Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Ez a crew meglepett. Én megvettem.. elég jó szerintem. De ezek után tényleg kérdés.. Szerintem a bérgyilkosunk is meglesz..Meg az egyik far..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.09.07. 18:38:55
IMYke2.0.0.0
A Ubisoft játékainak listája
Vajh' mi lesz októberben, novemberben, és decemberben?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MarkBlade
Szeptemberben ingyenes lesz a The Crew.. Ubi jó kis meglepi..
Atisz
Én is így tettem, jól jön az ingyen remastered verzió.

Kellemes meglepetésként ért, hogy amikor a 2. részt is áttettem, beaktiválta a Minerva's Den-t is, szóval dobozos játék FTW! 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Hasonlóan voltam én is. Az első rész nekem nagyon tetszett, de a második nem. Az Infinite császár. (én is kétszer, ill. két és félszer vittem végig) <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Rapid81
Eladtam pár kártyát, meg CS:GO fegyvert és behúztam. Ennyit már csak rászántam. 😊

Az 1-et én végigtoltam, bár volt kínszenvedés a második fele után, a 2 viszont halál unalmas és full ugyanolyan lett, mint az 1. az Infinite viszont az brutál jó lett. 2x toltam le anno egymás után. 😊
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.09.07. 17:19:27

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Az első rész megvan dobozosan.
Akkor azt el is küldöm majd nekik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Nem kérdés! A Bioshock 1-2 is nagyszerű rész! Az 1 mindenképpen. A 2-őt még csak most kezdtem el harmadszorra, mert mindig megálltam vele. Viszont most már végigtolom, a Deus Ex: Human Revolution-el egyetemben.
Voltan
Ez remek, mert mind a kettőből megvan a CE, de egyiknek sem találom a lemezét-dobozát. Steam-en természetesen csak az Infinite van meg.
Na, akkor kutatok - bár két költözés után aligha...
Nem baj, a bakelitet majd meghallgatom úgy, hogy rajta van a Big Daddy szobor.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kigyi
Már csak a hörcsöggel kell megküzdenem, hogy megér-e 7.2€-t a 2 régi rész.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Köszi! <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

Atisz
Itt elég bő információt találhatsz erről.
Úgy nézem, hogy minden marad, ami megvolt és az Infinite változatlanul kap helyett a Collection-ön belül.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Moby
Nekem továbbra sem vilinger mi a helyzet a DLC-kkel. Csak az cserélődik ami megvan, vagy csak akkor cserélődik, ha minden megvan?

Adversus solem ne loquitor

Atisz
Igen, szerintem én is ezt írtam, de így van, erről van szó <#vigyor3>

Szeptember 13-án lövik fel az új verzió(ka)t, lehet, hogy utána is meg lehet még lépni, de érdemes előtte megcsinálni.

Sheltem
Köszönöm a választ mindkettőtöknek, behúztam a Terraria -t onnan tegnap <#worship>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

3Error
Ezt újra fogalmaznám.

Ha valakinek megvan Steam-en a Bioshock 1-2, akkor Ő megkapja a frisset, nincs tennivalója.
Akinek viszont CSAK dobozos verzióban van meg, reigsztrálhatja Steamre a 2K támogatói felület segítségévél.
Jól értem? <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

TBTPumpa
Köszönet! <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kigyi
Remek akkor már csak meg kellene venni őket 😊

Atisz
Nyilván mindenki hallott róla, de azért mégis:

Akinek megvan a Bioshock 1-2. része steam-en, annak a felújított verzió ingyenesen a birtokába kerül, enyhén felújított grafikával, kompatibilitási problémák nélkül. Ha valakinek tehát van elfekvőben 1-1 dobozos példány és szeretné azt átmenteni steam-re, akkor írni kell a 2k támogatói felületére, ahol egy e-mailben elküldött fénykép (a játék dobozáról, a lemezről és egy e-mail cím említésével) segítségével nagyon hamar és készségesen segíteni tudnak.

3Error
Elhamarkodtam a kijelentést, még nem tudom elintézni, majd csak pár nap múlva. Bocsi. <#szomoru1> <#vigyor5>

// Elnézést az egymás utáni 3-ért, de későn kapcsoltam... <#wow3>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.07. 00:10:23

3Error
Nyugodtan ! Én adok/veszek ott (is) és nem volt még gubanc. Ha segítség kellene, keress meg nyugodtan privátban. (kerek 4 euróért el tudom intézni is Neked, giftként) <#wink>

3Error
Még "időben". Boldog szülinapot !!!

wantonly
Egyszer elszórakoznék egy ilyen game maker progival, hátha sikerülne valami jót összehozni, de félek nem lenne elég időm rá.
TBTPumpa
Nektek is köszönöm! <#worship>

Atisz
Rapid81
Sheltem
ffxi
wantonly

wantonly
Heppi börtszdéj! <#taps>
genndy
Humble GameMaker Bundle
Úgy érzem ez nem lesz egy közönségkedvenc bundli.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wesker24
Naná hogy megéri már csak maga az alapjáték simán megér ennyit.
Rapid81
A BL Pre-Sequel megéri Steamről 3,22€-ért? 😊 Sajna nem SP-vel együtt ennyi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Kinguin ugyanolyan piactér, mint a G2A. Mind minőségben, mind biztonságban. Mind pozitív, mind negatív téren. Én sokat vásároltam onnan, nem volt még problémám vele.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.06. 19:10:42

[merlinw.org]

Eddig 3 játékot vásároltam itt, 3 év leforgása alatt. Eddig nem volt semmi gondom. Mindig időben érkezett a kulcs és működött gond nélkül.
ffxi
HBD! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fákjúal!

Sheltem
Sziasztok!

TBTPumpa előszöris neked boldogat 😊

Másodszor, ritkán vásárolok és a "keyes" oldalak közül csak 3at ismerek(g2a, cdkeys, instant-gaming) viszont amit most vennék (Terraria) az jelenleg itt a legolcsóbb: https://www.kinguin.net/
gondolom az buta kérdés, hogy megbízható e , hiszen itt is sellerek vannak mint a G2a - n de eddigi tapasztalatokat azért megkérdezem.

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rapid81
Boldogságosat!

Atisz
Boldogat 😊

TBTPumpa
Nagyon köszönöm! <#worship>

DarkSector
IMYke2.0.0.0
kigyi
wesker24
ratgab
MerlinW
Scooter

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.06. 18:42:48

Atisz
Gratula a Warhammer: End Times - Vermintide nyerteseknek.

zorrobomber
Pont ez az hogy easy mód az auto aim-el, anélkül meg nehéz lenne (nekem). A célzáson kívül meg milyen kihívás van a játékban? Persze hangulatos, így is 8/10-es, de a full, célzós élmény kell most már megint nekem (csakúgy mint a GTA5 esetében).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.06. 10:31:06

Voltan
Én nagyon szerettem - megvan 360-ra, és gyakorlatilag ő az egyetlen oka, hogy még megvan a konzol 😊
Időnként előveszem, és játszok vele kicsit. Nekem nincs gondom az irányítással.

Scooter
Szintén Boldog szülinapot! <#pias> <#eljen>
MerlinW
Boldog szülinapot!

[merlinw.org]

Pletyka még csak, és szerintem 6 év alatt vagy 15ször volt már hasonló. Szóval pezsgőzzünk ha hivatalos lesz. 😊

Why so serious?

zorrobomber
Én is örülök, de én azért kicsit szívom a fogam, mert egyszer már fizettem érte, és kontrollerrel nekem csalódás volt.

Voltan
Huááá, most látom, Red Dead Redemption PC-re! JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!

Boldogot TBTPumpa!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Happy Birthday TBTPumpa ! <#pias>
kigyi
+1 HBD

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot TBTPumpa Bálint! 😊

darkSectorxxx
HBD! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
<#bee1>