Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Kizárt, hogy ez a Te tortád legyen.
Vagy: valaki fordítva tette rá a számokat 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Erre többféle választ (noha nem is kérdés volt) tudnék írni, választott stílustól és hangulattól függően.

Maradjunk annyiban, hogy ha csinálnék is újat:
1.) akkor is ott lenne a "de nem loggolunk steam-es account-al küsős oldalra" dilemma
2.) a Witcher 3 GOTY úgyis elérhetetlen maradna, mivel SG-EJ csoporton belüli felajánlás

3.) bónusz: nem számol sem ingyen, sem csomag játékokat, sőt még a teljes árúakat is "érdekesen"

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Füled érjen bokánkig!

[merlinw.org]

MerlinW
Hozzá kell tenni, hogy csak a főszál játékideje annyi. Van ott még azért 20+50 mellékküldetés is😊 B&W-ben van 30 órám és a térkép fele felfedezetlen. HoS kb 20 óra volt, de ott is vár még 5-6 mellékes rám.

[merlinw.org]

3Error
Boldog szülinapot !

Csoportkérdés. Én anno Imit kérdeztem, hogy bevenne-e (én giftet akartam ajánlani, meg persze IDE tartozni), de elmesélte, hogy az EJ csoportba való meghívás, nem olyan hip-hop dolog, úgymond (erősen fogalmazok) ki kell érdemelni. Azaz aktívan fórumozni, nem parasztnak lenni, ilyesmi.
Ez volt 2015.07.08-án. Fölfogtam, hogy ez egy "Píszlávjunityi", nem holmi csoport, ezért türelmesen vártam és igyekeztem eleget tenni a fent említettekkel, több kevesebb sikerrel. (az aktivitást tekintően - sajnos az időm/egészségem nem mindig engedi)
Mint említettem, első sorban a "kötelék", másodsoron pedig az ajándékozás miatt szerettem volna a steam csoportba is bekerülni, lévén, hogy szeretek adni (meglepni), nekem ez okoz örömöt, de ugye a pénztárcám véges, mindenkinek nem ajánlhattam komolyabb ajándékot, meg egyszerűbb, ha ugye az jelentkezik rá akinek nincs meg, vagy szeretné, etc. A sima SG csoport pedig nem csak "lelkiismeretes" emberekből áll, valljuk be.

No, de sokat pofázok, remélem egyikőtök sem gondolja, még futólag sem, hogy "játéké' gyüttem". (lévén, hogy megvan a Witcher 3, a Season Pass-al együtt, sőt még dobozosan is, amiből a kódot elajándékoztam, EJ csoporton belüli emberkének anno)

Hmm. Aki sokat magyarázkodik gyanúúús. Jóvan', csak a Witcher 3 GOTY kell, azt' húzok a vérbe... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Amúgy:

"Bejelentkezés a(z) www.steamgifts.com oldalra a Steam fiókoddal

Ne feledd, a(z) www.steamgifts.com nem áll kapcsolatban a Steammel vagy a Valve-val"

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja így igen ilyen értelemben durva.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ő izé hozé nem tudom müködik-e de budle játékok.....
1 dollár? azok sokat érnek. 😄

Ha nem akkor pl cdkeys oldalon olyan akciók vannak amivel ki lehet hozni hamar 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 12:00:22

Tinman
Hááááát.... nem :-D

A Hearts of Stone 10-12 órás kalandot nyújt, a Blood and Wine meg kövéren 2x ennyit. Utóbbi árán ez keményen érződik is.

Na most ha az alapjáték cirka 80 órás kaland, akkor sehogy sem passzol a képbe, hogy a 2 db. kiegészítő Witcher 4 és Witcher 5 néven jöjjön ki, mert akkor kb. meglincselték volna őket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Nem az a lényeg. Pocok arra utal, hogy ahelyett, hogy befejeznék az egyébként is pénzért árult félkész sz@rjukat, fizetős DLC-ket gyártanak. Ez is magas szintje a pofátlanságnak, de manapság sajnos ez a norma... .

[merlinw.org]

MerlinW
Vesz egy No Man's Sky-t és egy bármilyen COD-ot oszt meg is van a 100 dolcsi <#idiota>

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Ez nem új megoldás....ingyen free-to-pay játékok is vannak. 😄

MerlinW
Végül is lehetett volna a W3 első kiegészítője Witcher 4 is, a második meg Witcher 5, természetesen mindkettő teljes 40-50€-s áron, mert bőven benne van abban a kategóriában mindkét DLC, simán megtehették volna. A kérdés úgy jobb lett volna? Egyébként mindkét DLC-t az alapjáték kiadása után kezdték el fejleszteni, addig csak a forgatókönyvek vázlata volt meg.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.02. 11:51:53

[merlinw.org]

Fpocok
A dínós ARK játékhoz... ami early access.... van fizetős expansion. LOL

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Legutóbbi tagfelvétel környékén volt is szó kirúgásokról is, de asszem akkor csak azok repültek, akikre a jelenlegi tagok közül kb. már senki sem emlékezett, hogy hogy is került be. Ha egyébként még tényleg feltétel a topikban való aktív jelenlét, akkor valóban vannak elmaradt kollégák. Én nem szorgalmazom senki kirúgását, most pont megvagyunk a tervezett 30 körüli létszámmal, ha valakit zavarnak az inaktív tagok, szóljon, aztán majd lesz valami. Blue egyébként azért nem 1-2 éve hiányzik, de mostanában eléggé megritkultak a hszei az igaz.

@darkSector: aha, és új fiókra honnan szed össze hirtelen 100$ értékű játékot...? SGifts regisztrálási feltétel.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.02. 11:48:43

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
Ha óckodol akkor regisztrálj új fiókkal. 😄

darkSectorxxx
Sántít hogy ha 81-es születésű vagy, akkor miért rakták fordítva fel neked a számokat a tortára, illetve nem kérdezted meg a posta címemet. 😄

/// amúgy köszönöm, de süteményeket nem nagyon eszek, max ebből is egy 1cm-es szelet menne le. 😄
Full tiszta krémes. 😄

Atisz
Így van, sőt annyival súlyosbítanék a helyzetemen, hogy egyáltalán magára a steamgifts-re is csak most regisztráltam (mivel eddig mindenféle "loggolj be a steam account-oddal" féle marhaságoktól ódzkodtam). Valóban felvetettem, hogy részben a Witcher 3 GOTY miatt csatlakoznék, azt is csak azután, miután megtudtam, hogy a külön SG.hu és SG-EJ csoport van steam-en és - ebből kifolyóan természetesen - steamgifts-en (igen, ennyire nem voltam képben).

Végignézve az eddig felajánlott 17 oldalnyi játékmennyiséget, komolyan mondom, hogy ezen kívül kb. a Warhammer: Vermintide meg a Fallout 4 ami részvételre ösztökélt volna (persze egy csomó játék rajta van a kívánságlistámon, de azokat bármikor leszedem/elhalasztom, vagy később okosabb áron beújítom).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wantonly
Azért van olyan EJ tag is a csoportban, aki szerintem már 1-2 éve nem irt ide semmit, a taglista 9-es számú versenyzője például.
Voltan
Nem terveztem pályázni a vicserre, megvan a kiegekkel együtt 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Biztosan így kellett volna, sőt biztosan még 1000nyi ötlet és koncepció, félkész dolog hever a fiókba amit ki kellett volna adni, csak nem lett. És még kellett volna 1 év és úgy lenne. De nincs úgy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ja értem. Akkor azért látok Steam-en egy alapjátékot 30 euroért, egy sztori DLC-t 20 euroért, meg egy másikat 10-ért. Season Pass-el meg is lehet takarítani kemény 5 eurot, mert az meg 25 euroba kerül.

Ez akárhogy is számolom a 3 nagy történet, melyet végre a GOTY egyesített. Így kellett volna kiadni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Friss tagként a világért sem szeretnék világmegváltó gondolatokat megfogalmazni a témában, de 3Error tényleg rendkívül nagylelkű és bizony meglepő, hogy még nem volt a csoportban.

Totti5
Nincs 3 részre vágva a W3. Az is teljes volt és nyilván nem tudtad hogy milyen DLC lesz, ha lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kigyi
HBD 😊 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Outsiderként totál ez tűnt fel nekem is. De pont outsiderként sosem írnék itt le ilyet 😄

Adversus solem ne loquitor

genndy
Nem gyűlöl senki senkit. Atisz becsületesen bevallotta, hogy leginkább azért csatlakozna. Adminok meg bevették, mert senki nem tiltakozott kézzel-lábbal. Aztán ha már egy ember szóba került, akkor bejött a képbe a bővülés is, és az is meglett.
Evo sem fog naponta ilyeneket bedobni, Fpocok se, én se. Úgyhogy aki csak az ingyenjátékokra ácsingózik, az hoppon fog maradni.

@Rapid: boldogat!
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.02. 10:48:21

Rapid81
Köszönöm!

Imynek is!

Kaptok a tortámból is! <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Értelek.

Tinman
Nem félnaponta, de abban a csoportban, ha történt felajánlás az mindig a lehető leggálánsabb volt...

A W3-ról pedig annyit, hogy vannak akik teljes játékokat szeretnek vásárolni, nem 3 részre vágottakat. Emiatt a GOTY verzió érdekes innentől sokak számára, de persze majd értelmes áron.

Ettől függetlenül, ha holnap megkapnám csak úgy, akkor sem játszanék vele még idén az biztos, mert az 1. részt letoltam, de a 2.-at még csak meg sem néztem, ráadásul az 1. rész final save-je elveszett, így erős a késztetés, hogy az 1. résztől újrakezdve menjek majd végig a szérián. Mire odáig pedig eljutok, hogy a teljes 3. rész jönne, addigra 9 ojróért fog menni a GOTY.

Dzsini
"Sose szeretnék olyan klubhoz tartozni, amelyik engem elfogadna tagnak." - Woody Allen

Egyébként akkor lehet (kell) jelentkezni, amikor épp nincs ilyen felajánlás, és akkor nem gondolja senki, hogy te (csak) az ajándéklehetőség miatt jönnél.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.02. 10:32:45

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Láttam és köszönöm, de a körülmények mégis visszatartanak. A csoport tagság az jó lenne, de minek belépni egy olyan csoportba ahol egyből az van, hogy úgy is csak a játék miatt lép be csak azt akarja megnyerni. Amúgy meg miért ne akarná bárki is hiszen jó játék lett.

Dzsini
Én úgy vagyok vele, hogy az első részt kipróbáltam, és annyira nem sikerült a főhőssel semmilyen szinten azonosulni, hogy se azzal nem foglalkoztam többet, se a folytatásokat nem kerestem azóta.
Bizonyára nagyon jól sikerült játékok, de Geralttal nem tudtam megbarátkozni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Sokan vagyunk szerintem úgy vele, hogy előbb vigyük végig a korábbi részeket.

IMYke2.0.0.0
kigyi: Pedig te is rajta vagy a listánkon.

Tinman: kicsit igazad van , de mivel a csoport nem nyilatkozott, így tegnap ratgabbal úgy döntöttünk, hogy megadjuk az esélyt a bővülésre.
Legfeljebb az fog történni, ami minden -- idézet -- "ingyenélő" átka: takarítunk 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.02. 10:08:32

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ezt úgy mondod mintha abban a csoportban félnaponta lettek volna 60 euros felajánlások. Itt egyetlen dolog a meglepő ,hogy van még ember a földön akit érdekel a W3 de nincs meg neki..
Én a szánalom legalja vagyok mégis -1 éves vétel volt😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.02. 10:07:29

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Nekem meg van a W3 steam-en 😄 Bár pont, hogy nem számít nem érdemlem meg a bekerülést nem is küldtem steam nevet.

grebber
Majd ha valaha elapad a Cod ömleny fogják kapni a -75%-ot is abban biztos vagyok.Előbb utóbb a régi Cod szervereket úgyis kilövik és mivel azok fenntartásához már nem fog kelleni pénz...(Aztán lehet bilibe ér a kezem...)

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Minden szép, minden jó, de az rohadtul erős, hogy W3 Goty kapcsán lángolt fel a kérdés. Más nem merte leírni, majd én leírom, engem tessék gyűlölni.

Ez úgy lett volna fair, ahogy Pio is írta! W3 lejárta után szépen bekerülnek az újak...

genndy
Értsék félre, le van szarva. Lehet csinálni bárkinek saját csoportot, azt hív meg oda akit akar, ha haverját, akkor azt. Meg úgy sorsolnak egymás között játékokat ahogy tetszik. Úgyis mindig az van az EJ-csoporttal kapcsolatban, hogy "biztos csak haverok kerülnek oda, meg csókos, meg nyalis". Érdekes módon különösen akkor, ha valami nagyobb játékfelajánlás van éppen. IGEN bmeg, a zárt csoportnak az a lényege, hogy nem kerül be akárki, vannak szempontok. Ha téged éppen nem vesznek be, akkor így jártál.
Nyilván egy itteni topikbéle megkérdezés nélkül csak úgy hirtelen azért te se vetted volna be őket.

Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.02. 09:58:30

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Rapid81 😊

IMYke2.0.0.0
3Errort és Scootert én már rég szívesen a csoportban láttam volna , de nem akartam túlprotezsálni őket, nehogy Mort-félék még félreértsék... <#vigyor5>

kigyi
Ne is mondjátok én is most ezt tolom, meg a BF1 beta-val játszottam kicsit. Nem hinném, hogy újra kocka leszek, de most a kiegészítő elején azért odateszem magam. Lesz vagy 1 hét lehet több is mire kihúzom a 100-110-es fejlődést 😄

genndy
50%-nál soha nem kapnak többet, Activision nem akciózik, nem bundlizik. Ha kell, főleg ha Steamen akkor ennyi sajnos.

Scooter
...és most sincs normális áruk a régi Call of Duty-knak steam akcióban. Szerintem nem is érdemes várni ott. Majd talán 1x valamelyik bundli oldalon, de sajnos az se valószínű. <#szomoru1>
Scooter
Te is bekerültél? Nagyon helyes! <#eljen>

#277068: <#wave>. Én jelenkeztem, mert nagyon isteníti mindenki a 3-dik részt.

#277071: <#whatever> <#wink> <#vigyor5> <#eljen>
darkSectorxxx
Boldog 81. születésnapot. 😄

genndy
Üdv az újaknak! <#wave> (a játékban meg most rontottam az esélyeiteket, mert jelentkeztem én is <#vigyor1>)

@ZsZso:
Egyébként Scootert meg 3Errort én is azért protezsáltam, mert a topikban is sűrűn itt vannak, meg jó tapasztalataim vannak velük, mindkettejükkel volt már sikeres gond nélküli cserém, meg vágtak is hozzám játékot csak úgy <#vigyor> Nyilván nem ezen múlik a dolog, de az önzetlenség azért egy csoportban jó ajánlólevél... pláne ha nem társul arroganciával. Csak valahogy nekem eddig az egyértelmű szándéknyilatkozat a tagságra hiányzott, inkább csak mindig megemlítették, hogy nem tagok.

@Troger911: az az oldal már nem megy, de a SGiftes is a Steames adatbázisból dolgozik, úgyhogy használható.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.02. 08:02:33

ZsZso
Nálam is valahogy readonly lett ez a topik - igaz a PH -n sem vagyok túl aktív. Valószínűleg összefüggésben van azzal, hogy kevés időm van játszani, így inkább a hangulat miatt járok ide, olvasgatni mit írtok. Hozzászólni már nehezebb, mert ahhoz jóval többet kellene olvasni/tudni/tapasztalni a játékokról, hogy valami okosat is írhassak. Ettől függetlenül amíg él a fórum/topik én csekkolom. (Most másfél-két napos lemaradásban vagyok egyébként, ami szintén nehezíti az interaktivitást 😄)

Éppen a 'rejtett' státuszom miatt, ha hely kellene a csoportba, akkor nyugodtan kitehettek!

Örömmel látom, hogy 3Error is helyett kapott a csoportban. Zavarbaejtően kedves ember, van szerencsém a Steam friendlistemen is tudni. De egyébként ahogy nála is, a többieknél is inkább az volt a fura, hogy még nem volt tagok 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Nálam a fejlécben működő group wishlist nem működik, bármeddig várok, régen ment. Én most a SteamGifts-ét használom.