Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Igazából lehet, hogy kiöregedtem már az ilyen showkból. Számomra semmi érdekes nem volt, kb 30 perc alatt végigjártam és ennyi. Mindenhol sorok, minden atom drága stb. Darksectorxxx is volt kint, neki szerintem tetszett, hátha ő bővebben tud írni. Fiataloknak minden esetre biztos élmény!
Tinman
Nahát... pont olyan, mint egy biztosító. Ha nincs káresemény, akkor is fizetek, mint katonatiszt :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
"Garantált, hogy engem kár esetén végül nem ér kár"

Ha a kezdetektől használod a paypalt és egy fitying feet se fizettél akkor is ha gebasz van kapod a pénzed vissza. G2A meg nem csoda hogy vonagat mindent bünözök gyűjtőhelye ... a sok csaló miatt én többet vonnék a helyükben<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Oké, de G2A akkor is vonja az 530 forintodat, ha fél évig rá sem nézel oldalukra.

[merlinw.org]

MerlinW
My preapproved payments, rákattintasz a G2A-s elemre majd bal fent cancel.

[merlinw.org]

Tinman
De. Garantált, hogy engem kár esetén végül nem ér kár. Ezt úgy hívják biztosítás, mert be vagy biztosítva egy lehetséges káresemény ellen, egy minimális díj ellenében, ami ráadásul pontosan olyan havidíjas, mint bármely más biztosítónál a sárga csekk/csop. besz. megbízás.

Persze hívhatjuk G2A Shield-nek, attól még az ami... de, hogy nem kötelező, mint a paypal szara az biztos. Mert, ha belegondolsz, rohadt nagy genyóság levonni 1 dolcsi után 33% körül abban az esetben is, ha családtagnak vagy barátnak utalsz, ergo MEGBÍZOL benne. Ez persze nem zavar ugye? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nagyon messze van az a paypal biztosítástól.... Sima banki utálás ami után levon zsetont. Ha nincs fee akkor is kapsz refundot ez nem attól függ.
Nyilván nekik is élni kell valamiből .... a lényeg az nem biztosítás.

zorrobomber
Ezt részleteznéd kicsit? Én terveztem idén kimenni (unokaöcsémmel).

MerlinW
Az az 1€ egyébként 1,64€ ami havi 531Ft, évi 6400Ft a semmiért. Persze te tudod.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.08. 14:15:37

[merlinw.org]

Tinman
Ahogy 1x már írtam simán 100+ feletti vásárlásnál járok ott. Eddig ennyi alkalommal kapcsoltam be, vagy felejtettem el kikapcsolni a Shield-et: 0.

Így őszintén szólva azt sem tudom, hol lehet lemondani a Shield előfizetést, de azt tudom, hogy élőszavas support is van már ezer éve náluk és olyan még nem volt, hogy legkésőbb 10 percen belül ne kaptam volna egy ügyintézőt.

genndy
Nem a PayPalon, csak már amikor a PayPalos fizetéses oldalhoz érsz, ott is van eldugva kikapcsolhatóság, az kell (képet is beszúrt valaki róla).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Ha a Paypalon átküldesz 1 dolcsit se, ráadásul family/friends-nek úgy, hogy a bankkártyád a PP accodhoz van csatolva, akkor a paypal rátol simán 0.3-0.4 dolcsit.
Ez is a PP egyfajta biztosítása. Ha elveszik egy termék a postán és a seller tojik a fejemre, még mindig ott a PP beépített biztosítása, hogy engem kár ne érjen. Történt ilyen velem? IGEN! Ebay-es kölyök keménykedett, nyitottam a PP ticketet, 2 héten belül visszakaptam tőlük a pénzem. Zavar az a 0.3-0.4 dolcsi úgymond biztosításnak? Nem. Soha nem is zavart és nem is fog. Sőt én kifejezetten a biztosítások mellett vagyok. A mai világban pl. aki lakásbiztosítás nélkül létezik, az egy rohadtul bátor ember. (Az autóm se éppen 1 éves, de van rá egy kisebb casco kötve, nem csak a kgfb...)

Nézzük mondjuk a Vaterát. Van ott ilyen shield? Nincs. Ha vásárolsz valamit és átbaxnak ki garantálja, hogy 100%, hogy visszakapod a pénzed vagy pótlást? Senki. Itt van ilyen. Ha a seller le sem tojja a fejed és átvert az történik, hogy őt banolják, te meg kapod a kártérítést.

Slusszpoén, hogy kikapcsolt shield mellett nekem ezt laza 1.5 hónap után szó nélkül megtették, pedig akkor még csak alig pár vásárlásom volt ott.

Troger911
Én tavaly voltam, számomra egy kalap .... nem ért, idén biztos nem megyek!
Voltan
Mert az nem olyan egyszerű, trükközni kell vele, amennyire utánaolvastam, a Paypalon kell kikapcsolni az utalást valahogy.

Attól, mert a G2A-n kikapcsolod, attól nem deaktiválja állítólag.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
De... miért nem kapcsolod ki?😊

[merlinw.org]

Voltan
Benyeltem én is, de néha vásárolok onnan, a havi egy dolcsiba nem halok bele, igaz, ez azon a tényen nem változtat, hogy szemétség.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Fogalmam sincs mi a gond. Dzsini már leírta, megkímélt tőle, hogy én írjam le...

Rapid81
Aha, de ugye végignyálaztad a dolgot? Feltűnt az a bizonyos szó, hogy "subscription"? Ráadásul elég könnyű benyelni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Amazon.com - XCOM 2 - 50% - 30 dollár <~8220 Ft>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dartonite
Chrono.gg

Wasteland 2 DC 14 $.
Dzsini
Nem kedvezmény, hanem cashback - ügyes húzás. Ha valaki sokat és rendszeresen vásárol onnan, annak bőven megérheti a Shieldet aktiválni, mindentől függetlenül, mert jól járhat vele.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.08. 09:53:28

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Fujj-fujj.

Now on G2A.COM, every purchase with G2A Shield gives you up to 10% cashback.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#csakvicckőlökH.E.V.fun :-)

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nekem nincs járművem.
Távolsági közlekedés meg itt, a világvégén: rettenetes. Este már gyalogolnom kellene Harkányból vagy Siklósról hazáig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Tavaly nem kellett sokat sorban állni amikor félidőben lementem, szinte egyből bejutottam.
wantonly
Elsősorban a VR miatt megyünk, a jútubereket és az ovis programokat kihagyjuk.

A cosplayes lánykákat is megnézzük. 😊
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.09.08. 08:55:04
Scooter
Mindenképpen behúzom, csak néha savanyú a szőlő. Autós játékoknak nehezen tudok ellenállni. <#vigyor>
kigyi
<#taps>

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Segítség a döntéshez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kigyi
Úgy elmennék egyszer, de az a közel 3 óra kocsival és még 2 óra sorbaállás a jegypénztár előtt kicsit elrettent tőle 😄

Kísérletezgettem az automobilistával, és raktam bele szinte minden szériából autókat meg pályákat, de 2 versenytipust nem indít el, meg a singapure pályát, és a lemans 24 órás pályákat se. Azt ha beakarom töltettni mennyi memória kell hozzá?,mert még ha senki sincs akkor is kiakad. Dtm 2015-ös szezont meg honnan tudom leszedni nem találom sehol se.
wantonly
A hétvégén ismét Pécsett lesz a PlayIT, én biztos megyek néhány munkatársammal, haverommal. A topikból jön valaki?
Troger911
Adom! Csak úgy felfedezgetni és bejárni a filmeken, más játékokban látott helyeket is atom jó élmény!
MerlinW
Pedig, ha szereted a sandbox TDU féle fél-árkád autózást, ajánlom. Kapott szép grafikai ráncfelvarrást is azóta. Nekem majd' 150 órám van benne.

[merlinw.org]

wantonly
Szuper! Mindig is ki akartam próbálni. <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Az ausztrálok kicsit másként interpretálták a Borderlands-fílinget. Az oxigénesdi - szerintem - remek újítás lett.
Ami nálam negatívum: az ausztrál akcentus , és az erőltetett Borderlands* 2-utánérzés.

De ezektől el tudok tekinteni, mert szeretem Pandora világát, a hőseivel, és antihőseivel együtt. Utóbbiról szól amúgy a Pre-Sequel. S kemény tud lenni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.07. 20:43:56

Atisz
Assassin Creed is lehet, hogy lesz és akkor már én is kénytelen leszek játszani vele -_-

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rapid81
Hááááát. Nekem nagyon úgy tűnik 1 óra játék után, hogy maximum is ennyit ér ez a játék. 2 rész után már nagyon nem tudtak újat mutatni, csak egy újabb rókabőr lett. Jó, hogy nem adtam érte igazi pénzt. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kigyi
Hát azért az nem rossz, nekem még nincs meg. Nyerő lépés volt tőlük, hogy így osztogatnak pár játékot az meg, hogy meg is maradnak a játékok nálunk még tutibb 😊 Legalább most majd végigtolom ezt is.

Scooter
Ezt azért lehet, hogy bezsákolom mégis. Szeretem az autós cuccokat.
MarkBlade
Szerintem csak futott.. Most már kikalapálták. Nem egy realisztikus autós játék de nagyon szép és ami nagyon bejött hogy hatalmas játéktérrel rendelkezik! Sokszor nem is versenyeztem csak beraktam egy jó zeneválogatást és vezettem.. és élveztem a tájat.
Scooter
...hát nem tudom, nekem kurva szarul futott. Jó ha fél óráig szenvedtem a beta-val, aztán töröltem a csába. Őszintén, még ingyen se kéne. Azért még meggondolom, hogy behúzzam-e. A Rayman Origins-t se húztam be. Szeretem a platformereket, de ez már túl idióta. Sose csíptem Rayman-t.
MerlinW
Azt én reflexből kosárba raktam, amit megjelent Steam-en😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Ez tényleg meglepő. Mondjuk a Beyond Good & Evil lehetne még. Jó kis játék volt az a maga idejében (2003).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dj Tommy
Lehet még a Driver San Francisco is esetleg.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Volt már olcsóbb? Igen. De most ennyiért vehető:

"Lords of the Fallen - Complete Bundle" - 70% OFF- 8,99 euro (~2780 Ft).

grebber
Ingyen bővel elég letolni azt a pár küldetést. Kieget meg vegye meg aki bolond<#eplus2>

Totti5
Sima verziót bedobják, a kiegészítőkért úgy is fizetni kell ( Wild Run pl ). Árukapcsolás. Amúgy pár hónapja Xboxon volt GOLD cím.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.07. 18:53:18

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Jól megszedhették magukat akkor a The Crew-ből ha ingyen szórják már<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Hitmanre én is dobok egy voksot 😊
Beyond Good & Evil is tuti lesz.