Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoRT2195
Elején vicces volt, de sok lesz már... Tudod, jóból is megárt a sok.
Voltan
Francba, ezt vártam pedig...
Ez nem az én évem premier játékok szempontjából.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.09.13. 09:01:49

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
MS is tud neki cd keyt generálni mert ebben a fosban (MS Store) van lehetőség kód beváltására. Szóval ha MS akarná lehetne MS Store bundle is.
Pörögne is a számláló egészen 100-150 db-ig<#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.13. 08:16:31

Next PC upgrade: 2022

kigyi
És még bundli-ba is lehet rakni később az ms store-os cuccal ezt hogy csinálja meg 😄 lol 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Szerintem nem lesz ilyen. MS a játékaiból mindent ki akar sajtolni. És ha csak párezer db-ot ad el store-ba akkor csak annyit ,de ezekből az eladásokból legalább nem nyúl le 30%-ot a valve.
Mondjuk "több százezres" eladás - 30% még mindig jobb számomra mint nevetséges pár ezer db full profittal. De hát MS ...agyatlan barmok gyülekezete.
Egy dolgot sajnálok nincs MS Store Spy...lehetne jókat visítani pedig az ottani számokon<#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.13. 07:42:57

3Error
Remélem... Amúgy is úúúútálom az "exkluzivitást" minden téren, legyen az platform vagy bolt. Miért ne játszhatna egy adott játékkal bárki? (jah, hogy a pénz... oké...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Kíváncsi vagyok, h eljön-e majd az a nap, amikor rögtön Steamre fogják felrakni a játékokat és nem lesznek ideiglenesen Windows 10/Windows 10 Store exkluzívak egy darabig.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.13. 02:12:23
grebber
Igen múltkor volt is hírbe steam 98% vs MS Store (pc) 2% . A 0-hoz képest igazad van a 2 egész jó.
Kár ,hogy a kvantum brékről nem jött store info...rögöhhetnénk megint jókat.

Totti5
Rise of jól fogyott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Majd az eladások eldöntik.
Ha nagyon hamar jön steam-re akkor az MS Store eladás ismét Tomb Raider féle World Epic Fail... várjuk ezt a pillanatot.

Totti5
7 pont és afeletti a legtöbb. Szóval jó játék, a pontok alapján. 7 pont az se nem közepes, de se nem kiemelkedő. Jó. Azért inkább a 14db 7 és afölötti a mérvadó mint az a három 4 ami szépen lehúzza az átlagot.

Nyilván, vayis valójában semmi szükséges a 10es skálára mert a jó játék 8-10 között létezik csak, ami alatta van az közepes meg nem köll, majd humbli, 1 dollár.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.12. 23:00:25

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

3Error
Köszönjük az infót ! <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Alakul az a Last Guardian ps4 pro bundle...:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sziasztok!

Nem tudom volt e mar, de most egesz jo aron van itt a Rainbow six
cdkeys.com
Gondoltam szolok hatha erdekel valakit.
+ erre meg lehet 5% discount kupont kerni innen:
https://www.facebook.com/cdkeyscom/app/393344207416996?__mref=message

Tinman
Teljesen jó. Most már 100%, hogy jön, hadd csiszolgassák.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Last Guardian-t újfent eltolták, most decemberre.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.09.12. 14:26:07

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Óóó, fákkje. Erre már anno is nagyon kíváncsi voltam, fel is háborodtam, amikor törölték megjelenés előtt.
Na ezt lecsekkolom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MoRT2195
Az első Warcraft játék ami érdekel. 😄 Már csak magyarítás kell hozzá. 😄 Meg is jött a kedvem egy kicsit P&C-ezni, bele is kezdek a Whispered World-be.
After 18 years, the cancelled Warcraft Adventures – Lord of the Clans is finally playable and available for download
Atisz
Boldog születésnapot!

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
<#eljen><#eljen><#eljen>
3Error
Nem rossz, nem rossz. 😊

//Jah, nekem megvan a SPass hozzá... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.09.11. 20:38:00

IMYke2.0.0.0
Dying Light: The Following - Enhanced Edition - 50% OFF - 24,99 euro <~ 7750 Ft>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
BundleStars: "Bundlefest - The Party Starts Monday"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Minden PS4-es tulaj aki Playstation Plus member is ingyen megkapja a Lords of The Fallen-t ebben a hónapban.
MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Isten éltessen! 😄

Szar az élet így 100 felett? 😄

+ a felajánlás: <#eljen>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.10. 23:49:50

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

genndy
Szép felajánlás, köszönjük! <#worship> HBD (megint, ha már mondtam <#vigyor0>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
Jogos, bár engem "már" zavar és nem tudok mellette elsiklani... Vagy nehezen.

Rapid, nagyon szépen köszönjük a felajánlást, igazán nemes gesztus az "oka" (is) ! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm a felajánlást. <#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék nekem - mindennel együtt - már megvan. 😊

S utólag is köszöntelek születésnapod alkalmából!

Rapid81
Mindenkinek köszönöm, hogy felköszöntött születésnapom alkalmából, akár szóban, akár ajándékkal.
Továbbá, ha már 2 játékot is elvittem a héten, akkor adjak is valamit cserébe. Meg végre megjött a fizu is. <#banplz>

Túrtam a csoport kívánságlistáját és elég nehezen tudtam dönteni, hogy mire essen a választásom. Mivel én nem vagyok annyira önzetlen, hogy olyan játékot vegyek, ami még nekem sincs meg, és nem is vagyok eleresztve annyira anyagilag, hogy kettőt vegyek ilyen játékból (magamnak is, ugye), így az alábbira esett a választásom. Ez valahol félúton van a kettő között, mert a játék DLC-i nincsenek meg, csupán az alapjáték. <#idiota>

Péntek este 6-ig. <#awink>

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.09.10. 20:59:55

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Teljesen és totálisan hidegen hagy egy játékban, hogy kit kell lőni ellenfélként (már különböző nemzetek vagy képzelt nemzetek fiairól,emberekről beszélünk). És azt is hozzátenném, hogy azzal, hogy bármilyen kontextusban ez felmerül pont hogy publicitást kap a dolog...Nem érdemel ennyi figyelmet, a legjobb ellenszere szerintem az ignore. És nem mellesleg, így aztán még flame alapanyag se lesz belőle.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3Error
Engem is érdekelt volna, ha nem megint az amcsik a f*szagyerekek.
Vagy ha azok, akkor legalább a saját népük valamilyen "szervezete" lenne az ellenség. Nem mindig Ázsia (v. Eurázsia/Oroszország), Afrika vagy a közel-kelet. (esetleg a náci Németország) Unalmas már a saját s.nyalásuk, mikor lassan a tényleges összeomlás határán vannak/lesznek... Shhh, ez nem a politikai fórum. 😊

Tudod, hogy én nagyon szemeztem vele akkor is mikor kijött, szóval ez nekem gyakorlatilag ajándék volt, hogy kipróbálhattam.

IMYke2.0.0.0
Az a helyzet, hogy 38-42 GB-ot én nem tőtikézek le demózáshoz .

NA kipróbáltam....Szerintem korrekt kis cucc...Változatlanul fenntartom, hogy 3-4000 Ft-os sávban érdemes rajta egyáltalán elgondolkodni.

Nálam se futási gond, se lag se semmi pedig full hd highra lőtte be magát (minden létező szirszart felkapcsolva). Hiába na jó ez a 970 még mindig....(egyébként meg se izzasztja).

Szórakoztatási faktorát nem dönteném el 1,5 óra játékidő után, egyelőre élvezetes kis lövölde...A craftingot ahogy vártam is nagyon élvezem....Viszont gyakorlott játékosoknak a normál az vicc legalábbis az elején (hardened-en indítottam ami a normálnak felel meg, de agyaggalamb lövészet így). Később lehet bedurvul azért a cucc.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.10. 12:26:14

3Error
Remélem személyre szabható lesz, mert elmegy-elmegy, de találhattak volna szebb nőt is... Bár, legalább van. <#hehe>

Rapid81
Nekem mire lejönne, lejárna az ingyenes hétvége...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nekem már lent van, de majd holnap tiszta fejjel próbálom ki inkább.

IMYke2.0.0.0
Állítólag már kijavították a durvább hibákat.

//Upsz: "Storage: 38 GB available space"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.09. 21:02:02

Ha valaki esetleg késztetést érez, hogy ránézzen akkor megemlíteném, hogy a Homefront 2 a hétvégén kipróbálható steamen (én részemről vetem is rá magam és jól megnézzük mi olyan borzalmas abban a játékban).

Tehát Homefront 2 3 naping ingyenes steamen és szabadon játszható.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.09. 20:53:35

IMYke2.0.0.0
Testvérek a Mass Effect: Andromeda játszható karakterei

"Mint azt már tudjuk, a játék két lehetséges főszereplője a választásunk alapján női vagy férfi karakterként megjelenő Ryder (Sally Ride után), csak azt nem tudtuk, hogy ők testvérek. Édesapjukkal pedig már korábban találkoztunk, csak nem tudtunk róla, hogy ő az.

A BioWare kreatív vezetője, Mac Walters volt a techdemo narrátora, de később a Playstation Accessnek a karakterekről is beszélt."

//Hogy senki se érezze spoilernek:

„A friss felvételeken a férfi Rydert látjuk, a női karaktert még az idei E3 keretében mutattuk meg. Amit sokan nem tudnak – egy kis meglepetés következik -, az a tény, hogy a ők ketten testvérek, egy időben léteznek a játék világában. Tehát ha például női Ryderként játszunk, a bátyánk valahol odakint van az univerzumban. Egy másik apróság, hogy a tavalyi E3-trailerben N7 páncélt viselő figura nem más, mint az édesapjuk. Bemutattuk tehát a teljes Ryder családot, a jövőben szó lesz majd a nevekről és egyéb dolgokról is.” – mondta Walters.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.09. 19:20:49

IMYke2.0.0.0
Igen, tökölünk.
5 földterületünk van, és 1 hét alatt csak 1-el végeztünk. Kegyes volt az időjárás eddig. Jövő hét időjárása még jónak ígérkezik (egyelőre), és/vagy utána beindul a roller .
GRID 2-őt azért ma már be tudtam iktatni az üresjáratokban 😊
Este még pakolás , és nyugi lesz - holnapig.

3Error
Megint tökölés? 😊 Azért mond meg a boss-nak, hogy tök ide vagy oda, GRID nélkül nem ér az egész semmit. 😄

Atisz
Ez tök jó (mármint hogy ezek szerint még "élt" az Interplay, mert én úgy tudtam, hogy 2002-ben tönkrementek).

A listával csak óvatosan, hiszen az ott felsorolt játékok nagy része Bioware cumó (korrekt, mivel többnyire ők is fejlesztették mindezeket), kisebb része pl. Fallout 1-2 Bethesda.

A maradékból a Tormentet és a Stonekeep-et azonnal újrakeverném és kiadnám, mert azok tényleg nagy címek még.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
https://www.gog.com/promo/20160909_weekend_promo_ubisoft: HEROES OF MIGHT AND MAGIC, SETTLERS, ANNO AND MORE UP TO -85%

grebber
Az Interplay megválik a portfóliójától

Melyik játékokról is van szó...

Vajon a Deep Silver most is betáraz?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.09. 15:28:14