Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AzTA HÉT MEG A NYOLCÁT!!!!!!!! Minden idők egyik legjobb játéka a KotOR. Kíváncsi vok, h mi lesz ebből.

Más: Üdv az új tagoknak. Tessék jelentkezni Witcher 3-ra.

Még más: Megvettem ezt a Micky Mouse-t. Imádom a platformereket.
3Error
Oh. Hálásan köszönöm, hogy befogadtatok, ez aztán meglepett ! <#nyes> Köszönöm szépen, igyekszem méltó lenni a tagságra ! <#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
benőmenő boldog szülinapot !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Voltan
Jaja, én is beruháztam rá, cukinak tűnik, bár még csak belenéztem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
MerlinW
Vettem, kipróbáltam és tényleg nagyon jó😊

[merlinw.org]

Tinman
Ezt kihagyni vétek! AAA+++ platform cucc!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.09.01. 20:39:29

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Bakker, hogy én mióta fel akarom ezeket kutatni és ma egy fatális véletlen folytán csak úgy beléjük botlom. <#idiota> Szerintem végig is tolom mindhármat, a nosztalgia kedvéért, meg mert imádtam mindet. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Szintén zenész:

Bár nekem a VGA vásárlás már nem téma, elrendezésre került az Nvidia egyik új üdvöskéjére. Majd új konfigurációt veszek, de már bevárom a 7. generációs Intel családot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.01. 19:15:06

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sirch
Köszi!

IMYke2.0.0.0
Velkámm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Köszi mindenkinek aki közbenjárt és neked is IMY! <#eljen>
Köszi az invet. Most jött wow kieg, szégyen-nem szégyen tapasztalatból mondom, hogy nekem ilyenkor jónéhány hétig-hónapig ez tölti ki minden szabadidőmet (ezért is halogatom még a korábban emlegetett videókártya vásárlást, a wowhoz felesleges és most úgyse lesz más gaming részemről), de utána visszatérek a steam gaminghez is. Addig is megy a kártyagyűjtés. 😊
IMYke2.0.0.0
3Error (Andor - STEAM-en: Ξrror) és Scooter (Hofi - STEAM-en: imperium2) már megkapta a meghívót tőlem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.01. 18:56:00

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mivel EJ csoportnak úgy néz ki nem megy a véleménnyilvánítás így én már Pio-t önkényesen felvettem.

Scooter, Error Imynél jelentkezzetek....Atisz, Voltan nálam...Kigyi szintén...

Aztán ha a jövőben nem lesz aktív legfeljebb repül...:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem ismerte, most nézi....Nincs nagyon elájulva egyelőre, de majd jobban utánanéz :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Resi 4-et akarok most!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Vajon ratgab ismeri-e ezt?

http://www.apeirongame.com/

The Project
What is Knights of the Old Republic: Apeiron?

What is Apeiron?

KOTOR REBOOT
Apeiron is a reboot of the Knights of the old Republic that was released in 2003. Apeiron is a remake and remastering of the original game with added content, new worlds, missions, HUD, inventory, items, and companions.

Who is working on it?

POEM STUDIOS & FANS
We are a group of dedicated programmers, artists, voice actors, world builders, and writers that have all come together to breathe life back into a wonderful game. The core creators are an indie gaming group called Poem Studios, but the project will grow as needed.

Can I join the team?

CERTAINLY!
We are always on the lookout for talented & professional people. Feel free to send an email to [email protected] please include "VOLUNTEER" in the subject line. We are NOT taking on any VOICE ACTORS or WRITERS at the moment, sorry. If you are applying for an art position please include a link to your portfolio.

Is this legal?

WE BELIEVE SO
Can you make a Star Wars game? Engine refresh of games has been around since the 80's and some have become very successful. Games like Black Mesa did it with Half Life and Renegade X rebuilt Command and Conquer in the Unreal Engine 3. This is a full conversion refresh, that being said you will have to own a copy of the orginal game in order to play Apeiron since we are using the orginal audio and music. At it's core Apeiron is the most intense KotOR modification ever.

How much will the game cost?

100% FREE
Apeiron will be will be 100% FREE! You'll still have to own a copy of the original game, but past that we are not charging.

Napokkal ezelőtt kértem bebocsájtást ratgabtől, mert kedvelem a társaságot (még ha néha össze is szólalkozunk 😊 ), kaptam innen egy csomó hasznos segítséget és szívesen követném ki mivel játszik.Nem írom le újra az indoklást, akkor leírtam ide, visszakereshető.
Ő érthető módon ide irányított, rákérdeztem itt, hogy ki mit szólna hozzá, 1 vagy 2 ember reagált, hogy részükről jöhetek.
Ezen a ponton tanácstalan voltam, hogy én forszírozzam-e a dolgot vagy majd ratgab visszaszól, hogy a csoport részéről oké, úgyhogy vártam.
Mivel most újra téma lett a dolog a steamgifts kapcsán ezért gondoltam én is újra rákérdezek ratgabnél, hogy mi a helyzet, ő mondta, hogy egyben felvesznek majd később mindenkit.

Steamgiftsről is itt hallottam először ~2 hónapja (évekkel ezelőtt regeltem, de az oldal létezését is elfelejtettem), azóta szétosztottam rajta 134 kulcsot (és nyertem 20-at). Nemrég épp itt beszéltük ki Tinmannel, hogy 7 számjegyű lifetime gaming költés simán nekem is megvan.
Jelenleg ~150 euro kártyapénz van a steam accomon, nem lenne probléma bekattintani a játékot és mondhatni még pénzbe se kerülne.

Ha megkapom az invet azt nagyon szépen köszönöm, de azt mindenképp el szeretném kerülni, hogy egy életre rám kerüljön a bélyeg, hogy csak a witcher 3 miatt jöttem, mert garantálom, hogy erről szó sincs. Ha Nektek úgy jobban megfelel, akkor inveljetek be minket a witcher 3-as nyereményjáték után.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.09.01. 18:29:05
darkSectorxxx
Varázsolj magadnak! 😊

/nem zokon venni a poént. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.01. 17:38:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Szívi 😊

MerlinW
Köszi!

[merlinw.org]

Atisz
Igen, komolyan, azért volt ott a smiley 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Alkalomadtán nekem is dobhattok egy meghívót.

[merlinw.org]

Voltan
Pedig én is be akartam jelentkezni, de hát akkor már nem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wantonly
Kipucoltam az SG E HUB taglistát, most 28 + 1 tiszteletbeli tag van, így már stimmel a steam-es listával.
Troger911
Igen, van akinél ezt érzem, viszont ez se 3Errornál sem Scooternél nem áll fent szerintem, pláne, hogy ők nem kepesztettek a bekerülésért. Ha marad a 30 max létszám, akkor szerintem nekik mehet a maradék két hely...
zorrobomber
Micsoda meglepetés 😊

Scooter
Én nem elsősorban ezért kérdeztem a csekély 633 db steam játékommal. Nem unatkozok így se. <#awink> Annyira nem is akartam bekerülni, de ha már szóba hoztátok, akkor reagáltam.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.01. 15:20:17
wantonly
Egy haverom távoli rokonának a testvére mesélte, hogy egyszer látott már olyan embert aki bekerült, de nem biztos.
IMYke2.0.0.0
Most komolyan csak a játék* miatt akar valaki tagja lenni a csoportunknak?
Semmi "de jó lenne ennek az értékes beszélgető társaságnak a része lenni, csak úgy" fíling?

//* - olcsó(bb)-drága(bb) játékfelajánlások
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.01. 15:15:05

grebber
Akit érdekel gyorsan vegye meg mert állítólag el fog tűnni a game a steamről.(PH-en olvastam de mivel a game nem érdekel nem néztem utána mikor és miért...)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.01. 15:13:46

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Atisz
Jó lenne, ha még a Witcher 3 GOTY felajánlás érvényességi ideje alatt befutna az a lefüggönyözött autó <#buck>
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.09.01. 15:11:02

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Szokásos, rajtam maradt kulcsok csütörtök😊

Beware Planet Earth!
The Bureau: XCOM Declassified
The Darkness II
Freedom Force
Freedom Force vs. The Third Reich
KOTOR 1
KOTOR 2
Star Wars™ Jedi Knight Dark Forces II
Star Wars™: Dark Forces

[merlinw.org]

RatBaG
csuklyás emberek hoznak egy hőpasztával lepecsételt borítékot, éjfélkor.

Per Aspera Ad Inferi.

kigyi
Az nem csak valami legenda, hogy oda be lehet kerülni? 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Mikor derül ki, hogy bekerültem-e az EJ csoportba? <#whatever>
Scooter
Sorry ha nem kérdezem. Máskor az lesz az első. <#wink>
Tinman
Úgy tűnik csak itt kell propagálnom a maradékaim és huss el is illannak.

Thx Grebber :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Scooter
Akkor már nincs meg?! Én ma reggel húztam is be ezeket a munkahelyen, mert este otthon az istennek se fogadta el a tranzakciót. Innen meg simán ment. Lehet, hogy le volt terhelve a rendszer.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.01. 11:03:22
Tinman
Akkor stimmel... ilyesmiket hallottam én is róla anno. Kár.

Tinman
Witch's Pranks, Sea Legends. CoH 2 DLC-t meg nemrég cseréltem el...

Scooter
Mármint melyiked lett volna?
Tinman
Kérdezz előbb pls!

Cserélni is tudtunk volna...

Scooter
Értem én. Az SSD sokkal gyorsabb. Itt a munkahelyen is pikk-pakk betölt mindent secc perc alatt. Pl. Duke Nukem Forever-t tettem fel és nagyon gyorsan betöltött egy pályát. Otthon meg nagyon lassú volt sima vinyóról, ehhez képest egy pályabetöltés.
Scooter
Bioshock: Infinite-nél meg nem lehet megbánni semmit. Nagyszerű játék. Az meg már csak mellékes, hogy az 1 font-os Green Man Gaming akcióban sikerült megszereznem és még vissza is kaptam azt az 1 fontot. Szóval ennyit már csak megért.
grebber
HDD-re én már max torrentezek csak. Game-et only SSD-re. De még mindig arany áron van. Felkéne csattogni pestre a media marktba ott elszórni a sodexos bont rá és venni egy 480GB-osat.

Scooter
No igen, az szopacs. Én, hogy legyen helyem, vettem egy 2TB-os mobil vinyót 1-2 éve. Még van rajta 1.5TB hely. Akkor nekem még olcsóbb volt a BioShock Infinite - Season Pass. <#alien>
grebber