Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Ahogy parancsolod Timan Nagyúr! 😄

/De az a szép hogy a 100% után megváltozik a véleményed kicsit majd a szopatásról. 😄
Katakombáktól, én is csak anno hallottam hogy na majd ott, és attól még hogy rutinnal továbbjutunk mindannyian, egy nagyon geci másik 50% vár majd a játékosra... 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.05. 19:29:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Pedig egy Day1-t esküszöm bevállalnék rá.

Agony a másik ilyen játék. Díszdobozos full extrás csúcsot akarok belőle! Simán annyira várom, mint a Tides of Numenara-t.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Most már így az 50% körül bandukolva lehet véleményem a DaS 3-ról? :-)

Ha lehet, akkor elolvasod talán: Az a véleményem, hogy a küllem az nagyon rendben van. A pályatervezésre sincs sok panaszom. Aztán kb. ennyi. Nem zavar soha, ha egy játék VISSZAKACSINT a korábbi részekre, de ez nem visszakacsint, hanem 3 db. A4-es oldalnyi cuccot egyszerűen átemel onnan ide... konkrétan az egy Demon's Souls + Dark Souls 1 hibrid Bloodborne köntösben. És én ettől nem vagyok boldog és nem azért, mert minden szar, mert szó nincs erről! A játék jó, főleg akkor, ha az előző részeket nem ismered, de, hogy nem hall of fame szint az hótbiztos.

Nem értik a Fromnál úgy látom, hogy a harcban mi az amit annyira imádtunk. Elvitték kicsit Devil May Cry irányba, ahol 1 mp alatt 15 combo történik és itt ráadásul rengeteg mob úgy küzd, mint egy idegbeteg náci. Eszetlen csapkodás, darálás és LÁTSZIK, hogy sokszor nincs is stamina limitjük!!! Ott van pl. a mocsárban az bazi nagy rák... tegnap néztem, hogy ha beállok egy fa mögé éppen csak úgy, hogy ne érjen el, gond nélkül kivitelez 20 db. olyan támadást, ami kb. one hitelni tud és még utána üt 5-öt a másik "karjával", hogy aztán 3x leköpjön. Ez így nagyon nem faxa. Az endless stamina kicsinálja a játék "okos harcrendszerét". Félreértés ne essék: Nem az a bajom, hogy jaj szegény csak nem elkenték a számat, dehogy... az a bajom, hogy ezek is term. megölhetők, megvan melee only karival is a taktikám, csak csalódás. Ahogy az is, ahogy átütnek a kövön/falon/fán nekem viszont a 2 centi kiskésem is elakad. Komolytalan.

A játék nehézségét illetően pedig azt tudom mondani, hogy tele van qrva "jumpscare" szerű lényekkel. Amik 1x megszopatnak, 1x meglepnek, de utána már csak kínosak. Nagyon. A boss harcok eddigi 95%-át pedig elsőre nyertem, pedig kifejezetten úgy érzem, hogy elrontottam picit a karim/fegyóm fejlődésének irányát.

Örülök viszont annak, hogy az eddigi bossok elég egyedik voltak.

És igen, a DaS 3-ban eddig semmiféle ilyen eszement szívatás nem volt, mint ami az opcionális Scholar-féle bossoknál, vagy amik a DLC egyes részein voltak. Igen, erre is értem, hogy a DaS 3 könnyebb, casualabb irány... de szerencsére itt van nekünk aki a From, akik nagyjából 1.5 év múlva kiadják majd nekünk a Dark Souls 3 Super Championship Ultra Editiont, melyben a DLC-ken kívül lesz maréknyi új item és megnövelt nehézség, ami abba merül majd ki, hogy adott részen nem 2, hanem 5 jumpscare kedvelő mob ugrik majd rád. Aligváromlófaxt -.-

Videóra: Nagyon örülnék neki, ha tényleg lenne időd és vennél fel pár komolyabb boss harcot, hogy te, hogy csinálod. Ne értsd félre! Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy "bezzeg én meg bezzeg te" -szó nincs erről!- egyszerűen látni szeretném, hogy te/ti, hogyan oldanátok meg az adott harci szituációt. Mert azért itt nem koca gamerek vannak. Sokunk évi (ki az a évi már megint??? ^^) 45-50 címet is letol. az azért nem annyira casual lvl.

Amúgy nagyjából 3 napnyi gametime-om ment el erre a bossharcra. Ez nyilván nem 24 órát jelent/nap, hanem csak 2 max 3 órát/nap. Tehát kijelenthető, hogy olyan 7-8 órám biztos ráment és igen, több videó készült, melyeket aztán összevágtam. Olyannyira sok vágás volt benne, hogy Moviemaker egy idő után rendre le is dobta tőle a láncot, holott sem a ram, se a CPU, sem pedig a HDD erőforrás nem volt jelentős... egyszerűen nem profibb szintre való, pedig nagyon szeretem.

"Azt láttam végig, hogy próbálsz oldalra ugrani, de úgy, hogy közeledj a bosshoz, de mondjuk ha teljesen szembe ugrassz vele (közelharci támadásai oldalról jöttek mint ha pofont akart volna adni) akkor betaláltak volna?"

Adott esetben működik az oldalra ugrás és működhet a pontosan áll/fej alá ugrás is. Adott esetben. Mert nagyon sokszor ha szembe ugrasz fele ugyan úgy hitnek érzi és veszi le keményen a HP-t.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Vissza is álltam pajzsra - több lelket vesztettem, mint amennyit nyertem a kétfegyveres témával 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ebben valószínűleg teljesen igazad lehet. Első részt lehet csukott szemmel végig tudnám járni, legalábbis ameddig elvittem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
A DaS DLC-k alapvetően mindig a kitartóbbak számára készültek, már az első rész esetében is. Az is ugye nehezebb volt, mint az alapjáték. Ezzel nincs gond szerintem. Ez a havas cucc meg.. olcsó, idegesítő, de mégis... nem felejted el egyhamar, ami azért valami😊 Ha azt vesszük, hogy a mai játékok nagy részéből max 2-3 jelenetet tudok felidézni, míg a DaS 1-3-mat fejben le tudom pergetni az elejétől a végéig, mint a Day of The Tentacle-t😊

[merlinw.org]

Hard westtel csak annyi a bajom, hogy a természetfelettit is belekutyulták..Innentől én elvesztettem az érdeklődésemet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Teljesen igazad van...És komolyan mondom aki teljes őszinteséggel a szemembe meri mondani, hogy ez a rész számára szórakoztató volt és mérhetetlenül élvezte azt minden további kérdés nélkül hívom meg azonnal egy sörre (alkoholt nem fogyasztókat ezzel egyenértékű bármire).

Nagyon olcsó megoldásnak tartom ezt és ha erre is értetted, hogy a Darksouls 3 könnyű akkor teljesen igazad van...Ilyen mértékű szopatás ott az alapjátékban nincs.

Amit írsz azt észrevettem a videóban: Gyakorlatilag mondogattam magamban (na jó lehet már gondolatban a megfelelő billentyűt is nyomtam), hogy Tin most még üssél bele egyet (miért hátrálsz)...Tin most kéne tolni az estust alig van hp-d egy ütés vagy (bossnak is csak 2-3 kellett már max). Amúgy minden tiszteletem a tiéd, hogy ennyiszer nekiugrottál....Szerintem a 10-nél ragequit lett volna náalm. Amúgy lehet egy kulisszatitokra irányuló kérdésem? Ezt egy játékmenetben vetted fel vagy összevágtad ezt a rahedli próbálkozást?

A másik amin gondolkodtam a videó közben, hogy vajon ezek a suhintásai a bossnak mekkora területre hatnak. Azt láttam végig, hogy próbálsz oldalra ugrani, de úgy, hogy közeledj a bosshoz, de mondjuk ha teljesen szembe ugrassz vele (közelharci támadásai oldalról jöttek mint ha pofont akart volna adni) akkor betaláltak volna?

grebber
Úgyse merik....<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Igen, működget, de szvsz azt te is talán aláírod, hogy van amikor nem sikerül eljutnod a ködig, mert elkapnak, nem úgy alakul ahogy tervezted. Scholarban is ez a rész dettó olyan, mint az alapjátékban.

MerlinW
Én egyszer összeszedtem a cuccokat, aztán nem tököltem az odajutással. Nyílegyenesen rohanás légvonalban a boss fele, majd be a ködajtón. max három dög követ, de sokszor csak kettő. Mondjuk ez a sima verzában volt, nem tudom scholar-ban változott-e, azzal még nem sokat foglalkoztam.

[merlinw.org]

Mekkora multis csaták lennének itt pc-n ha ez tényleg kijönne.

zorrobomber
És ha már pixel, Curious Expedition launch is volt múlt héten.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Pixelföldön is leledzik efféle kincs:
Westerado

Tinman
Igen, 2 fegyóval állandóan evade vanik, vagy backstab, vagy parry knife használata mellett riposte. Utóbbi jó, király, imádom... csak nem használom, mert rizikós, holott ezeket játékokat többnyire úgy kellene tolni, de én nem vagyok ennyire pro. Inkább csak lelkes amatőrnek mondanám magam.

Tinman
NPC-t soha nem idézek, holott nem véletlenül vannak a játékban, de ha már szopás legyen orbitális :-D

Smelter felé vezető út is nevetséges, direkt az időhúzásra mentek rá... hát mennyivel hosszabbnak tűnik egy DLC, ha 20 percig azzal szarakodsz, hogy az egyik boss felé vezető utat kitakarítsd? Majd belépsz és 1 perc múlva halott vagy. -.-

darkSectorxxx
Ja ezt most úgy célzottan kacsintva írtam le, hogy más western JÁTÉK van-e, nem cím, hanem játék...😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nincs még értékelhető pajzsom - csak az Archdrake.
De biztos, hogy visszaállok majd kard + pajzsra. Béna vagyok a kétfegyveres témához.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Hogyafenébenelenne?! <#wow2>

- Call of Juarez - kellemes, fincsi
- Gun - nagyon kellemes játék volt
- Hard West - megjelenése óta wishen, nagyon jól sikerült
- Outlaws - hatalmas cucc volt az anno, olyan soundtrack-ek, hogy évekig utána azt hallgattam
- Mad Dog McCree - FMV-s cucc volt, imádtuk!
- Desperados - alap
- Red Dead Revolver - vahj minek lehet az elődje? :-D Ez is korrekt cucc volt.

Azt a rész NPC summonok nélkül meg se próbálom soha, annyira nem vagyok mazochista. 😊 Épp elég Blue Smelterig egyedül eljutni, de a DLCknél szerintem itt-ott eléggé elszálltak Fromék.

Why so serious?

darkSectorxxx
PS3 nem volt a a helyzet magaslatán. 😄

Tinman
Igen, próbáltam már és tetszett, durván lehet vele darálni nagyon, de én mindig a nehezebb "Knight" útját járom. Úgy vagyok vele, ha egy nehéz páncélos karival sikerül, akkor onnantól már kb. bármivel és így is szokott lenni :-) Emlékszem a 2. részt letoltam sorcival úgy, hogy melee karival már bőven 5x. Hát kb. végigröhögtem. Amikor a boss szinte még meg sem mozdult és 50%-ra levitted a HP-jét már... más világ.

Fasza lenne. Fantasztikus játék, ki is vittem 100%-ra, de a port minősége PS3-on valahol egy tál okádék és egy marék fos között volt. Jó lenne szép grafikán, normális FPS-sel és nem kontrolleres szenvedéssel végigvinni.
Tinman
Valójában itt pech nincs. Itt a Tinman béna, mint állat. A bénaság pedig abból fakad, hogy mire odaérsz kiidegelnek, de annyira, hogy a boss harcra már eleve "fáradtan" érsz oda, de mindenképpen picit gyengülve érsz oda. A karid is kevesebb estussal bír, meg te magad is már kevesebb vagy, de ami a kulcsszó: türelmetlenebb! És pontosan ez az ami oda vezet, hogy potizol, amikor rohadtul nem kéne, vagy még egyet csapsz, amikor már távolodnod kellene. Nézve mindig egyszerűbbnek tűnik, de esküszöm neked nem az. Melee only karival nem. Sorci és pyroval ez is egy vicc, putty-putty party, aztán lehet kimondani, hogy "hát ez nem is volt nehéz". Ja, csak közben az úgy kb. egy másik játék. Nem rosszabb, de más.

darkSectorxxx
Van más western is? 😄

Ez A western játék. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.05. 18:00:54

Tinman
Ennek örülnék. X360-an az egyik legnagyobb játékélményen. Ráadásul a létező legjobb western cím ever.

darkSectorxxx
Szerintem jobban a RDR egy legenda, ami sokáig elérhetetlen volt, a konzolosok meg azért veszik meg majd mert "kötelező" remaster. 😊

Ez a játék pc-n legalább olyan jól fog szerepelni (ha nem jobban), mint a Gta 5...Rockstar ezzel megint kaszálni fog. Szép grafika (nem ps3-as), normális irányítás (bocs a kontroller rajongóktól, de lövölde arra értékelhetetlen számomra...bennem van a hiba minden valószínűség szerint).

Persze csak és kizárólag akkor ha tényleg igaznak bizonyul a hír.

Seth
Inkább folytatást(vagy előzményt) csináljanak, jobban örülnék neki

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Izé mondjuk a 2. rész hype-ja, felvezetésére tökéletes, és még pénzt is hoz a konyhára, sezrintem nem lesz játékos a bolygón aki nem veszi meg.
Igazi LEGENDA.

Lehet nagyképűen hangzik és lehet beletörne a bicskám, de néha úgy érzem menne nekem ez a Scholar is. Aztán lehet a földbe taposnának semmi perc alatt.

Kíváncsian várom, hogy igaznak bizonyul-e végül, de ha igaz megvan az első játék 2017-ben, amit mindenféle aggály nélkül fogok 0 day megvenni.

darkSectorxxx
Nagyon EPIC lenne, de még egy adag lóvét ki akarnak húzni a zsebemből? Neee. 😄

Fpocok
IMYke2.0.0.0
Csak egyetlen DaS 2-es kérdés: próbáltad már a két fegyveres játékmódot? Azaz nem kard + pajzs, hanem kard + kard/tőr stb.
Én most ezt próbálgatom.

A 38-asnál elmorzsoltam egy magányos könnycseppet...Az hatalmas pech..Amúgy jól mondod elsőre is meglehetett volna ,csak nem volt szerencséd...Tényleg ritka genyó helyre rakták ezt a bosst...Nem tűnik nehéznek és mégis az. Mondjuk főleg így hogy az odajutást megmutogattad.

Tinman
Fura a kérdés, mert simán átiratod a mail címet arra amire csak akarod. Múltkor is így adtam el D3-as accom, semmi gond nem volt.

zorrobomber
Ezeket külön mail címre regeled vagy hogy adod el?

Tinman
Azt az accom már eladtam rég :-)

Ez elvileg olyan 40-50k körüli összeget ér jelenleg, ami nem is rossz egy F2P ony acctól :-D

IMYke2.0.0.0
Ha rajta van, akkor egyedül a Diablo 3 és a Reaper tudna róla érdekelni 😊

Tinman
Ééééés megint megmentettem a Blizzardot! Nagyon szívesen!<#mf1>

(~26.000 Ft spórolás.)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most azon trollkodok éppen, hogy vajon mennyiért tudnám eladni az accom <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.09.05. 15:00:34

Tinman
Megnéztem volna szívesen!

Fume Knight érdekes kérdés. Mikor először szembesültem vele 2014-ben én konkrétan feladtam a játékot. 2 évig felé se néztem. Majd idén összekaptam magam és nulláról indított karival elértem hozzá és elkezdtem elemezgetni, hogy mit csinálok rosszul. Majd kb. 10-15 halál után ébredtem rá, hogy abs. átlagos boss, különösebben nehéznek se mondanám, csak teljesen rosszul álltam hozzá. Videós végigjátszáskor már 1 szál semmiben vertem le, de puszta kézzel is megoldható, csak sok idő és rohadt unalmas :-/

Tinman
Igen, a 100-150 óra simán áll első végigvitelkor, de az nem olyan vészes szerintem és masszív tartalmat kapsz cserébe :-)

Akkor az tetszett volna amikor anno először kerültem szembe Darkurkerrel és szerintem ha 30szor nem próbáltam meg akkor egyszer se. Ellenben két napja viszont elsőre meglett. Szigorúan melee kari. Mázli lehetett mondjuk mert ennyivel nem lettem jobb. 😊 Ettől függetlenül Fume Knight-ra kíváncsi leszek, másik nagy nemezisem volt...

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Esküszöm, sokkal hosszabbnak véltem a játékot - a végigjátszás videóid alapján nyilván nem szabad megítélni a játékidőt, mert bevallottan 12+ alkalommal játszottál már vele, és a videókból is süt, hogy majdnem 100%-osan tudod már mi hol, merre, mikor, hogyan.
A Youtube-os 30 órád simán lehet 100-150+ másoknak.

Tinman
Minden akció-RPG kedvelőnek jó szívvel ajánlom.

Tinman
Szeretném igen! De innen tényleg bárkiét... nyilván nem a gyökkető boss harcok érdekelnek, de a nehezeket jó lenne megnézni más "tollából" :-)

Szerintem a te reflexeiddel sincs gond, csak el vagy(tok) szokva a néha frame-re kiszámolt reakcióktól. Lost Bastille után még lassú tempóban lazán van 40-50 óra az alapjáték vége és utána jönnek a finomságok a DLC formájában :-/

zorrobomber
Egyszer, valamikor, legalább egy részt én is le fogok tolni. Pár óra DS1-em van csak ugye, de az tömény élvezet volt, tényleg.

IMYke2.0.0.0
Azt a szenvedést te látni akarod? 😊
Szerintem, el se jutok hozzá. Nagyon komolyan írom.
A Part 40-et néztem meg tegnap.

Nincs részemről semmi felesleges fényezés, de nekem ezekhez a gyors, hatékony harcokhoz kétszer kellett volna megszületnem.

Lost Bastille-ben járok - 11 óra után (ehhez is puskáznom kellett tőled). Sacc per kábé 1000 óra kell nekem a játék végigjátszásához 😊

zorrobomber
Dark Souls III - 28.49€