Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
<#eljen><#eljen><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
<#eljen>
OMFG! Most tudtam meg, h novemberben kezdődik a TWD játék 3. évada. OMFG!
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

3Error
<#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Banyek... esküszöm, hogy most jöttem csak bepakolni a szignókat... <#idiota>
(holnap 18:00-ra tettem / 2 óra letöltés, nyolctól meg szombati gém ezerrel - ez az elmélet /, de ha szerintetek túl korai, jelezzétek legyetek szívesek)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

wesker24
Na ez nagyon szép felajánlás ! Az egyik legjobb horror game ever ! <#worship>
genndy
...és minden szavad arany <#nyes> Micsoda önzetlenség indult itt meg. Ezt is köszönjük! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

mooo
Igyekszem fél évente legalább egyszer hozzászólni <#banplz>

Troger911
Ezt alá tudom támasztani. FPS-re nálam se nyerő, de szinte minden másra igen. Pláne, ha szerzel profi konfigokat és a beépített mozgásérzékelők is mennek. Nekem eddig a Dead Space 2-nél tetszett a legjobban 😊 Bár már mindenhez nézek konfigot amivel játszok.

Szerk.:
YT Videó leírásban hasznos linkkel!
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.09.02. 21:47:10
Troger911
Nekem is kimaradt valamiért. Többször szemeztem vele, de aztán soha nem vettem meg 😊
Atisz
Gratula.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Nekem biztos :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Nekem valamiért még nincs meg a The Banner Saga, marad valakinek elfekvőben?
darkSectorxxx
ja vágesz.
Én asszem régen egyszer egy fasza pénzérmét akartam itt venni azt átcsesztek 1500ft-al...mindegy még picit várok a vásárlással, de jó tudni hogy ennyiért röpködnek már.

/// azóta a pénzérme meglett, igaz nem netről. 😄

József Attila 10 ft-os...és lehúztak 1500-al buzik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 20:48:23

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Mittudomén, én itt nem vásárolok. Feleségem vett itt dolgokat a kölkeknek, azok rendben voltak, de ahol ember kereskedik, ott átbaszás is van.

/szerk: nemtudom, van topikja, ott kérdezzél.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.02. 20:46:21

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Thx.
Ugye nem a Jófogás az amire sokan panaszkodtak hogy ellenőrizetlenebb/megbízhatatlanabb? (Vatera-hoz képest)

Amúgy nézegetem milyen játékok lennének jók rá, ami le is kötne, de gondolom erre nincsen Yoshi, csak Wiiu-ra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 20:42:17

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby

darkSectorxxx
Igen ezt tudom, ezért kellene 2Ds, de én nem tudom honnan lehet 20k körül venni, ha ennyiért lenen akkor veszek szerintem. 😄

Amúgy ja rgen beszélgettünk ezekről.
A játékok télleg gondot jelentenek sokszor, mert majdnem (ezek alapján) közel egy fél gép árát kiteszik. 😞
Szerintem ha a Super Mario Maker-t megszerzem azzal sok időt el lehet töketlenkedni. 😊

Csak ugye kéne mást is etetni pénzzel...ps4 játékok, neadj isten Neo. bár a Box eladásával tudnák kompenzálni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 20:37:15

darkSectorxxx
Ebben azért egyet tudok érteni, annyira elértéktelenednek egy idő után hogy ihaj. Sajnálja az ember eladni. 😊

zorrobomber
Najó kicsit csalok mert tabletre már kiszórtam érte 5€-t 😊 Szóval igen, érdekelt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.02. 20:26:23

Moby
Az megvan, hogy a 2DS=3DS(3D nélkül)? Én nemtudom mennyire drága, évekkel ezelőtt vettem egy garis fehéret rakat játékkal húszezerért. Ellenben a játékárak és a beszerezhetőségük...na az más tészta. De imádtam. Az egyetlen konzolom, ami máig hiányzik.

IMYke2.0.0.0
STEAM Controller: kicsit kell molyolni vele - konfig - de azt kell mondjam, hogy alapbeállítással, és konfiggal is kellemes eszköz.
Nyilván, nem fogok soha az életben FPS-t játszani vele , de minden más stílusra azért nagyon jó. Szeretem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Nem szokásom konzolt nagyon eladni, ezért nem nagyon erőltetem az X360 eladását sem. A Sega Megadrive-om volt az egyetlen amitől megváltam, de rohadtul bánom. Pontosabban volt egy fat PS2-öm is, de ahelyett kb. aznap vettem egy slimet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De az a kategória vagy, hogy akartad, de nem volt még meg? Mert aki akarta az tényleg rém olcsón beszerezhette már, persze kimaradhattál...

darkSectorxxx
ja hogy nem adtad még el a régi cuccaidat. 😊
Én N 3DS-t vagy 2DS-t akarok, de kurva drága....
2DS kéne mert állítólag megcsinálták rá a Super Mario Maker-t

zorrobomber
Banner Saga - nekem még nem volt meg 😊

Tinman
Több, mint PC-m :-(

PSP, NDS Lite, PS2, PS3, NES, XBOX360.

darkSectorxxx
Van még konzolod? 😊

Tinman
Csak 269 van wishen... holott ha csak és kizárólag a konzolos játékaimmal játszanék, akkor min. 3 évre a PC-t se kellene bekapcsolnom. A Steam az meg... az meg szó szerint több életnyi cucc. Mindegy. Van aki kastélyokat, van aki gyémántokat, én majd egy endless gaming steam accot hagyok az utódomra, azzal a kitétellel, hogy nem adhatja el, nem ruházhatja át és vennie kell rá néha játékokat és persze játszania is kell velük <#nezze>

darkSectorxxx
Megnyugtatlak, nekem ~400 ilyen van steam-en. 😄

Tinman
Már be is aktiváltam, ha csak +1 játék lesz megint ami kell/érdekel, már nem fogok morogni :-)

wesker24
Nagyon helyes ennyiért kihagyhatatlan ajánlat, hidd el nagyon jól jársz vele az egyik legjobb játék, egyetlen hátránya hogy rohadtul addiktiv ha egyszer elkezded annyira magába sziv hogy nem tudsz leszakadni róla 😄

Ha megveszed a Grm Dawn-t ezeket kapod:

- Grim Dawn Base Game
- Story Expansion (Hidden path)
- Crucible Arena
Tinman
Mindenkinek hiszek, aki billel tolta le, hogy jó az, de nekem egyszerűen nem áll kezemre, így nem is erőltetem. Ehhez a stílushoz nekem egyszerűen kell a controller, ha azzal nem tolhatnám, bizony el se indítanám a játékot.

Tinman
Mérsékelt öröm vanik', de azért vanik...

- Soma - naná, hogy kellett, wishen volt, szuper!
- Banner Saga - nekem ez már megvolt, de szerintem itt már mindenkinek, akit egy kicsit is érdekelt, még Humbliba is volt már korábban, nem értem miért tették bele :-(
- WWE 2K16 - jelenleg 50 ójró Steam-en, nem a stílusom, noha gyerekkoromban érdekelt, ha k. sok időm lenne ránéznék
- Sheltered - indie Fallout, érdekes lehet
- Epistory - ennek nagyon örülök, mert alig 2-3 hete talán, hogy ki akartam érte adni 1500 Ft körül, de valami azt súgta, hogy hamar humblis lesz, bejött
- Town of Salem - abs. bundliszökevény, 2x volt már

Grim Dawn viszont k. jó, hogy lesz a következőben, örülök, hogy eddig nem vettem meg, így nem is kérdés a vétel!

wesker24
Töled nem is vártam a te véleményed nem számit, mert tudjuk milyen vagy, <#banplz>
Troger911
Én a SOMA-n gondolkodtam el, de majd bundleben 😊
grebber
12$ drága. jut ez még Titan Quest sorsra....

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Na ha nem vettem volna meg a Grim Dawn-t 2012-ben (Kickstarter) most ezt a havi Bundle-t úgy venném mint a huzat, már csak a Grim Dawn miatt megéri a havi BUndle, mindenki aki szerette a Titan Questet annak kötelező vétel.

darkSectorxxx
😄

3Error
Kongrats ! <#taps>

Imi, küldjek egy kontrollert? <#vigyor1> (dark <#love11>)
Egyébként a Steam cucc milyen? Gondolkodom rajta, bár van egy X1-esem és még azt is tanulom/szokom...

darkSectorxxx
Értem, ezt olvastam, de azért kérdeztem küldjek egy kontrollert amit bent használsz a másik gépnél? 😄
És értelemszerűen majd visszaadod ha végeztél. 😄

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/monthly
"When you subscribe, you'll immediately receive Grim Dawn with more to come and enjoy 10% off in the Humble Store! "

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Úristen... <#falbav>
Én vagyok a bolond, hogy olyan topikban írok le ilyesmiket, amiket olvasol...

darkSectorxxx
Vagyis akkor be tudtad állítani és mégsem kell már kontroller? 😊

IMYke2.0.0.0
Már megint kezded?
Az irányítás billentyűzettel: jó
A gombkiosztás beállítása és megszokása: erőfeszítéseket igényel. Egy ilyen játék esetében pedig ez nem jó.

A kettő meg nem azonos, nem egyenlő. S nem, nem az irányítást jellemzi. A fejlesztőket.

Szerkre:

Nem olvasol. Már megint.
Van X360 Controllerem, és STEAM Controllerem is. Csak nem otthon, hanem a játékgép mellett (PC, könyvtár).
S ahogy írtam: semmi kedvem mindig oda-vissza költöztetni (mert ismétlem: ez a gép, amiről írok, a játékgépem).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.02. 18:59:24

darkSectorxxx
Ja de a kiosztás maga az irányítást jellemzi egyben nem? 😊

Jó persze a kényszer.
ha kell szólj küldök kontrollert..
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 18:55:52

IMYke2.0.0.0
Kényszer nagy úr.
Az időzítésekkel az ég világon semmi baj - nagyon reszponzív a cucc.
A gombkiosztás rettenetes.

//Kötekedőknek: szinte sehogy sem tudod teljesen kézre állóan módosítani a bindet.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.02. 18:54:26

IMYke2.0.0.0
Gratulálok én is.
Mindenképp játszd végig a Witcher 3-at, és majd mondd el a véleményed róla - spoilerek nélkül.

darkSectorxxx
Ilyen játékokhoz eleve manapság kontroller kell, ezt te sem hitted ugye hogy precíz időzítéseket sokgombos kézreállást majd billentyűzeten. 😊
Neee. 😊