Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Most nézem, eddig is benne volt, hozzá tudsz adni bárkit (JS doboz utolsó sora)

[merlinw.org]

Antimat
<#awink><#eljen>

cyka blyat

MerlinW
Nagyon szívesen😊 Egyébként nyugodtan vásárolhatsz tőlük.

[merlinw.org]

Voltan
Igazából sajnos az egész SG nem az már, mint egykor - bár ezt valszeg ma már minden fórumra el lehet mondani, kihaló műfaj ez sajnos.
Ez az EJ közösség még olyan hangulatú, mint a régiek voltak, de nem sok ilyen van sajnos. 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Hát, lehet hogy ilyen drasztikus lépéseket kellene tenni - sosem hittem, hogy abban a kis közösségben ezt meg kell lépni 😞

//Szerk.: Bár, ez a játékmagyarítás fórumos közösség már régen nem az, amiért ideregisztráltam és amiért mindennapossá váltak az SG.hu-s látogatásaim... 😞
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.09. 08:52:53

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
Támogatom 😊
Antimat
Hú, mennyi segítőkész ember.
Nagyon kösz a válaszokat.

cyka blyat

MerlinW
Bedobom az ignore scriptet ha gondolod, aztán kukázzuk aki nem odavaló.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Ja értem. 😞

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Ha így folyik tovább, akkor 2016.12.31-én megy is az Örök Vadászmezőkre az a topik. Nem fogom a nevem adni hozzá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Sajnos az ott már mindennapos. Rég nem az a topik az, ahová szívesen megy az ember. Első topik volt anno, amit a kedvencek közé tettem, de már jó ideje nincs ott. Néha-néha még benézek, ám folyton ugyanazt látom. Rinyálás, személyeskedés, beszólogatás, követelőzés, minimális már ott a fordításokról szóló anyag. De ezzel nem csak én vagyok így, megannyi fordítótársam mellőzi már azt a topikot. De a Magyarítások Portál sem sokkal különb, ott is ez van, nem is csodálom, ha Panyi cseszik az egész oldalra már évek óta (nulla fejlesztés a 2-3 évvel ezelőtti szerverleállás óta). Bár ott még van 1-2 aktív moderátor, akik tisztogatják a dolgokat, ám már az sem olyan és nem is lesz olyan, mint fénykorában (2004-2010). A normálisabb, veterán generáció már-már kikopóban van, az aktuális fiatal (tini) generációról pedig nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határain belül. <#szomoru1>
Emiatt én sem igazán vagyok már aktív fordítási szempontból, pedig az utóbbi időkben egész jó ajánlatokat kaptam, ám visszautasítottam őket.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.08. 21:30:02

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen.
Nekem még volt egy délutáni műszakom , a GRID 2-őt is mellőznöm kellett kicsit, és persze a fórumozást.

darkSectorxxx
Most az egyszer sajnálom hogy jól látom a dolgot. 😞

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Jól érzed Isti.

darkSectorxxx
Ja bocs nem akartam beleavatkozni, csak télleg durva hogy személyeskedés kell egy ilyen tök jelentéktelen dolog értelmes megvitatásához. 😊
Bár engem nem zavart annyira, mert max kilépek onnan csak hát ide is kicsit befolyt a téma, meg Imyke is szerintem már undorodik lassan a témától....😞
Amúgy köszönöm az ottani normális emberek nevében.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.08. 21:09:59

MerlinW
Rendet raktam.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Hallod mester? Szerintem a "magyarítások" topikot leadhatod, mert ami ott megy semmi értelme a nevedet adni hozzá. 😊

Scooter
3Error
<#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Jajóizéértembocs😄 Sok határon túli magyarral találkozom mostanában, már reflexből fordítok magyarról magyarra 😄
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.08. 19:41:28

[merlinw.org]

3Error
Most komolyan? XDÉ

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Méltóság, határozottság.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.08. 19:37:37

[merlinw.org]

MerlinW
Lehet, én már nem tudok kiigazodni ártatlan lények sikolyain...😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.08. 19:35:57

[merlinw.org]

3Error
Ennél én sem fogalmazhattam volna jobban. Ez így van. (bár én a CDKeys-nél, úgy tudom, hogy kispandák és kisfókák bőre ment a kulcsokra...)

//Az "önérzet" szó mit jelent?
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.08. 19:35:31

MerlinW
A fent lévő cuccok nem nagy része lopott, hanem mind az. Az oldalt a maffia üzemelteti és a tulajdonosa maga a sátán. A CDKeys rendben van, afelett a ku klux klán rendelkezik és csak csecsemők vére folyt a kulcsokért.

Viszont Steam-en vásárolhatsz tisztességes, lelkiismeretes, önérzettel rendelkező kiadók által értékesített játékokat 50-60 euro-ért. Vagy ott a GreenManGaming ahol szintén megkapsz mindent 30-40 fontért. Vagy ott a GOG.

[merlinw.org]

3Error
ratgab: Nincs hát. Akit át akarnak verni, azt mindenhol átverik.

Atisz, Imi: Merkel... Elég rossz führernek, az egyszer biztos. <#idiota>

Troger911, wantonly: számomra is esélytelen az ilyen rendezvény "már"... ééés a tömeg. (a Cosplay okés, de lassan átmegy olyan divatba, hogy csak a r*bancok öltöznek be, hogy villogjanak)

IMYke2.0.0.0
Hogy nehogy kapjunk a fejünkre Atisszal, és mert különben is tényleg:

Dead Rising - http://store.steampowered.com/app/427190/ - 2016.09.13
Dishonored 2 - http://store.steampowered.com/app/447040/ - 2016.11.11
Divinity: Original Sin 2 - http://store.steampowered.com/app/435150/ - 2016.09.15
Prey - http://store.steampowered.com/app/480490/ - 2017.xx.xx
RESIDENT EVIL 7 biohazard / BIOHAZARD 7 resident evil - http://store.steampowered.com/app/418370/ - 2017.01.xx
Shadow Warrior 2 - http://store.steampowered.com/app/324800/ - 2016.10.13
Sniper Elite 4 - http://store.steampowered.com/app/312660/ - 2017.02.14
Sniper Ghost Warrior 3 - http://store.steampowered.com/app/368070/ - 2017.01.27
SpellForce 3 - http://store.steampowered.com/app/311290/ - 2017.xx.xx
Syberia 3 - http://store.steampowered.com/app/464340/ - 2016.12.01
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - http://store.steampowered.com/app/489830/ - 2016.10.28
Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands - http://store.steampowered.com/app/460930/ - 2017.03.07
Watch_Dogs® 2 - http://store.steampowered.com/app/403640/ - 2016.11.15

Atisz
Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megbántsak női(etlen)ségében, de Merkel esetében valóban indokolt az a "de...", pont a viselkedése és diktátori hajlamai miatt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Pénz: Akkor meg különösen s(z)avaznék.

Merkel-téma: Imádom a nőket. Nem vagyok férfisoviniszta. Kicsinyke eddigi életem során volt már női főnököm is... de...

Atisz
Merkellel kapcsolatban tökéletesen egyetértek <#eljen>

Lehet, hogy nem fogalmaztam elég érthetően, de arra értettem a zárójeles megjegyzést, hogy Németország minden egyes az EU-ba befizetett EUR-jáért, 1.3 EUR-t kap vissza.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Felejtsük már el ezt a baromságot....Nincs több tolvaj a G2a-n mint bármely más online piactéren.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"(jó, azért nem, mert Németország is hasonló haszonkulccsal dolgozik, ha az nézzük mennyi pénzt fizet be az EU-nak és mennyit veszi ki)"

Megszavaznám, hogy inkább ne tejeljen annyit, csak fogja be* a pofikáját.

//* (félreértések elkerülése végett): Németország és Merkel-Hitlernéni.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.08. 16:19:50

Atisz
Baromi sok az a 30%, már részvénypiac kategória és akkor az elégtelen színvonalú, önkényes és goromba stílusú supportról még nem is beszéltünk..

(jó, azért nem, mert Németország is hasonló haszonkulccsal dolgozik, ha az nézzük mennyi pénzt fizet be az EU-nak és mennyit veszi ki)

wantonly
Mondjuk ugyanazok a játékok vannak kiállítva amivel itthon is bármikor tudunk játszani, szóval nem sok értelme. De amúgy engem is idegesített, hogy játszottam és ott álltak mögöttem 4-en várva a sorukra, úgyhogyhamar fel is adtam. Akkor még a Mad Max-et próbáltam ki, ami azóta már megvan.
IMYke2.0.0.0
Tinman: 😊)))
wantonly: akkor sem szeretném a tömeget, és ha nézik a játékmenetemet, ha még mindig Pécsett laknék 😊

wantonly
Ezt megértem, én sem csípem a tömeget. De nekem mondjuk olyan szinten szerencsém van, hogy az Expo center szomszédságában lakom Kertvárosban (15 perc gyalog), neked meg sokat kell utazni és nem is tudsz hazamenni normálisan... Nem mindegy.
Tinman
Pedig a szexuális orientáció finomhangolásában is nagy segítség lehet egy ilyen rendezvény...

/hanggal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.09.08. 16:00:55

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mert Steam-en garantáltan eredeti, legális kulcsot kapsz és a support is kifogástalan. A minőségnek mindig is ára volt, továbbá a Steam iszonyúan gyors, már-már valószerűtlenül futureproof sebességét és kezelőfelületét valamiből fel is kell ám tartani.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Tudom, kösz. 😊

De most vicc nélkül: tavaly a 14 éves lányka lenge ruhában olyan idomokkal érkezett, hogy na.... Kb. 20 évesnek nézett ki.
IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy mindent felülír nálam a tömegnyomor. Azt nagyon nem szeretem, és azt sem, ha a személyes aurámba lóg valaki idegen.
Hogy arról már ne is beszéljek, mennyire rühellem, ha úgy nézi valaki, hogy játszom (lehet jól is nézni, de leginkább rosszul).

MarkBlade
Én kockáztatok.A steam nagyon drága. Pl ghost recon future s 6 dollár uplay.. 15 steam.. Miért?
wantonly
Amiért érdemes kimenni:
- Ocolus Rift, HTC Vive, Samsung VR kipróbálási lehetőség (ami nincs minden háztartásban) - baromira érdekelnek az új eszközök.
- Autoszimulátorok és minden ami kell (szintén nincs minden háztartásban) - ezt tavaly kihagytam, lehet idén is, de nem lehet rossz
- Retro szektor (na ez tök jó, csak tavaly egyedül voltam és nem tudtam kivel tolni a Wizard of Wor-t, de a legrégibb képernyő nélküli játékszámítógéptől kezdve volt minden.)
- Cosplay-es lánykák (pedoBear ON) - ennek nálunk annyira nincs hagyománya sajnos.

Amiért nem:
- Tömeg, tömegnyomor, hosszú sorok.
- Átlagéletkor: 14 év max, de inkább alatta
- Érdektelen, ovis programok, youtube "sztárok"
Tinman
Igen, több 100.000 bankkártyát loptak el, abból vették meg a kulcsokat... jellemzően egy power seller a maga pár tízezres eladásával pontosan ennyi alkalommal is szerzett be kulcsot lopott bankkártya adatokkal. Kemény világot élünk, nekem már a napi pékárum is lopott búzából készült.

Vásárolni egyébként pedig csak Steam-ről szabad, ott csak 30% megy a Valve-hoz, ami jóval kevesebb, mint a fenti cégek pár %-os haszna.

IMYke2.0.0.0
G2A: piactér. Tudod, mint a Hardveraprós hirdetések... Ott is át tudnak verni, itthon is.
CDkeys: állítólag nem piactér.

Antimat
Srácok, ez a cdkeys.com oldal olyan, mint a g2a (ahol állítólag a fent lévő kulcsot nagy része lopott bankkártyával vásárolt)?

cyka blyat

Voltan
<#eljen>

Scooter
Nekem is ugyanilyen érzéseim vannak. A 90-es évek közepétől a végéig annyi ilyen számtech. kiállításon voltam, hogy már nem tudnak az ilyenek semmi újat mutatni. Attól függetlenül, hogy ez a játékokról szól inkább. Hiába vagyok játékfüggő, valahogy már nem tudnak ezek a show-k érdekelni. Én is egy régebbin, pár éve jó ha fél órát voltam és meguntam a tömegnyomort, aztán söpörtem haza. Inkább megyek most hétvégén a főzdefeszt-re. Oda legalább van értelme kimenni, mert ott inni lehet. <#vigyor1> <#hawaii> <#nyes> <#pias>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.08. 14:37:33
Voltan
Köszi, meg fogom nézni.

zorrobomber
Ja végülis kísérő leszek alapvetően szóval nincs sok választásom 😊

Tinman
Mivel még soha nem fizettem elő shield-re, se véletlenül, se szándékosan, így én is csak egyetérteni tudok: aki fizetni akar lelke rajta. Főleg annak tudatában fizessen, hogy elintézik azok shield nélkül is a gondod...

A bűnözőket egyébként a világ legnagyobb cégei között kell keresni, itt csak néha akad 1-1 piti tolvaj, akitől aztán rövid úton meg is válnak.