentkeztek is.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.08.31. 20:05:46
IMYke2.0.0.0
Tuti, hogy én vagyok a béna, de a Dark Souls II: Scholars of the First Sinben már eddig többször hullottam el, mint az első Dark Soulsban .

Elképesztő módon elszoktam az irányítástól.

Tehasut
Óóóó, és a világ legjobb kalandjátéka a Gabriel Knight 2 is!!! Húúú, de rég várok már erre! Már veszem is meg.
Részemről jöhetsz.

Atisz
Közérdekű saját érdekű felhívás:

Szeretnék felterjeszteni magam és jelentkezni a SG.hu - Eredeti játékok csoportjába, azzal az alig titkolt szándékkal, hogy részt vehessek a lentebb meghirdetett Witcher 3 GOTY steamgift-es sorsoláson (és esetleg további, jövőbeliekben is). Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a szavazási procedúra lezajlása áttevődhet a sorsolás lezárulta utánra, avagy negatív eredménnyel zárul, de ettől függetlenül megköszönöm mindenkinek, aki zöld utat ad.

Attila

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Zárt csoport, évek és szimpátia alapú feltételekkel. Mondjuk a csapat fele már kilépett belőle velem együtt😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.31. 19:52:38

[merlinw.org]

3Error
Dark-ot tudom <#nyes>.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#worship> (én nemtom miért, de nem érzem magam "otthon" a PH-n, ez a fórum sokkal "barátibb" szvsz)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ha jól emlékszem pár hónapja kitiltották a fórumból azóta nem regelt újra (pletyi: Darksectort is kidobták már egyszer...XD)