Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor van baj, ha az install nagyobb, mint az SSD mérete. Lassan itt tartunk néhány játékkal. 😄

szerk.: persze ekkor jön el az új SSD ideje!
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.09.01. 09:46:41
zorrobomber
A múlton értelmetlen rágódni, inkább törölj valamit az SSD-ről.

grebber
"mert már végre elő akarom venni" Ezért adtam év elején 3500FT-ot a Batman Arkham Knight-ért (sima) amit azóta se tudtam felrakni ,mert minden SSD-m tele van. Ennél jobban semmit nem bántam meg az életbe hogy megvettem én mocsadék 😞 Pár napja 3600 ft volt a premium <#falbav><#falbav>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
<#eljen>

genndy
<#worship> Minden jó ami witcher!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Az első kettőért nem vág földhöz 348+248 Ft. Bundle-ban meg nem biztos, hogy behúznám, ha csak mondjuk ez a 2 cím érdekel az összesből. Persze itt most megint lehet azzal érvelni, hogy akkor is csak 1$ az a 8-10 cím, a többit meg kiszórom annak akit érdekel.
BioShock: Infinite Season Pass-t nem láttam még olcsóbban. Mondjuk most néztem az isthereanydeal-t és tényleg volt már steam-en 4.99€ a legolcsóbb alkalomkor. Nekem most kellett, mert már végre elő akarom venni. Legközelebb meg ki tudja, hogy mikor lesz.
Ez most ilyen "nem fogom megbánni" vétel volt. Amúgy én és a pénzszórás egy külön fogalom. Persze neked lehet, hogy ez is annak tűnik. <#wink>
zorrobomber
grebber
Türelmetlen vagy és csak szóród a pénzt....

Witch's Pranks: Frog's Fortune Collector's Edition ,Sea Legends: Phantasmal Light Collector's Edition indiegalán ilyenek vannak/voltak és lesznek is 10-12-ed magukkal 1$-ért....
BioShock Infinite - Season Pass (2795 Ft) - Bármilyen akciókor 5$ ez...

Tudom közöm nincs hozzá meg a te pénzed...

Next PC upgrade: 2022

Scooter
A francba, a hörcsög megint itt ólálkodott és nem hagyott békén. <#vigyor1>
Muve-n ezeket a nagyon jó árakat nem lehetett kihagyni.
Beugrott: Witch's Pranks: Frog's Fortune Collector's Edition (348 Ft), Sea Legends: Phantasmal Light Collector's Edition (248 Ft), F.E.A.R. 2: Reborn (DLC) (549 Ft), Company of Heroes 2 - Ardennes Assault: Fox Company Rangers (250 Ft) és a legjobb ami hiányzott: BioShock Infinite - Season Pass (2795 Ft).
Mindez 4190 Ft-ba fájt. <#vigyor2> <#nyes>
wantonly
Vigaszdíj azoknak akik nem nyerik meg a nagytesót. 😊

darkSectorxxx
Ez nem azt jelenti hogy akkor napi szinten elvárnak valakitől x számú kommentet. Csak ismerjenek a többiek, hogy nem azért regel valaki hogy belép azt csak jelentkezik és ph-n meg cseverészik (szeretem a ph-t is, csak most más fórum nem jut eszembe 😊 )

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én pár hete még a felajánlástól (amiért részemről is hatalmas nagy respect) függetlenül jelentkeztem a csoportba, akkor senkinek nem volt ellenvetése és talán ketten írták, hogy támogatják a felvételem.
Igaz azóta egy kicsit read only-bb mode-ba mentem és a felvételt se forszíroztam, remélem ez nem rontja le a dolgot, ha továbbra sincs ellenvetés, akkor előre is köszönöm a lehetőséget!
A nyereményjátékra csak akkor jelentkeznék, ha EvolutiON jóváhagyja, ugyanis a játékot legjobb grafikán szeretném végigjátszani (ezért sincs még meg, na meg vártam a goty-t 😊 ) és ahhoz megfelelő videókártyát karácsony környékén tervezek vásárolni.
darkSectorxxx
Pl nekem egy 60 euros cod. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Troger911
Ez soha nem okozott problémát szerintem. Amúgy meg ha tag leszel és szeretnél felajánlani a csoportnak, a groupos wishlisten bőven találsz olcsóbb árkategóriájú cuccokat!
darkSectorxxx
😄

Atisz
Előzetesen is megköszönöm mindenkinek aki bizalmat szavazott (a végkimeneteltől függetlenül).
Úgy gondolom, hogy korrekt viszont ha előre kijelentem: a részemről történő teljes áras AAA-s játékok felajánlása meglehetősen ritka, mivel - ahogyan ezt korábban említettem - nálam új játékok esetében a lélektani határ 6, max. 8 ezer Ft, de inkább a director's cut/GOTY féle 4 e Ft körüli kiadásokat preferálom. Ezt mindenképpen előre kell bocsájtanom, még akkor is, ha ezáltal nyilvánvalóan csökkennek is az esélyeim.

Pozitívum azonban, hogy nem repülök rá minden felajánlásra, csak ami érdekel és amivel garantáltan játszani is fogok 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A 2. rész említésre sem méltó. Látszott, hogy van egy nagyon erős koncepció arra vonatkozóan, hogy még brutálisabb, még véresebb és még elborultabb legyen, mint az első rész. Mindez sikerült is, csupán az első rész korrekt sztorija és kiváló hangulata hiányzik. A főszereplő egy pszichopata és egy Down--szindrómás keveréke, a karakterek egytől egyik őrültek (talán a felügyelőnőn kívül), így a velük való bármiféle azonosulás is kizárt. A fejtörők a szereplőkhöz hasonlóan meglehetősen elborultak (nem összekeverendő a "nehéz" szóval), ebbe már az elején a hörcsögös/patkányos rész is jó betekintést ad.
Sosem játszottam végig (ami ritka dolog nálam egy játék esetében), mert annyira érdektelenné válik, ahogy halad előre az ember. Olyan mint egy alacsony színvonalú, trancsírozós, értelmetlen horror (csak azt ugye nem ül le nézni az ember, magasabb elvárásokkal).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

RatBaG
néha... na persze. <#idiota>
meg azt bírom, mikor ingame célozgatnak a shadow of mordor-ra, persze nem tudhatják, hogy vagy 16 éve használom már.

Per Aspera Ad Inferi.

darkSectorxxx
Na téged nem kell bemutatni, te egy ikon vagy. 😄
Napszemüveg reklám. 😄

darkSectorxxx
😄
Igen a ti nevetek engem is összekavart sokszor, te akkor a Dark SDDouls-os szürny vagy ugye. 😄

wesker24
Akkor már én is beszállok ! xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
darkSectorxxx
Oksa "ki vagyok én?" cunami elindult, én kíváncsi vagyok rátok, ha találkozunk az utcán legalább megismerjük egymást. 😄

darkSectorxxx
Tudtam geci, hogy ma még leesek a székről a nevetés közepedte. 😄. 😄

Az én nevem olyan egyedi, hogy még kép sincs róla , csak néha kevernek össze Ratbaggal..XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Kérjük, hogy H20 felhasználó fáradjon az EJ topikba! Köszönjük!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Most én is beszálljak? <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW

[merlinw.org]

Tinman
Ooooooh shiiiit :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Már várom Imyke mikor jön a sorban egy home felvétellel magáról. 😄DDDDDDDDD

Jim Morrison
Bitch please

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Odaadtam a z utódnak. 😄

Tinman
Nincs már PS3-ad? :-(

darkSectorxxx
De a tied nem elég cool. 😄
Nem jegyzik meg az emberek. 😄

Des? Mobiltelefonon? 😊

Tinman
Mondjuk a DeS-t. Az úgyis a Dark Souls 3 Demake-je <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.31. 21:41:48

Tinman
Nice try ;-)

darkSectorxxx
😊

éppen azon filóztam hogy a Das 3 dlc előtt kell majd tréningezni, csak nem tudom mit...😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 21:38:30

Tinman
Jöjjön csak, ma még úgysem vacsoráztam :-)

darkSectorxxx
Veletek ellentétben könnyebb az életem...

Már most tuti hogy fennmaradok az utókornak! 😄

darkSectorxxx
A mindent látó szaruron szeme lesújt rád! 😄

Tinman
Igen. Én és csakis én uralkodom a saját húgyhólyagomon és ezen neked földi halandó nincs hatalmad! Muhahahahaha!

IMYke2.0.0.0
Egyik se jó - de a feledés, az mindennél rosszabb...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nekem bőven elég az is, ha nem kifejezetten szeretnek. A legrosszabb, ha valakiről nincs vélemény évek után sem. Kedvelnek, utálnak? Mindegy. A lényeg, hogy ha kipurcansz lesz reakció:

a, Jaj szegény, de kár...
b, Hál' az égnek.

De mi van akkor, ha nem emlékszik rád senki? Néma csendben eltűnsz, az sem tűnik fel, ha meghaltál.

darkSectorxxx
Szóval veled kell megküzdenem az uralomért. 😄

Tinman
Valójában az SG egyik legnagyobb gamere az alapítótag: Phei :-)

Én csak aznap csatlakoztam hozzá, mikor Mordor kapuit kitárta :-D

darkSectorxxx
tUDTOMMAL NEKI CSAK ps4-E VAN, DE LEHET AKKOR TÉVEDTEM. 😊

//CAPSLOCK OFF
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 21:24:12

IMYke2.0.0.0
Vicces emberke vagy 😊
Kizárt, hogy bárki utálna.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Vagy Xboxon, vagy PCn. Nem reveláns hogy min. Itt van SGn több topikban folyamatosan...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Ien te vagy egy alapító tag, legendás a neved. 😄

darkSectorxxx
Ja. 😊

Arty is van, sokszor ps4-en játszik.

Tinman
A topik 1-2. oldala szerint te, Zomil, Shep, w77d és én vagyunk az ancient golemek... mindenki más newcomer <#banplz>

/mindig tudom, hogy kell magam megutáltatni seperc alatt<#vigyor3>