Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/De az a szép hogy a 100% után megváltozik a véleményed kicsit majd a szopatásról. 😄
Katakombáktól, én is csak anno hallottam hogy na majd ott, és attól még hogy rutinnal továbbjutunk mindannyian, egy nagyon geci másik 50% vár majd a játékosra... 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.05. 19:29:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Agony a másik ilyen játék. Díszdobozos full extrás csúcsot akarok belőle! Simán annyira várom, mint a Tides of Numenara-t.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha lehet, akkor elolvasod talán: Az a véleményem, hogy a küllem az nagyon rendben van. A pályatervezésre sincs sok panaszom. Aztán kb. ennyi. Nem zavar soha, ha egy játék VISSZAKACSINT a korábbi részekre, de ez nem visszakacsint, hanem 3 db. A4-es oldalnyi cuccot egyszerűen átemel onnan ide... konkrétan az egy Demon's Souls + Dark Souls 1 hibrid Bloodborne köntösben. És én ettől nem vagyok boldog és nem azért, mert minden szar, mert szó nincs erről! A játék jó, főleg akkor, ha az előző részeket nem ismered, de, hogy nem hall of fame szint az hótbiztos.
Nem értik a Fromnál úgy látom, hogy a harcban mi az amit annyira imádtunk. Elvitték kicsit Devil May Cry irányba, ahol 1 mp alatt 15 combo történik és itt ráadásul rengeteg mob úgy küzd, mint egy idegbeteg náci. Eszetlen csapkodás, darálás és LÁTSZIK, hogy sokszor nincs is stamina limitjük!!! Ott van pl. a mocsárban az bazi nagy rák... tegnap néztem, hogy ha beállok egy fa mögé éppen csak úgy, hogy ne érjen el, gond nélkül kivitelez 20 db. olyan támadást, ami kb. one hitelni tud és még utána üt 5-öt a másik "karjával", hogy aztán 3x leköpjön. Ez így nagyon nem faxa. Az endless stamina kicsinálja a játék "okos harcrendszerét". Félreértés ne essék: Nem az a bajom, hogy jaj szegény csak nem elkenték a számat, dehogy... az a bajom, hogy ezek is term. megölhetők, megvan melee only karival is a taktikám, csak csalódás. Ahogy az is, ahogy átütnek a kövön/falon/fán nekem viszont a 2 centi kiskésem is elakad. Komolytalan.
A játék nehézségét illetően pedig azt tudom mondani, hogy tele van qrva "jumpscare" szerű lényekkel. Amik 1x megszopatnak, 1x meglepnek, de utána már csak kínosak. Nagyon. A boss harcok eddigi 95%-át pedig elsőre nyertem, pedig kifejezetten úgy érzem, hogy elrontottam picit a karim/fegyóm fejlődésének irányát.
Örülök viszont annak, hogy az eddigi bossok elég egyedik voltak.
És igen, a DaS 3-ban eddig semmiféle ilyen eszement szívatás nem volt, mint ami az opcionális Scholar-féle bossoknál, vagy amik a DLC egyes részein voltak. Igen, erre is értem, hogy a DaS 3 könnyebb, casualabb irány... de szerencsére itt van nekünk aki a From, akik nagyjából 1.5 év múlva kiadják majd nekünk a Dark Souls 3 Super Championship Ultra Editiont, melyben a DLC-ken kívül lesz maréknyi új item és megnövelt nehézség, ami abba merül majd ki, hogy adott részen nem 2, hanem 5 jumpscare kedvelő mob ugrik majd rád. Aligváromlófaxt -.-
Videóra: Nagyon örülnék neki, ha tényleg lenne időd és vennél fel pár komolyabb boss harcot, hogy te, hogy csinálod. Ne értsd félre! Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy "bezzeg én meg bezzeg te" -szó nincs erről!- egyszerűen látni szeretném, hogy te/ti, hogyan oldanátok meg az adott harci szituációt. Mert azért itt nem koca gamerek vannak. Sokunk évi (ki az a évi már megint??? ^^) 45-50 címet is letol. az azért nem annyira casual lvl.
Amúgy nagyjából 3 napnyi gametime-om ment el erre a bossharcra. Ez nyilván nem 24 órát jelent/nap, hanem csak 2 max 3 órát/nap. Tehát kijelenthető, hogy olyan 7-8 órám biztos ráment és igen, több videó készült, melyeket aztán összevágtam. Olyannyira sok vágás volt benne, hogy Moviemaker egy idő után rendre le is dobta tőle a láncot, holott sem a ram, se a CPU, sem pedig a HDD erőforrás nem volt jelentős... egyszerűen nem profibb szintre való, pedig nagyon szeretem.
"Azt láttam végig, hogy próbálsz oldalra ugrani, de úgy, hogy közeledj a bosshoz, de mondjuk ha teljesen szembe ugrassz vele (közelharci támadásai oldalról jöttek mint ha pofont akart volna adni) akkor betaláltak volna?"
Adott esetben működik az oldalra ugrás és működhet a pontosan áll/fej alá ugrás is. Adott esetben. Mert nagyon sokszor ha szembe ugrasz fele ugyan úgy hitnek érzi és veszi le keményen a HP-t.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nagyon olcsó megoldásnak tartom ezt és ha erre is értetted, hogy a Darksouls 3 könnyű akkor teljesen igazad van...Ilyen mértékű szopatás ott az alapjátékban nincs.
Amit írsz azt észrevettem a videóban: Gyakorlatilag mondogattam magamban (na jó lehet már gondolatban a megfelelő billentyűt is nyomtam), hogy Tin most még üssél bele egyet (miért hátrálsz)...Tin most kéne tolni az estust alig van hp-d egy ütés vagy (bossnak is csak 2-3 kellett már max). Amúgy minden tiszteletem a tiéd, hogy ennyiszer nekiugrottál....Szerintem a 10-nél ragequit lett volna náalm. Amúgy lehet egy kulisszatitokra irányuló kérdésem? Ezt egy játékmenetben vetted fel vagy összevágtad ezt a rahedli próbálkozást?
A másik amin gondolkodtam a videó közben, hogy vajon ezek a suhintásai a bossnak mekkora területre hatnak. Azt láttam végig, hogy próbálsz oldalra ugrani, de úgy, hogy közeledj a bosshoz, de mondjuk ha teljesen szembe ugrassz vele (közelharci támadásai oldalról jöttek mint ha pofont akart volna adni) akkor betaláltak volna?
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Westerado
Smelter felé vezető út is nevetséges, direkt az időhúzásra mentek rá... hát mennyivel hosszabbnak tűnik egy DLC, ha 20 percig azzal szarakodsz, hogy az egyik boss felé vezető utat kitakarítsd? Majd belépsz és 1 perc múlva halott vagy. -.-
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De biztos, hogy visszaállok majd kard + pajzsra. Béna vagyok a kétfegyveres témához.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Call of Juarez - kellemes, fincsi
- Gun - nagyon kellemes játék volt
- Hard West - megjelenése óta wishen, nagyon jól sikerült
- Outlaws - hatalmas cucc volt az anno, olyan soundtrack-ek, hogy évekig utána azt hallgattam
- Mad Dog McCree - FMV-s cucc volt, imádtuk!
- Desperados - alap
- Red Dead Revolver - vahj minek lehet az elődje? :-D Ez is korrekt cucc volt.
Why so serious?
Ez A western játék. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.05. 18:00:54
Persze csak és kizárólag akkor ha tényleg igaznak bizonyul a hír.
Igazi LEGENDA.
Red Dead Redemption Remastered Announcement Coming Next Week, Releasing In 2017 For PC, PS4 and XB1
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én most ezt próbálgatom.
Ez elvileg olyan 40-50k körüli összeget ér jelenleg, ami nem is rossz egy F2P ony acctól :-D
(~26.000 Ft spórolás.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most azon trollkodok éppen, hogy vajon mennyiért tudnám eladni az accom <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.09.05. 15:00:34
Fume Knight érdekes kérdés. Mikor először szembesültem vele 2014-ben én konkrétan feladtam a játékot. 2 évig felé se néztem. Majd idén összekaptam magam és nulláról indított karival elértem hozzá és elkezdtem elemezgetni, hogy mit csinálok rosszul. Majd kb. 10-15 halál után ébredtem rá, hogy abs. átlagos boss, különösebben nehéznek se mondanám, csak teljesen rosszul álltam hozzá. Videós végigjátszáskor már 1 szál semmiben vertem le, de puszta kézzel is megoldható, csak sok idő és rohadt unalmas :-/
Why so serious?
A Youtube-os 30 órád simán lehet 100-150+ másoknak.
Szerintem a te reflexeiddel sincs gond, csak el vagy(tok) szokva a néha frame-re kiszámolt reakcióktól. Lost Bastille után még lassú tempóban lazán van 40-50 óra az alapjáték vége és utána jönnek a finomságok a DLC formájában :-/
Szerintem, el se jutok hozzá. Nagyon komolyan írom.
A Part 40-et néztem meg tegnap.
Nincs részemről semmi felesleges fényezés, de nekem ezekhez a gyors, hatékony harcokhoz kétszer kellett volna megszületnem.
Lost Bastille-ben járok - 11 óra után (ehhez is puskáznom kellett tőled). Sacc per kábé 1000 óra kell nekem a játék végigjátszásához 😊