Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy: valaki fordítva tette rá a számokat 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Maradjunk annyiban, hogy ha csinálnék is újat:
1.) akkor is ott lenne a "de nem loggolunk steam-es account-al küsős oldalra" dilemma
2.) a Witcher 3 GOTY úgyis elérhetetlen maradna, mivel SG-EJ csoporton belüli felajánlás
3.) bónusz: nem számol sem ingyen, sem csomag játékokat, sőt még a teljes árúakat is "érdekesen"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[merlinw.org]
Csoportkérdés. Én anno Imit kérdeztem, hogy bevenne-e (én giftet akartam ajánlani, meg persze IDE tartozni), de elmesélte, hogy az EJ csoportba való meghívás, nem olyan hip-hop dolog, úgymond (erősen fogalmazok) ki kell érdemelni. Azaz aktívan fórumozni, nem parasztnak lenni, ilyesmi.
Ez volt 2015.07.08-án. Fölfogtam, hogy ez egy "Píszlávjunityi", nem holmi csoport, ezért türelmesen vártam és igyekeztem eleget tenni a fent említettekkel, több kevesebb sikerrel. (az aktivitást tekintően - sajnos az időm/egészségem nem mindig engedi)
Mint említettem, első sorban a "kötelék", másodsoron pedig az ajándékozás miatt szerettem volna a steam csoportba is bekerülni, lévén, hogy szeretek adni (meglepni), nekem ez okoz örömöt, de ugye a pénztárcám véges, mindenkinek nem ajánlhattam komolyabb ajándékot, meg egyszerűbb, ha ugye az jelentkezik rá akinek nincs meg, vagy szeretné, etc. A sima SG csoport pedig nem csak "lelkiismeretes" emberekből áll, valljuk be.
No, de sokat pofázok, remélem egyikőtök sem gondolja, még futólag sem, hogy "játéké' gyüttem". (lévén, hogy megvan a Witcher 3, a Season Pass-al együtt, sőt még dobozosan is, amiből a kódot elajándékoztam, EJ csoporton belüli emberkének anno)
Hmm. Aki sokat magyarázkodik gyanúúús. Jóvan', csak a Witcher 3 GOTY kell, azt' húzok a vérbe... <#idiota>#idiota>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"Bejelentkezés a(z) www.steamgifts.com oldalra a Steam fiókoddal
Ne feledd, a(z) www.steamgifts.com nem áll kapcsolatban a Steammel vagy a Valve-val"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
1 dollár? azok sokat érnek. 😄
Ha nem akkor pl cdkeys oldalon olyan akciók vannak amivel ki lehet hozni hamar 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 12:00:22
A Hearts of Stone 10-12 órás kalandot nyújt, a Blood and Wine meg kövéren 2x ennyit. Utóbbi árán ez keményen érződik is.
Na most ha az alapjáték cirka 80 órás kaland, akkor sehogy sem passzol a képbe, hogy a 2 db. kiegészítő Witcher 4 és Witcher 5 néven jöjjön ki, mert akkor kb. meglincselték volna őket.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.02. 11:51:53
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
@darkSector: aha, és új fiókra honnan szed össze hirtelen 100$ értékű játékot...? SGifts regisztrálási feltétel.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.02. 11:48:43
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
/// amúgy köszönöm, de süteményeket nem nagyon eszek, max ebből is egy 1cm-es szelet menne le. 😄
Full tiszta krémes. 😄
Végignézve az eddig felajánlott 17 oldalnyi játékmennyiséget, komolyan mondom, hogy ezen kívül kb. a Warhammer: Vermintide meg a Fallout 4 ami részvételre ösztökélt volna (persze egy csomó játék rajta van a kívánságlistámon, de azokat bármikor leszedem/elhalasztom, vagy később okosabb áron beújítom).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez akárhogy is számolom a 3 nagy történet, melyet végre a GOTY egyesített. Így kellett volna kiadni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Adversus solem ne loquitor
Evo sem fog naponta ilyeneket bedobni, Fpocok se, én se. Úgyhogy aki csak az ingyenjátékokra ácsingózik, az hoppon fog maradni.
@Rapid: boldogat!

Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.02. 10:48:21
Imynek is!
Kaptok a tortámból is! <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A W3-ról pedig annyit, hogy vannak akik teljes játékokat szeretnek vásárolni, nem 3 részre vágottakat. Emiatt a GOTY verzió érdekes innentől sokak számára, de persze majd értelmes áron.
Ettől függetlenül, ha holnap megkapnám csak úgy, akkor sem játszanék vele még idén az biztos, mert az 1. részt letoltam, de a 2.-at még csak meg sem néztem, ráadásul az 1. rész final save-je elveszett, így erős a késztetés, hogy az 1. résztől újrakezdve menjek majd végig a szérián. Mire odáig pedig eljutok, hogy a teljes 3. rész jönne, addigra 9 ojróért fog menni a GOTY.
Egyébként akkor lehet (kell) jelentkezni, amikor épp nincs ilyen felajánlás, és akkor nem gondolja senki, hogy te (csak) az ajándéklehetőség miatt jönnél.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.02. 10:32:45
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Bizonyára nagyon jól sikerült játékok, de Geralttal nem tudtam megbarátkozni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tinman: kicsit igazad van
Legfeljebb az fog történni, ami minden -- idézet -- "ingyenélő" átka: takarítunk 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.02. 10:08:32
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én a szánalom legalja vagyok mégis -1 éves vétel volt😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.02. 10:07:29
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Ez úgy lett volna fair, ahogy Pio is írta! W3 lejárta után szépen bekerülnek az újak...
Nyilván egy itteni topikbéle megkérdezés nélkül csak úgy hirtelen azért te se vetted volna be őket.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.02. 09:58:30
#277068: <#wave>#wave>. Én jelenkeztem, mert nagyon isteníti mindenki a 3-dik részt.
#277071: <#whatever>#whatever> <#wink>#wink> <#vigyor5>#vigyor5> <#eljen>#eljen>
@ZsZso:
Egyébként Scootert meg 3Errort én is azért protezsáltam, mert a topikban is sűrűn itt vannak, meg jó tapasztalataim vannak velük, mindkettejükkel volt már sikeres gond nélküli cserém, meg vágtak is hozzám játékot csak úgy <#vigyor>#vigyor> Nyilván nem ezen múlik a dolog, de az önzetlenség azért egy csoportban jó ajánlólevél... pláne ha nem társul arroganciával. Csak valahogy nekem eddig az egyértelmű szándéknyilatkozat a tagságra hiányzott, inkább csak mindig megemlítették, hogy nem tagok.
@Troger911: az az oldal már nem megy, de a SGiftes is a Steames adatbázisból dolgozik, úgyhogy használható.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.02. 08:02:33
Éppen a 'rejtett' státuszom miatt, ha hely kellene a csoportba, akkor nyugodtan kitehettek!
Örömmel látom, hogy 3Error is helyett kapott a csoportban. Zavarbaejtően kedves ember, van szerencsém a Steam friendlistemen is tudni. De egyébként ahogy nála is, a többieknél is inkább az volt a fura, hogy még nem volt tagok 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.