Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Gratulálok, Vasbeton nyerte a The Witcher Adventure Games-t! <#wave>

A nyereményét e-mail-ben küldtem.
FEARka
Az Ori and the Blind Forest is azzal készült. Az is gyönyörű volt, és szerintem jól is futott. Imy a fordíthatóság miatt nem szereti, de szerintem azzal sincs nagyobb gond. Az is inkább a fejlesztőkön múlik, hogy mibe tárolják a szövegeket. Van ahol minden nyelv külön, egyszerű txt-kben van.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Totti5
Én már igen és az Inside volt az, ami mutatta hogy profi mesteremberek kezében elképesztő dolgokat tud és atom 60 frémet.

Csak sajnos a profi mesterekből van a kevesebb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Oh, senki sem az. A legnagyobb előnye az ára és a platformfüggetlensége, de fejleszteni kész rémálom vele. Ráadásul nagyon optimalizálatlan gány kódja/API-ja van. Ezért van olyan magas gépigénye minden Unity-s játéknak. A legkényelmesebb engine még mindig az UE3-4. Crytek meg jó lehetne, ha foglalkoznának vele, de sajnos szarnak a fejlesztői visszajelzésekre. Egyébként az Ubi-s Anvil is meglepően kezes, csak hát egyrészt zárt, másrészt elég sok korlátja van. Frostbite-ról nem tudok nyilatkozni, azt nem láttam még.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Az. "Imádjuk" is érte 😊
Tudom, hogy sok fejlesztő a "jövő" megoldásának látja - nem ismerem az anyagi háttereket -, de én még mindig nem vagyok rajongója a motornak 😊

//Ja, és Cukorbácsi is a Unity-val csókolózott össze ugye, hogy az Arcoskodó (nagyobb) játékplatformmá (is) váljék.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.03. 20:01:01

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
A Unity engine😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Mortal Kombat X Premium Edition - 75% OFF - 10 euro

Mortal Kombat X: Premium Edition includes:
* Mortal Kombat X
* Mortal Kombat X: Kombat Pack DLC

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
A 4-et várom már hátha végre emberi árba kerül majd a DR3!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
"DEAD RISING®"
Available: 13 September
This game will unlock in approximately 9 days

* közvetlenül STEAM-en: 19,99 euro (310,28) = ~ 6200 Ft
* ugyanitt, ha már van Dead Rising játékod , a bundli: akár 16,99 euro is lehet (310,28) = ~ 5280 Ft

* GMG-n vásárolva (ahol a fiókodra kapod a VIP-kódot, -20 %): 12,79 font (369,76) = ~ 4735 Ft.

//Közérdekű információinkat olvasták.

Scooter
<#eljen><#eljen><#eljen>
IMYke2.0.0.0
<#worship>
Van ám anyag a Republique-ban: 7,5 GB. 😊

3Error
SIR YES SIR ! <#idiota>

Imi, Troger911 még egyszer nagyon szívesen. <#nyes>

BTW, Troger, jó, hogy tudom végre, hogy Te vagy Ibram Gaunt. lel <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Pontosan, akit érdekel egy felajánlás jelentkezzen bátran. Ha úgy érzi utólag úgyis tud kérni rerollt, de amúgy is, a szerencse dönt, ennyi.
Felajánlóként mindig jó látni, ha sokakat érdekel egy játék.
Troger911
Ok, köszi, a Killer is Dead-el már rég szemezek, annál bepróbálkozok!
wesker24
Tessék szépen jelentkezni a játékokra ami érdekel THAT'S AN ORDER SOLDIER ! <#hehe>
Troger911
Én is neked, már települ is!
IMYke2.0.0.0
A Starpoint Gemini 2 baromi jó játék. Gratulálok a nyereményeidhez. <#eljen>

Nehogy már...Tessék szépen azokra is jelentkezni! Legalábbis arra mi érdekel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Troger911
Köszi itt is a Starpoint Gemini 2 Gold Pack-ot! Ma nagyon szerencsés vagyok, úgy néz ki, én nyertem a The Witcher Adventure Game-et is. Kicsit ég is a pofám... wesker24 felajánlásait már meghagyom másnak, de amúgy az is egy szép adag, köszi!
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a Republique-ot 😊
<#worship>

IMYke2.0.0.0
Épp beszélgetek egy topiktaggal STEAM-en. Én írtam:

" remélem, hogy senki sem rovátkolja, hogy ki, mit és mikor tett fel"

3Error
+1 <#vigyor1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#eljen>

Én is köszönöm a felajánlásokat ! (höhö, mi lesz itt Karajcsontkor... <#nyes>)
12 perec és lövöm a gifteket a nyerteseknek.

(BTW, direkt ezek, ha esetleg valakinek nagyon nincs pénze és nem nyer, ne legyen rossz napja, akciósak - még talán én is segíthetek <#miaz>)

Jajj hogy én mennyire utálom azt, amikor megy az ilyen "ő X dolgot adott szülinapra/esküvőre/akármire, úgyhogy valami hasonló értékben KELL visszaadni"... 😄
<#eljen> Ennyi. Tökéletesen leírtad.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Köszi köszi ezeket is <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
Nem nem illik, ezért KÖZÖSSÉG. 😄
Nem kötelező semmi, mert mindenki ha ad azért teszi mert jól esik neki, ha kap azért kap mert valakinek jól esik adni. 😊

Vagyis nem illik felajánlani, hanem te úgy döntöttél hogy felajánlasz! 😄
Amúgy mindenki nevében köszönjük.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
BANNERBEN az új, SG EJ whislist elérési útvonala:
"DIGITÁLIS" - "STEAM" - "Group Wishlist"

IMYke2.0.0.0
Én például Karácsonykor fogom ellőni a maradék játékaimat 😊

Srácok, köszi szépen mindenkinek a rengeteg felajánlást, le a kalappal előttetek!

Most már több a játék, mint ahányan vagyunk, ami nem semmi, mintha idén előbb jött volna a karácsony. 😄
wesker24
Mivel én nyertem a Witcher 3 GOTY-ot úgy illik hogy én is felajánljak valamit az SG Eredeti játékok csoportnak ! 😄

Tudom nem olyan nagy szám mint amit Evolution ajánlott fel de ezek a kulcsok még hátra maradtak nekem és felajánlom másnak !
wesker24

Scooter
Köszi, be is rántva a Shadow Warrior Classic Complete. <#worship> <#eljen>
Scooter
Nagyszerű, köszi! <#eljen>

#277214: A mindenit, ez se kutya! Köszi! <#wow1> <#eljen>

#277230: Ez is fantasztikus! Köszi! <#guluszem1> <#eljen>

Az a wingamestore-os ár már közelít a vállalhatóhoz. Az a nagyobb baj, hogy én csalódást szimatolok. (Nem magamnál, a komolyabb rajongóknál.)
idő meg foglalkozni kell vele

Hogy addig se csináljak valami értelmeset. Inkább felvennék hozzá egy játékbrókert.
grebber
Persze idő meg foglalkozni kell vele de el lehet adni a felesleges játékokat a havi bundleból.

Next PC upgrade: 2022

Éppen a Soma miatt majdnem elcsábultam, de csak a Banner Saga kellett volna mellé, mert nekem sincs meg, pedig már a KS-es kampány idején gondolkoztam a vásárláson. A WWE-be talán belenéztem volna poénból, és ennyi.

Már lassan inkább előrendelek olyat, amivel tutira játszom, mint fölösleges bundlit vegyek 😊 Majd lesz még ez is máshogy.
Atisz
Azt hiszem erre előre is egy hálás köszönetet kell hogy mondjak (a figyelmességért meg pláne 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

lostprophet
Tessék, tessék, az EJ lakóinak (2 példány, a fejlesztők ajándéka):

Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.09.03. 10:11:00

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Atisz
Ha érdekel valakit: a Path of Exile című h&s most kapott egy giga update-et, talán érdemes belenézni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Végül nem jelentkeztem a Witcher 3 GOTY-re, így gondolom most már elhalnak a "csak azért jelentkezett, hogy..." és az "az lenne fair, ha..." kezdetű felhangok.

Atisz
Így van, én is megfigyeltem 😊

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

genndy
Steamen a SEGA Genesis & Mega Drive Classics pakk kártyás lett (a Make War Not Love akcióban osztogatták ingyen, Golden Axe volt benne pl.)

Más:
Előrendelhető a Shadow Warrior 2, ennek örömére GOG-on ingyenes a Shadow Warrior Classic Complete.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Bakker, mindkettő kívánságlistás. 😄 Köszönjük!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Mindkettő remek játék!
A Republique nálam listás, arra (stílusosan) repülnék is. <#worship>
A Starpoint Gemini 2 annyira alapvetés, hogy azt Sumér Szél környékén meg is vettem.

IMYke2.0.0.0
Köszönjük szépen a felajánlást! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm a SC-tulajok nevében is. <#worship>

Köszi itt is! 😊