Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Köszi :-)
Arra megkérhetnélek, hogy ha majd Darklurkerhez és ehhez a boss harchoz érsz, akkor rögzíted és akár privátban elküldöd? Akár megvágva is nagyon rossz minőségben. Nagyon megnézném más, hogy gondolja a velük való harcot, aki topikbeli és nem külföldi pro :-)

De más topiklakó harcát is nagy örömmel megnézném... remélem egyszer Darksector is ráveszi magát és végigtolja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én mindenképp megnézem majd - függetlenül attól, hogy itt is, és otthon is játszom a DS2 Sholarral.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Utolsó videóm a témában, de higgyétek el ilyet ritkán látni... aki spoiler érzékeny, az skippelje, bár no offense, de erősen kétlem, hogy bárki kedvet érezne a Souls történelem összességében legnehezebb boss harcához, főleg, hogy opcionális. Az odavezető út is már egy rohadt pain in the ass, de utána annyira elszabadul a pokol, amennyire csak lehetséges.

Dark Souls 2 Schol of The First Sin - utolsó DLC - utolsó boss harc

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Szeretem nagyon a Pendulo Studios játékait de nekem az első rész erősen középszerű volt. Lapos, kiszámítható sztorit nem teljesen tudta ellensúlyozni a külcsín.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

3Error
"...mondta, én pedig megstukkóztam az asztal alját..." <#circling>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
Bakker! Köszönöm szépen!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ffxi
Rapid-nak gratula a szülinapi ajcsihoz 😊 Ment a Doom 3: BFG Edition kulcs

Fákjúal!

Gigantikus köszönet a részemről is, duplán! 😊
IMYke2.0.0.0
Yesterday Origins - Pendulo Studios
Available: 14 October
This game will unlock in approximately 5 weeks

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Csak fel a fejjel!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rapid81
Itt is köszönöm! Erre az egyre jelentkeztem. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

3Error
Köszi a "biztatást", tudom, tisztában vagyok én magam is ténnyel... <#sniffles> <#wink>

Gratulálok a nyerteseknek ! <#nezze> <#taps>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.04. 18:19:08

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Szuper! <#worship> <#eljen> Köszi!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.04. 18:17:43
IMYke2.0.0.0
<#taps>

IMYke2.0.0.0
Nyugi, mindig lesz rosszabb is... 😞

darkSectorxxx
😊 <#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wesker24
Killer is Dead nyertese: Pio <#taps>
Lost Planet 3 Complete nyertese : Rapid <#taps>
Sacred 3 Gold nyertese: Pio <#taps>
Bionic Commando nyertese: Hofi <#taps>

Mindenkinek el lettek küldve a kulcsok, <#taps> Congrats mindenkinek!
3Error
Szerencsére... (számomra) Megjelenés óta megvan a Deus Ex MKD, de még csak fel sem telepítettem, annyira nincs "erőm/időm/"""kedvem""""... <#bdead> Vasárnap van és mehetek a műhelybe "szórakozni". (ami ledöglött "rádió/zeneforrás" teljes cseréjét jelenti - marha szórakoztató, mikor én gyűlölöm a rádiót, mint hallgatni valót <#rolleyes> /egy komplett 5.1-es rendszer a "rádió"/)

... részlet "Az épp extradepressziós" c. könyvből. Írta: az élet. (ezen má' röhögök, hogy mekkora talicska töcskölő majom vagyok <#vigyor>)

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.04. 18:06:27

3Error
Jómagam is ilyen "dög" vagyok egyébként és igazából nem feltétlen "tehetem meg" sok esetben. Volt mikor olyat ajándékoztam, ami még nekem sem volt meg. <#idiota> Vannak jólelkű hülyék, akiknek jobban esik mások öröme, mint a sajátjuk - én is ide tartozom. <#vigyor>

Voltan
Hopp, már vége is. Ez akkor bukó 😞

Mi a gond? Csak pár száz forinttal olcsóbba dobozos verzió.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A főoldalukon írják is: "10 nap digitális akciók" - 08.25 - 09.04.

grebber
Ma van az akció utolsó napja.

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Meddig tartanak ezek az akciók?

Egyrészt viccből, nem kell ennyire komolyan venni.

Másrészt úgy gondolom, könnyű jótékonykodni, ha az ember megteheti és kedve van hozzá (a kettő gyakran összefügg, de nem feltétlen), ha viszont erőt kell venni magadon hozzá, hogy jót tegyél a másikkal, az is nagy tett. Mert ugye a való életben a szívességeket gyakran tényleg a legrosszabbkor kérik, szerintem ezt mindenki megtapasztalta már.

De ezzel nem DarkSectort akarom leszólni, vagy bárki mást, csak válaszoltam komolyan is a kérdésre. Nagyon is rendben van, ha van közösségi szellem, és van belső késztetés felajánlásokra, ez pozitív.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.04. 11:14:07
IMYke2.0.0.0
Hozzám hasonlóan türelmetleneknek: Íme a teljes kínálat, egy lapon

wantonly
Dark Souls II: Scholar of the First Sin (PC) DIGITÁLIS - 3737 Ft
wantonly
Vannak még jó árak:

Borderlands GOTY 498Ft
Batman Arkham City/Asilum GOTY 623Ft
Remember Me 698Ft
...és még sok más játék.
Totti5
Nem kell puffoni azért mert nem vagy tisztában a dolgokkal. Play Anywhere megy, digitálisan mert azzal megoldható.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dj Tommy
"Szép" ára lesz a játéknak. Kicsit majd várok a vétellel.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

TBTPumpa
Akkor ennyit a nagy mellveregetéssel és világmegváltással bejelentett Xbox Play Anywhere fícsörről. Legalább pénzt spórolt nekem a Microsoft! <#eljen>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.04. 09:42:02

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Persze hogy nem megy lemezessel hisz xboxon nincs accounthoz kötve a játék. De ezt eddig is tudtuk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Forza Horizon 3 Windows Store

Forza Horizon 3 XBox One lemezes verzió

ReCore Windows Store

ReCore XBox One lemezes verzió

Microsoft összehozta ezt is:
"How will the Windows 10 play work?
- In order to use the Xbox Play Anywhere feature on Forza Horizon 3, you will need to have the digital version of the game. It will not work with the physical version."

Két játék lehúzva a listáról. Köszi Microsoft! <#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.04. 09:36:41

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ezt nem értem hogy sikerült belemagyaráznod....<#zavart2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
#277279 Akkor nem erőlködök. Köszi!
Troger911
Köszönöm szépen!
genndy
Egyszer vagy másfélszer már igen, kb. rambóként. De a DC-t a héten éppen újrakezdtem, csak bele akartam pillantani, hogy képes vagyok-e sunnyogni, és úgy beszívott hogy ihaj (főleg hogy meghallgatom a fejlesztői kommentárokat is). Most is csak azért léptem már ki, mert a TYM-ben (ami pedig azért már vagy a 12. főküldi) harmadszor lőttek agyon, úgyhogy elég (nem vagyok ideges, csak aludni is kéne). Ja, és persze minden elérhető mellékküldit is megcsinálok. Ilyen ha jó egy játék, na.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Szóval te önző dög vagy, és azért adsz, hogy neked essen jól, ne a megajándékozottnak! <#ravasz1>
Csak visszaolvasgattam, úgy-ahogy. És elszomorodtam, mert hiába rendeltem elő, mindenki megelőz 😞 Én ugyanennyi idő alatt még el sem jutottam messzire, 5-6. főküldinél járok. És az előrendelői cuccokat sem aktiváltam, mert cheatnek tartom őket, így sem nagyon kell aggódnom, hogy valami nem elég.

Viszont hogy addig se haladjak vele, még a megjelenés után egy nappal is gyűrtem a Deus Ex: The Fallt, mert jött az MD elején szembe egy utalás. Meg írtam egy szösszenetet az első részről, ha valakit érdekel, hogy addig se kelljen játszanom vele. Itt már minden valamirevaló játékos végigjátszotta, ugye? <#ejnye1>
MerlinW
Muve-on csak 18€ a Worms W.M.D. (A legjobb rész az Armageddon óta)

[merlinw.org]

MerlinW
Már megvettem neki, no para😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ment pü.

[merlinw.org]

Scooter
Reggel megpróbálom mégegyszer, hátha. Addig talán valaki segít, ha nem akkor kreálok egy másik profilt. Holnap 12-ig tart az akció.
Dj Tommy
Nagyon köszönöm, hogy próbálkoztál. <#worship>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Scooter
Sajnálom, a lelkesedés megvolt, de hiába küzdök, nem engedi megvenni még1x.
Scooter
Vedd ajándéknak! <#awink> <#vigyor> Ó basszus, nem engedi megvenni mégegyszer. "Sajnos több Resident Evil 6 nem vásárolható meg". Egyszer már megvettem magamnak. Bocsi. Ezt nem tudtam. Nem értem. A Mafia 2-nél is azt írja ki, pedig ott még nem vettem meg. Viszont az berakja a kosárba.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.03. 22:33:24
Dj Tommy
Elfogadnám a lehetőséget, de sajnos van egy kis gond ezzel. Nekem nincs netes felületem a kártyámhoz amin utalni tudnék, maximum, ha meg lesz a másik kártya, akkor paypalon tudnám a pénzt küldeni.

Scooter
Megvegyem neked? Gondolom a muve-ra gondolsz?
Dj Tommy
Újra van akcióban a Resident Evil 6-t, 623 ft-ért, megvenném, de nem engedi, mivel a bankkártyám lejárt és nem küldtek másikat, ez-az én szerencsém. <#shakehead>

MerlinW
Azért az Inside egy erősen statikus sidescroller, gyakorlatilag zéró számítási igénnyel. Ha nem Unity-val készült volna, egy kvarcjátékon is 60fps-el kellene futnia😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.03. 21:46:45

[merlinw.org]