Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Üdv az új tagoknak. Tessék jelentkezni Witcher 3-ra.
Még más: Megvettem ezt a Micky Mouse-t. Imádom a platformereket.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.09.01. 20:39:29
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Bár nekem a VGA vásárlás már nem téma, elrendezésre került az Nvidia egyik új üdvöskéjére. Majd új konfigurációt veszek, de már bevárom a 7. generációs Intel családot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.01. 19:15:06
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.01. 18:56:00
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Scooter, Error Imynél jelentkezzetek....Atisz, Voltan nálam...Kigyi szintén...
Aztán ha a jövőben nem lesz aktív legfeljebb repül...:-D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
http://www.apeirongame.com/
The Project
What is Knights of the Old Republic: Apeiron?
What is Apeiron?
KOTOR REBOOT
Apeiron is a reboot of the Knights of the old Republic that was released in 2003. Apeiron is a remake and remastering of the original game with added content, new worlds, missions, HUD, inventory, items, and companions.
Who is working on it?
POEM STUDIOS & FANS
We are a group of dedicated programmers, artists, voice actors, world builders, and writers that have all come together to breathe life back into a wonderful game. The core creators are an indie gaming group called Poem Studios, but the project will grow as needed.
Can I join the team?
CERTAINLY!
We are always on the lookout for talented & professional people. Feel free to send an email to [email protected] please include "VOLUNTEER" in the subject line. We are NOT taking on any VOICE ACTORS or WRITERS at the moment, sorry. If you are applying for an art position please include a link to your portfolio.
Is this legal?
WE BELIEVE SO
Can you make a Star Wars game? Engine refresh of games has been around since the 80's and some have become very successful. Games like Black Mesa did it with Half Life and Renegade X rebuilt Command and Conquer in the Unreal Engine 3. This is a full conversion refresh, that being said you will have to own a copy of the orginal game in order to play Apeiron since we are using the orginal audio and music. At it's core Apeiron is the most intense KotOR modification ever.
How much will the game cost?
100% FREE
Apeiron will be will be 100% FREE! You'll still have to own a copy of the original game, but past that we are not charging.
Ő érthető módon ide irányított, rákérdeztem itt, hogy ki mit szólna hozzá, 1 vagy 2 ember reagált, hogy részükről jöhetek.
Ezen a ponton tanácstalan voltam, hogy én forszírozzam-e a dolgot vagy majd ratgab visszaszól, hogy a csoport részéről oké, úgyhogy vártam.
Mivel most újra téma lett a dolog a steamgifts kapcsán ezért gondoltam én is újra rákérdezek ratgabnél, hogy mi a helyzet, ő mondta, hogy egyben felvesznek majd később mindenkit.
Steamgiftsről is itt hallottam először ~2 hónapja (évekkel ezelőtt regeltem, de az oldal létezését is elfelejtettem), azóta szétosztottam rajta 134 kulcsot (és nyertem 20-at). Nemrég épp itt beszéltük ki Tinmannel, hogy 7 számjegyű lifetime gaming költés simán nekem is megvan.
Jelenleg ~150 euro kártyapénz van a steam accomon, nem lenne probléma bekattintani a játékot és mondhatni még pénzbe se kerülne.
Ha megkapom az invet azt nagyon szépen köszönöm, de azt mindenképp el szeretném kerülni, hogy egy életre rám kerüljön a bélyeg, hogy csak a witcher 3 miatt jöttem, mert garantálom, hogy erről szó sincs. Ha Nektek úgy jobban megfelel, akkor inveljetek be minket a witcher 3-as nyereményjáték után.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.09.01. 18:29:05
/nem zokon venni a poént. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.01. 17:38:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.01. 15:20:17
Semmi "de jó lenne ennek az értékes beszélgető társaságnak a része lenni, csak úgy" fíling?
//* - olcsó(bb)-drága(bb) játékfelajánlások
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.01. 15:15:05
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.01. 15:13:46
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.09.01. 15:11:02
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Beware Planet Earth!
The Bureau: XCOM Declassified
The Darkness II
Freedom Force
Freedom Force vs. The Third Reich
KOTOR 1
KOTOR 2
Star Wars™ Jedi Knight Dark Forces II
Star Wars™: Dark Forces
[merlinw.org]
Per Aspera Ad Inferi.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Thx Grebber :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.01. 11:03:22
Cserélni is tudtunk volna...