Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha a kezdetektől használod a paypalt és egy fitying feet se fizettél akkor is ha gebasz van kapod a pénzed vissza. G2A meg nem csoda hogy vonagat mindent bünözök gyűjtőhelye ... a sok csaló miatt én többet vonnék a helyükben<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Persze hívhatjuk G2A Shield-nek, attól még az ami... de, hogy nem kötelező, mint a paypal szara az biztos. Mert, ha belegondolsz, rohadt nagy genyóság levonni 1 dolcsi után 33% körül abban az esetben is, ha családtagnak vagy barátnak utalsz, ergo MEGBÍZOL benne. Ez persze nem zavar ugye? ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyilván nekik is élni kell valamiből .... a lényeg az nem biztosítás.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.08. 14:15:37
[merlinw.org]
Így őszintén szólva azt sem tudom, hol lehet lemondani a Shield előfizetést, de azt tudom, hogy élőszavas support is van már ezer éve náluk és olyan még nem volt, hogy legkésőbb 10 percen belül ne kaptam volna egy ügyintézőt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ez is a PP egyfajta biztosítása. Ha elveszik egy termék a postán és a seller tojik a fejemre, még mindig ott a PP beépített biztosítása, hogy engem kár ne érjen. Történt ilyen velem? IGEN! Ebay-es kölyök keménykedett, nyitottam a PP ticketet, 2 héten belül visszakaptam tőlük a pénzem. Zavar az a 0.3-0.4 dolcsi úgymond biztosításnak? Nem. Soha nem is zavart és nem is fog. Sőt én kifejezetten a biztosítások mellett vagyok. A mai világban pl. aki lakásbiztosítás nélkül létezik, az egy rohadtul bátor ember. (Az autóm se éppen 1 éves, de van rá egy kisebb casco kötve, nem csak a kgfb...)
Nézzük mondjuk a Vaterát. Van ott ilyen shield? Nincs. Ha vásárolsz valamit és átbaxnak ki garantálja, hogy 100%, hogy visszakapod a pénzed vagy pótlást? Senki. Itt van ilyen. Ha a seller le sem tojja a fejed és átvert az történik, hogy őt banolják, te meg kapod a kártérítést.
Slusszpoén, hogy kikapcsolt shield mellett nekem ezt laza 1.5 hónap után szó nélkül megtették, pedig akkor még csak alig pár vásárlásom volt ott.
Attól, mert a G2A-n kikapcsolod, attól nem deaktiválja állítólag.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.08. 09:53:28
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Now on G2A.COM, every purchase with G2A Shield gives you up to 10% cashback.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#csakvicckőlökH.E.V.fun :-)
Távolsági közlekedés meg itt, a világvégén: rettenetes. Este már gyalogolnom kellene Harkányból vagy Siklósról hazáig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A cosplayes lánykákat is megnézzük. 😊
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.09.08. 08:55:04
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
[merlinw.org]
Ami nálam negatívum: az ausztrál akcentus
De ezektől el tudok tekinteni, mert szeretem Pandora világát, a hőseivel, és antihőseivel együtt. Utóbbiról szól amúgy a Pre-Sequel. S kemény tud lenni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.07. 20:43:56
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
"Lords of the Fallen - Complete Bundle" - 70% OFF- 8,99 euro (~2780 Ft).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.07. 18:53:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10