Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra megkérhetnélek, hogy ha majd Darklurkerhez és ehhez a boss harchoz érsz, akkor rögzíted és akár privátban elküldöd? Akár megvágva is nagyon rossz minőségben. Nagyon megnézném más, hogy gondolja a velük való harcot, aki topikbeli és nem külföldi pro :-)
De más topiklakó harcát is nagy örömmel megnézném... remélem egyszer Darksector is ráveszi magát és végigtolja.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dark Souls 2 Schol of The First Sin - utolsó DLC - utolsó boss harc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Available: 14 October
This game will unlock in approximately 5 weeks
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Gratulálok a nyerteseknek ! <#nezze>#nezze> <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.04. 18:19:08
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.04. 18:17:43
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Lost Planet 3 Complete nyertese : Rapid <#taps>#taps>
Sacred 3 Gold nyertese: Pio <#taps>#taps>
Bionic Commando nyertese: Hofi <#taps>#taps>
Mindenkinek el lettek küldve a kulcsok, <#taps>#taps> Congrats mindenkinek!
... részlet "Az épp extradepressziós" c. könyvből. Írta: az élet. (ezen má' röhögök, hogy mekkora talicska töcskölő majom vagyok <#vigyor>#vigyor>)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.04. 18:06:27
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Másrészt úgy gondolom, könnyű jótékonykodni, ha az ember megteheti és kedve van hozzá (a kettő gyakran összefügg, de nem feltétlen), ha viszont erőt kell venni magadon hozzá, hogy jót tegyél a másikkal, az is nagy tett. Mert ugye a való életben a szívességeket gyakran tényleg a legrosszabbkor kérik, szerintem ezt mindenki megtapasztalta már.
De ezzel nem DarkSectort akarom leszólni, vagy bárki mást, csak válaszoltam komolyan is a kérdésre. Nagyon is rendben van, ha van közösségi szellem, és van belső késztetés felajánlásokra, ez pozitív.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.04. 11:14:07
Borderlands GOTY 498Ft
Batman Arkham City/Asilum GOTY 623Ft
Remember Me 698Ft
...és még sok más játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.04. 09:42:02
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza Horizon 3 XBox One lemezes verzió
ReCore Windows Store
ReCore XBox One lemezes verzió
Microsoft összehozta ezt is:
"How will the Windows 10 play work?
- In order to use the Xbox Play Anywhere feature on Forza Horizon 3, you will need to have the digital version of the game. It will not work with the physical version."
Két játék lehúzva a listáról. Köszi Microsoft! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.04. 09:36:41
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Viszont hogy addig se haladjak vele, még a megjelenés után egy nappal is gyűrtem a Deus Ex: The Fallt, mert jött az MD elején szembe egy utalás. Meg írtam egy szösszenetet az első részről, ha valakit érdekel, hogy addig se kelljen játszanom vele. Itt már minden valamirevaló játékos végigjátszotta, ugye? <#ejnye1>#ejnye1>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.03. 22:33:24